ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Export فارسي در Fast Reprot

romixery
04-02-2008, 19:55
سلام. توي انجمن جستجوي كردم. به نتيجه نرسيدم.
خلاصه: من هر جوري ميخوام فارسي از Fast Report خروجي (PDF) فارسي بگيرم نمي تونم. فونتهام به هم ميريزه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور كه توي عكس مي بينيد اينجوريه. بايد بگم. رو كامپيوترم همه فونتهاي فارسي رو دارم. زبان ويندوز هم فارسي هستش. مشكل از چيه؟ موفق باشين
باي

NoneForce
04-02-2008, 20:26
سلام
اين پست رو ببينيد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بهترين محل براي رفع مشكلات كامپوننتها فروم هاي شركت سازنده است.

اين هم يك كامپوننت ديگه براي خروجي گرفتن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahmood_N
04-02-2008, 23:17
در لينكي كه جناب NoneForce گذاشتن گفته شده كه RTLReading رو True كنيد ، اما باز مشكل Export حل نخواهد شد و تنها مشكل نمايش حل ميشه ...

براي Export فارسي بايد از RichText به جاي Text استفاده كنيد ...

اين موضوع رو كاملا بر اساس تجربه و سئوال از يك با تجربه در اين زمينه !! گفتم ، و مشكل خودم هم به همين صورت حل شد ...

اما مشكل ديگه اينه كه شيء RichText از Text محدودتر هست ...

موفق باشيد ...

romixery
06-02-2008, 17:59
سلام
خيلي ممنون. ولي محمود جان Rich Text با فونتهاي استاندارد فارسي (B Font) مشكل داره. فقط مي تونم با Tahoma باهاش كار كنم.
نانفورس جان با اين كامپوننتي كه معرفي كردين مشكلم حل ميشه؟
موفق باشين
باي

NoneForce
06-02-2008, 18:18
سلام
خيلي ممنون. ولي محمود جان Rich Text با فونتهاي استاندارد فارسي (B Font) مشكل داره. فقط مي تونم با Tahoma باهاش كار كنم.
نانفورس جان با اين كامپوننتي كه معرفي كردين مشكلم حل ميشه؟
موفق باشين
باي

سلام
اگر خوب هم بزنيد حتما حل ميشه ;)
اين مشكل شما است ، من فقط راهنمايي كه به فكرم مي رسيد را كردم ، خودتون بايد ببينيد كه مشكل حل ميشه يا نه.

romixery
06-02-2008, 18:20
دانلود مي كنم و خبرتون ميدم.

romixery
07-02-2008, 09:32
سلام
اگر خوب هم بزنيد حتما حل ميشه ;)
سلام بر نانفورس جان عزيزم
مثل اينكه واقعاً بايد هم زد تا خوب حل بشه. واقعاً.:31:
كامپوننتها رو دانلود كردم و مشكل PDF حل شد. اونم چجوري. براي متنها بايد از Rich Text استفاده كنم. براي اعداد بايد از Memo. واقعاً بايد به هم زد. ولي متأسفانه يه مشكل ديگه به وجود اومد. با اين كارايي كه كردم دوباره خروجي به Word و Excel به هم ريخته. مياي يه جا رو درست كني، جاي ديگه خراب ميشه.:41:
ببينم نانفورس جان. اين كامپوننتي كه گذاشتين آخرين نسخس؟
Crystal Report براي Export گرفتن فارسي مشكل داره يا نه؟ اصلا با فارسي كنار مياد؟
موفق باشين
باي

NoneForce
07-02-2008, 09:45
سلام بر نانفورس جان عزيزم
مثل اينكه واقعاً بايد هم زد تا خوب حل بشه. واقعاً.:31:
كامپوننتها رو دانلود كردم و مشكل PDF حل شد. اونم چجوري. براي متنها بايد از Rich Text استفاده كنم. براي اعداد بايد از Memo. واقعاً بايد به هم زد. ولي متأسفانه يه مشكل ديگه به وجود اومد. با اين كارايي كه كردم دوباره خروجي به Word و Excel به هم ريخته. مياي يه جا رو درست كني، جاي ديگه خراب ميشه.:41:
ببينم نانفورس جان. اين كامپوننتي كه گذاشتين آخرين نسخس؟
Crystal Report براي Export گرفتن فارسي مشكل داره يا نه؟ اصلا با فارسي كنار مياد؟
موفق باشين
باي

سلام
تست نكردم.