مشاهده نسخه کامل
: ارتقا سیستم
Gorohban Dodo
05-02-2008, 12:35
با سلام
من تازه با این انجمن اشنا شدم امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم.
از حدود سه سال پیش این سیستم رو دارم
MB Asus P4P 800 E Deluxe
CPU 3.2 Intel FSB 800
RAM 1 G (512 * 2) Kingston 533 Highper
VGA 6800 Geforce Aopen GT nvidia
در حال حاضر می خوام این قطعات رو ارتقا بدم تا اخرین جایی که امکان داره نکته اصلی که خیلی مهم هستش اینه که کلیه قابلیت هایی که من با این سیستم در حال حاضر دارم می خوام حفظ بشه بعد ارتقا سیستم مهمه .
در ارتقا سیستم قیمت اصلا مهم نیست فقط قطعات با هم ساز گاری کامل داشته باشن . خوشحال می شم قطعات جایگزین رو بهم معرفی کنید .
ممنون
امير موسر
05-02-2008, 20:50
به هر حال یه بودجه ای رو باید مشخص کنید.
Gorohban Dodo
06-02-2008, 12:07
به هر حال یه بودجه ای رو باید مشخص کنید.
ممنون از توجهتون . ولی برای من قیمت مهم نیست مهم داشتن سازگاری کامل قطعات باهم دیگه و ارتقا قابلیت های سیستممه با حفظ امکانات فعلی سیستم.
من اون موقع نزدیک 500000 تومان فقط پول کارت گرافیک رو دادم دوستانی که اون موقع تو بازار بودن یادشونه قیمت رو . پس من روی قیمت هیچ حساسیتی ندارم .
البته دیگه با اب خنک نشه (سیستمهای رویایی موجود) :31:
در حال حاضر می خوام این قطعات رو ارتقا بدم تا اخرین جایی که امکان داره نکته اصلی که خیلی مهم هستش اینه که کلیه قابلیت هایی که من با این سیستم در حال حاضر دارم می خوام حفظ بشه بعد ارتقا سیستم مهمه .
منظور از "حفظ امكانات فعلي سيستم" چيه؟ شما يه سيستم جديد مي خوايد ببنديد ديگه... اولا بايد يك سقف بودجه مشخص كنيد وگرنه من ممكنه سيستم Workstation معرفي كنم كه 10 ميليون هزينه برداره و ثانيا توقع از سيستم مثلا براي بازي هست يا طراحي سه بعدي يا محاسبات سنگين...
Gorohban Dodo
06-02-2008, 13:57
با سلام
Workstation یکی از ارزوهامه بالاخره یه روزی میگیرمش :wub:
اما در حال حاضر برای این چهار قلم 2000000 البته بدون حساب این قطعاتی که می خوام از سیستم قبلی رد کنم .
در مورد کارایی سیستم اگه خیلی راحت بگم اینه که یه چیزی می خوام که همه کاره باشه البته امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
راستی اگه قطعات محبت می کنین معرفی می کنین قیمتش رو هم بزارین چون شهرستان هستم.
در ضمن این قطعاتی که در حال حاضر دارم چقدر می شه فروختش ؟
شرمنده حسابی مزاحم دوستان شدم
ممنون
خيلي ارزش فروختن نداره مخصوصا 6800GT چون به قيمت نمي خرن و فروختنش حيفه بخصوص با اون قيمتي كه گرفتي... بقيه قطعات رو شايد 120-130 بردارند.
با 2 ميليون قاعدتا يه همچين سيستمي ميشه:
cpu--- Intel Q6700
main----Asus Maximus Extreme
ram---- Crucial Ballistix DDR3 PC3-12800 2GB
vga---- Sapphire 3870 X2 - 1GB
اينا ممكنه پيدا نشه گذشته از اين اگه تا يكي دو ماه ديگه صبر كني نتيجه بهتري مي گيري (بخصوص در مورد cpu)
Gorohban Dodo
08-02-2008, 22:52
خيلي ارزش فروختن نداره مخصوصا 6800GT چون به قيمت نمي خرن و فروختنش حيفه بخصوص با اون قيمتي كه گرفتي... بقيه قطعات رو شايد 120-130 بردارند.
با 2 ميليون قاعدتا يه همچين سيستمي ميشه:
cpu--- Intel Q6700
main----Asus Maximus Extreme
ram---- Crucial Ballistix DDR3 PC3-12800 2GB
vga---- Sapphire 3870 X2 - 1GB
اينا ممكنه پيدا نشه گذشته از اين اگه تا يكي دو ماه ديگه صبر كني نتيجه بهتري مي گيري (بخصوص در مورد cpu)
با سلام
در مورد MD بیشتر برای کار بازی خوبه . مشکل اینه که من دقیق احتمالا جواب شما رو ندادم من دنبال چیزی می گردم که حتما پنج تا PCI و R232 رو داشته باشه ( حفظ امکانات فعلی) کار محاسبات سنگین رو انجام بده و در ضمن گوشه نظری هم به بازی های روز داشته باشه :31:
ممنون از وقتی که گذاشتید
خوب الان ديگه معيارها كمي تغيير كرده. با سريال پورت كه ميشه پيدا كرد ولي ديگه بايد از يكي دو تا اسلات PCI گذشت كرد وگرنه خيلي نميشه از سيستم قبلي فاصله گرفت... (موندم شما چطوري پنج اسلات رو پر كردي؟)
اون چيزي كه مورد نظر شماست و ارزش ارتقا دادن رو داره حداكثر سه اسلات PCI خواهد داشت (بين رده بالاها فقط Commando چهارتا داره كه چيپش هم نسبتا قديمي شده) . نرم افزار هاي محاسباتي كه استفاده مي كنيد يا قراره استفاده بكنيد چي هست؟
اون سيستم قدرت محاسباتي بالايي داره مگر اينكه شما مموري بيشتري لازم داشته باشيد. با دو ميليون براي چهار قطعه فكر كنم بشه زئون نسبتا قوي هم بست ولي دو تا مشكل داره يكي اينكه مموريش احتمالا خيلي گرون ميشه و ثانيا اصلا به درد بازي نمي خوره...
Gorohban Dodo
09-02-2008, 09:55
از 5 تا الان 4 تا در حال استفاده هست
نرم افزار هم یه نرم افزار خاص هستش :21: که یه الگوریتم خاصی رو محاسبه می کنه ولی حتما سیستم پیشنهادی شما از عهدش بر میاد فقط مشکل من با خط اول هستش که توضیح دادم . اینجور که بوش میاد باید صبر کرد شاید فرجی بشه
به هر حال از راهنمایی شما ممنونم:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.