ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايجاد كومبو باكس در دي بي گريد

m*z
05-02-2008, 23:44
سلام.
دوتا سؤال داشتم
1- چطوري ميشه تو دي بي گريد بعضي از فيلدهايي(ستونها) رو كه مقادير محدودي دارند و در بانك يك جدول دارند رو به صورت كومبو باكس باز كرد؟
2- كاربرد String grid كجاهاست؟

F A R H A D
06-02-2008, 14:26
1.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. براي نمايش داده ها به صورت جدول استفاده ميشه. مثلا جدول ضرب 10*10 . با وجود قابليت هاي زياد كاربرد نسبتا محدودي داره.

F A R H A D
06-02-2008, 16:47
تحليل سورسي رو كه در پست قبلي قرار دادم از لينك زير دانلود كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m*z
07-02-2008, 16:06
سلام. مرسي فرهاد جان. ممنونم

m*z
07-02-2008, 16:50
فرهاد جان اگه DBgrid به ADOQuery وصل شده باشه اون موقع بايد چطوري نوشت؟ تو اين حالت فقط از يك جدول اطلاعات رو مي گيره و فيلد موردنظر هم تو همون جدول اصليه ولي اگه فيلدها رو از چند تا جدول بگيره باز هم بايد به ADOTable مورد نظر وصل بشه يا ADOQuery كه به دي بي گريد وصله؟

F A R H A D
08-02-2008, 18:50
هیچ تفاوتی نداره مهم اینه که اطلاعات رو از یک recordset بخونه که میتونه adotable,adoquery,adodataset,... باشه

m*z
08-02-2008, 20:29
هیچ تفاوتی نداره مهم اینه که اطلاعات رو از یک recordset بخونه که میتونه adotable,adoquery,adodataset,... باشه
بله، درسته. متوجه اشتباهم شدم.
ولي مشكلي كه داره اينه كه الآن من دوتا جدول دارم كه يكيش جدول مشخصات فرد هستش و دومي جدول مقطع تحصيلي كه دو تا فيلد كد مقطع و نام مقطع رو داره و توي جدول اولي كد مقطع ثبت ميشه. بعد با استفاده از adoquery كل فيلدهاي جدول مشخصات و از جدول مقطع تحصيلي، نام مقطع رو توي dbgrid نشون ميده. حالا ستون مقطع تحصيلي رو به صورت كومبوباكس باز ميكنه ولي اگه مقطع رو مثلا از كارداني به كارشناسي تغيير بدم تغييراتش به جاي اينكه توي جدول مشخصات فرد اعمال بشه توي جدول مقطع تحصيلي اعمال ميشه. يعني مقطع كارداني رو به كارشناسي تغيير ميده.

من بعد از برخورد با اين مشكل تازه متوجه شدم كه توي همه جستجوهام فيلدهايي كه از يه جدول ديگه اومدن كه نامشون نشون داده ميشه ولي توي جدول اصلي كد اونها ذخيره ميشه، تغييرات روي جدولهاي مربوط به خودشون اعمال ميشه نه جدول اصلي.

خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.

F A R H A D
09-02-2008, 08:50
من دقيقا متوجه نشدم منظور شما چيه اما حدس مي زنم مشكل شما اينه كه ميخواهيد اطلاعات رو در يك جدول joinشده مثل يك جدول عادي ويرايش كنيد!
بيشتر توضيح بديد (مشكل فعلي رو بگيد، نه حدس و گمان هاي پيشين) ضمن اينكه بهتره در يك تاپيك جدا مطرح كنيد