ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با KDTele

sp1000
08-02-2008, 08:07
سلام دوستان

من دارم با کامپوننت KDTele کار می کنم

حالا از این کد استفاده می کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب حالا مشکلم چیه ؟

ببینید من می خوام وقتی که تماس گرفتم هر موقع طرف مقابل گوشی را برداشت براش پیغام خونده بشه
ولی اینجوری نمیشه بلکه و قتی من دارم تماس می گیرم پیغام در حال خواندن هستش یعنی طرف مقابل هنوز گوشی بر نداشته پیغام شروع به خواندن می کنه

من می خوام بدونم آیا طرف مقابل حتما پیغام را شنیده یا نه ؟

میشه بگید کجای کد مشکل داره

ممنون
بای

sp1000
09-02-2008, 06:30
کسی نیست جواب بده ؟

Mah6447
09-02-2008, 09:28
از Demo خود کامپوننت الگو بگیر . حتماً نتیجه میگیری :20:

sp1000
09-02-2008, 10:13
با سلام

ببخشید ولی من دوموی کامپوننت رو ندارم

اگه میشه یکی بزاره دانلود کنم

ممنون
بای

Mahmood_N
09-02-2008, 14:17
كد شما مشكلي نداره ، اما رويداد OnConnected بسته به مودم ، گاهي قبل از جواب دادن كاربر هم اتفاق مي افته ، يعني در زمان شماره گيري ...
اما يك راه حل مي تونه اين باشه :
كامپوننت KDVoice يك خاصيت داره به نام OnSilenceDetected ، اين رويداد زماني اتفاق مي افته كه كاربري كه پشت تلفن هست براي چند لحظه سكوت كنه ، يعني صحبتي نكنه و منتظر جواب باشه ...
براي استفاده از اين Event ابتدا بايد Properties مربوط به اون رو در KDVoice تنظيم كنيد ، در اين Properties ميتونيد اون رو فعال كنيد ( True ) و همچنين مدت زمان مورد نظر رو مشخص كنيد ( يعني بعد از چند ثانيه سكوت اين رويداد اتفاق بيافته ) ...
شما ميتونيد توي اين رويداد ، صدا رو پخش كنيد ...
با اين كار ، مراحل زير انجام ميشه :
1. شما زنگ مي زنيد به شماره مورد نظر ...
2. كاربر گوشي رو بر مي داره و مي گه " الو " يا ...
3. بعد براي چند لحظه سكوت ميكنه ...
4. در اين لحظه برنامه شما صدا رو پخش ميكنه ...

البته اين راه حل هم با مشكلاتي همراه هست كه شايد در برخي موارد قابل چشم پوشي نباشه ...

موفق باشيد ...

sp1000
10-02-2008, 06:46
سلام

آقا یه دنیا ممنون میرم امتحان می کنم

فعلا
بای

alimooneh
18-04-2009, 15:58
سلام خسته نباشید . من با متد getlinecaps(int,ref int) کار می کنم و در حالی که پارامتر دوم این متد از نوع int است لذا چطور بتوانم ببینم که اطلاعات مودم من چیست> یعنی این که آیا کالر آی دی دارد و یا آیا قادر به ضبط صدا است . خواهشا کمک کنید . البته من در C# نوشتم . در حالی که مثالهای ذکر شده آن دلفی است. در مثالهای ذکر شده دلفی پارامتر دوم از نوع Tlinecaps است. چرا؟

samangolpoor
01-05-2009, 20:10
من میخوامم بدون که میشه با کامپونت kd tele میشه وقتی شخصی زنگ میزنه شمارش بیفتده وتمام اطلاعات ان روی صفحه نمایش ظاهر بشه البته اگر تمام اطلاعاتش در سیستم ذخیره شده باشه مثل برنامه اژانس اگر میشه سورس کدش چی هست مرسی