ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه کاری کرد سیستم یه Cpu رو مدل دیگه نمایش بده

shahram1283
06-02-2008, 15:07
چطوری میشه کاری کرد سیستم یه Cpu رو مدل دیگه نمایش بده؟
راسش یه سیستم یکی خریده بود Cpu 3 سلرون رو Full نمایش میداد!:18:

davsep
06-02-2008, 15:27
در مورد سیستم که باید ببره پسش بده.

در مورد روش انجام اینجور تقلب ها هم فکر کنم خلاف قوانین انجمن باشه. گابانا قفل میکنه./

shahram1283
07-02-2008, 11:59
چه ربطی به تقلب داره ؟

shahram1283
07-02-2008, 12:00
در مورد سیستم که باید ببره پسش بده.

در مورد روش انجام اینجور تقلب ها هم فکر کنم خلاف قوانین انجمن باشه. گابانا قفل میکنه./

اینم یه روشی است بابا بلد نیستین بگید بلد نیستیم دیگه چرا شورای نگهبان و علم میکنید تاپیک رو ببنده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
درضمن طرف کامپیوترشو یک سال و نیم پیش خریده بود الان هم رفته بود دیده بود مغازه بسته شده بوتیک.

Gabana
07-02-2008, 13:43
اصلا به نظر من سوال شما درست به نظر نمی رسه ..
یعنی چیCPU سلزون را Full نشون میده ؟

shahram1283
07-02-2008, 16:36
اصلا به نظر من سوال شما درست به نظر نمی رسه ..
یعنی چیCPU سلزون را Full نشون میده ؟

سیستم ظاهرا یه CPU Pentum 4 3.0 1MB Cache روش بود ( وقتی بالا می اومد در مرحله POST اینطور می نوشت ) ولی وقتی در سیستم رو برای تعویض فن باز کردیم دیدیم CPU Intel Celeron D است.
تو فاکتور هم اینتل فول کش فاکتور کرده بود براش . نمیدونم چکار کرده بود ولی ویندوز هم پنتیوم 4 نمایش میده نه سلرون.

shahab_blaster
08-02-2008, 10:23
سیستم ظاهرا یه CPU Pentum 4 3.0 1MB Cache روش بود ( وقتی بالا می اومد در مرحله POST اینطور می نوشت ) ولی وقتی در سیستم رو برای تعویض فن باز کردیم دیدیم CPU Intel Celeron D است.
تو فاکتور هم اینتل فول کش فاکتور کرده بود براش . نمیدونم چکار کرده بود ولی ویندوز هم پنتیوم 4 نمایش میده نه سلرون.

قرار نيست كه cpu 4 رو 3 نشون بده
بعدشم cpu هي celeron d رو فكر كنم اينتوري ميشناسه p4 family ....‌
بعضي از فروشنده ها عادت دارن كه بگن full در صورتي كه ما چيزي به اين نام نداريم همش يه سري اسم و مشخصه هست كه فروشنده ها ... منم خودم فروشنده ام يادم رفت كاريش نميشه كرد

shahram1283
09-02-2008, 15:10
قرار نيست كه cpu 4 رو 3 نشون بده
بعدشم cpu هي celeron d رو فكر كنم اينتوري ميشناسه p4 family ....‌
بعضي از فروشنده ها عادت دارن كه بگن full در صورتي كه ما چيزي به اين نام نداريم همش يه سري اسم و مشخصه هست كه فروشنده ها ... منم خودم فروشنده ام يادم رفت كاريش نميشه كرد

شما مثل اینکه دقت نکردین سی پی یوی روی سیستم یک سی پی یوی سلرون سه گیگا هرتزی ولی سیستم اون رو یک سی پی یو پنتیوم فور سه گیگا هرتزی نمایش میده ( مطمئنا فرق سلرون و پنتیوم فور رو میدونید. ) طرف احتمالا مادر بورد یا بایوس رو دستکاری کرده. ولی من نفهمیدم چکار کرده گفتم شاید اینجا کسی بدونه .