ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلش برای U600

takdivx
07-02-2008, 22:25
با سلام کسی بلده به U600 فلش بزنه اگه بلد هستین حتما یاد بدین بد جور لازممه

perjixen
08-02-2008, 10:49
اگر گوشیم روشن بشه ، روش رو که از یکی از دوستان نصفه یاد گرفتم میگم!!

takdivx
08-02-2008, 13:12
دوست عزیز خیلس برام واجبه اگه زحمتشو بکشی یه عمر ازت ممنون می شم

perjixen
08-02-2008, 16:17
به این تاپیک یه سر بزن!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر چی شد پای خودت!!!!!! منم که فلان گیر گوشیم هستم!!

Ali_BlueBoy
08-02-2008, 19:59
بده بیرون واست فلش کنن خیال خودت رو راحت کن

takdivx
08-02-2008, 20:07
به این تاپیک یه سر بزن!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر چی شد پای خودت!!!!!! منم که فلان گیر گوشیم هستم!!

منظورتون از هر چی شد شد پای خودم چیه امکان داره گوشی خراب بشه

perjixen
08-02-2008, 20:08
اگر اهل رسک کردن هستی!!! اگر مثل من مخت ............! خودت فلش کن!! اصلا هم سخت نیست!!! (هر کی ندونه فکر میکنه این کارم!!!!!!)

منظورتون از هر چی شد شد پای خودم چیه امکان داره گوشی خراب بشه
امکان که داره!!!! ولی به نظرم تجربس دیگه!!! اگه میترسی (منظورم نگران گوشی هستی) بده بیرون.

کامل بت بگم گوشیم چی شده!!!
فلش گوشی 2 قسمت داره ، من قسمت اول رو انجام دادم که در حقیقت تعویض سیستم عامل گوشی هست تا اینجا مشکلی نبود ، ولی بعضی از 600 ها از اروپا وارد ایران شدن (مال من از اسکاتلند هست ، برای همین منشی نداره!!) برای اینکه با مکان خودت بخونه یه نیمچه فلش دیگه هم باید بشه!! من چندتا سوال برام پیش اومد که خواستم از کسی که این کارو کرده بپرسم که هواسم نبود سیم گوشی رو از کامپیوتر جدا کردم!!. الان هم نمیدونم چه جوری گوشی بدون سیستم عامل رو به کامپیوتر معرفی کنم تا بتونم وارد پی سی استدیو بشم!!

hellbrain666
09-02-2008, 16:46
با چی فلش کردی؟

perjixen
10-02-2008, 07:38
خب دوستان!!!!!!!!!!!!!!
موفق شدم!!! گوشی هم روشن شد!!!! فارسی ، منشی هم را افتاد!!!!
من با کابل usb خود گوشی.!!!!

hellbrain666
10-02-2008, 15:49
میشه بیشتر توضیح بدی؟ برنامه .... آموزش

Ali_BlueBoy
10-02-2008, 19:04
به همون ادرسی که داده بری متوجه میشی

ببینم میشه بقیه سامسونگ ها رو هم همینطوری فلش کرد؟

perjixen
10-02-2008, 20:04
این توضیحات منبعش آقای تازمانی (اسم یه اکانت در فالز دات کام هست.!!) ، دقیقا متن ایشون هم اینجا قرار داده شده.
اینم لینک صفحه که ایشون مطلب قرار داده و من و شما استفاده میکنیم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداخطار : همیشه فلش کردن گوشی با ریسک همراه است. اگر هر بلایی سر گوشی شما بیاد مسئولیتش با خودتونه و باید ریسک انجام این کار را بپذیرید.

حالا لوازم مورد نیاز :
1- یک گوشی سامسونگ U600 که ازش دل کنده باشید.
2- کابل USB اورجینال که همراه گوشی فروخته میشه.
3- نرم افزار Optiflash که می تونید از دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 4- فایل فلش ( که لینکهاش را بعدا میگم)
5- دل و جرئت.
6- حوصله و دقت.

برای شروع پیشنهاد میکنم اگر دفتر تلفنها را در حافظه گوشی ذخیره کرده اید حتما توسط نرم افزار Samsung PC Studio از آن در کامپیوتر بک آپ بگیرید یا دفتر تلفن را به حافظه سیم کارت کپی کنید.

در مرحله بعد باید فریم ور مناسب را دانلود کنید:

ورژن U600XXGG3 که معمولا روی گوشی ها بصورت اورجینال هست. (حداقل روی گوشی من بود) .حجم : (49.76 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدورژن U600XXGG4 که جدید تره (امتحانش نکردم) .حجم : (55.18 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ورژن U600JPGF1 که دارای منوی فارسی - دریافت و ارسال SMS فارسی - تقویم هجری شمسی و هجری قمری و منشی تلفن هستش ( الان روی گوشی خودم نصبش کردم و مشکلی ندارم) : حجم : (77.52 MB)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------

1- اطمینان حاصل کنید که نرم افزار U600 Optiflash و فایل فلش مناسب و کابل USB اصلی گوشی را دارید.
2- برنامه Opti flash را اجرا کنید :

از منوی Option گزینه Setting را انتخاب کنید :
در برگه Customer T: d830/d840/d910 (USB) : Generic را انتخاب کنید. 'Flash Erase Passes' را روی 1 و 'Operation Passes' را روی Default تنظیم کنید. غیز از گزینه 'Differences only' سایر گزینه ها را غیر فعال (Uncheck) کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگه 'Flash and Verify' را انتخاب و فایل فریم ور (s3.*) خود را Browse کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگه 'Default Contents' را انتخاب و در صورتی که همراه فایل فریمور شما فایل cts.* هست (که در لینکهایی که معرفی کردم این فایل هم وجود داره) دکمه رایویی S-Record with content را انتخاب و فایل cts.* را Browse کنید. در غیر این صورت دکمه 'S-Record only' را انتخاب کنید.
دکه OK را کلیک کنید

5- گوشی را با کابل USB با کامپیوتر وصل کنید و از منوی گوشی گزینه PC Studio را انتخاب کنید.
6- گوشی را خاموش کنید. باطری ؛ سیم کارت و کارت حافظه را خارج کنید. کابل USB را قطع نکنید. خواهید دید که LED (چراغها) گوشی روشن می ماند.
7- در حالی که کلید * را روی گوشی نگه داشته اید کلید Power گوشی را فشار دهید. کامپیوتر یک دستگاه با نام Samsung USB Mobile را شناسایی می کند.
8- به برنامه Optiflash برگردید و از گزینه 'Options > Settings > COM Port' پورت سریال (com) مورد استفاده توسط گوشی را انتخاب کنید. اگر از شماره پورت اطلاع ندارید از گزینه Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Ports (COM and LTP)) در ویندوز شماره پورت سریال را بدست آورید :

(در این دستگاه COM 6 استفاده شده)
سرعت را روی 921600 تنظیم کنید و پورت سریال دوم را روی NONE قرار دهید و دکمه OK را فشار دهید.

در آخر دکمه Flash را کلیک کنید :
وقتی عبارت 'All is Well' را مشاهده کردید یعنی کار تمام است.

مبارک باشد. کار تمام است.

---------------------------------------------------

احتمال دارد که به یک ریست کامل گوشی نیاز داشته باشد. در این صورت کد زیر را در گوشی وارد کنید :

#3855*2767*

(البته من به این کار نیاز پیدا نکردم)
برای اطمینان از تغییر فریمور گوشی کد #1234#* را استفاده کنید.
اگر گوشی شما با زیان دیگری راه اندازی شد از مسیر زیر زبان گوشی را تغییر دهید:

MENU (left touch button) > SETTINGS (bottom right icon) > PHONE SETTINGS (2nd option) > LANGUAGE (1st option)

اگر بعد از فلش کردن گوشی شما قفل شد (بعد از روشن کردن از صفحه اول رد نشد) به خاطر این است که شما می باید کدهای منطقه ای گوشی خود را پاک کنید. این اتفاق زمانی می افتد که از یک فریمور منطق اروپایی به فریمور مناطق آسیایی و یا برعکس تغییر کنید. (این بلا سر من آمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در این صورت به مرحله 2 بروید گزینه ها را مطابق شکل زیر تیک کنید :

و سپس از مرحله 2 به بعد ادامه بدین.

نکته : اگر گوشی شما فارسی نیست و میخواهید فریمور فارسی روی آن بریزید مستقیما" از این روش استفاده کنید تا با فریز شدن گوشیتان هول نکنید.
روش اول حدود 15 دقیقه و روش دوم حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارد. در طول این مدت کامپیوتر را خاموش نکنید - ارتباط با گوشی را قطع نکنید و به گوشی و دکمه های برنامه Optiflash دست نزنید و دعاکنید برق قطع نشود..
حالا می توانید از امکانات جدید گوشی لذت ببرید و لذت بخشتر اینکه خود شما موفق به انجام این تغییرات شدید. (بین دوستان کلی پز بدید)

Ali_BlueBoy
10-02-2008, 20:28
اگه بقیه گوشیا رو هم بشه این طوری فلش کرد خیلی فاز میده

hellbrain666
11-02-2008, 17:03
واقعا اگه روی بقیه سامسونگ ها هم جواب بده عالی میشه !
دیگه نیاز به باکس و کابل های جور واجور نیست

hellbrain666
11-02-2008, 17:29
راستی یادم رفت تشکر کنم
این روش باید امتحان بشه البته شما خودت امتحان کردی
یادمه آقا شهاب هم دنبال فلش بدون باکس بود حالا نمیدونم خودش به نتیجه رسیده یا نه؟!

Ali_BlueBoy
11-02-2008, 18:07
حالا شما کدوم فریمور رو نصب کردی؟

perjixen
11-02-2008, 21:55
اولا خواهش میکنم!! کار خاصی نیست!! (فقط از یه منبع کپی کردم ، به جز عکسها که کاره خودم هست،و براشون زحمت کشیدم!! دی.)
من همون GPJF1 رو دارم!! البته یه سری مشکلات داره!! مثل کارکتر ناشناس در میان کلمات فارسی (شاید بشه گفت space) الان هم دارم روی دی 900 ای تست میکنم.

Ali_BlueBoy
12-02-2008, 13:53
ایول دمت گرم

اگه جواب بگیری چه شود!!

hellbrain666
13-02-2008, 19:46
الان هم دارم روی دی 900 ای تست میکنم.

با همین اپشن فلش که گذاشتی؟
راستی این دانلودر به چه دردی میخوره
(این فریمور های تاپیک هک هم امتحان کن ):46:

perjixen
15-02-2008, 21:50
کسی روی دی 900 تست نکنه تا بگم!!!
آپدیت:
با این روش میتونید یو 700 رو هم فلش کنید ولی با 900 کمی مشکل دارم ، اگر بر طرف شد خبر میدم.
الان هم تو فکر یه تاپیک برای فلش کل گوشی سامسونگ توسط خودمون هستم. اگر کارام درست پیش بره این کارو انجام میدم.

hellbrain666
06-03-2008, 17:16
کسی روی دی 900 تست نکنه تا بگم!!!
آپدیت:
با این روش میتونید یو 700 رو هم فلش کنید ولی با 900 کمی مشکل دارم ، اگر بر طرف شد خبر میدم.
الان هم تو فکر یه تاپیک برای فلش کل گوشی سامسونگ توسط خودمون هستم. اگر کارام درست پیش بره این کارو انجام میدم.

شما تا کجا پیش رفتی فریمور رو دان کنم یا نه ؟

perjixen
07-03-2008, 00:19
آره ، دانلود کردم. ولی نتونستم کامپورت دستگاهشو رو پیدا کنم!!
البته شما هم اگه داری تست کن ، گوشی رو به دستگاه وصل کن باطزی و سیم کارت رو دربیار دکمه ستاره و قطع مکالمه ( همون که برای روشن و خاموش کردن گوشی هست) فشار بده ، ببین دستگاهت سامسونگ پورت میشناسه یا نه.

hellbrain666
07-03-2008, 11:49
باشه امتحان میکنم

با downloader چی امتحان کنم؟

perjixen
07-03-2008, 12:41
نه داداش!!!!
اول کامپورت گوشی رو پیدا کن!!

گوشی را با کابل USB با کامپیوتر وصل کنید و از منوی گوشی گزینه PC Studio را انتخاب کنید.
گوشی را خاموش کنید. باطری ؛ سیم کارت و کارت حافظه را خارج کنید. کابل USB را قطع نکنید. خواهید دید که LED (چراغها) گوشی روشن می ماند. 7- در حالی که کلید * را روی گوشی نگه داشته اید کلید Power گوشی را فشار دهید. کامپیوتر یک دستگاه با نام Samsung USB Mobile را شناسایی می کند.

این کارو تست کن اگه جواب داد ، بگو تا بگم با چی ، چه جوری فلش کنی.

hellbrain666
07-03-2008, 14:20
من این راه رو قبلا با دی 900 انجام داده بودم نمیشه
برای همین می خوام ببینم با دانلودر چی ؟ میشه اونجوری فلش کرد؟

perjixen
07-03-2008, 19:27
نه دیگی!!!! اصل قضیه فلش با کابل خود گوشی اتصال گوشی به کامپیوتر هست!!! باید راه اتصال را گیر اورد.
با دانلود چی هم میشه فلش کرد ( البته پیشنهاد نمیکنم!! چون با اوپتی فلش راحتره) ، ولی اونم مستلزم دونستنه روش اتصال گوشی به کامپیوتر به صورت کام پورت هست!!
در عین حال چون گفتی منم مشتاق شدم بفهمم چی جوری میشه این کار رو انجام داد ، میگردم اگر چیزی پیدا کردم همین جا میزارم.

hellbrain666
08-03-2008, 20:04
توی حالت خاموش (باطری و سیم هم هست ) وقتی چند بار ، لحظه ای پاور رو میزنم کامپیوتر تا نصفه یه چیزی رو میشانسه

perjixen
08-03-2008, 21:34
همین دیگه!!!!
من چیزی پیدا نکردم ، ولی فردا یه 900 دستم میاد. خودم هم تست میکنم حتما آمارش رو میگم.