مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ G810 یک SmartPhone با قایلیت بسیار بالا
S A M S U N G
05-02-2008, 11:38
اول از همه عذز میخوام ... چون میخواستم این مطلبو توی انجمن سامسونگ بزنم اشتباهی اینجا شد !!!
به گفته سایت Unwiredview.com سامسونگ به معرفی گوشی جدید خود به نام جی810 در هفته آینده در بارسلون خبر میدهد !!!
به گفته سایت Unwiredview.com گوشی جی810 برادر مدل جی800 هست با قابلیت فراوانتر !!!
SAMSUNG G810
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قابلیت این اسمارت فون زیبا میتوان به :
1. قابلیت استفاده در شبکه های GSM/UMTS همراه با 3.6 Mbps HSDPA
2. دارای سیستم عامل Symbian 9.2 OS همراه با S60 3.1 UI
3. صفحه نمایش 2.6 اینچ با قابلیت نمایش 262 هزار رنگ
4. دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسل با قابلیت زوم اپتیکال 3x , تشخیص چهره , حالت ماکرو , اتوفوکوس , لرزشگیر دست
5. دارای حافضه داخلی 150 مگابایت و قابلیت ارتقاء به وسیله کارتهای microSD
6. GPS
7. Wi-Fi
8. بلوتوث 2 همراه با EDR . یو اس بی 2 ( microUSB connector )
9. باتری 1200 میلی آمپر
10. در ابعاد 104x52.9x18 میلیمتر
قیمت تقریبی این گوشی حدود 580 یورو هست
تاریخ معرفی این اسمارت فون زیبا در هفته آینده در بارسلون !!
منابع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahyarSAMSUNG
05-02-2008, 11:45
وااااااااااااااااااااای . اینطوری که آدم از جی 800 زده میشه .
چه امکانات خوبی
الان دیگه دوربین 2 مگا پیکسل داره به تاریخ می پیونده و جاشو به دوربینهای 3 و 5 مگا میده
سال اینده هم همه گوشی ها میشن 7 تا 10 مگا پیکسل
من میخوام اسفند گوشی بخرم هر روز یک گوشی جدید میاد بیرون ادم دودل میشه چی بخره تا پشیمون نشه
mahyarSAMSUNG
05-02-2008, 12:07
منم دو دل شدم . سیمبین داره و جی پی اس و باتری خیلی خوب و امکانات جی 800 . عالیه .
دارای سیستم عامل Symbian 9.2 OS همراه با S60 3.1 UI
یعنی این گوشی از جاوا حمایت نمیکنه دیگه؟
ولی واقعا واسه ی سامسونگ گام بزرگی به حساب میاد (از نظر امکانات!)
SAEED_BARCELONA
05-02-2008, 14:01
سامسونگ داره چیکار میکنه اگه این بیاد که تمام g800 ها میمونه رو دستشون که!!!
حالا دقیقا کی معرفی میشه؟
perjixen
05-02-2008, 15:11
کاش سیستم عاملش سیمبین نبود!!!!!!!!!!!!
ولی وای - فای ، جی پی اس از سامسونگ بعیده!!! شبیه رویاس!!! که خدارو شکر داره به حقیقت تبدیل میشه.
جسارتن نمیدونم چرا باورم نمیشه!!! (از سامسونگ عزیز هم عزر میخوام ولی جدی میگم!)
perjixen
05-02-2008, 15:17
ولی وای - فای ، جی پی اس از سامسونگ بعیده!!! شبیه رویاس!!! که خدارو شکر داره به حقیقت تبدیل میشه.
S A M S U N G
05-02-2008, 16:14
ولی واقعا واسه ی سامسونگ گام بزرگی به حساب میاد (از نظر امکانات!)
دوست عزیز قبل از این گوشی گوشیهی دیگه از سامسونگ هستن که سیستم عاملشون سیمبین هست !
فکر نکنم به این زودی به بازار بیاد ... اگه بیاد فکر نکنم بازم جی800 فروش نکنه !
حالا دقیقا کی معرفی میشه؟
هفته آینده در سمینار جهانی موبایل در بارسلون
جسارتن نمیدونم چرا باورم نمیشه!!!
من حدود 4 ماه پیش یه خبر به عنوان { سامسونگ به رقابت با نوکیا بر میخیزد } توی انجمن سامسونگ گذاشتم ... خیلی از بچه ها اومدن مسخره کردن که سامسونگ با چی میخواد رقابت کنه ! حنی یکی از بچه ها هم گفت حتما با دشمن فرضی !!!
حالا کجاهستن اونایی که ببینن سامسونگ واسه چی اون خیرو منتشر کرده بود
به نظر من سال 2008 سال سامسونگ هست
rainysky50
05-02-2008, 18:57
نه خیر جانم!!اولا تا زمانی که این گوشی به بازار بیاد نوکیا هزار کار دیگه انجام مید!سونی اریک و الجی هم بیکار نمیشینند!دوما به نظر من شرکت سامسونگ انقدر بی شعور نیست که هنوز جی 800 رو تازه داده توی بازار بیاد از حالا اعلام کنه ایهاالناس میخوام جی810 بزنم با این امکانات 2 برابر!!!!!پس این ممکنه فیک باشه مگر اینکه خبر از خود سامسونگ باشه و منبع داشته باشه !!مثل جریان همین ان96 نوکیا هست که اخرش مشخص شد هیچی وجود نداره چون نوکیا مگه خر بود که بیاد ان 95 8 گیگ خودش رو خراب کنه و بزنه تو سرش و گوشی جدیدی معرفی کنه برای سال دیگه!!!
در ضمن در کنار سیمبین همیشه جاوا ساپورت میشه!این جواب یکی از دوستان هست!همچنین اگه قرار باشه این گوشی تا چند وقته دیگه بیاد پس اگه سیمبین این گوشی رو 9.2 بزنه اشتباه کرده چون 9.5 سیمبین خیلی وقته معرفی شده و نیاز به اشاره ی نوکیا داره!
یک سوال دیگه: فرق سیمبین os 9.2 با سیمبین os 9.2 ui 3.1 چیه؟؟؟ان 81 هم ui هست!!حالا فرق ان81 و مثلا 5700 و ان95 چیه در سیستم عامل؟؟؟؟
perjixen
05-02-2008, 18:58
در اینکه سامسونگ امسال از همه برندها موفق تر بوده شکی نسیت ( نظر نگارنده!!) ، و مطمئنن اگر نوکیا همین جوری ادامه بده بازارش رو از دست میده!!!
ولی من همیش تو رویا دونبال گوشی سامسونگ با وای-فای بودم! حالا حقیقت پیدا میکنه!! والا باورش برام سخته!!! مخصوصا وقتی میبینم روی اف 700 ، اف 490 خبری از تکنولوژی گسترده نسیت!!!
درباره سیمبین هم باید بگم ، یکی از دلایلی که از سامسونگ خوشم میاد همین سیستم عامل انحصاری خودش هست!! که جاوا نیست!! اوصلا هم به خاطر .................. (نمیگم تا بعضی از دوستان ناراحت نشن! و ....) از سیمبین دل خوشی ندارم.
rainysky50
05-02-2008, 19:20
پرجیکسن جان این طور نوشتی اگه نوکیا این طور ادامه بده باخته من ترسیدم!!!عزیز من جی 810 برتریش فقط در دوربین هست(اگه تولید بشه!!!)!!و تا اون موقع نوکیا هزار کار دیگه انجام داده!!!میمونه سونی اریک و الجی که باید ببینیم چیکار میکنند!!!
S A M S U N G
05-02-2008, 19:31
سلام رین اسکای عزیز
اول باید بگم یه چیزی که در این فروم رایج شده استفاده از کلمه Fake هست ! تا هرکمپانی یه گوشی میزنه بلافاصله یه نفر میگه Fake هست !!!
در اینکه نوکیا هم گوشیهای جدید میزنه شکی نیست و اگه توجه کنی گفتم که رقابت بین سامسونگ و نوکیا !
من 3 تا منبع معتبر معرفی کردم ... اگه شما توی یک موتور جستجوگر Samsung G810 بزنی هزاران سایت و وبلاگ میاد ! ولی من حرفی که سایت Unwiredview.com بزنه واسم قابل قبوله
حدود 3-4 روز پیش من تاپیک گوشی ئی-تن را از سایت Unwiredview.com اینجا زدم و الان رفتن GSMArena دیدم تازه خبرشو نوشته !
در مورد اینکه سامسونگ به خاطر اینکه جی800 فروش کنه نمیاد گوشی جی810 بزنه باید بگم همین آی900 که هفته دیگه معرفی میشه و حدود 5-4 ماه بعدش وارد بازار میشه ! پس نمیشه گفت معرفی گوشی دلیلی برای وارد شدن گوشی به بازار هست .
البته شاید به قول شما FAKE باشه
پاینده باشی !
perjixen
05-02-2008, 19:32
نه !!!!!!!!!!
اشتباه نکنید!!! (شاید بد توضیح دادم!) یه گوشی فقط امکاناتش مهم نیست!! البته 60 درصد خرید گوشی به خاطر امکانات هست! که فلان نوکیا تو این زمینه حکم رانی میکنه!!!
یه گوشی باید ظاهر زیبایی هم داشته باشه! که به نظرم نوکیا در رقابت با بقیه برندها تو ضمینه طراحی موفق نبوده!
hamidrezaaa
05-02-2008, 19:51
نه !!!!!!!!!!
اشتباه نکنید!!! (شاید بد توضیح دادم!) یه گوشی فقط امکاناتش مهم نیست!! البته 60 درصد خرید گوشی به خاطر امکانات هست! که فلان نوکیا تو این زمینه حکم رانی میکنه!!!
یه گوشی باید ظاهر زیبایی هم داشته باشه! که به نظرم نوکیا در رقابت با بقیه برندها تو ضمینه طراحی موفق نبوده!
موفق نبوده بخشید الان n81 - n95 8gb - 6300 - و.... همه کشکه اره
نه پس سونی اریکسون طراحی شه خوبه با اون پلاستیکاش :2::2::2:
S A M S U N G
05-02-2008, 20:12
یه مطلب در مورد جی810 توی یه سایت دیدم شاید درست نباشه !!!
The G810 is one of Samsung's Olympic phones and will be associated with their sponsorship of this years Beijing Olympics.
The G810 has already been cleared by the FCC, suggesting that it could arrive on the market relatively quickly
perjixen
05-02-2008, 20:45
آقایون ، خانمها !!!!!
اولا من پستام نگاه کردم! تو هیچ کدوم اسمی از سونی نیاوردم!!!!!!!!!
در ضمن نوکیا توی طراحی موفق تر از بقیه برندهاس؟؟؟ البته این به این معنی نیست که گوشی هاش فاقد طرح زیبا هستن!! چون به نظرم 8800 (اولی!) واقعا طراحی استثنایی داره!! که هیچ شرکتی رقیب این طرح نوکیا نیست!
ولی به نظرم در کل نوکیا در ضمینه طراحی از بقیه برندها داره عقب می مونه!
Highbury
05-02-2008, 23:45
با اینکه گوشی توپی هستش ولی همونطور که امین جان گفتش توی اون هفته هم سونی و ال جی هم گوشیهای جدید خودشون رو هم به بازار میدن
تازه این جی810 هم اگه بعد از ماهها بیاد میشه گفت تقریبا یه گوشی هستش در حد امکانات ان82 پس هنوز هیش کی به نوکیا نرسیده و بقیه شرکتها یه چند ماهی از نوکیا عقبند.
تا اون موقع هم ان95 هشت گیگ بازار رو گرفته تازه اگرم این گوشی مثلا تا 5 ماه دیگه بیاد یه چیز تو مایه های ان95 هشت گیگ خواهد بود و من مطمئنم که سی پی یو نوکیا قویتر از سامسونگ هستش.
هیش کی به نوکیا نخواهد رسید حداقل امسال رو هم مطمئنم نوکیا اوله
کی میگه اگه این گوشی بیاد کسی جی800 نمیخره؟مگه وقتی جی800 اومد فروش جی600 کم شد؟در ضمن اختلاف قیمت گوشی ها رو هم مدنظر بگیر تا اون موقع جی800 قیمتش حدود 320 میشه و جی810 قیمتش روزای اول مطمئنا بالای 600 ویا500 هستش
S A M S U N G
06-02-2008, 01:10
این یه چیز عادیه که نوکیا و بقیه کمپانیها هفته دیگه محصولات خودشونو به نمایش بذارن !
در مورد اینکه هیشکی به نوکیا نخواهد رسید > یکم قضاوت در موردش عجولانه هست !!!
و در مورد اینکه Cpu نوکیا قویتر هست !!! بازم به نظر من تصمیم گیری زوده !! وقتی کمپانی قوی مثل ئی-تن از پردازشگر سامسونگ در گوشیهاش استفاده میکنه پس باید منتظر محصولات خود سامسونگ باشیم !
از حالا به بچه های سامسونگی مزده بدم که ودافون گفته سری آی سامسونگ در سال 2008 بازارو میترکونه
برآورد قیمت جی810 هم حدود 800 هزار تومان هست
g800 رو داده بیرون بعد سریع g810 رو معرفی کرده
اگه واقعیت داشته باشه خیلی کاره مسخره ای کرده
amir2011
06-02-2008, 02:31
البته هنوز تا ورود این گوشی به بازار مونده ولی باز سامسونگ نسبت به بقیه برندها سریعتر گوشیهاش رو وارد چرخه فروش میکنه (بر عکس موتو ) ولی بعشی موقعها برای حفظ بازار و رقابت لازمه که حتی با گوشی کمپانی خودت هم رقابت کنی هر چند که این دو گوشی کاملا در کلاس کاری متفاوتی با هم قرار داره در حالی که سامسونگ U600 و u700 رو با شباهتهای زیاد به هم در یک مقطع زمانی وارد بازار کرد...
SAEED_BARCELONA
06-02-2008, 15:12
نه پس سونی اریکسون طراحی شه خوبه با اون پلاستیکاش
اصلا کسی اینجا حرفی از طراحیه سونی اریکسون نزد. درضمن هر چی باشه بهتر از... نذار دعوا شروع بشه!
برآورد قیمت جی810 هم حدود 800 هزار تومان هست
خوب پس دورشویه خط قرمز بکشید
Sasan Info
06-02-2008, 16:04
اصلا کسی اینجا حرفی از طراحیه سونی اریکسون نزد. درضمن هر چی باشه بهتر از... نذار دعوا شروع بشه!
سعید جان پس چرا عصبانی میشی
اون فقط کیفیت گوشی های سونی اریکسون و طراحی زشتش رو گفت(حقیقت:2:)
hamidrezaaa
06-02-2008, 16:29
آقایون ، خانمها !!!!!
اولا من پستام نگاه کردم! تو هیچ کدوم اسمی از سونی نیاوردم!!!!!!!!!
در ضمن نوکیا توی طراحی موفق تر از بقیه برندهاس؟؟؟ البته این به این معنی نیست که گوشی هاش فاقد طرح زیبا هستن!! چون به نظرم 8800 (اولی!) واقعا طراحی استثنایی داره!! که هیچ شرکتی رقیب این طرح نوکیا نیست!
ولی به نظرم در کل نوکیا در ضمینه طراحی از بقیه برندها داره عقب می مونه!
پسر خوب من کی گفتم شما حرفی از سونی زدی من مثال زدم
hamidrezaaa
06-02-2008, 16:33
اخه من کی گفتم کسی حرفی زد مثال زدم اخه دم دست ترین مثال برای نشون دادن جنس اشغال و پلاستیک سونی اریکسونه
mahyarSAMSUNG
06-02-2008, 17:18
این قیمتها توی ایران اعتباری نداری . جی 800 500 تومنی شده 350 . این جی 810 خیلی بخواد قیمت داشته باشه با 700 وارد میشه به 400 میرسه .
موفق نبوده بخشید الان n81 - n95 8gb - 6300 - و.... همه کشکه اره
نه پس سونی اریکسون طراحی شه خوبه با اون پلاستیکاش :2::2::2:
میای حرفت میزنی بعد انتظار داری کسی جوابت نده:41:
الان 1مدته آتش بس شده بعد شما میای با حرف بی ربطت دعوا را میندازی
hamidrezaaa
06-02-2008, 17:50
میای حرفت میزنی بعد انتظار داری کسی جوابت نده:41:
مگه گفتم جواب ندن خوب جواب بدن ..... همچین انتظاری ندارم :5:
الان 1مدته آتش بس شده بعد شما میای با حرف بی ربطت دعوا را میندازی
دعوا چیه .... واقعیت رو میگم ( واقعیت تلخه ):2:
SAEED_BARCELONA
06-02-2008, 17:58
سعید جان پس چرا عصبانی میشی
اون فقط کیفیت گوشی های سونی اریکسون و طراحی زشتش رو گفت(حقیقت)
والا ما که 3تا سونی اریکسون تو خونمونه هیچ کدومشم طراحیه زشتو بی کیفیت نیستن نمیدونمم شما این حرفارو ازز کجا در میارید!
اخه من کی گفتم کسی حرفی زد مثال زدم اخه دم دست ترین مثال برای نشون دادن جنس اشغال و پلاستیک سونی اریکسونه
یه نگاه به یکی ازز جدید ترین و قشنگترین طرحای نوکی تو امضات بنداز... نگاه کردی؟ خوب جوابتو گرفتی!
perjixen
06-02-2008, 18:10
بابا با هم دوست باشید.........! مهر به ورزید...............! درباره 810 صحبت کنید.!
hamidrezaaa
06-02-2008, 18:15
یه نگاه به یکی ازز جدید ترین و قشنگترین طرحای نوکی تو امضات بنداز... نگاه کردی؟ خوب جوابتو گرفتی!
مگه چی عیبی داره خوشگه دیگه :27: تا دستت نگیری متوجه نمیشی نوکیا چه چیزی زده :31:
S A M S U N G
06-02-2008, 18:50
این قیمتها توی ایران اعتباری نداری . جی 800 500 تومنی شده 350 . این جی 810 خیلی بخواد قیمت داشته باشه با 700 وارد میشه به 400 میرسه .
آره منم باهات موافقم . اگه این گوشی به خط تولید برسه قبل از پایین اومدن قیمتش 800 هزار هست و به نظر من قیمت اولیه خوبی هست برای همچین گوشیی با این امکانات .
در اینکه سامسونگ امسال از همه برندها موفق تر بوده شکی نسیت ( نظر نگارنده!!) ، و مطمئنن اگر نوکیا همین جوری ادامه بده بازارش رو از دست میده!!!
ولی من همیش تو رویا دونبال گوشی سامسونگ با وای-فای بودم! حالا حقیقت پیدا میکنه!! والا باورش برام سخته!!!
wi-fi از سامسونگ بعیده؟؟؟
رویات خیلی وقته که حقیقت شده.تو انگار خبر نداری:دی.
سامسونگ 1 سال پیش گوشی با Wi-Fi زد.من 1 سال پیش I750 داشتم.که Wi-FI هم داشت!!!
اینم لینکش.تازه جزو اولین PPC های 2 مگا پیکسلی بود.
ولی خداییش این G810 آخرشه.خوشگل که هست.Symbian هم که هست.5MP هم که هست.GPS هم که داره.آدم دیگه چی میخواد:دی
عزیز کلمه آشغال اصلا لفظ قشنگی نیست.ما حق نظر دادن رو داریم ولی توهین کردن نه
البته اگه فرق این دو تا رو بدونیم!!!
آره.N81 خیلی خوشگله.N82 دیگه از اونم خوشگلتره:2:
perjixen
06-02-2008, 22:34
یه امار بگیریم ببینیم تو چندتا سامسونگ بدون سیستم عامل قابلیت وای - فای هست؟؟؟ البته میدونم این قابلیت بدون سیستم عامل تقریبا یعنی کشک!!!!!!
یه مقایسه بین نوکیا و سامسونگ تو این زیمنه یه سری نکات رو مشخص میکنه ، که در حقیقت تفاوت دید دو برند به امکانات اضافی در گوشی هست!!!
درضمن کلا سامسنوگ اگر اشتباه نکرده باشم 3 یا 4 مدل دارای وای - فای داره.
البته منظورم بیشتر تو گوشی های جدید هست! و با نوکیا قیاس میکنم. الان هم ای 600 - ای 780 - پی 200 هستن که دارن ، که نمیدونم کدوم تو ایران هست!
پاینده باشید.
hamidrezaaa
06-02-2008, 23:33
عزیز کلمه آشغال اصلا لفظ قشنگی نیست.ما حق نظر دادن رو داریم ولی توهین کردن
نه
باشه عزیزم دیگه نمیگم خوبه :27: اخه من به کی توهین کردم نکنه شما سهام دار سونی اریکسونی :13:
البته اگه فرق این دو تا رو بدونیم!!!
میدونم عزیز میدونم شما خودتت رو ناراحت نکن واست ضرر داره :31:
آره.N81 خیلی خوشگله.N82 دیگه از اونم خوشگلتره:2:
N81 که بله 100% خوشگله شک نکن :27::21: البته درباره N82 باهات موافقم:19: البته الان که مشکیش امده خیلی خوشگلتر شده
Sasan Info
06-02-2008, 23:59
خوب پس میخواستی w960 رو بذاره با اون پلاستیکش:2:
یا k850 بد قیافه رو
hamidrezaaa
07-02-2008, 00:07
یا k850 بد قیافه رو
راست میگه میخواستی اونها بزارم :27: نه رودبایستی نکن اگه میخوای بزارم بگو میذارم ها :دی :31: امرن نذارم :دی :27:
ali racer
07-02-2008, 00:07
این جریان ان 82 مشکی چیه ؟؟؟
hamidrezaaa
07-02-2008, 00:15
این جریان ان 82 مشکی چیه ؟؟؟
بفرما دادش این هم جریانش
باشه عزیزم دیگه نمیگم خوبه :27: اخه من به کی توهین کردم نکنه شما سهام دار سونی اریکسونی :13:
نه داداش.من 10 بار گفتم.بازم میگم.طرفدار هیچ مارکی نیستم.تا حالا از هر مارکی(نوکیا,سونی اریکسون و سامسونگ) 3 تا گوشی داشتم.پس معلوم میشه رو هیچ کدومش تعصب ندارم.
اگه هم اون حرف رو زدم واسه این بود که شاید بعضی باشن که رو این مارک تعصب دارن و ناراحت بشن.بیخیال:46:
نه عزیز.من اگه اونقده پولدار بودم ترجیح میدادم سهام باشگاه Real Mardid رو بخرم.حتی شده 00001/0 % رو:دی(چه کم توقع ام من:11:)
نه سهام یه شرکت موبایل رو.:27:
میدونم عزیز میدونم شما خودتت رو ناراحت نکن واست ضرر داره :31:
از باهوش بودنته.:دی
N81 که بله 100% خوشگله شک نکن :27::21: البته درباره N82 باهات موافقم:19: البته الان که مشکیش امده خیلی خوشگلتر شده
این که معلومه شما میگی N81 خوشگله.معلومه که آدم گوشی رو که میخواد بخره نمیگه قشنگ نیست!!!
منم نمیگم n81 قشنگ نیست ولی فوق العاده هم نیست
n82 رو که فکر کنم طراح های خودش هم با نظر من موافق باشن:دییی
اتفاقا من وقتی دستم گرفتم با همون جنس پلاستیکش خیلی حال کردم :8:
خوب خوشگل و خوش دست بودن سلیقه ای دیگه.:20:
hamidrezaaa
07-02-2008, 13:28
نه عزیز.من اگه اونقده پولدار بودم ترجیح میدادم سهام باشگاه Real Mardid رو بخرم.حتی شده 00001/0 % رو:دی(چه کم توقع ام من:11:)
نه سهام یه شرکت موبایل رو.:27:
اینو هستم اگه هر وقت میخواستی بخری یه پ.خ بزن شریک شیم :27::10:
از باهوش بودنته.:دی
دیگه چیکار کنیم دیگه البته همه میگن :19:
این که معلومه شما میگی N81 خوشگله.معلومه که آدم گوشی رو که میخواد بخره نمیگه قشنگ نیست!!!
خوب خوشگه میخوام بخرمش دیگه اگه خوشگل نبود:31: که نمیخریدیم چه قده باهوشی:21: :دی
منم نمیگم n81 قشنگ نیست ولی فوق العاده هم نیست
خوشگله دیگه نزن تو سر جنس :27:
n82رو که فکر کنم طراح های خودش هم با نظر من موافق باشن:دییی
100% موافقه دیروز داشتم باهاش حرف میزدم گفت به سامان خان بگو باهاش موافقم :31:
اتفاقا من وقتی دستم گرفتم با همون جنس پلاستیکش خیلی حال کردم :8:
خوب خوشگل و خوش دست بودن سلیقه ای دیگه.:20:
نه دیگه امدی نسازی اخه ادم پلاستیک میگیره دستش جای گوشی .... زشته زشته اقا زشته :دی
اینو هستم اگه هر وقت میخواستی بخری یه پ.خ بزن شریک شیم :27::10:
هاااااااااا.چشم.اصلا اگه خریدم یه 10% از سهامشون رو هم واسه و میگیرم.همینجوری.رفاقتی.:دیی یی
خوب خوشگه میخوام بخرمش دیگه اگه خوشگل نبود:31: که نمیخریدیم چه قده باهوشی:21: :دی
باشه.قبول.هرچی تو بگی:10:
100% موافقه دیروز داشتم باهاش حرف میزدم گفت به سامان خان بگو باهاش موافقم :31:
آره.آخه ما یه مدته با هم قهریم.:18:سر قضیه N82,من بهش گفتم دکمه های N82 رو یه ذره بزرگترشون کن گفت نه.رییس شرکت نمیزاره.گفتم تو این کار رو بکن.اون با من.دی.آخرش این کار رو نکرد.حالا هم دید که گوشیشون چی از آب در اومده.واسه همین داره منت کشی میکنه.:دیییییییی:31:
نه دیگه امدی نسازی اخه ادم پلاستیک میگیره دستش جای گوشی .... زشته زشته اقا زشته :دی
خداییش من با اون جنس پشت گوشیه خیلی حال کردم.
hamidrezaaa
07-02-2008, 19:55
هاااااااااا.چشم.اصلا اگه خریدم یه 10% از سهامشون رو هم واسه و میگیرم.همینجوری.رفاقتی.:دیی یی
اخ اخ دمت گرم من بمیرم واسه این رفاقت:27: اصلا حالا که اینجوری شد فردا با ریس نوکی حرف میزنم نصف سهامش رو برات بخرم :31:
آره.آخه ما یه مدته با هم قهریم.:18:سر قضیه N82,من بهش گفتم دکمه های N82 رو یه ذره بزرگترشون کن گفت نه.رییس شرکت نمیزاره.گفتم تو این کار رو بکن.اون با من.دی.آخرش این کار رو نکرد.حالا هم دید که گوشیشون چی از آب در اومده.واسه همین داره منت کشی میکنه.:دیییییییی:31:
نه قهرین:18: من نیمدونستم اون غلط کرده حرفت رو گوش نکرده فردا با ریس نوکی حرف میزنم اخراجش کنه تو رو بزاره جاش ... حالا آشتی آشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش من با اون جنس پشت گوشیه خیلی حال کردم.
مگه جنش پشتش چیه ! :18:
ایوا سامسونگ...سامسونگ با زدن گوشی هایی مانند یو600 و یو 700 و به ترتیب ساخت گوشی های توپ واقعا داره به رقیب سرسختی برای نوکیا در میاد...دمش گرم..ئاقعا گوشی های توی میزنه..دمش گرم..من که خودم به شخصه خیلی از سامسونگ خوشم میاد..
دوستان وقت نکردم کل تاپیک رو بخونم:
-اومده بازار؟یا کی میاد؟
-قیمتش چنده؟
hamidrezaaa
07-02-2008, 22:55
-اومده بازار؟یا کی میاد؟
-قیمتش چنده؟
هنوز نیموده بازار دوست عزیز
فعلا معرفی شده
S A M S U N G
07-02-2008, 23:17
-اومده بازار؟یا کی میاد؟
-قیمتش چنده؟
سلام
نه عزیز به بازار نیومده و معرفی هم نشده ... انشاالله به زوذی معرفی میشه
hamidrezaaa
07-02-2008, 23:33
سلام
نه عزیز به بازار نیومده و معرفی هم نشده ... انشاالله به زوذی معرفی میشه
معرفی هم نشده !!!
SAEED_BARCELONA
07-02-2008, 23:54
مگه چی عیبی داره خوشگه دیگه :27: تا دستت نگیری متوجه نمیشی نوکیا چه چیزی زده :31:
از خندیدنت مشخصه که چه حالی کردی با طرحش!
دلم براتون میسوزه که گوشیه خیلی خوشگل تو برند مورد علاقتون n82 مشکیه
یا k850 بد قیافه رو
حالا یه طور حرف میزنه انگار جنس گوشیای نوکیا از فولاده آب دیدست!!!:27:
hamidrezaaa
08-02-2008, 00:06
از خندیدنت مشخصه که چه حالی کردی با طرحش!
هر کسی یه نظری داره شاید شما از طرحش خوشیت نیاد ولی من خوشم میاد میگم خوشگله مشکلیه
دلم براتون میسوزه که گوشیه خیلی خوشگل تو برند مورد علاقتون n82 مشکیه
هر چی باشه ............ باز دویاره شر میشه بیخیال
قصد داشتم دیگه در این رابطه پست ندم ولی ........
از فولاد هم نباشه دیگه پلاستیک درجه 3 هم نیست
به این جا هم به نگاه بداز بهتره دیگه این بحث ها رو ادامه ندیم ..
absorb3000
08-02-2008, 00:28
آخه نوکیا با این گوشیهای دسته هونگی میخواد چیو ثابت کنه .. قیمتا بالا .. وزن بالا ... طراحی ضعیف .. ارگونومی نه چندان خوب و شارژ همیشه ضعیف :13:
اخ اخ دمت گرم من بمیرم واسه این رفاقت:27: اصلا حالا که اینجوری شد فردا با ریس نوکی حرف میزنم نصف سهامش رو برات بخرم :31:
مرسیییی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ییییی.ولی اگه میشه همش رو واسم بخر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه قهرین:18: من نیمدونستم اون غلط کرده حرفت رو گوش نکرده فردا با ریس نوکی حرف میزنم اخراجش کنه تو رو بزاره جاش ... حالا آشتی آشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه.فعلا سرم شلوغه.هم دارم یاهوی 9 رو تکمیل میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم دارم مخ کاکا و کریستیسن رونالدو رو میزنم که برن Real Madrid [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و .....خیلی کارای دیگه. باشه به خاطر تو باهاش آشتی میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه جنش پشتش چیه ! :18:
یک جنس توپیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا .....یش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونی چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جون مثل همیشه این و خوب اومدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سعید جون قرار شده تا اطلاع ثانوی کل و دعوا ممنوع باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نوکیایی ها و سونی اریکسونی ها و سامسونگی ها با هم اینجوری باشند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
perjixen
08-02-2008, 10:44
آخه نوکیا با این گوشیهای دسته هونگی میخواد چیو ثابت کنه .. قیمتا بالا .. وزن بالا ... طراحی ضعیف .. ارگونومی نه چندان خوب و شارژ همیشه ضعیف :13:
نمیدونیم!!! اخه همه که مثل سونی موفق نیستن!!! درباره طراحی هستم!! ولی خداییش سونی یه چیزه دیگس!!
کلاس بالا (خوب گوشی چینی مثل اینکه کلاس داره!!)
ارگونومی عالی!!! (.................!)
وزن کم!!! (اصولا همه محصولات سونی رژیمی هستن!!)
و به لطف پیشرفت صنایع برقی در چین باطری زیاد!!!
hamidrezaaa
08-02-2008, 11:19
پسر خوب دنبال شر میگردی تمومش کن
hamidrezaaa
08-02-2008, 11:20
نمیدونیم!!! اخه همه که مثل سونی موفق نیستن!!! درباره طراحی هستم!! ولی خداییش سونی یه چیزه دیگس!!
کلاس بالا (خوب گوشی چینی مثل اینکه کلاس داره!!)
ارگونومی عالی!!! (.................!)
وزن کم!!! (اصولا همه محصولات سونی رژیمی هستن!!)
و به لطف پیشرفت صنایع برقی در چین باطری زیاد!!!
اینهم البته تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamidrezaaa
08-02-2008, 11:37
مرسیییی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ییییی.ولی اگه میشه همش رو واسم بخر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخی من بیمرم واست اینقدر کم توقعی :27: اخه میدونی یه خورده فکر کردم گفتم اگه همهش رو برات بخرم شاید فردا رفتی با سونی شریک شدی گوشی های نوکیسون اریکسون زدی :دی :31::21:
نه.فعلا سرم شلوغه.هم دارم یاهوی 9 رو تکمیل میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم دارم مخ کاکا و کریستیسن رونالدو رو میزنم که برن Real Madrid [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و .....خیلی کارای دیگه. باشه به خاطر تو باهاش آشتی میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پروژهای که داری روش کار میکنی منو کشته .... دمت گرم پس اشتی کردی برم بهش بگم که خیلی خوشحال میشه :20:
یک جنس توپیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تا .....یش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونی چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان واقعا فهمیدم پشتش چه جنسیه ..... اوه عجب جنس خوفیه :27:
ولی سعید جون قرار شده تا اطلاع ثانوی کل و دعوا ممنوع باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نوکیایی ها و سونی اریکسونی ها و سامسونگی ها با هم اینجوری باشند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه پس :40:
S A M S U N G
08-02-2008, 12:04
چه تاپیک باحالی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif از همه چی صحبت میشه جز جی810 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
SAEED_BARCELONA
08-02-2008, 13:49
سامان جون اون موقع که این پستو زدم هنوز اون تاپیکو ندیده بودم. باشه دیگه دعوا نمکنیم به جاش گفتمان میکنیم!!
آشتی آشتی تا 2-3 روز دیگه!!!!!!!
اینهم البته تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت که بیشتر داری دنبال شر میگردی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه تاپیک باحالی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif از همه چی صحبت میشه جز جی810 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آره والا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان جون اون موقع که این پستو زدم هنوز اون تاپیکو ندیده بودم. باشه دیگه دعوا نمکنیم به جاش گفتمان میکنیم!!
آشتی آشتی تا 2-3 روز دیگه!!!!!!!
پس فعلا گفتمان میکیم.فعلا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.تا 2,3 روز آتش بس
صبر کنین من گوشی بگیرم.تمام انرژی هاتون رو بزارین واسه اون موفع که یه تاپیک بزنیم و بسم الله .شروع کنیم به کل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
08-02-2008, 15:59
نه
اتفاقا جنس بیشترشون پلاستیکه
ولی نیومدن آفتابه رو آب کنن و از بازیافت اون گوشی بسازن:27:
^^ HAMID ^^
08-02-2008, 17:11
نوکیا= پاره آجر (این یه اصله و نباید فراموش بشه :27:)
نه
اتفاقا جنس بیشترشون پلاستیکه
ولی نیومدن آفتابه رو آب کنن و از بازیافت اون گوشی بسازن:27:
البته بهتر است از اینکه حلبی پیت روغن رو ببـرن با هاش گوشی درست کنن !
از لحاظ بهداشتی میگم...از ما گفتن بود:27:
آدم و وادار میکنن اسپم بده :13:
بابا ول کنید چی به ما میرسه که جنس سونی از چیه جنس نوکیا از چیه
عنوان تاپیک اصلا ربطی به این 2تا برند نداره اما بحپ به کجا کشیده:41:
Mobilecowboys
08-02-2008, 18:42
یه عکس از G810 با مشخصاتش :
perjixen
08-02-2008, 18:57
داداش این که Samsung Soul هست!!!!!!!
Mobilecowboys
08-02-2008, 19:27
نه داداش این سامسونگ سوسول نیست این G810 هستش
اینم لینکش :
perjixen
08-02-2008, 19:35
خب رفیق تو لینکه اسمی از 810 نبرده!!!!!!!!!!!!!
درضمن مشخصات 810 با این Soul (همون سوسول!!) فرق میکنه!!
Mobilecowboys
08-02-2008, 19:45
به احتمال 99.9 درصد شما درست میگی!
Sasan Info
10-02-2008, 22:04
نوکیا= پاره آجر (این یه اصله و نباید فراموش بشه :27:)
البته بهتر است از اینکه حلبی پیت روغن رو ببـرن با هاش گوشی درست کنن !
از لحاظ بهداشتی میگم...از ما گفتن بود:27:
آدم و وادار میکنن اسپم بده :13:
اصولا اگه بخوایم بهداشتی صحبت کنیم الان سازمان حفاظت از محیط زیست باید شرکت سونی ارکیسون رو آتیش میزد:27:
از نظر بهداشتی پلاستیک های بازیافتی از جمله آفتابه ای که تو توالت ها موجوده کاملا غیر بهداشتی هستن:2:
که متاسفانه این شرکت بد ترین کار ممکن رو داره انجام میده:41:
برا همین خدا به سونی اریکسون رحم کرد
دوست عزیز ما پاره آجر بهداشتی با کیفیت خوب رو بیشتر دوست داریم:27:
SAEED_BARCELONA
10-02-2008, 22:53
ساسان بعد 2روز میای جواب یه پست نیمه اسپم رو با یه پست تمام اسپم میدی؟
بابا بس کنید فردا تو یه وجب جا میخوابید!
hamidrezaaa
10-02-2008, 22:55
اصولا اگه بخوایم بهداشتی صحبت کنیم الان سازمان حفاظت از محیط زیست باید شرکت سونی ارکیسون رو آتیش میزد:27:
از نظر بهداشتی پلاستیک های بازیافتی از جمله آفتابه ای که تو توالت ها موجوده کاملا غیر بهداشتی هستن:2:
اخ مردم از خنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...تایید میشه
ساسان بعد 2روز میای جواب یه پست نیمه اسپم رو با یه پست تمام اسپم میدی؟
بابا بس کنید فردا تو یه وجب جا میخوابید!
ایول ایول.داش سعید و ایول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بابا سعید راست میگه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^ HAMID ^^
11-02-2008, 09:19
ساسان تو هنوز زنده ای ؟ ...داستان سرایی میکنی ؟!! برو عمو جون دلت خوشه !...نوکی حالا حالا ها باید بخوابه تا راهشو بلد شه ...البته جدیدا یه تکونی به خودش داده ...از پاره آجر ارتقا داده به بلوک سیمانی ...که این حرکتش جای تقدیر داره:27: ...
B L A S T E R
11-02-2008, 10:34
شما از کجا میدونید سونی افتابه اب میکنه؟؟؟حتما افتابه ها رو شما واسشون تولید میکردید.نوکیا گوشیای قدیمی سونی رو میگیره اب میکنه گوشیاشو میزنه.
Sasan Info
11-02-2008, 15:17
ساسان تو هنوز زنده ای ؟ ...داستان سرایی میکنی ؟!! برو عمو جون دلت خوشه !...نوکی حالا حالا ها باید بخوابه تا راهشو بلد شه ...البته جدیدا یه تکونی به خودش داده ...از پاره آجر ارتقا داده به بلوک سیمانی ...که این حرکتش جای تقدیر داره:27: ...
عزیزم اگه توجه کنی جواب خودتو دادم:21: پس مشاعره نکن لطفا
آره نوکیا باید بخوابه چون حتی کارش رو هم متوقف کنه بازم هیچ شرکتی نمیتونه به پاش برسه حتی سامسونگ با اون عظمتش دیگه چه برسه به سونی اریکسون که رتبه آخر رو داره
نوکیا باید خجالت بکشه که گوشی هاش با سونی اریکسون مقایسه میشن
البته ملالی نیست چون اینجا جهان سومه و نوکیا نظر کل جهانیا رو میخواد که اونجا سونی هیچ حرفی برا گفتن نداره
سونی اریکسون هم که ماشالله ایرانی ها رو بلا نسبت شما خر گیر اورده و تا میتونه به ایرانی ها گوشی هاشو میچپونه
همون گوشی های که زرت و زرت از چین تولید و به ایران مصرف میشن
در ضمن یه چیزی بگو که با عقل جور در بیاد
دیگه پررو ترین رفیقای شما هم میدونن که نوکیا تو دنیا حرف اول رو میزنه و سونی هیچ حرفی برای گفتن نداره
و فقط یه جورایی اونو ماست مالی اش میکنن که کمتر به چشم بیاد(تعصب دیگه کاریش نمیشه کرد)
ولی تو دیگه وضعت خیلی خرابه با کمال پررویی میای میگی نوکیا از سونی که بد ترین شرکت تو جهان رو داره غقب تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو دیگه از تعصب هم رد کردی:2:
Sasan Info
11-02-2008, 15:22
شما از کجا میدونید سونی افتابه اب میکنه؟؟؟حتما افتابه ها رو شما واسشون تولید میکردید.نوکیا گوشیای قدیمی سونی رو میگیره اب میکنه گوشیاشو میزنه.
نه دوست عزیز آزمایشگاه...:31:
که اون آزمایشگاه هم فقط از یک دست انسان تشکیل شده
وقتی که گوشی رو میگیری تو دستت متوجه همه چی میشی:2:
اگه اینطوری بود که الان کل شرکت نوکیا رو انگل بر میداشت:27:
یه چیزی:
میتونم بپرسم کجای جنس بدنه 1100 مثل w960 هستش؟؟؟؟؟؟
SAEED_BARCELONA
11-02-2008, 15:24
چه برسه به سونی اریکسون که رتبه آخر رو داره
سونی که بد ترین شرکت تو جهان
منبع؟
اگه منبع درست حسابی نذاشتی...
نه دوست عزیز آزمایشگاه...:31:
که اون آزمایشگاه هم فقط از یک دست انسان تشکیل شده
وقتی که گوشی رو میگیری تو دستت متوجه همه چی میشی:2:
اگه اینطوری بود که الان کل شرکت نوکیا رو انگل بر میداشت:27:
یه چیزی:
میتونم بپرسم کجای جنس بدنه 1100 مثل w960 هستش؟؟؟؟؟؟
جنس روغن نباتی لادن هم مثل ان91 و ان82 و نوکیا میمونه:27:
نکنه نوکیا از بازیافت حلبی گوشی میسازه
آره نوکیا باید بخوابه چون حتی کارش رو هم متوقف کنه بازم هیچ شرکتی نمیتونه به پاش برسه حتی سامسونگ با اون عظمتش دیگه چه برسه به سونی اریکسون که رتبه آخر رو داره
البته ملالی نیست چون اینجا جهان سومه و نوکیا نظر کل جهانیا رو میخواد که اونجا سونی هیچ حرفی برا گفتن نداره
سونی اریکسون هم که ماشالله ایرانی ها رو بلا نسبت شما خر گیر اورده و تا میتونه به ایرانی ها گوشی هاشو میچپونه
دیگه پررو ترین رفیقای شما هم میدونن که نوکیا تو دنیا حرف اول رو میزنه و سونی هیچ حرفی برای گفتن نداره
و فقط یه جورایی اونو ماست مالی اش میکنن که کمتر به چشم بیاد(تعصب دیگه کاریش نمیشه کرد)
ولی تو دیگه وضعت خیلی خرابه با کمال پررویی میای میگی نوکیا از سونی که بد ترین شرکت تو جهان رو داره غقب تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
God Of Ta'aSob:27:
فکر میکنم لقب خوبیه واسه ساسان:27:
^^ HAMID ^^
11-02-2008, 17:53
اونکه گفتم بخوابه یه نکته نغزی درش هست که اگه متوجه میشدی دیگه اینورا پیدات نمیشد:27:
سونی اریکسون هم که ماشالله ایرانی ها رو بلا نسبت شما خر گیر اورده و تا میتونه به ایرانی ها گوشی هاشو میچپون
با این حرفت نشون دادی که برای تعصبت حاضری به شعور هموطنات توهین کنی...واقعا متاسفم برات...SO SORRY ...این افکارتو تغییر بده !...پس کی بود که جایزه جلب رضایت مشتری رو در سال 2007 بدست آورد...سونی حتما اروپاییا رو هم خر کرده ...ها ؟
هر وقت نوکیا اومد ابتکار زد تو طراحی گوشیاش اونوقت بیا گفتمان کنیم... سونی چند تا گوشی یه بار یه ابتکاری نوآوری میزنه تو طراحیش ... اصلا تعصب بیجا هم ندارم... روز خوش !:5:
saeidsmxo
12-02-2008, 03:48
مگه چی عیبی داره خوشگله دیگه :27: تا دستت نگیری متوجه نمیشی نوکیا چه چیزی زده :31:
زياد خوشحال نباش چون داره i450 سامسونگ مياد ايران:46:
hamidrezaaa
12-02-2008, 15:38
زياد خوشحال نباش چون داره i450 سامسونگ مياد ايران:46:
من که خوشحال نیستم ولی مثه اینکه شما خیلی خوشحالی .....حالا چه ربطی به حرف من نداشت
mahyarSAMSUNG
14-02-2008, 20:06
گوشی فقط سامسونگ جی 810
bacheye adab
14-02-2008, 20:59
فکر کنم چیز باهالی باشه
ولی طراحیش زیاد جالب نیست
mahyarSAMSUNG
14-02-2008, 21:09
شما برو توی تاپیک مربوطه عکسهاشو نگاه کن . من که کف کردم از طراحیش
bacheye adab
14-02-2008, 21:15
آره همین الان دیدم
باهال بود
از پشت قشنگه ولی ار جلو...
با سلام
اول بگم ما قصد دعوا نداریم
دوم کسایی که میخوان در مورد طراح ظاهری گوشی با سامسونگ رقابت کنن برن U900 Soul رو ببینن
سوم این گوشی برای قرار گرفتن در برابر گوشی های دوربین دار شرکت های دیگه است (به نظر من) البته بماند که حرفهای خیلی بیشتری علاوه بر دوربینش داره!
ببخشید که عکساش یه کم بزرگه
اینم چند تا عکس از G810 که توی نمایشگاه گرفته شده
S A M S U N G
06-03-2008, 16:53
سلام دوست عزیز ...
هیچکس نمیتونه به زیبایی U900 Soul شک کنه , البته نظر شخصی من اینه که هیچکس نمیتونه به زیبایی گوشیهای سامسونگ شک کنه ....
سایت GSMArena هم گفته زیباترین و خوش دست ترین گوشیی که تا به حال دیده U900 Soul هستش ...
کلا گوشیهای سری Soul زیبا هستن و G400 Soul هم که به تازگی معرفی شده جزء بهترینهاست ...
موفق باشی ....
mahyarSAMSUNG
11-03-2008, 09:13
این گوشی خوشگله رو نگاه کنید . البته چون خیلی خوشگل جای خواهرتون بهش نگاه کنید من غیرتی میشم :d
Highbury
11-03-2008, 13:51
دلم واسه بحث هاي شما تنك شده بودز
perjixen
11-03-2008, 21:28
اینم شد گوشی ........................! دکمه قبول و قطع مکالمش زیرش قرار داره!! یعنی چی؟؟؟؟ ( یه For با ایندکس n+n ، دی.!)
hellbrain666
11-03-2008, 22:03
تنوع همینه دیگه...........
Highbury
13-03-2008, 22:54
اینم شد گوشی ........................! دکمه قبول و قطع مکالمش زیرش قرار داره!! یعنی چی؟؟؟؟ ( یه For با ایندکس n+n ، دی.!)
منم چشمم به این عکس خورد تعجب کردم یعنی چی چرا اینجاست؟یعنی هر وقت میخوای تماس برقرار کنی هم باید اسلایدش رو باز کنی و هم باید اون دکمه رو بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
Highbury
13-03-2008, 23:14
بجه ها اسپیکرش کجاست؟نشد سامسونگ یه گوشی بزنه که صداش یه نمه بلندتر باشه فکر کنم همون قسمتی که صدا برای مکالمه هستش مال اسپیکرش هم هست.
کسی در مورد کیفیت صدای این گوشی چیزی میدونه و اینکه قیمت احتمالی اون چقدره؟
mahyarSAMSUNG
14-03-2008, 09:20
من شنیدم صدا و بلندی خوبه . ولی اسپیکر نداره .
درضمن اگه بخوای با شماره جدیدی تماس بگیری مجبوری در گوشی رو باز کنید پس در نتیجه دکمه قطع و وصل تماس هم باید اونجا باشه اگه هم شماره توی حافظه باشه اصلا لازم نیست بازش کنید روی اسم طرف آپشن رو میزنی و دکمه call رو فشار میدی . علکی ایراد نگیرد .
S A M S U N G
14-03-2008, 10:55
سلام به همگی ...
مهیار درست میگه ... من فکر میکنم همون 2 دگمه منو هنگام مکالمه به کلید قطع و وصل تبدیل میشن ...
ببخشید اگه اسپیکر نداره ؟؟؟ پس این چیه ؟؟؟؟ !!!!
Highbury
14-03-2008, 10:59
کسی در مورد قیمت احتمالی آن و اینکه کی به بازار وارد میشه اطلاعی داره؟اگه قیمتش از ان95 هشت گیگ بالاتر باشه زیاد ارزش نداره.فلاش زنونش هم توی ریویو که دیدم از ان82 هم ضعیفتره.ولی عکساش خیلی خوبه.
در ضمن سی پی یو این گوشی مثل ان95 هشت گیگ میمونه در کل چه تفاوتهایی از لحاظ سخت افزاری ما بین جی810 و ان95 هشت گیگ وجود داره؟؟؟
Ali_BlueBoy
14-03-2008, 18:43
تا اونجایی که من میدونم سی پی یو ی جی 810 330 مگا هرتزیه
که فکر کنم کافی باشه
S A M S U N G
14-03-2008, 21:07
سلام به همگی ....
G810 پردازشگر 330 مگاهرتزی داره ولی N95 8GB پردازشگر 333 مگاهرتزی داره ... G810 از IceMobile amplifier استفاده میکنه که N95 فکر نکنم داشته باشه ... G810 توی سیمبینش از Qualcomm MSM6260 استفاده کرده که نوکیا اجازه استفاده از این کارو توی هیچ کدوم از گوشیهاش نداره بکنه .... چیپ ست N95 رو نمیدونم ولی G810 از چیپ ست TI OMAP 2430 استفاده میکنه که شامل 2D/3D-accelerator هستش که جون میده واسه بازی و ویدیوهای سه بعدی ... رم G810 اینطور که میگم 84 مگابایت ( مطمئن نیستم ) ولی N95 8GB رم 128 مگابایتی داره ...
به نظر من الان نمیشه این 2 گوشیو مقایسه کرد آخه تا G810 نیاد که نمیشه نظر داد !
موفق باشین ...
Highbury
15-03-2008, 00:37
تا اونجایی که من میدونم سی پی یو ی جی 810 330 مگا هرتزیه
که فکر کنم کافی باشه
علی جون الان گوشی نداری؟جی800 رو چه کردی؟
سلام به همگی ....
G810 پردازشگر 330 مگاهرتزی داره ولی N95 8GB پردازشگر 333 مگاهرتزی داره ... G810 از IceMobile amplifier استفاده میکنه که N95 فکر نکنم داشته باشه ... G810 توی سیمبینش از Qualcomm MSM6260 استفاده کرده که نوکیا اجازه استفاده از این کارو توی هیچ کدوم از گوشیهاش نداره بکنه .... چیپ ست N95 رو نمیدونم ولی G810 از چیپ ست TI OMAP 2430 استفاده میکنه که شامل 2D/3D-accelerator هستش که جون میده واسه بازی و ویدیوهای سه بعدی ... رم G810 اینطور که میگم 84 مگابایت ( مطمئن نیستم ) ولی N95 8GB رم 128 مگابایتی داره ...
به نظر من الان نمیشه این 2 گوشیو مقایسه کرد آخه تا G810 نیاد که نمیشه نظر داد !
موفق باشین ...
Qualcomm MSM6260 یعنی چی؟ از قیمت احتمالیش خبر نداری؟هم قیمت ان82 باشه خوبه در ضمن رم 8 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟
Ali_BlueBoy
15-03-2008, 10:22
علی جون الان گوشی نداری؟جی800 رو چه کردی؟
مشتری خوب پیدا شد ما هم فروختیمش (380 تومن)
S A M S U N G
15-03-2008, 10:59
سلام زیمکا جان ...
Qualcomm اسم یک شرکت مخابراتی هستش که امکانات وسیعیو دراختیار کاربر میزاره .... البته توی ایران فکر نکنم کاربرد داشته باشه .... خودم هم باهاش کار نکردم...
Mojtaba-MCI
25-03-2008, 09:16
با این که خودم از طرفداران سرسخت سامسونگ و بالاخص طراحی هاش هستم اما مطمئنم که این سیستم عاملی که سامسونگ رو G810 قرار داده خالی از اشکال نیست اما نوکیا چند سال که داره از سیستم عامل سری 60 توو گوشی هاش استفاده می کنه و عملا به مشکلاتش و طریقه ی حلشون واقف تره تا سامسونگ...
با این که خودم از طرفداران سرسخت سامسونگ و بالاخص طراحی هاش هستم اما مطمئنم که این سیستم عاملی که سامسونگ رو G810 قرار داده خالی از اشکال نیست اما نوکیا چند سال که داره از سیستم عامل سری 60 توو گوشی هاش استفاده می کنه و عملا به مشکلاتش و طریقه ی حلشون واقف تره تا سامسونگ...
منم نگران همينم.
از محدوديت برنامه هاش همين بس كه تو موبايل رويو نوشته بود هيچ برنامه ديگه اي با gps ش مچ نميشه و فقط با برنامه خودش كار ميكنه. خب اين يعني بلا استفاده شدنش براي ما ايرانيا.
perjixen
29-03-2008, 20:13
و اینک سلام..........................
و سال جدید برهمگان مبارک.................................!!!
دوستان خواهشن نوکیا رو با سامسونگ قیاس نکن!!!!! نوکیا اگه 50 سال دیگه هم گوشی سیمبین بزنه بازم توش مشکل داره!!!! در ضمن سامسونگ اولین گوشی سیستم عامل دارش که نیست که ندونه چی به چی هست!!!!!
یه چیزه دیگه ساموسنگ برای همه استفاده کنندهاش احترام قائل هست ، مثل نوکیا تحت کفالت جایی نیست که مجبور باشه به یکی خدمات بده به یکی نده.!!!
برای بحث و تبادل نظر در مورد 2 اسمارت فون بی رقیب دنیا در حال حاظر:
(ان95 8گیگ و سامسونگ جی810)
برید به این ادرس...
ممنون...
mahyarSAMSUNG
31-03-2008, 02:02
سلام به همگی ...
مهیار درست میگه ... من فکر میکنم همون 2 دگمه منو هنگام مکالمه به کلید قطع و وصل تبدیل میشن ...
ببخشید اگه اسپیکر نداره ؟؟؟ پس این چیه ؟؟؟؟ !!!!
این اسپیکر نیست . یه طرح که بالا و پایین گوشی وجود داره . اگه توی این عکس دقت کنی میبنی که کاملا بسته هستش این شیارها . اسپیکرش همون گوشیشه
S A M S U N G
31-03-2008, 02:54
سلام مهیار جان ...
درسته این اسپیکر نیست !
صداش کاملا شبیه G800 هست ... البته GSMArena گفته ...
موفق باشی ...
hellbrain666
31-03-2008, 10:48
این اسپیکر نیست . یه طرح که بالا و پایین گوشی وجود داره . اگه توی این عکس دقت کنی میبنی که کاملا بسته هستش این شیارها . اسپیکرش همون گوشیشه
ای بابا ! این که خیلی ضایعه....
بد شد............................
ممنون
Mojtaba-MCI
31-03-2008, 19:02
مشکل بعدی جی 810 طبق گفته ی جی اس ام آرنا...
گفته : کیبرد این گوشی افتضاحه(دقیقا همین کلمه ی افتضاح).گفته که در نگاه اول خوب به نظر می رسه ولی موقع شماره گیری و تایپ پیام کوتاه خیلی اذیت می کنه و دکمه هاش خیلی سفت و سخت هستن و در کل اصلا دست باهاش راحت نیست.
S A M S U N G
31-03-2008, 23:06
سلام به همگی ...
ببخشید نمیدونم چرا دوستان از جمله مشکل بعدی G810 استفاده میکنن .... مگه چندتا از مشکلاشو دیدن که میگن مشکل بعدی ...
G810 اسپیکر جدا نداره ولی کیفیت صدای خوب و نویز کمی داره .... صداش شبیه G800 هست با این تفاوت که از هدفون 3.5 میلیمتری استفاده میکنه ...
دوست عزیز GSMArena احتمالا صفحه کلید G810 رو با صفحه کلید گوشیهای دیگه سامسونگ مقایسه کرده و اینکه اشاره بیشتری به دگمه های 5 و 8 به خاطر اینکه یک نوار فلزی دورش هست کرده .... امیدوارم مشکل زیادی در نسخه اصلی نباشه ...
موفق باشین ...
saeidsmxo
02-04-2008, 00:49
یه چیزه دیگه سامسونگ برای همه استفاده کنندهاش احترام قائل هست ، مثل نوکیا تحت کفالت جایی نیست که مجبور باشه به یکی خدمات بده به یکی نده.!!!
ايول...
اينو خوب اومدي.:46:
ما که کف کردیم این گوشی نیومد
اگه بیاد دیگه کسی G800 نمیخره
ايول...
اينو خوب اومدي.:46:
حالا مثلا چه خدماتي تا حالا به شما داده كه نوكيا نداده ؟
Mojtaba-MCI
02-04-2008, 16:37
حالا مثلا چه خدماتي تا حالا به شما داده كه نوكيا نداده ؟
درسته.چه خدماتی؟اگه هم خدماتی بده که نوکیا نداده باشه مطمئن باشید توو خارجه...والا که توو ایران هر دوتا تقریبا مثل هم هستند.
mahyarSAMSUNG
03-04-2008, 01:54
حدود 10 روز دیگه از این پس من این گوشی حالت اویلبل میگیره !
Mojtaba-MCI
09-04-2008, 22:29
بابا نزارید تاپیک بره پایین!داشت خوب پیش میرفت!!!
saeidsmxo
10-04-2008, 01:55
درسته.چه خدماتی؟اگه هم خدماتی بده که نوکیا نداده باشه مطمئن باشید توو خارجه...والا که توو ایران هر دوتا تقریبا مثل هم هستند.
من که نديدم نوکيا تقويم شمسي داشته باشه......../اين يکيش!
Mojtaba-MCI
10-04-2008, 07:09
من که نديدم نوکيا تقويم شمسي داشته باشه......../اين يکيش!
برنامه ی تقویم شمسی برای سری 60 هست!اتفاقا الان رو گوشی من هم نصبه...منظورم همون گوشیمه که فروختمش(یه نگاه به امضام بنداز)!
لابد بعدی هم که می خوای بگی داشتن منشی تلفن سامسونگه که نوکیا نداره...من فک کنم منشی داشتن گوشی های سامسونگ جز یکی از حقوق انحصاری شرکت سامسونگ باشه که بقیه شرکت ها ازش استفاده نمی کنن اما!!!برنامه ی اون هم برای سری 60 به راحتی گیر میاد و دیگه مشکل منشی تلفنی نداری...دیگه چی؟
راست میگه برنمه منشی هست...
اصلا هر برنامه ای بگی هست...
سلام
کسی از قیمت این گوشی تو بازار ایران خبر داره؟
عزیز جان این گوشی تا هفته ی اینده وارد بازار میشه...
طبق گفته ها قیمت اولیش از قیمت ان95 8گیگ کمتره...
Mojtaba-MCI
12-04-2008, 06:57
حدود قیمتش باید بین 500 تا 600 باشه.البته طبق گفته ی actooor که می گه قیمت اولیش از 8گیگ کمتره...
ali racer
12-04-2008, 09:19
قیمت این گوشی560
یورو اعلام شده
که به نظرم با این قیمت نمی تونه رقابت کنه با ان 95
ali racer
12-04-2008, 09:33
فقط گوشی های اسیایی (ال جی و سامسونگ ) هستند که منشی دارن
والا گوشی های امریکایی یا اروپایی(نوکیا الکاتل ایفون موتورولا) منشی ندارن چون تو کشور های پیشرفته
خدمات پست صوت رایگان هستش واز وظایف اپراتور
برنامه نصب منشی هست...
برای نوکیا...(من ازش استفاده میکنم)...
چقدر گرونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
g800 ارزونتره
این جوری ارزش نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mojtaba-MCI
13-04-2008, 07:19
گوشی های امریکایی یا اروپایی(نوکیا الکاتل ایفون موتورولا) منشی ندارن چون تو کشور های پیشرفته
خدمات پست صوت رایگان هستش واز وظایف اپراتور
کاملا درسته...
hellbrain666
13-04-2008, 15:01
گوشی ای جدید سامسونگ هم ندارن
اگر هم داشته باشند از اون هایی که مخصوص برای خاور میانه میزنه
چرا سامسونگ ها همشون منشی دارن...(جدید ها هم دارن)...
S A M S U N G
13-04-2008, 15:53
نه عزیز گوشیهای سامسونگ مخصوص خاورمیانه منشی داره !
نمونش هم U700 که بعضی از اونها منشی داره و بعضی هم نداره ...
شهاب میگفت مایکروتل از سامسونگ خواسته که U700 رو با منشی واسه ایران بزنه ... چون سری اول این گوشی منشی نداشت ... با این کار مایکروتل , سامسونگ فهمید چقدر ایران فناوری داره و پیشرفته کرده که هنوز 3g و خیلی چیزهای دیگه توی ایران وحود نداره !
mahyarSAMSUNG
13-04-2008, 17:27
جالب اینه که جی اس ام آی آر زده جی 810 ویبره نداره . یهو بگو داریم تلاش میکنیم که فروشش رو بالانبریم مثل جی 800 .!!
ali racer
14-04-2008, 22:32
g810
نیومده به بازار ؟؟؟
S A M S U N G
14-04-2008, 23:01
نه هنوز
Mobile-Review نوشته ماه می میاد !
mahyarSAMSUNG
15-04-2008, 01:11
جی اس ام آرنا گفت که 14 آپریل . الان 15 آپریل . ولی هنوز کامینگ سون زده
perjixen
15-04-2008, 18:50
آقایون ، خانمها................
Cnn دیگه چی هست؟؟؟؟
جی810 به این سرویس برای بعضی کشورها مجهز شده!!!!!
Iman_m123
15-04-2008, 20:25
تا موقعی که اون بیاد همه g800 ها تموم میشه:31::laughing:
(دیگه تولید نمیشه)
saeidsmxo
16-04-2008, 22:51
برنامه ی تقویم شمسی برای سری 60 هست!اتفاقا الان رو گوشی من هم نصبه...منظورم همون گوشیمه که فروختمش(یه نگاه به امضام بنداز)!
دوست عزيز منظورم از تقويم شمسي نرم افزارش نيست!:13:
اينه که تاريخ گوشي به شمسي باشه و زمان و تاريخ تماسها و sms ها رو به شمسي نشون بده.
اين يکي با نرم افزار قابل حل نيست..متاسفانه.
Mojtaba-MCI
16-04-2008, 23:31
دوست عزيز منظورم از تقويم شمسي نرم افزارش نيست!:13:
اينه که تاريخ گوشي به شمسي باشه و زمان و تاريخ تماسها و sms ها رو به شمسي نشون بده.
اين يکي با نرم افزار قابل حل نيست..متاسفانه.
خیلی سخت گیرانه س ولی از این جهت حق با شماست:11:...
S A M S U N G
17-04-2008, 00:00
آقایون ، خانمها................
Cnn دیگه چی هست؟؟؟؟
جی810 به این سرویس برای بعضی کشورها مجهز شده!!!!!
سلام رضا جان ...
گوشیهای سامسونگ اولین گوشیهایی هستن که مجهز به شبکه خبری بین المللی CNN میشن و اولین گوشی هم G810 هستش که هر ساعت مهمترین خبرها و خبرهای فوری و کلا خبرهای شبکه CNN میشه دید و خوند ....
موفق باشی ....
perjixen
17-04-2008, 09:19
شه جالب.........!!!! اینکه خیلی خوبه!!!
لابد طبق معمول این امکان هم در این مرز پر گوهر میسر نمیشود!!!!
S A M S U N G
17-04-2008, 10:06
نه متاسفانه واسه خاورمیانه غیرفعال هستش !
mahyarSAMSUNG
18-04-2008, 11:07
واقعا سامسونگ با جی 810 و آی 900 و ..... به فکر اول شدن . انشاالله که میشه !
perjixen
18-04-2008, 11:13
سامسونگ یه زمانی حرف اول و آخر تو زیمنه تلفن همراه میزد.......توانایی اول شدن را داره.
Mojtaba-MCI
21-04-2008, 20:37
می بینم که تاپیک دوباره در حال سقوطه...ناسلامتی اینجا کلوپ G810 سامسونگه ها!!!
یعنی هیچی در موردش نمونده که نگفته باشین؟؟؟
ولی جی810 در نوع خودش بی نظیره...
از سامسونگ ندیده یودم همچین چیزی...
mahyarSAMSUNG
22-04-2008, 10:51
in g800 o g810 faghat ye touch focus kam daran .
S A M S U N G
22-04-2008, 11:09
انشاالله گوشیهای اینطوری هم میزنه ... از سامسونگ که بعید نیست شاید I900 همچین قابلیتی داشته باشه !
saeidsmxo
24-04-2008, 02:18
اين چه قابليتيه؟
perjixen
24-04-2008, 07:32
تاچ فکوس همون ، فکوس نقطه ای دیگه؟؟؟؟!!!
mahyarSAMSUNG
25-04-2008, 02:09
آره . سونی جی 900 داره این سیستمو . البته جی 900 تاچ اسکرین . سامسونگ هم مجبور برای این سیستم فوکاس از صفحه تاچ استفاده کنه . شما میتونید با این سیستم فوکاس از یه زاویه یه جسمی رو که بهتون نزدیک رو فوکاس کنید و توی یه عکس دیگه با همون زاویه عکاسی جسمی که کمی دورتره رو فوکاس کنید ! جالبه
hellbrain666
08-05-2008, 19:49
درسته؟
اقا این جی810 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای سامسونگ 2 ماه قبل میگفت داره میاد...
S A M S U N G
08-05-2008, 22:09
سلام اکتور عزیز ...
G810 هنوز پخش عمده نشده ولی با قیمت بیش از 500 یورو میشه در بعضی ها گیر آورد ....
موفق باشی ....
mahyarSAMSUNG
09-05-2008, 10:33
آقا حله جی 810 میخواد بیاد برید به تاپیکش
S A M S U N G
09-05-2008, 10:51
میکروتل داره منفجر میکنه ... دمش گرم ...
S A M S U N G
09-05-2008, 22:43
اینم یه خبر در مورد باتری گوشی :
آماده به کار 396 ساعت یا 17 روز
تاک تایم 6 ساعت و 33 دقیقه یا 380 دقیقه
eng.mehrdad
10-05-2008, 00:08
اینم یه خبر در مورد باتری گوشی :
آماده به کار 396 ساعت یا 17 روز
تاک تایم 6 ساعت و 33 دقیقه یا 380 دقیقه
بگو سما نیروگاهه باتریش ! امکان نداره در عمل
S A M S U N G
10-05-2008, 10:00
اينو ديگه برين به سايتهاي منتشر كننده اين خبر بگين كه امكان نداره اينطوري باشه ....
hellbrain666
10-05-2008, 12:32
396 ساعت ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ جان حتما اشتباه شده!...
S A M S U N G
10-05-2008, 12:46
به سایت زیر یه نگاه بندازین :
سامسونگ جان در حال حاضر گوشی تو سامسونگ هست که با ان96 رقابت کنه؟؟؟
S A M S U N G
10-05-2008, 16:50
از چه نظر اكتور جان ؟
از نظر سيستم عامل كه N96 سيمبيان 9.3 داره نه همچين گوشي فعلا در سامسونگ نيست....
بقيه موارد به نظر من G810 ميتونه رقيبي واسه N96 باشه ..... و البته در برخي موارد از N96 بهتر هستش ...
ali racer
10-05-2008, 17:11
راستی قیمت جی 810 چقدر شده ؟
S A M S U N G
10-05-2008, 17:47
از 500 تا 840 یورو بچه ها تایید کردن ولی عنوز به طور عمده موجود نیست ....
در بلغارستان موجود هستش ( 840 یورو )
ولی فکر کنم فقط با ان95 8گیگ قابل رقابت باشه...
mahyarSAMSUNG
13-05-2008, 08:43
396 ساعت ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ جان حتما اشتباه شده!...
همچین میگید 396 ساعت انگار چه خبره . اگه دقت کنید میبنید که سامسونگ آی 450 500 ساعت استندبای داره
فقط اگه 6.30 ساعت تاک تایمش باشه جی 810 عالیهههههههههههههههه :18:
S A M S U N G
14-05-2008, 21:46
G810 با قیمت 515 یورو که میشه حدود 720 هزار تومان در روسیه ( خیلی کم و به سختی گیر میاد ) میشه خریداری کرد ...
تاریخ عرضه جهانی : 30 جوئن 2008 .... به نقل از سایتها .
ali racer
14-05-2008, 22:34
یه سوال فنی
پشتیبانی سامسونگ برای نقشه های جی پی اس
جی 810 چطور هست؟
نقشه ایران رو داره ؟
S A M S U N G
15-05-2008, 09:25
Google Map داره كه احتمال داره نقشه ايران هم داشته باشه ...
S A M S U N G
15-05-2008, 23:22
اینم چند عکس از دوربین و اینترفیس G810 :
[
[
ali racer
15-05-2008, 23:29
جالبه آیکونهای سیمبین سامسونگ
با ماله نوکیا فرق داره
ولی پلیرش مثل سیمبین سری 60 ورژن 2 هستش (ان 70 و ان 90)
mahyarSAMSUNG
16-05-2008, 09:34
آره ظاهر دوربینش فرق داره . ولی پلیرش کاشکی شبیه ان 95 بود . که میشه روش پلیر نصب کرد بهتر از اون :d
S A M S U N G
16-05-2008, 10:50
کیفیت تصویر رو حال میکنین ؟ این است خودوری ملی :دی
ali racer
17-05-2008, 14:49
آره بابا اونقدر پلیر سیمبین هست که نگو
من خیلی با سیمبین حال میکنم
هم سبکی جاوا رو داره (ورژن 9.2 به بالا)
هم امکانات ویندوز موبایل (البته نه 100%)
وکلا خیلی خوبه
mahyarSAMSUNG
20-05-2008, 09:34
آره کیفیت تصویرهای سامسونگ عالی هستند . دوستم دی 900 داره میگه مسابقه گذاشتم با ان 95 .همه میگفتند دی 900 کیفیت تصویر بهتری داره . من که باروم نشد ! .
Mojtaba-MCI
20-05-2008, 22:37
آره کیفیت تصویرهای سامسونگ عالی هستند . دوستم دی 900 داره میگه مسابقه گذاشتم با ان 95 .همه میگفتند دی 900 کیفیت تصویر بهتری داره . من که باروم نشد ! .
منم باورم نمیشه:18:...
البته شاید عکس های اون دی900 حرفه ای تر گرفته شده باشن که با کیفیتتر از ان95 به نظر می رسن!
Ali_BlueBoy
21-05-2008, 10:43
فکر کنم منظور داش مهیار کیفیت ال سی دی هاشون بود!!!
هرچی هم که شفاف تر و بهتر باشن...هیچ گوشی سامسونگی با ان95 8گیگ نمیتونه تو ال سی دی و بقیه امکانات رقابت کنه...
S A M S U N G
21-05-2008, 15:29
هرچی هم که شفاف تر و بهتر باشن...هیچ گوشی سامسونگی با ان95 8گیگ نمیتونه تو ال سی دی و بقیه امکانات رقابت کنه...
جدي ؟ :دي
Ali_BlueBoy
21-05-2008, 19:31
اون وقت به ما میگی تعصب داری!!!
این تعصب نیست واقعیته...
موفق باشید...
ali racer
22-05-2008, 12:05
من با هردو تا این گوشی ها(دی 900 و ان 95 8گیگ) کار کردم
ان 95 ال سی دی اش یه سرو گردن بالاتره
Mojtaba-MCI
22-05-2008, 15:32
من با هردو تا این گوشی ها(دی 900 و ان 95 8گیگ) کار کردم
ان 95 ال سی دی اش یه سرو گردن بالاتره
100%!
این که مشخصه...اصلا نیازی به مقایسه نداره!
منم ال سی دی ان95 قبلیم رو با دی900 پسر خالم مقایسه کرده بودم بعدش...آخه مگه کسی این دوتا رو مقایسه می کنه:eh:؟؟؟
حرفایی می زنید...
mahyarSAMSUNG
23-05-2008, 09:54
آره بابا من هم همینو بهش گفتم . ولی اون روی حرفش ایستاده بود . من وقتی توی ان 95 عکس میبینم کف میکنم :d ولی وقتی با گوشیم که عکس میگرم و با بلوتوث توی ان 95 ریختم و ان 95 رو به تی وی وصل کردم هیچ فرقی بین کیفیت دوربین دی 600 و ان 95 توی تی وی دیده نمی شد . شاید هم با کیفیت تر به نظر میرسید !
perjixen
23-05-2008, 11:16
خروجی تی وی در ان 95 یه کولی گیگ ، چند پیکسله؟؟؟؟؟؟
شاید با دی 600 ، یه نوع خروجی میدن.
saeidsmxo
25-05-2008, 04:43
مشخصات اين d600 رو نگاه ميکردم.تا حالا نديده بودم! تو زمان خودش خيلي گوشيه خوبي بوده.
حافظه ي ميکرو تو سال 2005 !!!!!!!!!!!!!!!
n73 اونوقت ميني هست(2006)
خروجيه تي وي و Edge و باتريه خوب و فيلمبرداريه mp4 !!!
قيمتش کسي ميدونه چنده الآن؟
برام حياتي شد...
آخه من از پارسال همين موقع ها با خريد اتفاقيه D830 به دنياي هيجان انگيزه سامسونگ پيوستم به خاطر همين از مشخصاتش(d600) هيچ اطلاعي نداشتم.
ali racer
25-05-2008, 13:28
مشخصات اين d600 رو نگاه ميکردم.تا حالا نديده بودم! تو زمان خودش خيلي گوشيه خوبي بوده.
حافظه ي ميکرو تو سال 2005 !!!!!!!!!!!!!!!
n73 اونوقت ميني هست(2006)
.
دوست من نوکیا اولین استفاده کننده از میکرو اس دی بود(که بصورت عمده گوشیو رو با این مموری وارد بازار کرد)"
در ان 95 عادی
راستی جی 810 اومد ایران یا نه؟
قیمتش چقدر شده ؟
perjixen
25-05-2008, 13:51
آخه من از پارسال همين موقع ها با خريد اتفاقيه D830 به دنياي هيجان انگيزه سامسونگ پيوستم به خاطر همين از مشخصاتش(d600) هيچ اطلاعي نداشتم.
سعید جان به نظرت 830 ، الان 175 ارزش داره؟؟؟؟؟؟ آکبندها..........!!!!
راستی این گوشی ، فریموری برای زبان فارسی داره؟؟؟؟ از مصرف باطریش چقدر راضی هستی؟؟؟ (میدونم باطریش به خاطره قطرش کمه!!!).
نه علی جان............... من دیروز ، علاالدین بودم............... تو سر ......... میزدی همه یو 900 داشتن........ البته یه غرفه ، معرفی محصولات سامسونگ از طرف مایکروتل بود ، که گفت برنامه ی خاصی برای این گوشی و اف 480 دارن......... که فعلا ما منتظریم.
mahyarSAMSUNG
27-05-2008, 03:04
دی 600 رو من یادم قیمت کردم 225 تومن که اصلا ارزش خرید نداره با وجود یو 600 و دی 900 و ... ولی بازم من همین دی 600 رو با یو 600 و دی 900 عوض نمیکنم . کیفیت دوربین دی 600 خداست !
admiral_cavandish
27-05-2008, 08:25
به نظر من d600 رو فراموش کن در واقع D900 جای اونو گرفته و همه مشخصات d600 رو داره اگه d900i بگیری که چه بهتر.
در مورد D830 هم باید بگم که یکی از زیباترین گوشیهای پارسال بود و من خودم واسه کسی رنگ قرمزش رو خریدم که فارسی هم داشت و تنها موردش صدای کم رینگتون اونه .
saeidsmxo
02-06-2008, 01:01
سعید جان به نظرت 830 ، الان 175 ارزش داره؟؟؟؟؟؟ آکبندها..........!!!!
راستی این گوشی ، فریموری برای زبان فارسی داره؟؟؟؟ از مصرف باطریش چقدر راضی هستی؟؟؟ (میدونم باطریش به خاطره قطرش کمه!!!).
رضا جان از دير جواب دادنم شرمنده..اين روزا سرم شلوغه!
به نظر من 175 ارزش داره . چون از نظر اينترفيس که با آرماني يکي از دوستام مقايسه ميکردم از بعضي لحاظ بهتر جواب ميده. يا در مقايسه با g800 از لحاظ زوم کردن روي عکسها چه در مموري کارت وغيره حرفه اي تر عمل ميکنه و ...
بله فريمورش زبان فارسي رو ساپورت ميکنه.(از همون ابتدا که گرفتم)
تنها مشگله اين گوشي که خيلي حاد هست همين صداشه که من از ويبره استفاده ميکنم و باتري که با باتريه يدکي مشگل حل ميشه.
همچنين دوربين خيلي خوبي داره که در مقايسه با 2 مگاپيکسليهاي زمان خودش مثل n70 و k750 بسيار عالي عمل ميکنه! ( 9.9 mm )
ali racer
02-06-2008, 20:56
یعنی اینقدر صداش کمه که تو ذوق میزنه ؟ فامیل ما می خواد بگیره؟ نخره ؟
perjixen
02-06-2008, 21:03
علی جان ، قطر گوشی رو یه نگاه بنداز............!!! اگه فامیلتون میخواد ، کل ظبط سونی همسایه رو بخوابونه ، نه مناسب نیست!!!
ولی معمول هست..........!!! راستی ، اگه منظور جنابالی اینه بیرون و تو خیابون صداش رو آدم بشنوه.......!!! من یه مدت ان 82 دستم بود تو خیابون با یو 600 خودم فرقی نداشت.
S A M S U N G
02-06-2008, 23:26
سامسونگ G810 یا G10 NAVI به زودی در آلمان :
perjixen
03-06-2008, 10:30
چه اسمهای مستعاری............!!!
mahyarSAMSUNG
04-06-2008, 01:19
ایولللللللللللللللللللللل لل . آقا سامسونگ . عجب عکسهایی از جی 810 گذاشتی . هر چی عکس دیدی ازش برام بزار . خیلی با عکسهاش حال میکنم .
mani6606
04-06-2008, 14:15
این طوریکه معلومه سامسونگ داره عرصه رقابت رو بر اری سازدگان دیگه تنگ می کنه.:31:
rozy_1500
04-06-2008, 17:26
خداییش این g810 چقدر زشته
کاش g800 سیمبین بود
Mojtaba-MCI
04-06-2008, 17:46
بالاخره اینم یه نظره دیگه...
ولی به نظر من طراحی جی810 از جی800 جذاب تره!
saeidsmxo
05-06-2008, 02:28
یعنی اینقدر صداش کمه که تو ذوق میزنه ؟ فامیل ما می خواد بگیره؟ نخره ؟
اونقدر هم نه ولي از معمولي يکم پايينتره.
rozy_1500
05-06-2008, 02:39
میشه گفت صداش خیلی کمه
ولی این نیست که گوشی بدی باشه
بخره بهتره پشیمون نمیشه
کسی میتونه بگه حدودا قیمتش چند میشه اگه بیاد ایران؟
saeidsmxo
06-06-2008, 00:46
حدود 600 تا 690 بايد باشه قيمت اوليش.
S A M S U N G
08-06-2008, 15:34
چند عكس از اين گوشي زيبا :
امیر جان این عکس اخریا که گزاشتی چرا رنگ و استیل گوشی نصبت به بقیه عکسا تیره تره؟؟؟
S A M S U N G
08-06-2008, 16:34
رنگبندي گوشي احتمالا ميشه همين خاكستري متاليك و نقره ايي .
mahyarSAMSUNG
11-06-2008, 01:56
veryyyyyyyyyyyyyyy beautiful
دوتا عکس اولی رو که دیدم احساس کردم جنس بدنش از آهن :d
S A M S U N G
13-06-2008, 13:33
چندتا عکس از این گوشی :
من عاشق عکس زیر شدم . مثل دوربین دیجیتال هستش !
-----------------------------------------------------------------
الان اینترنت پرسرعت ندارم به خاطر همین نتونستم مقایسه عکسهای G810 با N82 رو لود کنم . لینکشو میزارم . لطفا اونایی که اینترنت پرسرعت دارن عکسارو لود و ریسایز شدنشونو بزارن برامون .
عکسهای گرفته شده با G810 :
Sample 1 :
Sample 2 :
Sample 3 :
عکسهای گرفته شده با N82 :
Sample 1 :
Sample 2 :
Sample 3 :
-----------------------------------------------------------------------
در ضمن برآورد قیمت 580 دلار هستش .
mahyarSAMSUNG
15-06-2008, 02:03
ممنون عکسهای قشنگی بودی ولی کیفیت نداشت . منظورم همون عکسهایی که از خود گوشی گرفته شده ها . عکسهای دوربین رو من هم ندیدم . دایل آپ دیگه !
S A M S U N G
15-06-2008, 15:07
چند عکس از G810
ali racer
15-06-2008, 15:20
وارد ایران شده ؟
اگه اومده با چه قیمتی ؟
ولی استیل بدنش خیلی نازه...
ادمو وسوسه میکنه که بیا منو بخر...
خداییش شکلش خیلی قشنگتر از ان95 8گیگ و ان96 هست...
S A M S U N G
15-06-2008, 23:21
وارد ایران شده ؟
اگه اومده با چه قیمتی ؟
نه علی جان هنوز پخش جهانی نشده .
ولی استیل بدنش خیلی نازه...
ادمو وسوسه میکنه که بیا منو بخر...
خداییش شکلش خیلی قشنگتر از ان95 8گیگ و ان96 هست...
actooor جان اسمتو به ما نمیگی ؟
به منم داره میگه بیا منو بخر ولی از اون طرف F480 میگه بیا منو بخر . واقعا انتخاب بین این 2 تا واسه من سخته .
به نظرتون کدوم رو بگیرم ؟
به نظرم این جی810 یک چیز دیگس...
هیچی کم نداره...
همینو بگیر...
خیلی خوشگله...
من با این رن جدیدش خیلی حال کردم...
به نظرم این جی810 یک چیز دیگس...
هیچی کم نداره...
همینو بگیر...
خیلی خوشگله...
من با این رنگ جدیدش خیلی حال کردم...
mahyarSAMSUNG
17-06-2008, 00:59
ایول ایول داش سامسونگو ایول . عجب عکسهایی
سلام دوستان امروز رفته بودم میلاد نور جاتون خالی مایکروتل چند تا جی810 برای تبلیغ گذاشته بود
واقعا خشگله و حتی از جی800 هم خشگل تره ال سی جی810 هم واقعا کیفیت خوبی داره و سرعت گوشی هم خیلی بالاست و دوربین خیلی سریع بالا میاد
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها ایرادش یکی وزنشه که تو دست سنگین احساس میشه و یکی اینکه وقتی اسلایدش باز میشه گوشی خیلی بزرگ میشه
قیمتش هم گفتن فعلا قیمتی براش تعیین نشده اما 100% بالای 600تومن قیمت داره
ali racer
20-06-2008, 19:52
کی بوردش مشکل نداره ؟
مخصوصا اون مربع فلزی که نمی دونم به چه دردی می خوره وسط کیبورد ؟!
اون اذیت نمی کنه ؟
کی بوردش مشکل نداره ؟
مخصوصا اون مربع فلزی که نمی دونم به چه دردی می خوره وسط کیبورد ؟!
اون اذیت نمی کنه ؟
راستش با کیبوردش زیاد کار نکردم و اصلا متوجه هم نشدم که اون مربع چی کار میکرد:31:
ولی بعید میدونم با این قیمتی که میخواد به بازار بیاد بتونه فروش کنه
S A M S U N G
20-06-2008, 21:52
اون مربع دور کلید 5 و 8 یه جور تزئین گوشی هستش ... اگه دقت کنین دور کلید OK و Softkey هم این نوار هستش و میخواستم یه جور هماهنگی ایجاد کنن .
Corey جان از عکسی که گذاشتی مرسی ولی به نظر من اصلا قیمت بالای 600 هزار تومن واسه این گوشی زیاد نیست ( قیمت اولیه ) . الان N95 بالای 500 هستش حالا G810 قیمت اولیش بالای 600 باشه به نظر من اصلا بالا نیست .
کیبورد هم نسخه اصلی میگن هیچ موردی نداره ... یکی از دوستام گرفته بود و میگفت خیلی راحته .
موفق باشین .
Corey جان از عکسی که گذاشتی مرسی ولی به نظر من اصلا قیمت بالای 600 هزار تومن واسه این گوشی زیاد نیست ( قیمت اولیه ) . الان N95 بالای 500 هستش حالا G810 قیمت اولیش بالای 600 باشه به نظر من اصلا بالا نیست .
.
خواهش می کنم وظیفست
آره تو دنیا آره ولی تو ایران مطمئنن نه چون اینجا اگه به یکی بگی g810 یا n95 بدون شک میگه ان95 و ازش هم دلیل بخوای میگه آنتن دهی نوکیا بهتره نوکیا دیرتر خراب میشه و نوکیا فنلاندیه:31:
ولی ال سی خیلی کیفیتش عالی بود و کاملا مشخص بود که کیفیت ال سی جی810 از f480 بهتره
S A M S U N G
20-06-2008, 22:20
ازش هم دلیل بخوای میگه آنتن دهی نوکیا بهتره نوکیا دیرتر خراب میشه و نوکیا فنلاندیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
.
آخ که راست میگی . :31:
به قول شهاب اینجا ایرانه ، تو مسجد غذا میخورن ، تو دانشگاه نماز میخونن ! :19:
mahyarSAMSUNG
20-06-2008, 23:44
خواهشا آدرس بدید میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااام برم اونجااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا. چرا زودتر نگفتید .
خواهشا آدرس بدید میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااام برم اونجااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا. چرا زودتر نگفتید .
نمایندگی مایکروتل تو میلاد نور
البته پاساژ تندیس هم بود مثل اینکه رضا خان رفته بوده اونجا نمایندگی جمع شده بوده:41:
perjixen
21-06-2008, 15:39
نمایندگی مایکروتل تو میلاد نور
البته پاساژ تندیس هم بود مثل اینکه رضا خان رفته بوده اونجا نمایندگی جمع شده بوده:41:
من یه روز ، بعد از اینکه گفتی تندیس هست ، رفتم یارو گفت دیروز جم کردیم.........!!!! شانس منه دیگه.
هر کی میره لطف کنه یه آمار از 480 اگر بود بگیره.
من یه روز ، بعد از اینکه گفتی تندیس هست ، رفتم یارو گفت دیروز جم کردیم.........!!!! شانس منه دیگه.
lمیلاد نور 480 نداشت ولی گفت از شنبه میاریم
پاساژ گلستان 480 داشت ولی شلوغ بود برای همین قسمت نشد بریم باهاش کار کنیم
ali racer
21-06-2008, 16:34
به جان تو
انقدر خندیدم که نگو....:31:
آدم بد شانس تر از من نمی دونستم وجود داره
راستی هنوز نمایندگی قیمت جی 810 رو اعلام نکرده ؟
فکر کنم 650 تومن اعلام کنن..
S A M S U N G
21-06-2008, 17:45
دوستان ، مایکروتل در مجتمع کامپیوتر رضا هم این گوشیو واسه تست گذاشته .
پیشنهاد میکنم اگر هم شده واسه یه بار این گوشیو رو تست کنین !
من که واقعا دهنم باز موند !
میشه گفت : I450 + G800 = G810
perjixen
21-06-2008, 23:28
چه قدر میدین ، من فردا نرم اونجا...................؟؟؟؟؟؟
mahyarSAMSUNG
23-06-2008, 00:07
من هم از یکی از بروبچ شنیدم که توی ولیعصر گذاشتن جی 810 رو . من دارم میرم عکس هم میگیرم میزارم اینجا
ali racer
23-06-2008, 10:49
رساتی بچه ها وقتی رفتین کار کنین
با جی 810
یه بار خاموش روشن کنین
ببین رم دینامیکی آزادش چند مگا بایت هستش !؟
mahyarSAMSUNG
24-06-2008, 00:52
خوب بالاخره من عشقمو یعنی جی 810 دیدم . میتونم بگم سرعتش مثل گوشیای جاواست . دوبینش که زیر 2 ثانیه فعال میشد عکسها حدود 2 ثانیه طول میکشید تا سیو بشه . فقط فیلم برداریش به شفافیت ان 95 نیست همون 22 فریمی که جی اس ام آرنا گفته درسته . 30 فریم نیست . فلاش زنون رو تست کردم البته از فاصله نزدیک که طبیعتا باید خوب باشه دیگه .ولی چون گوشی اصلی نیست کیفیت دوربینش از یو 600 پایین تر بود . کیبوردش برخلاف گفته های سایتها بسیار نرم و راحت بود . کیفیت تصویرش هم میتونم بگم با ان 95 فرقی نداشت بزرگ و شفاف . جی 810 از فوکاس جدیدی استفاده میکنه یعنی وقتی دکمه دوربین رو فشار میدی اصلا عقب و جلو شدن لنز رو برای فوکاس نمیبنی فقط در زمان کمتر از نیم ثانیه میبنی فوکاس شده . طوری بود که من فکر کردم فوکاس نمیکنه اصلا :d
و بالاخره عکسهای جی 810 که با یو 600 گرفتم :
mahyarSAMSUNG
24-06-2008, 01:07
یادم رفت بگم . اف 480 توی پاساژ ایرانیان . نزدیک میدان ولیعصر. اف 400 هم اونجا بود که فوقا العاده کیفیت دای بلند و شفافی داشت . که با جی 810 حدود 3 هفته دیگه وارد ایران میشن .
S A M S U N G
24-06-2008, 02:01
به به . عجب عکسهایی .
خیلی خوشگله . دستت درد نکنه مهیار جان . قیمت رو نگفتن ؟
F480 کجا گذاشته بودن ؟ بگو برم یه بار دیگه زیر و روش کنم .
بازم ممنون عالی بود .
perjixen
24-06-2008, 06:12
مهیار جان دستت طلا...........!!! من برم تو نخ 480......................دی.!!
ali racer
24-06-2008, 15:24
مهیار جون بلندی و کیفیت صدای اسپیکرش چطور بود ؟
saeidsmxo
24-06-2008, 23:45
کيفيتش که خيلي عالي بود.بلنديش هم در حد خوبيه.
قيمتش هم گفتن که حدود 600 تومنه و از 3 هفته ي ديگه با تبليغات گسترده به ايران مياد.
ولي من تو کف u900 موندم...
mahyarSAMSUNG
25-06-2008, 21:46
به به . عجب عکسهایی .
خیلی خوشگله . دستت درد نکنه مهیار جان . قیمت رو نگفتن ؟
F480 کجا گذاشته بودن ؟ بگو برم یه بار دیگه زیر و روش کنم .
بازم ممنون عالی بود
یارو میگفت اف 480 تشخیص لبخند نداره هی من میگفتم داره هی اون میگفت نداره بد بیخیال شدم . یه چیز دیگه : طرف میگفت فیلم برداری جی 810 qvga هستش !!!!! هی بهش میگم بابا vgaست هی میگفت نه بعد بهش نشون دادم ضایع شد :d اف 480 توی پاساژ ایرانیان . البته گفتم هروز یه جاست .
مهیار جون بلندی و کیفیت صدای اسپیکرش چطور بود ؟
صدایش چیز عجیبی برام نبود در بلندی در حد ان 73 . کیفیت در حد جی 800
. با یو 900 هم کار کردم بقول یکی از بچه های اگه کسی با یو 900 کار نکرده باشه نصف عمرش برفناست . واقعا چیز باحالی بود سیستم دکمه های لمسیش
S A M S U N G
25-06-2008, 23:22
احتمالا اون بنده خدا درست گفته !
این گوشیهایی که مایکروتل وارد کرده سری اول هستش و سری اول هم تشخیص لبخند نداره . نسخه اصلی گوشی داره .
فردا دارم میرم ایرانیان . اگه گوشیهارو دیدم . حتما عکس ازشون میندازم و میزارم .
موفق باشین .
mahyarSAMSUNG
27-06-2008, 00:35
من هم احتمالا شنبه میرم . اخه باید این یو 600 رو ببرم گارانتی . باتریش زود تموم میشه . سر راه هم یه دوباره جی 810 و اف 480 و اف 400 رو میبنینم :d
S A M S U N G
27-06-2008, 01:21
من هم ایرانیان و هم رضا رفتم ولی متاسفانه گوشیهای سامسونگ رو برداشته بودن و خبری ازشون نبود .
S A M S U N G
27-06-2008, 14:34
چندتا عکس از G810 :
perjixen
27-06-2008, 15:18
من هم ایرانیان و هم رضا رفتم ولی متاسفانه گوشیهای سامسونگ رو برداشته بودن و خبری ازشون نبود .
تندیس ، که خبری نبود............ ایرانیان و رضا هم هیچی........... پس کجا باید بریم..........؟؟؟!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.