ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویورس غیر فعال کننده show hidden رو چطوری پاک کنم !! لطفا کمک کنید

Mirko_vucinic999
07-02-2008, 12:15
سلام چند وقتیه show hidden کامپیوتر من ویروس گرفته و تیکش از روی do not پایین نمیاد میشه کمک کنید

این راه حل ها رو خودم بلدم :

1 - با search فایل های هایدن رو جستجو کنم و بعد hiddenرو تیکشو بردارم

2 - با نرم افزار هایی که هر بار کامپیوتر رو روشن کردی باید اجراشون کنی تو فایل های مخفی به حالت show hidden در بیاد و دوباره اگه کامپیوتر رو خاموش کردی do not میشه ( هر کی هم این نرم افزار رو خواست بگه تا براش آپلود کنم ) حجمش 500 کیلو بایته !!!

3 - اینو چند جا خوندم از توی ریجستری showvall رو عددشو 1 کردم اما فرقی نکرد .

اگه میشه کمکم کنید در ضمن روش سوم هم اگه من اشتباه کرده ام رو هم اصلاح کنید تا من هم بتونم برای همیشه این ویروس رو از کامپیوتر دور کنم فقط قصد من دور کردن ویروس برای همیشه هستش .

ممنون همتون .

Arashdn
07-02-2008, 16:19
از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی؟

mahdi7610
07-02-2008, 16:52
سلام به خاطر این که سیستم شما ویروسی شده و ویروس اجازه تغییر اون گزینه را به شما نمی ده . بهتره با استفاده از انتی ویروس nod32 ( اپدیت شده ) یکبار سیستم را به طور کامل اسکن کنید تا ویروس از بین برود . بعد اقدام به برگرداندن فایلهای مخفی کنید . تا ویروس به طور کامل از بین نره . همیشه این مشکل را خواهید داشت .

Mirko_vucinic999
07-02-2008, 23:48
از آنتی ویورس کاسپر اسکای 7 استفاده کردم و توی سیستمم 574 بار ویروس پیدا کرد . اما این گزینه درست نشد که نشد
قبل از کاسپر نود 2 زدم یه دونه هم پیدا نکرد !!!!!!!!!!!111

Arashdn
08-02-2008, 00:04
از آنتی ویورس کاسپر اسکای 7 استفاده کردم و توی سیستمم 574 بار ویروس پیدا کرد . اما این گزینه درست نشد که نشد
قبل از کاسپر نود 2 زدم یه دونه هم پیدا نکرد !!!!!!!!!!!111
دوباره ویندوز نصب کن و همین که ویندوزو نصب کردی یه آنتی ویروس قوی و آپدیت روش بریز
چون تا اونجا که من می دونم بهترین راه مقابله با این ویروس پیشگریه و موقع ای که افتاد تو کامپیوتر دیگه نمی شه کاری کرد
موفق باشی

Mirko_vucinic999
09-02-2008, 08:30
ممنون از کمک دوستان . خیلی خیلی ممنون

Anathema&sin
09-02-2008, 13:34
سلام...دوستان منم همین دقیقا همین مشکل دوستمون رو دارم.

نمیدونم چی کار باید بکنم.همه ی Mp3 هام که توی یه پوشه بودن بودن ناپدید شدن.
میدونم پاک نشدن چون Details نشون میده که حجم مشخصی از درایو اشغال شده اما پوشه رو نشون نمیده.
نمیدونم چی کار باید بکنم...

اگه دوستان راه حلی به نظرشون میرسه ممنون میشم راهنمائی کنید....

omid.sarmad
09-02-2008, 13:48
سلام.دوستانی که هنوز مشکل دارند این برنامه رو دانلود کنن.هم ویروس رو پاک می کنه و هم مشکلات ایجاد شده رو.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdi7610
09-02-2008, 15:33
سلام دوستان عزیز
سیستم شما ویروسی گرفته که فایلهای شما را به سوپر هایدن یا همون سیستمی تبدیل کرده است .
و اسم این تروجان Trojan.Win32.Delf.aam هستش .

هــمــانــطـــور کـه می دانـیــد برای آشـکار کـردن فایـل ها و پوشـه های Super Hidden باید ابتدا در Folder Options\View روی گزینه ی Show hidden files and folders کلیک کنید و پس از آن تیک گزینه ی (Hide protected operating system files (Recommended را بردارید و به پیغام امنیتی پاسخ مثبت و شستی OK را فشار دهید .
برای اشکار کردن فایلهای مخفی شده نیر می توانید از دستور زیر استفاده کنید .
این دستور را توی run کپی کنید و بعد هم ok بزنید .
توجه داشته باشید با این دستور فایلهای سوپر هایدن هم اشکار خواهند شد .
attrib -s -h C:\*.* /s /d ( به جای c اسم درایوی که پوشه های ان مخفی شده است را بنویسید )

با برنامه ای که امید جان معرفی کردن راحت می شه از شرش راحت شد .

Anathema&sin
10-02-2008, 12:50
خیلی ممنون امید عزیز....

نمیدونم چرا رپیدشر باز نمیشه....اما ممنونم ازت...حتما برنامه رو نصب میکنم

مهدی عزیز از شما هم به خاطر توضیح کاملتون خیلی ممنونم..

همونطور که شما فرمودید عمل کردم....فایلهای سوپر هیدن رو نشون میده اما تیک هیدن رو نمیشه از روش برداشت.....قفل شده.

Anathema&sin
10-02-2008, 13:32
یه دنیا ممنونم.......فایلهارو پیدا کردم...

اما ویروس هنوز هست.

رپیدشر هم باز نمیشه.

mahdi7610
10-02-2008, 14:30
بهترین راه برای از بین بردن این ویروس اپدیت کردن انتی ویروس NOD32 هستش . و اسکن کردن سیستم در حالت safe mode

iran2008
10-02-2008, 23:14
من خودم یه برنامه نوشتم که میشه خیلی راحت فولدر آپشن رو برگردوند و درستش کرد.

mahdi7610
10-02-2008, 23:33
سلام با چی نوشتی ؟ حتما با ویژوال نوشتی . درسته ؟البته من با mmb این کار را کردم . البته نه فولدر اپشن بلکه قسمتهای دیگه سیستم عامل .

winxp
10-02-2008, 23:35
سلام عزیزان

من توی اونایی فایلهاشون مخفی شده بیان اینجا یه کد تو پست اول قرار دادم که مشکل show hidden رو هم حل میکنه

میتونین به اونجا مراجعه کنین و مشکلتون رو به راحتی حل کنین

موفق باشین عزیزان

Anathema&sin
11-02-2008, 14:15
من متوجه نشدم....
بلاخره فایل رپیدشر رو دانلود کنم یا Nod32 رو آپدیت کنم؟؟؟

omid.sarmad
11-02-2008, 19:27
من متوجه نشدم....
بلاخره فایل رپیدشر رو دانلود کنم یا Nod32 رو آپدیت کنم؟؟؟
سلام.دوست عزیز Nod32 رو آپدیت کن که دیگه ویروس نگیری و اون فایل رو دانلود کن چون هم ویروس رو از بین میبره هم تغییرات ایجاد شده رو مدیریت می کنه.

mehdi yari
11-02-2008, 23:15
سلام دوستان
منم با اين مشکلات روبرو شدم، البته با پاک کردن CheckedValue و ساخت مجدد اون با مقدار 1 مشکل هيدنم حل شد ولي مشکل اينه که ميخوام اين ويروس کامل پاک بشه...
من چند بار تا حالا ويندوز عوض کردم، اوايلش درست بوده ولي مثله اينکه دوباره ويروسه جون ميگيره دوباره همون بلا رو سرم مياره...
در ضمن از خيلي وقت پيش هرچي بيشتر که ميگذره يه سري فايلا از تو سيستمم پاک ميشه... جالب اينه که فولدراش هست ولي فايلاي توش نيست... هيدنم نيست چون حجمه فولدرو ميزنه صفر... مينويسه فولدر خاليه...
چند وقت پيشا هم همه‌ي عکساي تو سيستمم پاک شد که يه چيز حولو هوشه سه چهار تا سي دي ميشد..
تروخدا به دادم برسيد که حسابي گرفتار شدم...

mahdi7610
12-02-2008, 00:34
سلام دوستان
منم با اين مشکلات روبرو شدم، البته با پاک کردن CheckedValue و ساخت مجدد اون با مقدار 1 مشکل هيدنم حل شد ولي مشکل اينه که ميخوام اين ويروس کامل پاک بشه...
من چند بار تا حالا ويندوز عوض کردم، اوايلش درست بوده ولي مثله اينکه دوباره ويروسه جون ميگيره دوباره همون بلا رو سرم مياره...
در ضمن از خيلي وقت پيش هرچي بيشتر که ميگذره يه سري فايلا از تو سيستمم پاک ميشه... جالب اينه که فولدراش هست ولي فايلاي توش نيست... هيدنم نيست چون حجمه فولدرو ميزنه صفر... مينويسه فولدر خاليه...
چند وقت پيشا هم همه‌ي عکساي تو سيستمم پاک شد که يه چيز حولو هوشه سه چهار تا سي دي ميشد..
تروخدا به دادم برسيد که حسابي گرفتار شدم...

سلام دوست عزیز . یه سری به اینجا بزن نحوه پاک کردنش گفته شده .

mehdi yari
12-02-2008, 01:04
سلام.دوستانی که هنوز مشکل دارند این برنامه رو دانلود کنن.هم ویروس رو پاک می کنه و هم مشکلات ایجاد شده رو.

دوستان اگه ممکنه اين فايلو يه جا ديگه آپلود کنن چون من هرکاري ميکنم راپيد ميگه داري يه دانلوده ديگه انجام ميدي بزار اون تموم شه!!!
پست ويرايش شد...
خيلي ممنون مشکل حل شد داره دانلود ميشه...

mehdi yari
12-02-2008, 01:07
سلام دوست عزیز . یه سری به اینجا بزن نحوه پاک کردنش گفته شده .
رفيق به اين تاپهم سر زدم ولي تو يکي از مراحل به مشکل برخوردم که اونجا توضيح دادم...

Anathema&sin
12-02-2008, 11:22
خیلی ممنونم از همه دوستانی که راهنمکائی میکنن.

ظاهرا خیلی ها با این ویروس مشکل دارند.

من فایل رو از رپیدشر دانلود کردم اما اون طوری که من متوجه شدم این برنامه عملا خودش ویروس رو از بین نمیبره.

mahdi7610
12-02-2008, 12:35
سلام دوستان عزیز .

به قسمت کامل ترین تایپک برای از بین بردن ویروس Show Hidden Files رجوع کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جناب mehdi yari از شما خواهش می کنم اواتار خودتون را عوض کنید .

omid.sarmad
12-02-2008, 17:02
سلام.راست میگه،خیلی زابیله.

mehdi yari
12-02-2008, 22:07
سلام دوستان عزیز .

سلام.راست میگه،خیلی زابیله.
نکنه ميترسيد؟
مرد که از اين چيزا نمي‌ترسه!!!
باشه اگه موقعيتش پيش اومد يه تحولي به آواتارم ميدم، فقط اگه بعدي رو گذاشتم نيايد بگيد تروخدا همون قبلي رو بزارا!!!

mahdi7610
12-02-2008, 22:54
اقا مهدی باور می کنی اگه بگم من می ترسم . به خدا از اینجور چیزها می ترسم . تا حالا تو عمرم فیلم ترسناک نگاه نکردم . تو رو خدا یه چیز درست و حسابی بزار مثل عکس گل .

Mirko_vucinic999
12-02-2008, 23:16
اقا مهدی باور می کنی اگه بگم من می ترسم . به خدا از اینجور چیزها می ترسم . تا حالا تو عمرم فیلم ترسناک نگاه نکردم . تو رو خدا یه چیز درست و حسابی بزار مثل عکس گل .

منم میترسم !! فیلم ترسناک هم نگاه نکردم

mehdi yari
13-02-2008, 00:22
خب...
اينم اولين پست بعد از تغيير آواتار...
فقط ايندفه نگين چرا اينقد زشته برو عوضش کنا...
من اين عکس رو خيلي خوشم مياد... هر موقه ميبينم خندم ميگيره...
در ضمن ميدونستيد ترس يه حسه واقعيه!؟
البته برا اينکه بيشتر نترسيد چيزي نميگم...
راستي من عاشق فيلمه ترسناکم... ميميرم براش... مخصوصاً تماشاي اون ساعت 2 نصفه شب تکو تنها!!!

mahdi7610
13-02-2008, 00:30
جهنم این یکی از اون حداقل بهتره.

Mirko_vucinic999
13-02-2008, 11:28
مهدی این اسن رو Sasan3d رو مثل امضات برام درست میکنی بفرستی !

بیا یه کم از ترس بگیم تو چرا میترسی اون چرا نمی ترسه ؟!

mahdi7610
13-02-2008, 12:09
مهدی این اسن رو Sasan3d رو مثل امضات برام درست میکنی بفرستی !

بیا یه کم از ترس بگیم تو چرا میترسی اون چرا نمی ترسه ؟!
سلام sasan_Zalaghi عزیز .
باشه برات درست می کنم . یعنی اسمش Sasan3d باشه دیگه درسته ؟
جوابش را توی پیغام خصوصی برام بفرست .
اینجا را دیگه ادامه نده مدیرا ناراحت می شن . اونوقت پاکش می کنن .
اینجا جای بحث درباره ترس نیست . مدیرا گیر می دن . بهتره یه تایپک توی انجمن متفرقه زده بشه تا اونجا دربارش بحث بشه .

Mirko_vucinic999
13-02-2008, 13:50
خیلی ممنون چشم ادامه نمی دم آقا show hidden ما که درست شد ممنون از راهنمایی دوستان

Mirko_vucinic999
13-02-2008, 13:51
آقا چطوری پیغام خصوصی بفرستم !

Mirko_vucinic999
13-02-2008, 13:53
sasan_Zalaghi, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.میخوام پیغام بفرستم اینو بهم میگه

mahdi7610
13-02-2008, 15:31
ساسان جان ببخشید حواسم نبود . شما به خاطر این که عضو جدید هستید فعلا نمی تونید از پیغام خصوصی استفاده کنید . بعد از یک مدت فعالیت پیغام خصوصی شما به طور خودکار فعال خواهد شد . یکی از پستهای بالا یی که دادی را ویرایش کن و بگو چه اسمی برات درست کنم .

Mirko_vucinic999
13-02-2008, 17:58
دستت درد نکنه SASAN3D میخوام برام درست کنی میتونی متحرک درست کنی توی همین جاها که میگشتم یک نفر امضاش مثل مال تو بود hamilton ولی از روی حروفش آتیش بلند می شد . میتونی مثل اون برام درست کنی دستت درد نکنه اگه متحرک درست کنی درضمن میشه بگی با چه برنامه ای درست میکنی من توی ضمینه اتوران سازی و میکس فیلم و آهنگ سازی یه چیزهایی بلدم اگه خواستی ما در خدمتیم