مشاهده نسخه کامل
: سرعت یک درایو هارد از یک درایو دیگه خیلی خیلی کمتره !!
hamidreza0007
04-02-2008, 22:24
راستش تا حالا دقت نکرده بودم...
چند روز پیش می خواستم یک فایل 700 مگا بایتی از روی Dvd کپی کنم روی هارد ...روی 2 تا درایو تست کردم:
درایو E که 70 گیگ هست و 2 گیگ خالی داره و Ntfs هست...4 دقیقه تقریبا طول کشید
درایو F که 4 گیگ هست و 800 مگ خالی داره و Fat32 هست...1 دقیقه تقریبا طول کشید
والا نمیدونم جریان چیه....
چند بار هم میخواستم Dvd با سرعت 8 رایت کنم دیدم همیشه Dvd میسوزونه...تازه فهمیدم که مشکل از این درایو هست.
حالا به نظر شما باید چی کار کنم ؟؟ دیفراگم هم کردم ولی باز هم فرقی نکرد.در ضمن کلی فایل های حجیم رو نمیتونه دیفراگم کنه.
سلام عزیزم
قبلا با این درایو چی کار میکردی ؟ منظورم اینه که یه موقع میبینی با پارتیشن مجیک دست کاریش کردی و این طوری شده
شما با دستور convert /fs درایو رو به fat تبدیل کن و دوباره به ntfs برگردون ببین مشکلت حل نمیشه
درایو رو به دو قسمت کن ببین حل نمیشه
میشه گفت چون حجم درایو زیاد هستش این طوری میشه ولی مشکل سوختن dvd جدا از این موضوع میشه و بر میگرده به حالت اول یا اشکال Dvd یا dvd writer شما
موفق باشی عزیزم
Angel Of Darkness
05-02-2008, 00:04
سلام
تفاوت سرعت بین درایوها یه ام طبیعی هست ولی نباید زیاد محسوس باشه و با یه اختلاف فاحش
در ضمن سرعت انتقال اطلاعات از پارتیشن ntfs باید بیشتر از fat باشه مگر اینکه درایو ntfs در حالت کمپرس قرار داده شده باشه
amirgeneral
05-02-2008, 00:09
راستش تا حالا دقت نکرده بودم...
چند روز پیش می خواستم یک فایل 700 مگا بایتی از روی Dvd کپی کنم روی هارد ...روی 2 تا درایو تست کردم:
درایو E که 70 گیگ هست و 2 گیگ خالی داره و Ntfs هست...4 دقیقه تقریبا طول کشید
درایو F که 4 گیگ هست و 800 مگ خالی داره و Fat32 هست...1 دقیقه تقریبا طول کشید
والا نمیدونم جریان چیه....
چند بار هم میخواستم Dvd با سرعت 8 رایت کنم دیدم همیشه Dvd میسوزونه...تازه فهمیدم که مشکل از این درایو هست.
حالا به نظر شما باید چی کار کنم ؟؟ دیفراگم هم کردم ولی باز هم فرقی نکرد.در ضمن کلی فایل های حجیم رو نمیتونه دیفراگم کنه.
قکر کنم مشکل سوزاندن dvd از آنتی ویروس باشه باید موقع زدن cd آنتی ویروس رو disabel کنید یا برید تو
تنضیماتش و اسکن رو رو درایو در حال رایت رو disabel کنید.
hamidreza0007
05-02-2008, 18:00
سلام عزیزم
قبلا با این درایو چی کار میکردی ؟ منظورم اینه که یه موقع میبینی با پارتیشن مجیک دست کاریش کردی و این طوری شده
شما با دستور convert /fs درایو رو به fat تبدیل کن و دوباره به ntfs برگردون ببین مشکلت حل نمیشه
درایو رو به دو قسمت کن ببین حل نمیشه
میشه گفت چون حجم درایو زیاد هستش این طوری میشه ولی مشکل سوختن dvd جدا از این موضوع میشه و بر میگرده به حالت اول یا اشکال Dvd یا dvd writer شما
موفق باشی عزیزم
winxp جان
راستش چند سال پیش خیلی به این پارتیشن مجیک کرم میریختم...راستش دیگه میترسم برم سراغش چون یک بار میخواستم درایو ها رو Merge کنم که بشه یک درایو 70 گیگی که یک Error مسخره داد و همه اطلاعات پرید :41:
راستش دنبال یک راه حل ساده تر از این کانورت و Spilit کردن میخوام.
در مورد DVD Writer هم باید بگم که روی یک سیستم و DVD دیگه تست کردم اصلا مشکل نداشت.به احتمال خیلی زیاد رایتر میخواد با سرعت بالا بافر کنه ولی اون درایو کم میاره...
سلام
تفاوت سرعت بین درایوها یه ام طبیعی هست ولی نباید زیاد محسوس باشه و با یه اختلاف فاحش
در ضمن سرعت انتقال اطلاعات از پارتیشن ntfs باید بیشتر از fat باشه مگر اینکه درایو ntfs در حالت کمپرس قرار داده شده باشه
بله عزیز...درسته...من بیشتر پوشه های این درایو رو مخصوصا پوشه هایی که فیلم و عکس نیست رو در حالت کمپرس گذاشتم...شما خودتون تست کردید ؟؟ از کمپرس اگه در بیارم خوب میشه؟؟
قکر کنم مشکل سوزاندن dvd از آنتی ویروس باشه باید موقع زدن cd آنتی ویروس رو disabel کنید یا برید تو
تنضیماتش و اسکن رو رو درایو در حال رایت رو disabel کنید.
راستش من آنتی ویروس اصلا ندارم :31:
مشکل اصلی همون سرعت پایین اون درایو هست
بسیار عالی
خوب چرا درایو رو splite نمیکنی عزیزم
و این که رو درایو مورد نظر برو properties و گزنه ی allow indexing service با compress رو بردار
راه دیگه هم به ذهنم نمیرسه فعلا
موفق باشی
Angel Of Darkness
06-02-2008, 01:22
بله موقعی که کمپرس نیست حدود 2 برابر زود تر اطلاعات میشه نوشت
تست کردی جواب بدی که مهمه
sanatoramir
07-02-2008, 15:03
باید اون درایوی که سرعتش پایین اون رو Disk Defragmenter کنی؟؟؟؟/
hamidreza0007
17-02-2008, 21:59
دوستان عزیز
من از حالت Compress هم فایل ها رو در آوردم...ولی باز هم فایده نداشت.
یعنی به جز فرمت کردن و این حرفا راه دیگه ای نداره؟؟
Angel Of Darkness
18-02-2008, 00:07
فکر کنم دیگه واقعا هاردت یه چیزیش میشه متاسفم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.