ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايران رتبه‌ی اول كاربران اينترنت در خاورميانه را كسب كرد

mobin
08-02-2008, 16:20
تعداد ‌١٨ ميليون نفر از كل ‌٣٣ ميليون و ‌٥١٠ هزار كاربر اينترنت در خاورميانه را كاربران ايران تشكيل می‌دهند كه اين رتبه‌ی اول استفاده از اينترنت در خاورميانه را به ايران اختصاص داده است.

علی‌اكبر كرم‌بيگی - مدير روابط عمومی و امور بين‌الملل شركت فن‌آوری اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب، با استناد به سايت آمار جهانی اينترنت (Internet world stats) اظهار كرد: كشورهای ايران با ‌١٨ ميليون نفر و ضريب نفوذ ‌٢٧ درصد، عربستان با چهار ميليون و ‌٧٠٠ هزار نفر و ضريب نفوذ ‌١٤ درصد، رژيم صهيونيستی با سه ميليون و ‌٧٠٠ هزار نفر و ضريب نفوذ ‌١١ درصد، امارات متحده‌ی عربی با يك ميليون و ‌٧٠٠ هزار نفر و ضريب نفوذ 5.1 درصد و سوريه با يك ميليون و ‌٥٠٠ هزار نفر و ضريب نفوذ ‌4.5 درصد را پنج كشور اول رده‌بندی استفاده كاربران از اينترنت هستند.

وی ادامه داد: در اين سايت كشورهای كره‌ی جنوبی (‌70.2 درصد)، هنگ‌كنگ (‌69.9 درصد)، ژاپن (‌68.7درصد)، تايوان (‌67.4 درصد) و مالزی (‌٦٠ درصد) بيشترين ضريب نفوذ اينترنت در سطح آسيا را دارا هستند.

كرم‌بيگی افزود: طبق آمار سايت آمار جهانی اينترنت، متوسط ضريب نفوذ اينترنت در آسيا ‌١٢ درصد و در دنيا ‌١٩ درصد است كه ايران با ضريب نفوذ ‌٢٧ درصدی از متوسط جهانی بالاتر است.

او جمعيت كاربران اينترنت در كل دنيا را طبق آمار اين سايت يك ميليارد و ‌٢٦٢ ميليون نفر خواند وی افزود: از اين تعداد ‌٣٤٣ ميليون و ‌٧٨٧ هزار كاربر در اروپا، ‌٣٥٩ ميليون و ‌٥٥٣ هزار و ‌٤٥٩ كاربر در قاره‌ی آمريكا، ‌٤٦١ ميليون و ‌٧٠٠ هزار كاربر در آسيا و ‌٤٤ ميليون و ‌٢٣٤ هزار كاربر در آفريقا از اينترنت استفاده می‌كنند.

به گفته‌ی وی در رده‌بندی كشورهای اول در ضريب نفوذ اينترنت به ترتيب ايسلند (‌86.3 درصد)، سوئد (‌75.6 درصد)، نيوزلند (‌74.9درصد)، پرتقال (‌73.8درصد)، هلند (‌73.3درصد)، استراليا (‌71.9درصد)، آمريكا (‌69.7 درصد)، جزاير فاركلند (‌69.4درصد)، دانمارك (‌69.2 درصد) و هنگ‌كنگ (68.9درصد) ده كشور برتر دنيا با بالاترين ضريب نفوذ اينترنت هستند و از كشورهای صنعتی انگلستان در رتبه‌ی ‌٢٢، آلمان رتبه‌ی ‌٢٥، فرانسه رتبه‌ی ‌٣١ و ايتاليا در رتبه‌ی ‌٣٢ هستند.

كرم‌بيگی همچنين اظهار كرد: زبان‌های انگليسی، چينی، اسپانيولی، ژاپنی، فرانسوی،آلمانی، پرتقالی، عربی، كره‌يی و ايتاليايی طبق آمار سايت جهانی آمار اينترنت ده زبان متداول در اينترنت هستند.

Carl
08-02-2008, 16:57
نسبت به سال‌های قبل پیشرفت چشمگیری داشتیم

تعداد کاربران اینترنت در ایران، نسبت به سال 2000، نزدیک به 7100 درصد رشد داشته!

یک‌سوم جمعیت خاورمیانه در ایران هستن،

و نیمی از کاربران اینترنت در خاورمیانه ایرانی‌اند.

آمار کامل رو اینجا بخونید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezaete
08-02-2008, 17:14
نسبت به سال‌های قبل پیشرفت چشمگیری داشتیم

تعداد کاربران اینترنت در ایران، نسبت به سال 2000، نزدیک به 7100 درصد رشد داشته!

یک‌سوم جمعیت خاورمیانه در ایران هستن،

و نیمی از کاربران اینترنت در خاورمیانه ایرانی‌اند.

آمار کامل رو اینجا بخونید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر آخه اینترنت dial up یا adsl 64 که اینترنت نیست . مثلا فرض کن بگی مردم یه کشور همه ماشین دارن اما چی ژیان دارن اما مردم یه کشور دیگه یک پنجمشون ماشین دارن اما چی bmw دارن .
اون اینترنتی که مولد فرهنگ و دانش هست ، اینترنتیه که سرعت داشته باشه که اگر خواستی یه دیکشنری 200 مگی یا کتاب 100 مگی رو دانلود کنی پشیمون نشی.

Benygh
08-02-2008, 17:15
البته استفاده هست تا استفاده مثلا اکثر کسانی که توی نت هستن برای سرگرمی میان نه برای یاد گرفتن چیزی بلانسبت بعضی اعضای این فروم ...

rezaete
08-02-2008, 17:27
البته استفاده هست تا استفاده مثلا اکثر کسانی که توی نت هستن برای سرگرمی میان نه برای یاد گرفتن چیزی بلانسبت بعضی اعضای این فروم ...
بله واسه بعضی ها همین هم زیاده . میشناسم که بلد نیستن بازی نصب کنن ولی میان نت ، چت میکنن

Benygh
08-02-2008, 17:36
ببخشید این جوا من برای پست قبل از پست شما بود که ندیدم ماله شما رو ...
حرف شما درسته ...
من شخصه از چت یا کارای الکی توی نت خوشم نمیاد و سی میکنم از هر لحظه برای یاد گرفتن یا دادن استفاده کنم ...

Carl
08-02-2008, 17:38
برادر آخه اینترنت dial up یا adsl 64 که اینترنت نیست . مثلا فرض کن بگی مردم یه کشور همه ماشین دارن اما چی ژیان دارن اما مردم یه کشور دیگه یک پنجمشون ماشین دارن اما چی bmw دارن .
اون اینترنتی که مولد فرهنگ و دانش هست ، اینترنتیه که سرعت داشته باشه که اگر خواستی یه دیکشنری 200 مگی یا کتاب 100 مگی رو دانلود کنی پشیمون نشی.

البته خودم همه‌ی اینارو می‌دونم، اما بالاخره داشتنش بهتر از نداشتنشه :5:

... اون اینترنتی که مولد فرهنگ و دانش هست ...
همین الان داریم تولید فرهنگش رو از طرف دارنده‌هاش می‌بینیم :13:

Meisam Khan
08-02-2008, 18:47
دستت درد نكنه جالب بود.

'POP'
08-02-2008, 19:29

دقیقا همین نوع نگرش(در مسوولین) باعث عقب موندگی ما شده در IT
اگر موضوع توسعه ی زیرساخت ها و دسترسی عموم به پهنای باند مناسب هست دیگه این صحبت که کاربر چه استفاده ای می خواد بکنه واقعا بیجا هست اگر دقیق تر نگاه کنید این به یک چرخه ی باطل ختم میشه(شده) ؛ شما فکر می کنید در ممالک متمدن همه دنبال تحقیق و کار علمی یا تجارت از اینترنت هستند؟ نه اتفاقا اگر به Google trend سری بزنید می بینید رتبه ی ایران در جستجوی موضوعات تخصصی مثل Nanaotechnology یا Physic و... در جهان بسیار عالی هست ؛ ایراد اینه که همه یاد گرفتیم به جنبه های منفی بیشتر نگاه کنیم
این آمار هم حداکثرش اینه که جنبه ی کمّی رو نشون میده نه کیفی و اینکه قابل قبول هست یا نه دیگه خیلی واضحه

Benygh
08-02-2008, 20:30
دقیقا همین نوع نگرش(در مسوولین) باعث عقب موندگی ما شده در IT
اگر موضوع توسعه ی زیرساخت ها و دسترسی عموم به پهنای باند مناسب هست دیگه این صحبت که کاربر چه استفاده ای می خواد بکنه واقعا بیجا هست اگر دقیق تر نگاه کنید این به یک چرخه ی باطل ختم میشه(شده) ؛ شما فکر می کنید در ممالک متمدن همه دنبال تحقیق و کار علمی یا تجارت از اینترنت هستند؟ نه اتفاقا اگر به Google trend سری بزنید می بینید رتبه ی ایران در جستجوی موضوعات تخصصی مثل Nanaotechnology یا Physic و... در جهان بسیار عالی هست ؛ ایراد اینه که همه یاد گرفتیم به جنبه های منفی بیشتر نگاه کنیم
این آمار هم حداکثرش اینه که جنبه ی کمّی رو نشون میده نه کیفی و اینکه قابل قبول هست یا نه دیگه خیلی واضحه
من با حرف شما موافقم و منظور من این نبود که پهنای باند برای ما بده منظور من استفاده نا صحیح از اینترنت بود که رخ میده البته این هم یکی از دلایلش کافی بودن پهنای باند ما فقط برای اینکاراست ...
در ضمن باید به جنبه های منفی نگاه کرد تا اشکالات رو برطرف کرد و باید خوشبین شد برای پیشرفت ...
ممنون امیدورام منظورمو رو دریافته باشید ...

V A H I D
08-02-2008, 20:57
اگه نصف جهان هم باشیم با این سرعتی که اینها می دن به هیچ جا نمی رسیم

Pario
09-02-2008, 00:11
بعد از این بحثها نهایتا به یه سوال مهم میرسیم : چه معیاری برای تشخیص افراد عاقل بالغ و فهمیده که برای کاری جز خوشگذرونی و چت به اینترنت پر سرعت نیاز دارند وجود داره؟؟:20:

راه حل دولت این بوده : حالا که نمیتونم معیار سنجش رو پیدا کنم ( مشکل دولت اینه) به هیچ کی اینترنت پر سرعت نمیدم!!:21:

پهنای باند ایران : 1050 مگابایت؟؟

M a r y a m
09-02-2008, 00:18
اصولا هر فناوری که تو ایران تازه پا میگیره همین بازیها سرش درمیاد. چیز جدیدی نیست که!
از زمان ظهور ویدیو در ایران آغاز شده این نهضت و تا زمان ظهور پیشرفته ترین فناوری ها هم وجود خواهد داشت!
من نمی دونم دولت مگه وکیل وصی مردمه که چه طوری از یه فناوری استفاده کنن! مثل این که بگیم تلفن عمومی ها رو جمع می کنیم چون جوونا ممکنه ازش بد استفاده کنن! دولت وظیفه داره به عنوان متولی و مسئول رفاه حال ملتش رو فراهم کنه و البته شغل مناسب هر کس هم وجود داشته باشه. اونوقت مردم خودشون بهتر میدونن وقتشون رو چه طوری تنظیم کنن. نه این که بیکاری بیداد می کنه مردم از زور بیکاری پناه آوردن به این سرگرمی های کاذب بعد دولت به این نتیجه رسیده اگه این رو محدود کنیم مردم به راه راست هدایت میشن!

mosii-online
09-02-2008, 01:38
دولت مگه وکیل وصی مردمه که چه طوری از یه فناوری استفاده کنن!
مگه نمیدونی؟
آره دیگه.