مشاهده نسخه کامل
: MP3 Player ورزشی ...
سلام
یک Mp3 Player میخوام ورزشی باشه یعنی توی جیب راحت جا بشه و ترجیحا مقاوم باشه ...
تا 300 تومان پول دارم ...
اگه مدلهای مخصوص ورزش می خوای ، مثلا سونی اینو داره : ...
مخصوص ورزشه - مثلا می تونه آهنگ رو براساس ریتم حرکتت انتخاب کنه .. فرضا اگه تند بدویی تکنو ، اگه کند بری ، کندتر و ... یا مثلا شمارش گام ها و ضربان قلب و از این جینگول بازی ها .. (البته خیلی قابلیت های مهمی نیستن) ... می تونی ببندی اش به بازوت ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
اگه یه چیز بی دردسر تر می خوای ، iaudio u3 چیز خوبیه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alfred88
06-02-2008, 16:47
با سلام. دوست عزیز اگه mp3 player برای اسپرت میخوای بهترین مدل وکامل ترین s200 sony هستش که امکاناته خوبی برای اسپرت داره مثله اندازه گیری کالری یا مقدار مسافت دویده شده .
این mp3 player مجهز به یه g sensor که توی وسایله جدید مثله موبایل و mp3 player استفادش زیاد شده.
شما وقتی این mp3 player سه باردر هوا تکون بدی یا 3 ضربه بهش بزنی به صورت اتوماتیک اهنگ عوض میکنه که یکی از امکاناتی که g sensor به این mp3 player داده .همچنین 2مدل کورنومتر داره که یکی با لیست اهنگ شما تنظیم میشه ودیگری معمولیه.این mp3 player هیچ وقت خاموش نمیشه و دکمه ای مخصوص اینکار نداره و فقط شما stop/play میکنید.کیفیت ساخت خیلی خوبی داره به گفته ی خود سونی بدنه ی بدون درز المینیومی داره که البته ضد اب هم هست.(من باورم نمیشه)
تا چند روزه دیگه mp3 player من یک ساله میشه واین در صورتی که فقط رنگ لبه های حلقه ی اون و همچنین مارک w که نقره ای بوده کم رنگ شده.
made in malysia
ممنون دوستان برای مدل دوست بالایی میشه مدلشو بگید ؟
اگه این مدل اخری واقعی باشه میتونه خوب باشه ...
ممنون ...
poria_mc
06-02-2008, 20:25
من خودم S203f دارم همه چیش عالیه کیفیت صداش فوق العاده است هدست های خوبی هم داره
من سال پیش دقیقا اسفند از مرکز کامپیوتر پایتخت نمایندگی سونی خریدم118 هزار تومن البته این یه گیگه
دو گیگ هم داره در کل همه چیش خوبه فقط دو تا چیزش بده
1-فقط با نرم افزار sonic stage میتونی توش اهنگ بریزی
2- هدست هاش اگه خراب شه گیر نمیاد
مثلا میخوام شب که میخوابم صبح با Alarm اش منو بیدار کنه ...
در ضمن قیمت هم بدید .... مدلای S200 و اولی و سومی یعنی همه مد نظر هستن ...
alfred88
07-02-2008, 01:29
دوست عزيز اين امكان نداره .قيمت هم بين 100 تا 120 الان بايد باشه.
ولي من خودم 130 با گارانتي بازرگاني ايران خريدم البته از اهواز.
من هدفون اصلشم گير اوردم 18 تومن خريدم از پايتخت .اما هدفوناش حداقل 6 ماه كار ميكنه.
همون چیزی که من توی عکس بالایی گذاشتم رو میگن دوستان .. من یادم رفت اسم و قیمت رو بگم !! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی محدودیت 300 هست با امکانات بیشتر چیزی نیست ؟
alfred88
07-02-2008, 23:31
دوست عزيز از mp3 player هاي اسپرت بيشتر از اين نبايد انتظار داشت.
سلام من مدل s205f رو دارم دو گیگ هست خریدم 145 بسیار ازش راضیم ولی آلارم مالارم نداره اگه ورزشکاری یعنی واقعا میخوای ورزش کنی و نیاز داری برو بخر وگرنه با همین پول میتونی یه mp4 خوب بخری با امکاناتی که دلت میخواد
ممنون ولی محدودیت 300 هست با امکانات بیشتر چیزی نیست ؟
mp3 player های مخصوص ورزش ، خیلی مدلهای زیادی نیستند ... هر مارکی نهایتا یکی داره ... بنابراین گزینه هات انقدر زیاد نیست که روشون مانور بدی ... امکانات بیشتر تا دلت بخواد ، اما دیگه مخصوص اسپورت نیست ...
مثلا به نظرم ipod nano میتونه واسه شما مناسب باشه ... از مهمترین ویژگی هاش اینه که کار کردن با یک دست باهاش راحته (نکته خیلی مهم در دستگاه های مناسب ورزش و کلا خوشدسته ... ضمن اینکه نازک و کم حجم هست و از لحاظ حمل و نقل مشکلی نداره ...
ممنون از دوستان ... منظور من از ورزشی این نبود که کالری و ... نشون بده میخوام مقاوم و ضد اب باشه ترجیحا ...
حجمش و کیفیتش هم خوب باشه ...
poria_mc
10-02-2008, 10:29
سری S200 سونی همشون ضد آب هستند هم خود دستگاه و هم هدفون هاش
ممنون از دوستان ... منظور من از ورزشی این نبود که کالری و ... نشون بده میخوام مقاوم و ضد اب باشه ترجیحا ...
حجمش و کیفیتش هم خوب باشه ...
ضدآب بودن که یه قابلیتی نیست که بتونی توی mp3 player ها پیدا کنی ... بهرحال اینطوری در نظر بگیر که اکثر مدلهای فلش واسه استفاده تو مناسب هستن ... چون اولا بخاطر فلش بودن ، مقاوم هستند و مثلا اگه بیفتن زمین (با فرض اینکه توی یه کاور یا کیف هستن) اتفاقی واسه شون نمیفته ، ضمن اینکه جمع و جور هستن و راحت هرجا که بخوای جا میشن ...
همونطور که گفتم ، شما باید مثلا حواست به این باشه که آیا می تونی یه دستی ازشون استفاده کنی
= در حین دویدن
اینجا می تونی توصیه های من درباره مدلهای ورزشی رو ببینی :
forum.persiantools.com/showpost.php?p=1298060&postcount=15
ممنون ...
یک مدل که دربرابر ضربه مقاوم باشه چی رو پیشهناد میکنید ؟ با قابلیت های پخش بالا ...
اگه اونقدر واسه ات مهمه ، مثلا می تونی بری zen v plus بگیری و با توجه به اینکه محدودیت بودجه نداری ، از این محافظ های ضربه واسه اش بگیری (یه جور روکش لاستیکی) ... یعنی کلا منظورم اینکه از نظر ضربه پذیری/ضد ضربه بودن ، اکثر مدلها در یه حد هستن و با توجه به اینکه شما بودجه خوبی داری ، میشه به شکل دیگه اون قضیه رو حل کرد ... ipod nano هم به همین ترتیب ...
ممنون از همه بعد از کمی تحقیق میذارم نظراتمو ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.