مشاهده نسخه کامل
: MP4 Firmware ACT
با درود
دستگاه MP4 من با مارک Yepo YP.757(V) 0 که متاسفانه اشتباه کردم و خواستم ارتقا بدم ولی همه چیزش بهم ریخت و هرچه گشتم Firmeware اصلی انرا پیدا نکردم. خواهش میکنم اگر دوستان سراغی از نرم افزار ان با مشخصات زیر دارن من را راهنمائی فرمایند.
ACT2097_s75 9.0.43
با تشکر
دستگاهت اینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا مارک های متفرقه هستن که معمولا شماره سریالشون مهمه تا اسم و مدلشون .... خوشبختانه شما شماره سریال firmware رو نوشتی و شاید بشه یه کارایی کرد ... اینو دانلود کن ، ببین خودشه یا نه ... شانسیه کاملا ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
seymour جان
از محبتی که کردی خیلی ممنونم. فایلی که پیشنهاد دادی را دانلود و با V-ZIP باز کردم منتهی موقع نصب Invalied داد. من همه کد هائی که روی بدنه و فرم ویر بود قبلا نوشتم ولی اگر شماره سریال محل خاصی هست لطف کن بهم بگو تا بازش کنم و بهت معرفی کنم.
بازهم از توجه شما سپاسگزارم- بدیش اینه که این مال یکی از دوستامه که مثلا خواستم براش درستش کنم.باطری شارژش خراب شده بود که با چندبار شوک دادن درست شد
در ضمن عکسی که ازش گذاشتی هم خودشه
اگه بتونی کدهای داخل دستگاه و روی بردها رو بخونی ، شاید بشه کاری کرد ... یه راه دیگه که البته مثل کورمال گشتن در تاریکی می مونه اینه که فایل های مشابه رو پیدا کنیم و تست کنیم که آیا به دستگاهت می خورن یا نه ...
ببین راه های سخت تر هم هست که معمولا تعمیرکارها پیش می گیرن .. مثلا این :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Seymour جان
دستت درد نکنه عزیزم، همه اون کارهائی که گفتی را تو این چند روز انجام میدم و نتیجه اش را حتما بهت خواهم داد.
مرسی، فعلا بدرود
Seymour جان
اون فریم ویرا هیچکدوم بهش نخورد، راه سخته را انتخاب کردم و بعد از چندین بار اتصال دادن پایه ها بهم صفححه روشنش خاموش شد و حالا هرکار میکنم دیگه توسط USB درایور شناسائی نمیشه. فکر کنم فاتحش خونده شده باشه. بهر حال ممنونم از راهنمائی هات و اگه حالا برای ارتباطش به کامپیوتر راه حلی داری برام بنویس.
فعلا بدرود
والا اون راه سخته رو همونطور که گفتم معمولا تعمیرکارها میرن دنبالش .. چه می دونم ، شاید یه قلق هایی داره که ما حالیمون نیست ... بهرحال به نظرم من هم کاری اش نمیشه کرد ... مگر تعمیرگاه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.