مشاهده نسخه کامل
: بهترین اثر موسیقی سنتی ازنظر موسیقایی ودل نشینی کدومه واثر کیست ؟
rezabayat67
05-02-2008, 16:11
بهترین اثر موسیقی سنتی ازنظر موسیقایی
e h s a n
08-02-2008, 02:10
من یکی که نمیتونم یه آهنگ رو انتخاب کنم حداقل یه پنجاه تایی هستن که نمیتونم بهترینشونو انتخاب کنم
ولی خوب حالا اگه هممممه ی جوانب رو در نظر بگیرم ( خصوصا جاودانگی) من به سرود "ای ایران" رای میدم
آلبوم شب سکوت کویر شاهکار استاد کیهان کلهر . که با این کار ره 100 ساله را یک شبه پیمود.با آوار استاد شجربان
آلبومهایی مثل دستان استاد مشکاتیان و استاد شجریان
آلبوم زیبای سفر به دیگر سو به خوانندگی استاد شهرام ناظری و گروه دستان
و و و و و
خیلی زیادن. کلا من به کلمه "ترین" در گذاشتن عنوان تاپیکها موافق نیستم. خب آثار زیادی هستند که زیبا و هنری هستند و هر کدام دنیای خود را دارند.
بیکلام، با کلام، تکنوازی، همنوازی و ...
کدام را بگم؟!
میشه گفت که مثلا تار استاد شهناز بهتره یا استاد لطفی یا علیزاده؟ ناظری دنیایی دارد و شجریان دنیایی دیگر و هر کدام از اثارشان دنیایی جداگونه.
.
amir_infernal
09-02-2008, 21:28
نظر دوستان رو در مورد اينكه نميشه "ترين" انتخاب كرد تاييد ميكنم ..
ولي من علاقه ي زيادي به مجموعه ي "به ياد رهي" (+ مخصوصا افلاكي) دارم ..
شعر از رهي معيري
با صداي ستار
خیلی زیادن. کلا من به کلمه "ترین" در گذاشتن عنوان تاپیکها موافق نیستم. خب آثار زیادی هستند که زیبا و هنری هستند و هر کدام دنیای خود را دارند.
بیکلام، با کلام، تکنوازی، همنوازی و ...
کدام را بگم؟!
میشه گفت که مثلا تار استاد شهناز بهتره یا استاد لطفی یا علیزاده؟ ناظری دنیایی دارد و شجریان دنیایی دیگر و هر کدام از اثارشان دنیایی جداگونه.
.
تاييد ميشه
آهنگ ملکا ذکر تو گویم از حسام الدین سراج .البته من خیلی وقته دنبالشم تا حالا چند بارم درخواست دادم اگه کسی لینکش رو داره بده ولی حیف کسی توجه نکرده ... به هر حال بهترین ترانه ایه که من تا حالا شنیدم.
آهنگ ملکا ذکر تو گویم از حسام الدین سراج .البته من خیلی وقته دنبالشم تا حالا چند بارم درخواست دادم اگه کسی لینکش رو داره بده ولی حیف کسی توجه نکرده ... به هر حال بهترین ترانه ایه که من تا حالا شنیدم.
amin r عزيزم، سلام. اين چيزی كه مينويسم ربطی به بحث اين تاپيك نداره، اما دلم نيومد ننويسم...
تا حالا چند بارم درخواست دادم اگه کسی لینکش رو داره بده ولی حیف کسی توجه نکرده
ببين amin r جان، من خودم قبل از اين كه همكار بشم، مدت زيادی يك كاربر معمولی بودم. بيشتر فعاليتم هم در انجمن درخواست بود. خودم هم قبل از اين كه كاربر فعال بشم، تعدادی درخواست دادم كه چندتایی هم جواب نگرفتن. واسه همين هم ميدونم كه پاسخ نگرفتن به معنای بیتوجهی نيست... چقدر تا حالا اين موضوع رو گفتيم، اما دريغ از كوچكترين توجهی از جانب كاربران. همين الانش من خودم تمام درخواستها رو میخونم و اونايی رو كه دوستانم (در اون بخش) نتونستن پاسخ بدن، خودم بررسی میكنم. خوب طبيعيه كه بعضی از درخواستها پاسخ ميگيرن و بعضی نه. غيرمنصفانه ترين بخش قضيه همينه كه هر كسی كه پاسخ نمیگيره، فقط يك كلمه در ذهنش نقش میبنده: بیتوجهی! كافيه خودمون رو يك لحظه بذاريم جای كاربرای پاسخگوی درخواستها... اون موقع شايد عينك بدبينی رو از جلوی چشمامون برداريم...
ببخشيد پرحرفی منو... :11:
:40::40::40::40::40:
Mahdi_Shadi
20-02-2008, 19:24
واقعاً بهترينا تو موسيقيه سنّتيه ما زيادن...امّا اگه يادتون باشه اتاد عليزاده يه كار اگه اشتباه نكنم ني داشتن كه براي چند دقيقه يك نفس ميزنن...واقعاً روح آدم با اين آهنگ پرواز ميكنه....
...حتي خودشونم ديگه نتونستن يه نفس اون كار رو اجرا كنن.....هر چند كه بعداً گفتن اون كار رو براي امام حسين اجرا كرده بودنو اين از طرف ايشون ميدونستن...
Rock Magic
24-02-2008, 17:22
به نظره من آلبوم بیداد اثر استاد شجریان که با استاد مشکاتیان و لطفی همکاری کرده بی نظیر ترین اثری که تا به حال شنیدم!!البته من به موسیقی به دیده دین نگاه میکنم!
tanhatarin mard
21-04-2008, 18:03
آلبوم بیداد ( قطعه بیداد ) از استاد شجریان
آلبوم آتش در نیستان ( قطعه آتش در نیستان ) از استاد شهرام ناظری ( شوالیه )
linkin_park
23-04-2008, 18:28
بهترین اثر به نظر من :
Call of the Birds اثر استاد حسین علیزاده از آلبوم شاهکار Endless Vision هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا استاد علیزاده رو میپرستم تو موسیقی ایران ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.