ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپلود سايت?

*بهرخ خانوم *
05-02-2008, 22:34
فايل تمپليت ها چند تا پوشه هاي مختلف مثل فونت،html, psd و غيره داره. چطوري تمپليت رو تو dreamweaver اديت کنم? فايل index رو که توش باز ميکنم فقط text ديده ميشه، عکس هاي تمپليت نيست توش...

بعد از اين که اديت شد چه جوري رو سرور آپلود کنم? بايد پوشه اي آپلود شه? عکس هاي تمپليت چي?

Mohammadreza_777
05-02-2008, 22:59
احتمالا شما تو صفحه كد dreamweaver بودي ! برين تو صفحه Design اونجا مي تونيد عكس ها و ... رو مشاهده كنيد !

DaRiOuShJh
05-02-2008, 23:00
فايل تمپليت ها چند تا پوشه هاي مختلف مثل فونت،html, psd و غيره داره. چطوري تمپليت رو تو dreamweaver اديت کنم? فايل index رو که توش باز ميکنم فقط text ديده ميشه، عکس هاي تمپليت نيست توش...

بعد از اين که اديت شد چه جوري رو سرور آپلود کنم? بايد پوشه اي آپلود شه? عکس هاي تمپليت چي?

خوش آمدی بهرخ جان
خدمته شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورده قالب ها
اون فایله PSD رو که باید با فتوشاپ باز کنید اگه خواستید تغییر بدید
font ها رو هم معمولا فونت هایی هستن که ندارید و باید نصب کنید تا بتونید نوشته ها رو تویه فایله PSD در فتوشاپ تغییر بدید
معمولا یه فولدر به نامه images هست که عکس ها و ... اون تو هستن
موقعه آپلود شما باید این فولدر و محتویاتش + فایله index رو آپلود کنید
همین

حتما شما رفتید تو قسمته کدش:46:

dizgah
05-02-2008, 23:10
خوش آمدی بهرخ جان
خدمته شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورده قالب ها
اون فایله PSD رو که باید با فتوشاپ باز کنید اگه خواستید تغییر بدید
font ها رو هم معمولا فونت هایی هستن که ندارید و باید نصب کنید تا بتونید نوشته ها رو تویه فایله PSD در فتوشاپ تغییر بدید
معمولا یه فولدر به نامه images هست که عکس ها و ... اون تو هستن
موقعه آپلود شما باید این فولدر و محتویاتش + فایله index رو آپلود کنید
همین

حتما شما رفتید تو قسمته کدش:46:
تایید میشه
نکته : اگه پوشه قالبها زیپ باشه یا همون فشرده شده باشه تو index تصاویر دیده نمیشه
ممکنه شما از روی پوشه zip صفحه index را نگاه کردیده باشی

*بهرخ خانوم *
06-02-2008, 01:22
مرسي، سايت اديت و آپلود شد...

DaRiOuShJh
06-02-2008, 01:42
ok
حداقل آدرسی چیزی میدادی ما هم رویت کنیم کار یاد بگیریم!:12: