ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی -- دنبال مودم ADSL با chipset مارک Conexant می گردم.



xsi_xsi
05-02-2008, 01:34
سلام.

من به دنبال مودم ADSL با chipset مارک Conexant می گردم. از مدم های مختلفی استفاده کردم اما چون تجهیزات نصب شده در مرکز مخابراتی ما با مودم زیاد match نیست؛ حداکثر سرعت دانلود به 2-4 کیلو بیشتر نمی رسه. یکی از دوستان مودم زیمنس C-110 رو معرفی کرد که از chipset مارک Conexant استفاده می کنه. من هم تهیه کردم و نصب کردم و سرعت به حداکثرش که 14 تا 15 کیلو برای سرویس 128 هست می رسه. اما مشکل اینجاست که این مودم بعد از 3 ماه کار کردن و روشن بودن 24 ساعته سوخت و خازن موجود در اون ترکید و نشت کرد و عملاً از بین رفت. تازه این مودم هم گارانتی خاصی نداره و قابلیت پورت فورواردینگ رو نداره. اگر دوستان مودم دیگری با chipset مارک Conexant می شناسند لطفاً راهنمایی کنند.


با تشکر

mohamad.hejazi
08-02-2008, 22:49
سلام.
من مودم planet دارم چیپش Conexant هست.
ساخت تایوان هم هست.

xsi_xsi
09-02-2008, 01:03
دستت درد نکنه. بالاخره یک جوابی اومد.
راستی لطف کنید بگید چه سرویسی داردید و حداکثر سرعت دانلودتون چنده؟ خوب کار می کنه؟ راضی هستید؟ راستی چه مدلی هست؟ خودتون خریدید یا از Isp گرفتید؟

mohamad.hejazi
09-02-2008, 10:15
دستت درد نکنه. بالاخره یک جوابی اومد.
راستی لطف کنید بگید چه سرویسی داردید و حداکثر سرعت دانلودتون چنده؟ خوب کار می کنه؟ راضی هستید؟ راستی چه مدلی هست؟ خودتون خریدید یا از Isp گرفتید؟
سلام.
دوست عزیز راستش من خودم 5 روزه adsl در خواست دادم و هنوز وصل نشده!!!سرویسم ماله نداگسر صبا هست.
انشا الله تا امروز فردا نصب میشه بعد اگه خواستی بهت میگم خوبه یا نه.
مودم رو هم مفتی گیر آوردم:21::27:(از یه دوستام)
مدلش هم adu-2100a هست.
مودم جمع و جوری هست و برای اونهایی که نوت بوک دارن خیلی خوبه.
در ضمن usb هم هست.
:11:

xsi_xsi
09-02-2008, 16:51
ممنون. ولی ترجیح می دم USB تنها نباشه. خیلی مودم کوچیک و جمع و جوریه. می ترسم زود بسوزه. آخه من تا حالا 2 تا مودم دیگه رو هم سوزوندم که ظاهرشون خیلی خرکی تر از این مودم کوچیک usb بودند. یک مدل combo که پورت ethernet , RJ45 داشته باشه با اون chipset سراغ نداری؟

M$K
09-02-2008, 17:17
به نظر من از خوده شرکت adsl که هستی بگیر

mohamad.hejazi
09-02-2008, 17:19
ممنون. ولی ترجیح می دم USB تنها نباشه. خیلی مودم کوچیک و جمع و جوریه. می ترسم زود بسوزه. آخه من تا حالا 2 تا مودم دیگه رو هم سوزوندم که ظاهرشون خیلی خرکی تر از این مودم کوچیک usb بودند. یک مدل combo که پورت ethernet , RJ45 داشته باشه با اون chipset سراغ نداری؟
خوب دوست عزیز شما برای چی میخوای این چیپ باشه؟
مودم های خوب مثل asus و... را چرا نمیخوای؟

xsi_xsi
09-02-2008, 23:46
تو پست اول هم نوشتم که : مدم های مختلفی استفاده کردم اما چون تجهیزات نصب شده در مرکز مخابراتی ما با مودم زیاد match نیست؛ حداکثر سرعت دانلود به 2-4 کیلو بیشتر نمی رسه. من حتی همین مودم ASUS AM602 , و حتی مدل های D-link رو هم انتخاب کردم ولی بهترین سرعتی که گرفتم (چه به صورت دانلود مستقیم و یا تورنت) بیشتر از 8 تا 10 کیلو نمی شه (برای سرویس 128) ولی به محض اینکه از مودم زیمنس C-110 استفاده می کنم سرعت دانلود خیلی خوب می شه و تا 15 و 16 به راحتی میره. واقعاً جای تعجب داره برای خودم هم. حتی مدل های مختلف رو اصطلاحاً زیر بار به مدت طولانی 4 تا 5 روز به مدت 24 ساعت روشن گذاشتم و دانلود کردم ولی میانگین سرعت بیشتر از 8 / 9 و یا 10 کیلو بیشتر نمی شه. ولی در مودم زیمنس میانگین 15 کیلو رو راحت دارم و خیلی صفحات سریع و خوب لود می شه. حتی درایور (فرم ور) مودم های دیگر رو هم آپگرید کردم ولی تغییر محسوسی ایجاد نکرد.

خود ISP هم نمیدونه علت چیه. خودم با این نتیجه رسیدم که از مودم های با chipset , Conexant استفاده کنم (مثل مودم زیمنس) که با شبکه خیلی سازگاری داره.

مشکل مودم زیمنس هم اینه که بعد از روشن موندن 3 تا 4 ماه خازن موجود در آن نشت می کنه و مودم از بین می ره. برای همین دنبال یک مودم خوب با همون chipset می گردم. حالا موندم چیکار کنم ؟؟؟ :41: