مشاهده نسخه کامل
: چطور میشه ویروس رو به شرکت نود فرستاد برای شاختن آنتی ویروس
سلام آیا کسی می دونه چطور میشه به شرکت نود ویروس رو فرستاد تا آنتی اونو بسازه و دوم اینکه آیا کسی آنتی ویروسی میشناسه که این ویروس setayesh رو بشناسه یا علی
zhina_gian
04-02-2008, 18:50
راه اول برای فرستادن یک فایل اینه که وارد ایمیل خود بشید و فایل مورد نظر رو از طریق ایمیل به آدرسهای زیر
بفرستید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراه دوم هم اینه که از طریق خود آنتی ویروس ناد32 اون فایل رو براشون بفرستید. من از آنتی ویروس ناد32 نسخه
2.70.39 استفاده میکنم. اگر شما هم از این نسخه استفاده میکنید میتونید از روش زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ؛ برای فرستادن فایل از طریق ایمیل بهتره که اون فایل رو توسط Winrar و یا برنامه های فشرده کننده
دیگه بصورت rar. و یا zip. در بیارید. و همچنین به دلیل اینکه سیستم آنتی سپم ناد32 ایمیل شما را بعنوان
اسپم تشخیص نده طبق توصیه ناد32 بهتره که پسورد infected و یا virus را برای فایل خودتون تعیین کنید.
یعنی فایل شما باید دارای پسورد باشه و یکی از کلمه های بالا رو که گفتم پسورد فایلتون قرار میدید و هیچ
پسورد دیگه ای رو از خودتون براش تعیین نمیکنید وگرنه ایمیل شما به دستشون نمیرسه و اتوماتیک جزو
ایمیل های مزاحم و اسپم شناسایی میشه و پاک میشه.
Sunboy454
07-02-2008, 17:27
یه راه سریعتر از راه های بالا وجود داره ، ذر صورتیکه اطمینان داری ویروس هست ، فایل رو با winrar فشرده کن و رمز 123 روش بزار ، و برای ایمیل support@nod32.ir بفرست ؛
این ایمیل پشتیبانی ناد در ایران هست و در سریعترین زمان ممکن ( اگه ویروس باشه ) به دیتابیس اضافه میشه ؛
H@mid-Vista
12-02-2008, 19:30
بهترین كار ئاسه فایل مشكوك اینه كه با سایت زیر چكش كنی چون 32 آنتی ویروس داره
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.