ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه

صفحه ها : 1 2 [3]

Hadi King
10-08-2008, 17:43
در ضمن یه سوال دیگه برای فلش کرد با ورژن 1.11 برنامه ستول باید تیکBypass db2020 seciurity زده بشه ؟
آره مسعود جان بايد تيكش زده بشــــه :46:

سلام، برای تبدیل cid گوشی(k800) از 49 به 52 اول از gdfs گوشی بک آپ گرفتم بعد فایل txt اولین پست رو در misc files قرار دادم و whrite script رو زدم و اینارو نشون داد:
فکر کنم اوضا خیلی خیته !!!!! نه ؟
چیکار کنم؟ یه چاره ای هم جلو پای من ... بزارید !!!!! :41:
شما اينكارو كرديــــ پس ديگه مشكلي نيســـــت اگه برات مشكلي پيش امد همون GDFS كه بك اپ گرفتي رو روي گوشيت بريـــز :11:من خودم انجام دادم به مشكلي بر نخوردمــــ :41:

با توجه به اينكه گوشي K800 و K810 از لحاظ سخت افزاري خيلي بهم نزديك هستند بنابرين ميشه K800 را به K810 تبديل كرد. دقت كنيد كه فقط آن دسته از گوشي هايي را ميتوان تبديل كرد كه CID آنها 52 باشد. البته ميتوان CID گوشي را از 49 و 51 به 52 ارتقاء داد (كاري كه خودم هم كردم) و بعدا فلش كرد . پس عملا همه گوشيهاي K800 قابل تبديل به K810 ميباشند.
براي تبديل اول بايد CID گوشي را بدانيد بدين منظور گوشي را خاموش كرده و برنامه setool را باز كنيد مدل گوشي را انتخاب كرده و دكمه Identify را بزنيد سپس دكمه C در گوشي را نگه داشته و كابل را وصل كنيد حال اطلاعات گوشي در برنامه ظاهر ميشه .حال CID گوشي در قسمت Flash CID detected مشخص ميشه
اگر اين عدد 52 بود كه هيچي ول اگر 49 يا 51 بود بايد آپگريد بشه به 52 بدين صورت كه فايل زير را دانلود كرده و ازحال زيپ دراوريد
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حال پس از خاموش كردن گوشي برنامه setool v1.11 را باز كنيد مدل گوشي را انتخاب و اين فايل را ازقسمت MISC files انتخاب ميكنيد و دكمه Write SCRIPT را ميزنيد بعد دكمه C را نگه داشته و كابال را وصل ميكنيد. هم اكنون CID گوشي به52 ارتقاء يافته .

موفق باشيد!:40:

karajboy
10-08-2008, 18:54
شما اينكارو كرديــــ پس ديگه مشكلي نيســـــت اگه برات مشكلي پيش امد همون GDFS كه بك اپ گرفتي رو روي گوشيت بريـــز :11:من خودم انجام دادم به مشكلي بر نخوردمــــ :41:

فایل بک آپ gdfs رو در misc files بزارم و کدوم دکمه رو بزنم ؟

حالا که cid گوشیم 52 نشده باید من چیکار کنم ؟

Hadi King
10-08-2008, 23:15
فایل بک آپ gdfs رو در misc files بزارم و کدوم دکمه رو بزنم ؟
حالا که cid گوشیم 52 نشده باید من چیکار کنم ؟
فايل بك آپ رو كـــه تو قسمت Misc Files قرار دادي روي اينــــ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گزينه كليك ميكني:11:
شمـــا يه بار ديگه كامل اون نقل قول بالايي رو كه گذاشتمـــ امتحان كنــــ :46:

sunrise07
11-08-2008, 10:16
سلام دوستان عزيز ببخشيد شايد سوالم تكراري باشه اما فعلا وضم اضطراريه مي خواستم بدونم پچ قفل برا كا800 و 810 هستش
ببينيد من يه پچي مي خوام كه حتما كار كنه هر فريمور بزاريد فرق نميكنه فقط يه پچ باشه كه كار كنه و البته بشه با باكس نصبش كرد

EHSANRF
11-08-2008, 11:57
ميشه بگيد چطور ميتونم از كل فلش گوشي يه بكاپ بگيرم؟ فكر كنم يه اسكريپت داشته باشه! البته مال من cid53 هست!

karajboy
11-08-2008, 13:05
اول از همه اینو بگم که خیلی ممنون که به این سرعت پاسخگویی میکنید. یکی از بهترین تاپیک های انجمن همین تاپیک میتونه باشه !!!
بالاخره به k810 تبدیل شد! از شما تشکر میکنم.
ولی بعد از تبدیل به مشکلاتی بر خوردم :
k810 شارژ usb نداره. درسته؟
گوشی در حالت phone mode توسط برنامه my phone explorer شناخته نمیشه.(در حالت file transfer گوشی شناخته میشه.) چون از اس ام اس ها و شماره های گوشی با این برنامه بک آپ گرفتم به اتصال این برنامه با گوشی در حالت phone mode احتیاج دارم!
دیگر این که! مهمترین مشکل اینه که بعد از تبدیل دیگه برنامه setool گوشی رو نمیشناسه و نتونستم فایل light رو روی گوشی بریزم.
استفاده از درایور k810 هم مشکلی رو حل نکرد. شاید من استفاده از درایور رو بلد نیستم !
یه چیز دیگه اونم این که موقع فلش کردن تیکBypass db2020 security رو نزدم، مشکلی پیش میاد ؟

خلاصه... این بود مشکلات پس از تبدیل، شاید خود شما هم این مشکلات رو داشتید! نه؟
پس مشکل من رو هم حل کنید.

باتشکر.

rezapourmanesh
12-08-2008, 03:22
با توجه به اينكه گوشي K800 و K810 از لحاظ سخت افزاري خيلي بهم نزديك هستند بنابرين ميشه K800 را به K810 تبديل كرد. دقت كنيد كه فقط آن دسته از گوشي هايي را ميتوان تبديل كرد كه CID آنها 52 باشد. البته ميتوان CID گوشي را از 49 و 51 به 52 ارتقاء داد (كاري كه خودم هم كردم) و بعدا فلش كرد . پس عملا همه گوشيهاي K800 قابل تبديل به K810 ميباشند.
براي تبديل اول بايد CID گوشي را بدانيد بدين منظور گوشي را خاموش كرده و برنامه setool را باز كنيد مدل گوشي را انتخاب كرده و دكمه Identify را بزنيد سپس دكمه C در گوشي را نگه داشته و كابل را وصل كنيد حال اطلاعات گوشي در برنامه ظاهر ميشه .حال CID گوشي در قسمت Flash CID detected مشخص ميشه
اگر اين عدد 52 بود كه هيچي ول اگر 49 يا 51 بود بايد آپگريد بشه به 52 بدين صورت كه فايل زير را دانلود كرده و ازحال زيپ دراوريد
حال پس از خاموش كردن گوشي برنامه setool v1.11 را باز كنيد مدل گوشي را انتخاب و اين فايل را ازقسمت MISC files انتخاب ميكنيد و دكمه Write SCRIPT را ميزنيد بعد دكمه C را نگه داشته و كابال را وصل ميكنيد. هم اكنون CID گوشي به52 ارتقاء يافته .
حالا فايل Main و FS مربوط به K810 را در برنامه setool تو قسمت اول يعني Files اد ميكنيم
فريمور زير آخرين فريمور موجود ميباشد(R8BA024)
دانلود Main :
دانلود FS :
اينم FS فارسي :
دقت كنيد اگر خواستين فريمور فارسي بزنيد فايل Main و كاستومايز يكي هست فقط بايد FS فارسي بريزيد.
اينم يه فريمور كه زبان فارسي نداره ولي عربي داره و تايپ فارسي بطور كامل را هم داره (k810_r6bc002_main_generic_sm_red52)
دانلود فايل Main :
دانلود FS :
بعد كاستومايز را دانلود كرده و در قسمت MISC Files قرار ميدهيم .( دقت كنيد بايد پس از دانلود كاستومايز آنرا از حالت زيپ دراورده و tpa را زيپ كرده و اين فايل را در قسمت MISC Files قرار دهيد )
دانلود Customize :
اين هم كاستومايز خاور ميانه كه توصيه ميكنم حتما اينو نصب كنيد تا با مشكلي مواجه نشويد

هم اكنون دكمه فلش را ميزنيم و بعد از چند دقيقه ( كمتر از 10 دقيقه ) كار تمام شده و ميتونيد از K800 تبديل شده به K810 لذت ببريد.
بعد از تبديل فقط يك مشكل بوجود مياد اونم روشن نشدن چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 كه اونم هم با ريختن فايل زير حل ميشه (نحوه ريختنش همانند ريختن آكواستيك ميباشد):
درايور K810 را هم ميذارم تا اگر لازم بود نصبش كنيد :
همچنين در برنامه setool قبل از تبديل بايد مدل گوشي K800 انتخاب بشه و بعد از تبديل K810
و اين هم برنامه setool v1.11 كه در 3 قسمت براتون آپلود كرده ام تا راحت بتونيد دانلود كنيد
دانلود برنامه setool V1.11 :
پارت 1 (9,766 KB) :
پارت 2 (9,766 KB) :
پارت 3 (6,884 KB ) :
پس از دانلود كامل فايلها، آنها را انتخاب كرده و راست كليك ميكنيد سپس گزينه (...Extract Files) را ميزنيد تا برنامه در يك پوشه استخراج شده و ازش استفاده كنيد.
مزاياي K800 پس از تبديل به K810:
1- اضافه شدن برنامه Track ID . كارش اينه كه مثلا وقتي قسمتي از يك موزيك را به اينترنت ميفرستيد اسم آهنگ نام خواننده و آلبوم را
مشخص ميكنه
2- ارتقاء يافتن ورژن جاوا به نسخه 7.5 (در بعضي گوشيهاي سري جديد K800، قبل از تبديل ورژن جاوا بالا ميباشد)
3- بهبود نسبي عكاسي
4- قابليت پخش فايلها با فرمتهاي بيشتر از K800
5- حذف سوالات خسته كننده در برنامه هاي كاربردي
6- افزايش سرعت گوشي البته نه چشمگير!
7- قابليت نصب پچهاي بيشتر (كه مهمترينش همين گزينه هست)
8- اضافه شدن ابزار photo fix در قسمت عكسها
از اين به بعد هر گونه سوال و يا مسئله اي يا هر چيزي در مورد تبديل اين گوشي داشتيد در همين تاپيك مطرح كنيد

و اين هم فايلهاي فلش تركي آذري براي K810 كه هم زبان تركي آذري و هم تركي استانبولي را داره و براي اولين بار در انجمن گذاشته ميشه
راستي اين FS از ما بقي سرعت بيشتري داره يعني سريعترين فريمور براي K810 ميباشد
دانلود فايل FS آذري (Azerbaycan Dili) با سايز 9676 K :
و اينم كاستومايزي كه زبان تركي را پشتيباني ميكنه با سايز 19k :

اين قسمت مربوط به فلش گوشي K800 ميباشد

اين قسمت مناسب براي كساني هست كه بنا به دلايلي از جمله رفع ايرادهاي گوشي و يا آپگريد گوشي مجبور به فلش كردن گوشي خودشون ميباشند و همچنين براي كساني كه گوشي خود را به K810 تبديل كرده اند و بنابه دلايلي ميخواهند به K800 تبديل كنند
چون خيليها دنبال فريمور فارسي براي اين گوشي هستند لذا فريمور فارسي R8BA024 K800 را كه در واقع آخرين و بهترين فريمور موجود براي K800 ميباشد را در همين صفحه ميذارم تا همه كاربران در صورت لزوم بتوانند به سهولت به فايلها و مطالب دسترسي داشته باشند
اين ورژن سرعت خوبي داره و همچنين حروف (گچ پژ) فارسي را هم دارد
قبل از فلش يادتون باشه كه CID گوشي حتما بايد 52 باشه
دانلود فايلهاي فلش فارسي براي K800
دانلود MAIN با سايز 15348 kb :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود FS فارسي با سايز 9551 kb :
دانلود Customize فارسي با سايز 27 kb :

ببخشيئ اين فايلها براي فلاش کردن کا810 هم هست؟
بريش مشکلي پيش نمياد؟
يعني مين و اف اس توي قسمت فايل و کاستوم هم در جاي خودش؟ بدون مشکله؟
مال من R1KG001 هست.

Hadi King
12-08-2008, 12:00
ميشه بگيد چطور ميتونم از كل فلش گوشي يه بكاپ بگيرم؟ فكر كنم يه اسكريپت داشته باشه! البته مال من cid53 هست!
دوست من براي اين سيد نميتونيــــ :41:

اول از همه اینو بگم که خیلی ممنون که به این سرعت پاسخگویی میکنید. یکی از بهترین تاپیک های انجمن همین تاپیک میتونه باشه !!!
بالاخره به k810 تبدیل شد! از شما تشکر میکنم.
ولی بعد از تبدیل به مشکلاتی بر خوردم :
k810 شارژ usb نداره. درسته؟
گوشی در حالت phone mode توسط برنامه my phone explorer شناخته نمیشه.(در حالت file transfer گوشی شناخته میشه.) چون از اس ام اس ها و شماره های گوشی با این برنامه بک آپ گرفتم به اتصال این برنامه با گوشی در حالت phone mode احتیاج دارم!
دیگر این که! مهمترین مشکل اینه که بعد از تبدیل دیگه برنامه setool گوشی رو نمیشناسه و نتونستم فایل light رو روی گوشی بریزم.
استفاده از درایور k810 هم مشکلی رو حل نکرد. شاید من استفاده از درایور رو بلد نیستم !
یه چیز دیگه اونم این که موقع فلش کردن تیکBypass db2020 security رو نزدم، مشکلی پیش میاد ؟
خلاصه... این بود مشکلات پس از تبدیل، شاید خود شما هم این مشکلات رو داشتید! نه؟
پس مشکل من رو هم حل کنید.
باتشکر.
من اين مشكلات رو ندارم شما يه بار ديگه فلش كنـــ و تيك اون گزينه رو هم بزنــــ ببين بازم همينجوريه :11:

ببخشيئ اين فايلها براي فلاش کردن کا810 هم هست؟
بريش مشکلي پيش نمياد؟
يعني مين و اف اس توي قسمت فايل و کاستوم هم در جاي خودش؟ بدون مشکله؟
مال من R1KG001 هست.
آره دوست من شما 100 تا تايپك سوالت رو پرسيدي همه جوابت دادن ولي هنوز فلش نكردي
اره اين فايل ها رو تو ستول قرار بده اينجوريـــ :11:

golmohammadi
12-08-2008, 16:09
بابا چه خبره تو انجمن
من چند روزه شاژ اينترنتم تموم شده بود نتونستم بيام
حالا كه اومدم كلي پست زده شده
خدمت دوستان عرض كنم كه من هيچوقت تيك Bypass db2020 Security را نزده ام
و بدون مشكل گوشي تبديل شده
فكر كنم در فلش كردن تاثيري نداره و بيشتر در پچ ريختن بدرد ميخوره

karajboy
13-08-2008, 09:59
من اين مشكلات رو ندارم شما يه بار ديگه فلش كنـــ و تيك اون گزينه رو هم بزنــــ ببين بازم همينجوريه :11:

تمامي اين مشكلات با دوباره نصب كردن درايور حل شد !!! :31:
فقط يه مشكلي اونم اين كه برا ريختن پچ در آخر كار نوشت fatal... falied... embded يه چيز تو لين مايه ها !!!!
بعد نوشت اگه تا 15 ثانيه كار ادامه پيدا نكرد دكمه stop رو بزن. كه من نزدم. گوشي ديگه روشن نشد !!!! مجبور شدم دوباره فلش كنم!‌ به نظر شما مشكل از كجا بوده ؟

golmohammadi
13-08-2008, 15:28
تمامي اين مشكلات با دوباره نصب كردن درايور حل شد !!! :31:
فقط يه مشكلي اونم اين كه برا ريختن پچ در آخر كار نوشت fatal... falied... embded يه چيز تو لين مايه ها !!!!
بعد نوشت اگه تا 15 ثانيه كار ادامه پيدا نكرد دكمه stop رو بزن. كه من نزدم. گوشي ديگه روشن نشد !!!! مجبور شدم دوباره فلش كنم!‌ به نظر شما مشكل از كجا بوده ؟

دقت كن وقتي پچ ميريزي ابتدا كويك پچ را بريز
در اين حالت فريمور هم بايد انتخاب بشه و تيك گزينه Bypass db2020 Security هم بايد زده بشه
بعد از اين ميتوني پچها را خيلي راحت نصب كني و اون پيغامي كه كه ميگي داد ديگه نمياد
در مورد اون دو تا تيك خيلي بايد دقت كنين
تيكي اولي فقط در هنگام ريختن كويك پچ بايد زده بشه
و تيك دومي بعد از كويك پچ بايد زده بشه
فريمور هم فقط در كويك پچ بايد انتخاب بشه(MAIN)

11salmani
15-08-2008, 18:31
من گوشيمو بهk810 تبديل كردم ولي فارسي نداره بايد چكار كنم راهي هست كه فارسي كنم لطف كنيد ولينكهاي مربوطه رابذاريد

majjidd
15-08-2008, 23:02
من گوشيمو بهk810 تبديل كردم ولي فارسي نداره بايد چكار كنم راهي هست كه فارسي كنم لطف كنيد ولينكهاي مربوطه رابذاريد

فایل FS رو عوض کن
برای فارسی معمولا باید fs
S-ASIA یا َّAFR باشه
و باید با ورژن مینت یکی باشه

Hadi King
16-08-2008, 01:16

فایل FS رو عوض کن
برای فارسی معمولا باید fs
S-ASIA یا َّAFR باشه
و باید با ورژن مینت یکی باشه
درســـته يا كاستومايز فارسي نداشته يـــا FS فارسي رو ساپورت نكرده...
FS فارسي كه پست اول هستشـــ اونو روي گوشيت فلـــش كن :11:

11salmani
16-08-2008, 02:11
:10:يعني دوباره فلش كنم من فايلfs را از صفحه اول دانلود كردم كدام يك فارسي دارند

Hadi King
16-08-2008, 02:20
:10:يعني دوباره فلش كنم من فايلfs را از صفحه اول دانلود كردم كدام يك فارسي دارند
اين Fs فارسي هســـتش دوست منــــ :11:

11salmani
16-08-2008, 02:33
]براي دوباره فلش كردن بايد فايلmain راهمadd كنم يا نه؟ لطف كنيد كامل تر توضيح بديد؟

Hadi King
16-08-2008, 02:40
]براي دوباره فلش كردن بايد فايلmain راهمadd كنم يا نه؟ لطف كنيد كامل تر توضيح بديد؟
دوست من شمـــا تو برنامه ستول اينكار رو انجام بديد:11:
اين اموزش برنامه ستول كـــه PDF هستش رو كامل بخونـــ :46:

11salmani
16-08-2008, 02:57
ميدونم با برنامه ستول بايد انجام بدم فقط سوال من اينه كه براي فارسي كردن بايدفايلmain وfs هردو را قرار دهم يا fs تنها؟ ممنون

hessam_sz
16-08-2008, 07:12
ميدونم با برنامه ستول بايد انجام بدم فقط سوال من اينه كه براي فارسي كردن بايدفايلmain وfs هردو را قرار دهم يا fs تنها؟ ممنون

بايد هردو را با هم بذاري+كاستومايز در قسمت misc file

Hadi King
16-08-2008, 13:37

بايد هردو را با هم بذاري+كاستومايز در قسمت misc file
شمـــا دوست من يه فول فلش كلي بزن روي گوشيــــت همينجوري كـــه حسام عزيز گفتنـــ:11:

majjidd
16-08-2008, 22:49

fs کافیه فقط بشرطی که ورژن مینت با اف اس یکی باشه یعنی اگه مینت R8BA024 هست اف اس هم باید همین باشه

درضمن كاستومايز یادت نره اونم باید بریزی

hessam_sz
17-08-2008, 08:33
fs کافیه فقط بشرطی که ورژن مینت با اف اس یکی باشه یعنی اگه مینت R8BA024 هست اف اس هم باید همین باشه

درضمن كاستومايز یادت نره اونم باید بریزی

مجيد من امتحان كردم اگر fs خالي بريزي گوشي روشن نميشه

toliveistodie
17-08-2008, 10:11
سلام.
یه k810 هست که خاموش شد دیگه روشن نشد.برای تعمیر که بردم گفتن ic فلشش سوخته.و عوضش کرد.
حالا از اون موقع روشن میشه اما از شبکه خارج شده و نمیشه باهاش تماس گرفت.انتن نداره و ir-mci هم نداره و جاش خالی هست.
و وقتی هم به گوشی زنگ میزنم میگه گوشی خاموش هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
فلشش هم کردم اما درست نشد.
باید سریالشو عوض کنم؟
کلا مشکلش چیه؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون.:11:

B L A S T E R
17-08-2008, 10:20
گوشیت سریال اصل بود یاچنج؟

toliveistodie
17-08-2008, 11:04
گوشیت سریال اصل بود یاچنج؟

گوشی اصل بود.( فکر کنم چون گوشی خودم نیست)

در هر دو حالت باید چی کار کنم؟

B L A S T E R
17-08-2008, 13:04
ببر مخابرات...فک کنم رجیسترش پریده..

majjidd
17-08-2008, 14:21

ولی برای من یک k550 آوردن زبونش انگلیسی بود به من گفتن فارسیش کن منم فقط fs رو فلش کردم cid هم 52 بود
هیچ مشکلی هم براش پیش نیومد:46:

majjidd
17-08-2008, 14:28
سلام.
یه k810 هست که خاموش شد دیگه روشن نشد.برای تعمیر که بردم گفتن ic فلشش سوخته.و عوضش کرد.
حالا از اون موقع روشن میشه اما از شبکه خارج شده و نمیشه باهاش تماس گرفت.انتن نداره و ir-mci هم نداره و جاش خالی هست.
و وقتی هم به گوشی زنگ میزنم میگه گوشی خاموش هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
فلشش هم کردم اما درست نشد.
باید سریالشو عوض کنم؟
کلا مشکلش چیه؟
اگه میشه راهنمایی کنید.

چیشود که خاموش شوده ؟
آی سی فلش خیلی کم پیش میاد که خراب بشه
مصرف باطری چطوره ؟

احتمال زیاد از قسمت آنتن باشه باید قسمت آنتن چک بشه

golmohammadi
17-08-2008, 16:11
بهتره كاستومايز را بريزه
شايد حل بشه

Hadi King
17-08-2008, 16:32
حسام جون براي همه گوشي ها اينجوري نيســـت برا فارسي كردن همون Fs هم بريزي فارسي اضافــه ميشـــه :11:

ببر مخابرات...فک کنم رجیسترش پریده..
درســـته همينجور كــه محمد جان گفتنـــ برو انجام بده :46:

rghb3000
26-08-2008, 12:33
با سلام
من گوشیمو خیلی وقت پیش تبدیل کردم به k810 و پچهای مورد نیاز و درایو صدا و افزایش کیفیت فیلمبرداری را هم صب کردم ولی هر بار یه مشکلی براش پیش اومده:

1- مثلا قبلا یه کلیپ روی گوشی بوده اون را پاک کرده بودم وبعد با گوشیم فیلمبرداری می کنم چند ثانیه از اون کلیپها را به این فیلمی که گرفتم اضافه میکنه! همیشه نیست ولی تا حالا 3 - 4 مورد این جوری شده

2-آیکون فیلمهل و عکسها به آیکون آدمک تبدیل میشه و حتما باید تم را عوض کرد تا خوب بشه ولی بازهم روی اون هم بعد از مدتی اذست میکنه

3- وقتی عکس می گیرم ناگهان وقتی داره ذخیره می کنه دیافراگم دوربین بسته مبشه ، در حلیکه عکس ذخیره نشده

4- نرم افزارها و بازیها یکسان دارای دو آیکون اجرایی می شوند لازم بذکر است که دیگه نمیشه پاکشون کرد. بعضی از آنها دیگه کار نمی کنه ولی بعضی کار میکنه

5- گوشی را گذاشته بود رو میزم بعد که برداشتم صفحه سیاه بود و فقط گزینه های منو و تماس بود و اصلا گوشی کار نمی کرد . وقتی خوب شد که یه سیم کارتی دیگه گذاشتم رو گوشی. بعد از آن با سیم کارت خودم (ایرانسل) مسکلی نداشت. تا حالا دوبار این جوری شده

تا الان دوبار گوشیم را فول فلش کردم یعنی دوبار تا حالا main - fs -customize k810 را ریختم و باز بعد از مدتی دوباره همین مشکلات پیش اومد. الان دفعه دومه که این مشکلات پیش اومده. الان دیگه اصلا پچی را نصب نکردم. فکر کردم از پچها باشه!

رفتم پرسیدم یکی میگه ram خرابه یکی میگه باید با باکس فلش بشه.
والا موندم چی کارکنم اگه میشه بهم کمک کنید

hessam_sz
26-08-2008, 18:23
با سلام
من گوشیمو خیلی وقت پیش تبدیل کردم به k810 و پچهای مورد نیاز و درایو صدا و افزایش کیفیت فیلمبرداری را هم صب کردم ولی هر بار یه مشکلی براش پیش اومده:

1- مثلا قبلا یه کلیپ روی گوشی بوده اون را پاک کرده بودم وبعد با گوشیم فیلمبرداری می کنم چند ثانیه از اون کلیپها را به این فیلمی که گرفتم اضافه میکنه! همیشه نیست ولی تا حالا 3 - 4 مورد این جوری شده

2-آیکون فیلمهل و عکسها به آیکون آدمک تبدیل میشه و حتما باید تم را عوض کرد تا خوب بشه ولی بازهم روی اون هم بعد از مدتی اذست میکنه

3- وقتی عکس می گیرم ناگهان وقتی داره ذخیره می کنه دیافراگم دوربین بسته مبشه ، در حلیکه عکس ذخیره نشده

4- نرم افزارها و بازیها یکسان دارای دو آیکون اجرایی می شوند لازم بذکر است که دیگه نمیشه پاکشون کرد. بعضی از آنها دیگه کار نمی کنه ولی بعضی کار میکنه

5- گوشی را گذاشته بود رو میزم بعد که برداشتم صفحه سیاه بود و فقط گزینه های منو و تماس بود و اصلا گوشی کار نمی کرد . وقتی خوب شد که یه سیم کارتی دیگه گذاشتم رو گوشی. بعد از آن با سیم کارت خودم (ایرانسل) مسکلی نداشت. تا حالا دوبار این جوری شده

تا الان دوبار گوشیم را فول فلش کردم یعنی دوبار تا حالا main - fs -customize k810 را ریختم و باز بعد از مدتی دوباره همین مشکلات پیش اومد. الان دفعه دومه که این مشکلات پیش اومده. الان دیگه اصلا پچی را نصب نکردم. فکر کردم از پچها باشه!

رفتم پرسیدم یکی میگه ram خرابه یکی میگه باید با باکس فلش بشه.
والا موندم چی کارکنم اگه میشه بهم کمک کنید
بيشتر اين مشكلاتي كه شما مطرح كرديد به خاطر خراب بودن رم هست.مثلا شما فيلم ها را روي حافظه گوشي ذخيره كن ديگه قاطي نميشه.و يا عكس ها كه ميگي ذخيره نميشه همينطور.
و...

mirsedali
26-08-2008, 23:20
باسلام و تشكر از سايت خوبتون
من k810 دارم فريمور R1KC001 ميخوام به R8BA024 تبديلش كنم. مي شه؟

golmohammadi
27-08-2008, 00:50
باسلام و تشكر از سايت خوبتون
من k810 دارم فريمور R1KC001 ميخوام به R8BA024 تبديلش كنم. مي شه؟
البته كه ميشه
كافيه فايلهاي فلش ورژن مورد نظر را بريزيد

mirsedali
27-08-2008, 15:50
ميشه بگيد چه طوري؟ ممنون ميشم.

Hadi King
27-08-2008, 21:26
ميشه بگيد چه طوري؟ ممنون ميشم.
پســـت 1 همين تايپك رو خوب بـــخون دوست منـــ :46:

Gune Baxan
28-08-2008, 09:52
و اين هم فايلهاي فلش تركي آذري براي K810 كه هم زبان تركي آذري و هم تركي استانبولي را داره و براي اولين بار در انجمن گذاشته ميشه
راستي اين FS از ما بقي سرعت بيشتري داره يعني سريعترين فريمور براي K810 ميباشد
دانلود فايل FS آذري (Azerbaycan Dili) با سايز 9676 K :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اينم كاستومايزي كه زبان تركي را پشتيباني ميكنه با سايز 19k :

سلام،

از دوستان کسی می تونه فایل az.lng رو که تو این فایل fs هست استخراج کنه و برای من بذاره.

چون گوشی من k810 نیست این fs به درد من نمی خوره و فقط فایل az.lng رو نیاز دارم.

این هم مطلبی هست در مورد استخراج فایل ها از fs

فقط دقت کنید اگر در انجمن بالا عضو هستید و می خواهید فایل های ضمیمه رو دانلود کنید، فایل ها ویروسی هستند.

golmohammadi
29-08-2008, 00:05
سلام،

از دوستان کسی می تونه فایل az.lng رو که تو این فایل fs هست استخراج کنه و برای من بذاره.

چون گوشی من k810 نیست این fs به درد من نمی خوره و فقط فایل az.lng رو نیاز دارم.

این هم مطلبی هست در مورد استخراج فایل ها از fs

فقط دقت کنید اگر در انجمن بالا عضو هستید و می خواهید فایل های ضمیمه رو دانلود کنید، فایل ها ویروسی هستند.

راستي گوشي خودت چيه ؟
مدلشو بگو تا شايد منوي آذري واسه همونو بشه پيدا كرد

Gune Baxan
29-08-2008, 01:15
راستي گوشي خودت چيه ؟
مدلشو بگو تا شايد منوي آذري واسه همونو بشه پيدا كرد

گوشی من w610 هست.

golmohammadi
29-08-2008, 22:32
گوشی من w610 هست.

CID گوشي را هم ذكر كنيد
من فريمور آذري را براتون پيدا كردم
فقط نميدونم CID شما كدومه
اگه بلد نيستي بگو تا بهت بگيم

Gune Baxan
29-08-2008, 22:49
CID گوشي را هم ذكر كنيد
من فريمور آذري را براتون پيدا كردم
فقط نميدونم CID شما كدومه
اگه بلد نيستي بگو تا بهت بگيم

آقا دمت گرم، این هم اطلاعات گوشی:

W610i - CID 52

Firmware : R6BC002

golmohammadi
31-08-2008, 00:41
بفرما
اينم فايلهاي فلش به زباني آذري براي گوشي W610
دانلود FS :
دانلود فايل MAIN :
و 2 تا هم كاستومايز ميزارم كه يكيش بايد كار كنه

اين هم كاستومايز مخصوص كشور تركيه هست :

حالا چند تا نكته
فايل MAIN اسمش W610_R6BC002_MAIN_GENERIC_NA_RED52 هست كه اميدوارم NA موردي نداشته باشه
در اين مورد نياز به راهنمايي دوستان دارم
رجيستر در سايت فوق مجاني ميباشد فقط بايد در نظر داشت كه در 3 روز ميشه 10 تا فايل دانلود كرد
يعني شما ميتونين روز اول 3 فايل دانلود كنين .FS و MAIN كه ثابته و كاستومايز اولي را هم دانلود كن
و در مورد كاستومايز
اگه كاستومايز زبان FS را پشتيباني نكنه يعني نداشته باشه در اولين بالا آمدن گوشي زبان مشاهده خواهد شد و بعد از يه بار ريستارت زبانها خواهند پريد(اينو در اين سري گوشيهاي مطمئن نيستم )
در مورد فلش و بقيه مسائل هم سوالي اشكالي داشتي بپرس

golmohammadi
31-08-2008, 10:58
Gune Baxan عزيز اگه فلش كردين نتيجه را هم اينجا بگين

magical
31-08-2008, 12:24
سلام
براي كدوم فريمور k810 پچ زيادي وجود داره؟
زبان فارسي ساپورت مي كنه؟
اگه لينك دم دست دارين بزارين...

موفق باشيد....

golmohammadi
31-08-2008, 13:07
سلام
براي كدوم فريمور k810 پچ زيادي وجود داره؟
زبان فارسي ساپورت مي كنه؟
اگه لينك دم دست دارين بزارين...

موفق باشيد....

K810 R8BA024
البته كه ساپورت ميكنه
همه لينكها دم دست هستند
به صفحه نخست مراجعه كنيد

Gune Baxan
31-08-2008, 16:56
Gune Baxan عزيز اگه فلش كردين نتيجه را هم اينجا بگين

سلام،

متاسفانه fs زبان آذری نداشت. فقط زبانهای زیر رو داشت.

golmohammadi
31-08-2008, 19:47
سلام،

متاسفانه fs زبان آذری نداشت. فقط زبانهای زیر رو داشت.

اينم امتحان كن :

راستي چجوري رفتي داخل و فهميدي چه زبانهايي داره ؟

Gune Baxan
31-08-2008, 20:37
اينم امتحان كن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستي چجوري رفتي داخل و فهميدي چه زبانهايي داره ؟

ممنون،

با همون روش استخراج فایلهای سیستمی که قبلا آدرسش رو گذاشته بودم، میشه به همه فایل های FS دسترسی داشت.

golmohammadi
05-09-2008, 19:32
كارت راه افتاد guna baxan ?

Gune Baxan
06-09-2008, 00:30
كارت راه افتاد guna baxan ?

هنوز نه متاسفانه.

fs دومی هم که برای دانلود گذاشته بودید زبان آذری نداشت.

فعلا در حال جستجو هستم.

golmohammadi
06-09-2008, 16:49
هنوز نه متاسفانه.

fs دومی هم که برای دانلود گذاشته بودید زبان آذری نداشت.

فعلا در حال جستجو هستم.

ببين يه سر به اينجا بزن

به غير از اون ورژن فريموري كه دارين ميتونين ورژنهاي ديگه هم دانلود كنين و فلش كنيين
حتما پيدا ميشه

samanana
07-09-2008, 10:40
سلام دوستم.ميتونم يه سوال كنم؟ ميخوام روي گوشيم كه K810 هست قفل بذارم.بايد چي كار كنم؟؟؟ :41:
منتظرم.

rezapourmanesh
07-09-2008, 15:07
سلام گوشي من کا810 هست قبلا پچ الف با آخرين ليب رويش نصب بود وقتي اونها را پاک کردم و الف مدل 5 را نصب کردم پيامي مياد که نوشته :
Illegal liberary size
اين يعني چي؟ و بايبد چه کار کنم. در ضمن ليب را حذف نکردم و آخرين آپديت اون را هم از همين سايت گرفتم از امضاي آدرنالين.
مدل گوشي و نسخه نرم افزار :
R8ba024 ----- k810i
البته خودم با ستول فلاش کردم و اين نرم افزار را روش ريختم.
اگه ممکنه کمک کنيد.

mirsedali
07-09-2008, 15:33
سلام
ببخشيد اول اينكه مي خوام بدونم پچ smilies_battery_pack درست كار مي كنه و مشكلي نداره؟ بعدم ميخوام گوشيمو(k810) از R1KC001 به R8BA024 تغيير بدم ببينيد مراحل درسته؟
اول فايل
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
بعد فايل زير
K810 R8BA024 FS M EAST N AFR RED52.fbn
و بعد كاستومايز فارسي : Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
فلش رو ميزينم و بعد گوشي رو در حالتي كه خاموش هست و دكمه c رو نگه داشتيم به كامپيوتر وصل مي كنيم.
درسته؟

hessam_sz
07-09-2008, 17:11
سلام
ببخشيد اول اينكه مي خوام بدونم پچ smilies_battery_pack درست كار مي كنه و مشكلي نداره؟ بعدم ميخوام گوشيمو(k810) از R1KC001 به R8BA024 تغيير بدم ببينيد مراحل درسته؟
اول فايل
بعد فايل زير
و بعد كاستومايز فارسي : Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
فلش رو ميزينم و بعد گوشي رو در حالتي كه خاموش هست و دكمه c رو نگه داشتيم به كامپيوتر وصل مي كنيم.
درسته؟

در مورد سوال اول بايد بگم كلا بعضي از پچ هاي گرافيكي مشكل دارن ولي اكثرا كار ميكنن ولي اگردرست كار نكرد يا اشكالي به وجود آورد مشكلي نيست شما همونطور كه نصب كرديد همونطور هم پاكش ميكنيد.
در مورد سوال دوم هم بله درسته فقط قبلش usb flash driver را نصب كنيد تا برنامه گوشي را بشناسه.

golmohammadi
07-09-2008, 22:09
سلام دوستم.ميتونم يه سوال كنم؟ ميخوام روي گوشيم كه K810 هست قفل بذارم.بايد چي كار كنم؟؟؟ :41:
منتظرم.

منظور از روي گوشي كدوم قسمت هست ؟
اگه منظورت صفحه كليد هست برو به تاپيك پچ براي گوشيهاي db2020
و پچ مورد نظر را نصب كن
از اينجا :

golmohammadi
07-09-2008, 22:13
سلام گوشي من کا810 هست قبلا پچ الف با آخرين ليب رويش نصب بود وقتي اونها را پاک کردم و الف مدل 5 را نصب کردم پيامي مياد که نوشته :
Illegal liberary size
اين يعني چي؟ و بايبد چه کار کنم. در ضمن ليب را حذف نکردم و آخرين آپديت اون را هم از همين سايت گرفتم از امضاي آدرنالين.
مدل گوشي و نسخه نرم افزار :
R8ba024 ----- k810i
البته خودم با ستول فلاش کردم و اين نرم افزار را روش ريختم.
اگه ممکنه کمک کنيد.

اين سوال جاش اينجا نيست
اينجا بحثهاي و سوالات مربوط به تبديل و فلش اين دو گوشي هست
يا تو كلوپ كا800 بپرسيد
و يا در قسمت elf پك

Mostafa E
09-09-2008, 09:42
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد اگه می شه فایل ر یست فریمور R8b a024 رو بذ ار ید:41::2:

Mostafa E
09-09-2008, 10:03
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید

golmohammadi
10-09-2008, 21:07
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید

يعني چي fs يادت رفت ؟
خوب يه بار ديگه اونو دانلود كن و فلش بزن
موقع ريختن درايو صدا و .. چه پيغامي ميده ؟ البته با غير باكس را ميگم
فعلا شما بهتره يه بار فول فلش كنين

Mostafa E
11-09-2008, 10:55
ده بار فلش کردم ولی درست نشد با ماین و اف اس و کستومایز همین فریمور
اینم پیغامش موقع ریختن اکواستیک x800
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید and buy FULL.

ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908701693898 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

Model:K810i
Brand:Sony Ericsson
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102568/6
CDA version: R4A
Default article: cxc1250813
Default version: R8BA024

Operator: 000-00

Elapsed:9 secs.
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash props sent ok
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
loader GDFS startup: executed
Processing script...
Will execute script now.
Phone detached
Elapsed:40 secs.
پیغام نصب با موفقیت رو میده ولی صداش مثل قبلا که کا800 بود(main.fs k800) زیاد نمیشه پچ هم همین طور

golmohammadi
12-09-2008, 21:17
ده بار فلش کردم ولی درست نشد با ماین و اف اس و کستومایز همین فریمور
اینم پیغامش موقع ریختن اکواستیک x800

Flash props sent ok

Model:K810i
Brand:Sony Ericsson
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102568/6
CDA version: R4A
Default article: cxc1250813
Default version: R8BA024

Operator: 000-00

Elapsed:9 secs.
Flash props sent ok
CSloader version:
Processing script...
Will execute script now.
Phone detached
Elapsed:40 secs.
پیغام نصب با موفقیت رو میده ولی صداش مثل قبلا که کا800 بود(main.fs k800) زیاد نمیشه پچ هم همین طور

شما x800 را چجوري نصب ميكنين ؟
بايد فايل ifs را زيپ كرده و بريزين

mirsedali
18-09-2008, 00:37
من k810 دارم فريمور R1KC001 ميخواستم به R8BA024 تبديلش كنم براي همين فايلاي:
اد كردم و فايل
tpa.zip كه توي فايل زير بود و دانلود كرده بودم رو توي misk files گذاشتم
Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
و بعد فلش رو زدم:
بعد نصفه و نيمه كاره تموم شد. يعني آخرش (csuploading failed ,exiting) اومد. يادم نيگا كردم ديدم اسم گوشيم رو درست انتخاب نكردم.
گوشيم رو جدا كردم. پاور رو زدم روشن شد. اما يه خطا داد configuration error فكر ميكنم. بعد از اول اين كارو انجام دادم اسم گوشيم رو هم انتخاب كردم ولي:

Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11]

FILE RECOGNIZED AS CUSTOMIZATION PACKAGE.
CDA:CDA102568/6
MODEL:HB1-06 Generic
VARIANT:M_EAST_N_AFR
LANGUAGE: EN
LANGUAGE: AR
LANGUAGE: FR
LANGUAGE: FA
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35945101722927 CERT:RED
Flash props sent ok
writing C:\Documents and Settings\ali\Desktop\aliiiii\1\K810_R8BA024_MAIN_G ENERIC_SM_RED52\K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52 .mbn
CURRENT FLASH FILE CID:52
SSW uses complete hash, hash len is:9200
Will flash 460 blocks...
SSW loading returns:0
writing C:\Documents and Settings\ali\Desktop\aliiiii\2\K810 R8BA024 FS M EAST N AFR RED52\K810 R8BA024 FS M EAST N AFR RED52.fbn
CURRENT FLASH FILE CID:52
SSW uses complete hash, hash len is:4260
Will flash 213 blocks...
SSW loading returns:0
CSloader version:
Writing package...
Directory: tpa/preset/custom/
CONTENT_DOWNLOAD_HOOK.itm (10240)
Customize.xml (1058)
FM_PICTURES_HOOK_3.itm (10240)
FM_SOUNDS_HOOK_3.itm (10240)
FM_THEMES_HOOK_3.itm (10240)
FM_VIDEOS_HOOK_3.itm (10240)
GAMES_HOOK_3.itm (10240)
MEDIA_PLAYER_HOOK_3.itm (10240)
ORG_APPLICATIONS_HOOK_3.itm (10240)
preloaded_config.xml (78607)
SETT_RINGTONE_HOOK_1.itm (10240)
SETT_SCREENSAVER_HOOK_1.itm (10240)
SETT_STARTSHOW_HOOK_1.itm (10240)
SETT_WALLPAPER_HOOK_1.itm (10240)
VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm (10240)
Phone detached
Elapsed:440 secs.

البته وسطش ازم نخواست كه باتري رو در بيارم. تا اينكه پيام ready اومد.
بعد همونطور كه وصل بود identify رو زدم كه ببينم عوض شده يا نه. بعد گفت كه c رو نگه داريد و يواس پي رو وصل كنيد. من جدا كردم و اين كارو كردم . بعد اين اتفاق افتاد.

OBSOLETE EROM,FORCING COLOR -> RED
OBSOLETE EROM,FORCING CID -> 49

erom_readvar: error reading unit 0/6
error while reading security units
SECURITY UNITS CAN'T BE READ !
DAMAGED FIRMWARE/GDFS OR EMPTY PHONE
Can't load ID loader !
Elapsed:13 secs.

الان ديگه گوشيم روشن نمي شه. چي كار كنم؟ حتما فلاش لازمه؟
البته من قبلا از gdfs بك اپ گرفتم. به درد مي خوره؟
تورو خدا كمك كنيد!!
آيا بعد از اون اشتباه اولي مي شد كاري كرد؟

Mostafa E
18-09-2008, 09:45
بکاپ رو بی خیال شو

Mostafa E
18-09-2008, 09:57
(شما کاستومایز رو کامل نریختی مدل گوشی رو انتخاب کن و کاستومایز رو در قسمت misk fil قرار بده و فلش رو بزن بعد از 30 ثانیه کاستومایز(Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AF R )نصب میشه و گوشی موقع start up Eror نمیده (برای منم این مشکل پیش اومده بود ولی حل شد)

اگه بازم گوشی روشن نشد از دوباره فلش کن حتما روشن میشه اول مدل روانتخاب کن بعدidentifyرو بزن بعد که گزینه ی Ready در سمت چپ ظاهر شد کابل رو جدا کن و باتری رو در بیار و جا بزن بعد در قسمت Add Files ماین واف اس کا810 رو قرار بده و قسمت misc کاستومایز.حالا فلش رو بزن در کمتر از 5 دقیقه نصب میشه -fs:243-
main:461
البته گوشیت باید حداقل 50% باتری داشته باشه وگرنه برنامه کامل اجرا نمیشه (اگه مطمن نیستی که شارز داره گوشی رو بزن تو شارز .چون گوشی روشن نمیشه پیغام شارز رو نمیده ولی شارز میشه و شارز گرم میشه.

Mostafa E
18-09-2008, 10:03
شما x800 را چجوري نصب ميكنين ؟
بايد فايل ifs را زيپ كرده و بريزين

دلبندم هر جوری که نصب میکنم خلاصه وقتی k800 بود نصب شده بود و صداش 4 برابر شده بود:41:

من فایل ریست R024ba رو از کجا گیر بیارم

mirsedali
18-09-2008, 10:22
قبل از اينكه فلش رو انجام بدم باتري 80 درصد بود الان نمي دونم.

mirsedali
18-09-2008, 22:29
دوست عزيز ممنونم. كاستومايزو ريختم روشن نشد ولي به شارژر كه وصل كردم روشن شد چون باتريش خالي شده بود.
فقط يه چيز ديگه اينكه من يه جايي خوندم مين رو كه فلش كني پيامك و شماره تلفنا پاك نميشه. ولي همه چي پاك شد البته از شماره هام بك آپ گرفته بودم ولي پيامك و ...:19: (آيا راهي بلدين براي پيامك و ...) بعدم اينكه توي استارت آپ please wait مياد. براي اين ورژن جديده؟
بازم ممنون :11::10: انشاء الله از خدا هر چي مي خواي بهت بده. توي شباي قدر ما رو هم دا كنيد.:46:

Mostafa E
23-09-2008, 12:32
please wait فقط بار اول میاد بعد از برنامه ی نصب دیگه موقع استارت آپ نمیاد. شما میتونی پیامک و شماره ها رو تو حافظه ی SIM ذخیره کنی(256مورد)
(انشاء الله از خدا هر چي مي خواي بهت بده. توي شباي قدر ما رو هم دا كنيد.) : خواهش میکنم وظیفه ام بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!

watherpol32@gmail
24-09-2008, 15:42
هم اكنون دكمه فلش را ميزنيم و بعد از چند دقيقه ( كمتر از 10 دقيقه ) كار تمام شده و ميتونيد از K800 تبديل شده به K810 لذت ببريد.
بعد از تبديل فقط يك مشكل بوجود مياد اونم روشن نشدن چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 كه اونم هم با ريختن فايل زير حل ميشه (نحوه ريختنش همانند ريختن آكواستيك ميباشد):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرايور K810 را هم ميذارم تا اگر لازم بود نصبش كنيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنين در برنامه setool قبل از /K800_CDA102568_5_R5A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN.html[/code]
آکواستیک دیگه چیه؟

hessam_sz
24-09-2008, 17:32
آکواستیک دیگه چیه؟

آكوستيك ميشه گفت مثل درايور كارت صداي كامپيوتر ميمونه واسه گوشي كه با عوض كردنش ميشه صدا را افزايش داد

Mostafa E
24-09-2008, 19:41
خصوصیات برنامه Moby Explorer3.0

1.کپی کردن فایل ها در قسمت های مختلف.
2.پسوورد گذاری بر رو ی فایل ها.
3.کم حجم کردن فایل ها.
4.تعویض فرمت فایل ها
5.و...

کد:

watherpol32@gmail
24-09-2008, 22:42
آكوستيك ميشه گفت مثل درايور كارت صداي كامپيوتر ميمونه واسه گوشي كه با عوض كردنش ميشه صدا را افزايش داد
ببخشید که سوالم رو واضح نپرسیدم ولی توی متن اصلی نوشته(عد از تبديل فقط يك مشكل بوجود مياد اونم روشن نشدن چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 كه اونم هم با ريختن فايل زير حل ميشه (نحوه ريختنش همانند ريختن آكواستيك ميباشد) من هرچی گشتم نتونستم روش ریختن آکوستیک رو پیدا کنم آیا منضور همون(كاستومايز) وگه نیست میشه در مورد دانلود و نصبش توضیح کامل بدیدن:20:

watherpol32@gmail
25-09-2008, 06:09
سلام
یک سوال..من یک k800دارم که CID52داره و فایل های لازم k810رو هم گرفتم و اضافه کردم ولی حالا باید نوع گوشی رو k810انخاب کنم و فلش کنم یاk800

watherpol32@gmail
25-09-2008, 23:27
سلام
من وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل می کنم به وصل میشه ولی بعد از حدود یک دقیقه ارتباط قطع می شه و ویندوز دیگه موبایل رو نمیشناسه (خارج از نرم افزار هم همین طوراست)حالا باید چه کارکنم چون نه موبایل دیگه روشن میشه(یعنی هرچی داشته پریده )و نه میتونم فایل های لازم رو به گوشی انتقال بدم ؟؟؟؟:41::41::41::41::41:

golmohammadi
26-09-2008, 00:12
خصوصیات برنامه Moby Explorer3.0

1.کپی کردن فایل ها در قسمت های مختلف.
2.پسوورد گذاری بر رو ی فایل ها.
3.کم حجم کردن فایل ها.
4.تعویض فرمت فایل ها
5.و...

کد:

چه ربطي به تاپيك داره عزيز ؟

ببخشید که سوالم رو واضح نپرسیدم ولی توی متن اصلی نوشته(عد از تبديل فقط يك مشكل بوجود مياد اونم روشن نشدن چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 كه اونم هم با ريختن فايل زير حل ميشه (نحوه ريختنش همانند ريختن آكواستيك ميباشد) من هرچی گشتم نتونستم روش ریختن آکوستیک رو پیدا کنم آیا منضور همون(كاستومايز) وگه نیست میشه در مورد دانلود و نصبش توضیح کامل بدیدن:20:
چون اكثر كاربران قبل از تبديل به كا810 درايو صدا(آكواستيك) را عوض ميكنند و روشش را بلد هستند واسه خاطر همين گفتم
راهش ساده هست
فايل مربوطه را ار فسمت MISC File انتخاب كرده و قبلش هم مدل گوشي را انتخاب ميكنيد
بعد فلش را ميزنيد
دكمه C در گوشي را گرفته و كابلو وصل ميكنيد(گوشي هم كه قبلش خاموشه)
به همين سادگي

سلام
یک سوال..من یک k800دارم که CID52داره و فایل های لازم k810رو هم گرفتم و اضافه کردم ولی حالا باید نوع گوشی رو k810انخاب کنم و فلش کنم یاk800

من همون صفحه اول گفتم
قبل از تبديل كا800 و بعد از تبديل كا810
البته موقع فلش چون اين دو گوشي خيلي به هم شبيه هستند خوشبختانه اگه اشتباه انتخاب كني احتمال خراب شدن گوشي خيلي كمه
ولي حدالمقدور بعد از تبديل بايد كا810 انتخاب بشه

watherpol32@gmail
26-09-2008, 02:13
چه ربطي به تاپيك داره عزيز ؟

چون اكثر كاربران قبل از تبديل به كا810 درايو صدا(آكواستيك) را عوض ميكنند و روشش را بلد هستند واسه خاطر همين گفتم
راهش ساده هست
فايل مربوطه را ار فسمت MISC File انتخاب كرده و قبلش هم مدل گوشي را انتخاب ميكنيد
بعد فلش را ميزنيد
دكمه C در گوشي را گرفته و كابلو وصل ميكنيد(گوشي هم كه قبلش خاموشه)
به همين سادگي

من همون صفحه اول گفتم
قبل از تبديل كا800 و بعد از تبديل كا810
البته موقع فلش چون اين دو گوشي خيلي به هم شبيه هستند خوشبختانه اگه اشتباه انتخاب كني احتمال خراب شدن گوشي خيلي كمه
ولي حدالمقدور بعد از تبديل بايد كا810 انتخاب بشه
ببخشید ، میشه بگین راه حل مشکل من با usb چی هست آخه اگه نتونم دستکم ده دقیقه به کامپیوتر وصل بشم که نمی تونم فلش کنم هالا گوشیم نه k800نهk810لطفا راهنمایی کنید.:41::41:

golmohammadi
26-09-2008, 21:22
ببخشید ، میشه بگین راه حل مشکل من با usb چی هست آخه اگه نتونم دستکم ده دقیقه به کامپیوتر وصل بشم که نمی تونم فلش کنم هالا گوشیم نه k800نهk810لطفا راهنمایی کنید.:41::41:

الان مشكل شما چيه ؟
چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 روشن نميشند يا چي؟
در مورد تبديل ؟ نتونستي تبديل كني ؟
مشكلتونو يك بار دگه دقيق بگين

watherpol32@gmail
28-09-2008, 00:41
الان مشكل شما چيه ؟
چراغهاي زير شماره هاي 1 تا 3 روشن نميشند يا چي؟
در مورد تبديل ؟ نتونستي تبديل كني ؟
مشكلتونو يك بار دگه دقيق بگين
چی بگم والا گوشی عاشق شده هر موقع می خواد وصل می شه هر موقع نمی خواد نه (زمان اتصال هم همین طوره)اما تونستم با هزار بدبختی فلش کنم اما کوشیم واکنش نشون داد و مشکل LCDرو پیداکرد (آیا راهی نداره تا این مشکل حل بشه)اومدم گوشی رو با فایل های k800فلش کردم که بعد از روشن کردن یه ارور دیگه داد و یک پیزایی در مورد اتصال به سرور می گفت دو باره اومدم فلش کنم که کامپیور دوباره گوشی رو نشناخت موندم باید این گوشی رو چه کار کنم؟:13::13:

golmohammadi
28-09-2008, 01:04
چی بگم والا گوشی عاشق شده هر موقع می خواد وصل می شه هر موقع نمی خواد نه (زمان اتصال هم همین طوره)اما تونستم با هزار بدبختی فلش کنم اما کوشیم واکنش نشون داد و مشکل LCDرو پیداکرد (آیا راهی نداره تا این مشکل حل بشه)اومدم گوشی رو با فایل های k800فلش کردم که بعد از روشن کردن یه ارور دیگه داد و یک پیزایی در مورد اتصال به سرور می گفت دو باره اومدم فلش کنم که کامپیور دوباره گوشی رو نشناخت موندم باید این گوشی رو چه کار کنم؟:13::13:

اگه شناسايي نميشه
شما بايد usb_flash_driver را نصب كنين
همچنين درايور گوشي كه معمولا بصورت اتوماتيك ميشه نصبش كرد
تمامي اين مراحل را اگه يه بار طي كني يه عمر بسه (البته يه عمر منظورم عمر ويندوز)
اگر اين دو را نصب كردي بازم شناسايي نشد كنتاكتهاي مسي پائين گوشي لكه دار شده اند
با يه چيزي نوك تيز اون لكه هاي چربي را پاك كني حله
بعد خواهي ديد كه فوري شناسايي ميشه
بازم سوالي بود بپرس

masoud_korg
13-10-2008, 15:28
1- اضافه شدن برنامه Track ID . كارش اينه كه مثلا وقتي قسمتي از يك موزيك را به اينترنت ميفرستيد اسم آهنگ نام خواننده و آلبوم را
مشخص ميكنه
2- ارتقاء يافتن ورژن جاوا به نسخه 7.5 (در بعضي گوشيهاي سري جديد K800، قبل از تبديل ورژن جاوا بالا ميباشد)
3- بهبود نسبي عكاسي

سلام و خسته نباشید .....
راستش من گوشی k810 دارم و همه این مزیت هایی که شما گفتید رو داره من میخواستم بدونم که اگر فریم ورم که R6BC002 هست رو عوض کنم و به یه فریم ور بالاتر ارتقاء بدم چه اتفاقی میوفته و بگید که جدیدترین و بهترین فریم ور برای گوشی من چه فرم وری اگر ممکنه لینک دانلود و منو هم در ان مورد راهنمایی کنید...مشخصات گوشیم رو مینویسم /firmware:R6BC002/ DBID:DB2020/flash CID:52/erom color:red/optcid:51/erom : R3A022

abolfazlm
13-10-2008, 22:19
مشخص ميكنه
3- بهبود نسبي عكاسي

به نظر من که تنها فرقش یه ترک ایدییه ... هیچ فرق دیگه ای نداره ... واسه حرفام دلیل هم دارم .. واسه فریمور k800 03 تقریبا بیشتر پچ ها ساخته شده و دیگه نیازی به این تبدیل نیست... فقط یه آپدیت به این فریمور کافیه!!

masoud_korg
15-10-2008, 16:11
سلام من تمام پچ های K810_R8BA024 رو با نرم فزار Patch Collector تبدیل کردم به یک پچ کلی با پسوند vkp...حالا که میخوام بریزم توی گوشیم خطا میده مشکل چیه...فریم ور گوشیم R8BA024 است...با نرم افزار ستول ورژن 1.08 کار میکنم...

اینم مشخصات گوشیم....
اینم عکس خطای برنامه....

golmohammadi
21-10-2008, 18:02
مشخص ميكنه
3- بهبود نسبي عكاسي

سلام و خسته نباشید .....
راستش من گوشی k810 دارم و همه این مزیت هایی که شما گفتید رو داره من میخواستم بدونم که اگر فریم ورم که R6BC002 هست رو عوض کنم و به یه فریم ور بالاتر ارتقاء بدم چه اتفاقی میوفته و بگید که جدیدترین و بهترین فریم ور برای گوشی من چه فرم وری اگر ممکنه لینک دانلود و منو هم در ان مورد راهنمایی کنید...مشخصات گوشیم رو مینویسم /firmware:R6BC002/ DBID:DB2020/flash CID:52/erom color:red/optcid:51/erom : R3A022
آخرين فريمور همون R8BA024 هست
اگه به اين ورژن ارتقاء بدين اتفاق خاصي نميفته فقط آخرين فريمور هست
در ضمن اين فريمور هنگي و ريستارت اصلا نداره
تمامي فايلهاي مورد نياز در صفحه اول موجود ميباشند
موفق باشيد

به نظر من که تنها فرقش یه ترک ایدییه ... هیچ فرق دیگه ای نداره ... واسه حرفام دلیل هم دارم .. واسه فریمور k800 03 تقریبا بیشتر پچ ها ساخته شده و دیگه نیازی به این تبدیل نیست... فقط یه آپدیت به این فریمور کافیه!!
ابوالفضل جان اشتباه كردين
گوشي اين دوستمون همون 810 هست و كاري با تبديل نداره

سلام من تمام پچ های K810_R8BA024 رو با نرم فزار Patch Collector تبدیل کردم به یک پچ کلی با پسوند vkp...حالا که میخوام بریزم توی گوشیم خطا میده مشکل چیه...فریم ور گوشیم R8BA024 است...با نرم افزار ستول ورژن 1.08 کار میکنم...

اینم مشخصات گوشیم....
اینم عکس خطای برنامه....

عزيز همه پچها را نميشه يه جا نصب كرد
يعني محدوديت حجمي وجود داره
شما احتمالا بين پچهاتون، پچهاي گرافيكي هم داشتين
براي اينكه پچهاي بيشتري را يه جا به گوشي بريزين محدوديت حجمي وجود داره و بايستي پچها را تيكه تيكه كرده و در چند مرحله بريزين
و يا اينكه پچهاي سنگين را يكي يكي نصب كنين
و بعدش همه پچهايي را كه چند خط هستند تبديل به يه پچ كرده و يكجا بريزين

M.R.2
22-10-2008, 21:42
دوستان من می خوام w700 رو به یه مدل دیگه تبدیل کنم به نظر شما کدوم مدل خوبه و مشکلی نداره

silversol
23-10-2008, 14:35
عاقبت تكليف اين پيغام "Ciphering is currently not being provided by the network" چي ميشه؟
بعد از فلش k800 بوسيله setool2lite اين پيغام اومد و ديگه پاك نشد.بارها با كاستومايز و فريمور هاي مختلف فلش كردم ولي سودي نداشت.
لطفا بفرماييد چه كار بايد بكنم؟:13:

golmohammadi
23-10-2008, 19:51
عاقبت تكليف اين پيغام "Ciphering is currently not being provided by the network" چي ميشه؟
بعد از فلش k800 بوسيله setool2lite اين پيغام اومد و ديگه پاك نشد.بارها با كاستومايز و فريمور هاي مختلف فلش كردم ولي سودي نداشت.
لطفا بفرماييد چه كار بايد بكنم؟:13:

شما با يه سيمكارت ديگه هم تست كردين ؟
البته با يه اپراتور ديگه تست كنين بهتره

silversol
24-10-2008, 15:29
شما با يه سيمكارت ديگه هم تست كردين ؟
البته با يه اپراتور ديگه تست كنين بهتره
بله. اين پيام با يه سيم كارت ديگه حل شد.اما هنوز در منوي "service\Service tests\Security\Test1"
Connect: key Error هستش.براي Key ok كردن اين گزينه و همچنين براي پاك شدن اين پيام هنگام استفاده از سيم كارت خودم چه كار بايد انجام بدم؟
با تشكر.

golmohammadi
25-10-2008, 00:03
بله. اين پيام با يه سيم كارت ديگه حل شد.اما هنوز در منوي "service\Service tests\Security\Test1"
Connect: key Error هستش.براي Key ok كردن اين گزينه و همچنين براي پاك شدن اين پيام هنگام استفاده از سيم كارت خودم چه كار بايد انجام بدم؟
با تشكر.

اينجايي كه شما گفتين واسه من هم ارور ميداد
فكر نكنم مهم باشه
ولي مال من با شبكه مشكلي نداره
شما باز هم كاستومايز ديگه اي بريزيد
فريمور گوشي شما الان چيه ؟ دقيق بگو

silversol
25-10-2008, 11:29
اينجايي كه شما گفتين واسه من هم ارور ميداد
فكر نكنم مهم باشه
ولي مال من با شبكه مشكلي نداره
شما باز هم كاستومايز ديگه اي بريزيد
فريمور گوشي شما الان چيه ؟ دقيق بگو
فريمورهاي R8ba024 وR8bf003 هر دو را امتحان كردم.
منظور شما از كاستومايز ديگه خاور ميانه و آسيا و ... ست؟

golmohammadi
26-10-2008, 01:33
فريمورهاي R8ba024 وR8bf003 هر دو را امتحان كردم.
منظور شما از كاستومايز ديگه خاور ميانه و آسيا و ... ست؟

خوب اره
اين ارور مربوط به شبكه هست
و معمولا با كاستومايز حل ميشه
خوشبختانه كاستومايزها سايزشون كم هستند
يه چد تايي پيدا كن و نصب كن ببين حل ميشه

sallamsara61
30-10-2008, 21:37
سلام به همهیه سوال داشتم نمیدونم آیا جواب میگیرم یا نه اما اگه میتونیین لطفا کمک کنیدمن گوشی k810 دارم اما با لوگی که از اون توسط سیتول گرفتم متوجه شدم که سریال اصل نیست اخه سریالی که سیتول نشون میده با سریال که گوشی نشون میده فرق میکنه حالا سوالم اینه که آیا پلیز ویت برای این گوشی هست و یا اینکه اگر نیست من برای اینکه فلش کنم تا گوشی گیر نکنه چهکار باید بکنم؟قبل از هرچیز قربان شما

abolfazlm
30-10-2008, 22:58
سلام به همهیه سوال داشتم نمیدونم آیا جواب میگیرم یا نه اما اگه میتونیین لطفا کمک کنیدمن گوشی k810 دارم اما با لوگی که از اون توسط سیتول گرفتم متوجه شدم که سریال اصل نیست اخه سریالی که سیتول نشون میده با سریال که گوشی نشون میده فرق میکنه حالا سوالم اینه که آیا پلیز ویت برای این گوشی هست و یا اینکه اگر نیست من برای اینکه فلش کنم تا گوشی گیر نکنه چهکار باید بکنم؟قبل از هرچیز قربان شما

متاسفانه نیست ... تنها راه استفاده از باکسه

R e Z a
03-11-2008, 23:09
سلام دوستان
من گوشیم رو وقتی که داشتم فلش می کردم error داد و گوشی رو هر کاری که می کنم دیگه روشن نمیشه!
راه حلی داره ؟

Hadi King
04-11-2008, 02:27
سلام دوستان
من گوشیم رو وقتی که داشتم فلش می کردم error داد و گوشی رو هر کاری که می کنم دیگه روشن نمیشه!
راه حلی داره ؟
چه اروري داد عزيـــز اگه بگي خوبــــه شما Main فريمور قبلي رو روي گوشي فلش كنيد درست ميشه اگه بازم روشن نشــــد فول فلش كنيد :11:

golmohammadi
06-11-2008, 00:30
از آنجايي كه پچهاي K800 R8BF003 الان ديگه كامل شده اند واسه خاطر همين فايلهاي فلش اين ورژن را اينجا ميذارم تا دوستاني كه لازمش دارند بتونند استفاده كنند
صفحه اول هم گذاشته ام
سرعت بسيار عجيبي داره اين ورژن
دانلود فايل MAIN :

دانلود فايلهاي FS كه يكي تركي و يكي هم فارسي ميباشند :

ehsan6811
06-11-2008, 10:51
از آنجايي كه پچهاي K800 R8BF003 الان ديگه كامل شده اند واسه خاطر همين فايلهاي فلش اين ورژن را اينجا ميذارم تا دوستاني كه لازمش دارند بتونند استفاده كنند
صفحه اول هم گذاشته ام
سرعت بسيار عجيبي داره اين ورژن
دانلود فايل MAIN :

دانلود فايلهاي FS كه يكي تركي و يكي هم فارسي ميباشند :

کدام یکی فارسی اولی یا دومی

golmohammadi
06-11-2008, 17:06
دومي آذري هست
و اولي بايد فارسي باشه
اما من نصب كردم مثل اينكه نداشت
دوستان ديگه هم اينو نصب كنند اگه نداشت فارسيشو بذارم
كاستومايزهاي فارسي و تركي هم در صفحه اول موجود ميباشند

golmohammadi
06-11-2008, 17:15
اينم FS كه فارسي را داره و خودم هم تستش كردم

farzadart
08-11-2008, 12:07
سلام به همه دوستان
گوشی من K800i بود تبدیلش کردم به K810 R8ba024 هیچ مشکلیم نداشتم ( البته تیک Bypass DB2020 security رو نزدم.) حالا می خواستم بدونم چطوری می تونم روی گوشیم پچ نصب کنم.
پچ رو Add می کنم تو MISC Files بعد Write Script رو می زنم C نگه می دارم کابل وصل می کنم . گوشیم روشن می شه می ره تو حالت File Transfer دنبال BootLoader می گرده !!. بعد از چند لحظم کارش تموم می شه و چیزی نصب نمی کنه.
می خواستم بدونم که اگر باید اول پچ گوشیم رو نصب کنم طبق روشی که Main درگ کنم روی qamaker بقیه ماجرا ها . چطوری می تونم Patch و Customize رو با هم همزمان با main و Fs روی گوشیم فلش کنم ؟
چقدر حرف زدم !!
ممنون می شم راهنماییم کنید دوستان

golmohammadi
08-11-2008, 13:04
سلام به همه دوستان
گوشی من K800i بود تبدیلش کردم به K810 R8ba024 هیچ مشکلیم نداشتم ( البته تیک Bypass DB2020 security رو نزدم.) حالا می خواستم بدونم چطوری می تونم روی گوشیم پچ نصب کنم.
پچ رو Add می کنم تو MISC Files بعد Write Script رو می زنم C نگه می دارم کابل وصل می کنم . گوشیم روشن می شه می ره تو حالت File Transfer دنبال BootLoader می گرده !!. بعد از چند لحظم کارش تموم می شه و چیزی نصب نمی کنه.
می خواستم بدونم که اگر باید اول پچ گوشیم رو نصب کنم طبق روشی که Main درگ کنم روی qamaker بقیه ماجرا ها . چطوری می تونم Patch و Customize رو با هم همزمان با main و Fs روی گوشیم فلش کنم ؟
چقدر حرف زدم !!
ممنون می شم راهنماییم کنید دوستان

عضويتتون را تبريك عرض ميكنم
موقع فلش تيك Bypass DB2020 را نبايد بزني درست عمل كردي
موقع نصب پچ اگه ميره فايل ترانسفر شما بايستي usb_flash_driver را نصب كنيد كه در صفحه نخست موجود ميباشد
و نحوه ريختن پچ
تو كلوپ خودش مطرح ميكردي بهتر بود
ابتدا بايد كويك پچ را نصب كنيد
بعد بقيه پچها را
كويك پچ كمي طول ميكشه
بعد كه نصبش كردي بقيه پچها هر كدوم فوري نصب ميشند(پچهاي معمولي زير 1 دقيقه)
براي نصب كويك پچ بايد اول فايل مين را انتخاب كرده بعد تيك گزينه Bypass DB2020 را بزنيد
بعد پچ كويك پچ را انتخاب ميكنيد
بد Flash را بزنيد
بعد كه تموم شد ميتونيد بقيه پچها را نصب كنيد
بقيه هم روششون اينطوريه
ديگه Bypass DB2020 را تيك نميزنيد
بلكه تيك گزينه
Use Quick Access Patch
را ميزنيد
بعد پچ مورد نظر را انتخاب كرده و Write Script را ميزنيد
در كلوپ پچ فيلم آموزشي بايد باشه اون ببيني ميفهمي كه خيلي راحته

malakhak
13-11-2008, 22:23
سلام به همه عزیزان من روی گوشی k800 تبدیل شده به k810 خودم به اشتباه پیچ k800 نصب کردم الان دیگه گوشی روشن نمیشه اصلا کار نمیکنه خاموش خاموش شده نه شارژ میشه نه به setool وصل میشه , تو رو خدا کمکم کنید همه امیدم بعد از خدا به شماهاست

malakhak
13-11-2008, 22:24
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممکم کنید لطفا

golmohammadi
14-11-2008, 20:20
شما اول يه بار باطري را دربيارين و بزارين سر جاش
در ضمن از شارژ باطري هم مطمئن باشيد(احتمالش هست شارژ باطري تموم شده باشه)
حالا فايل MAIN را با setool بريزين گوشي
يعني گوشي را فلش كنين ولي فقط با فايل MAIN
بعد اگه كار نكرد فول فلش كنيد
حتما درست ميشه
موفق باشيد

مصطفی گوهری
24-11-2008, 10:33
با سلام من یکی از طرفذازان این سایت هستم که دو سه روزی میشه عضو شدم اگه میشه تبدیل K800بهW880را هم بگزارید تا بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تحل

golmohammadi
26-11-2008, 01:12
با سلام من یکی از طرفذازان این سایت هستم که دو سه روزی میشه عضو شدم اگه میشه تبدیل k800بهw880را هم بگزارید تا بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تحل

عضويتتونو تبريك ميگم
اين دو مدل مناسب براي تبديل نيستند

malakhak
29-11-2008, 14:22
عضويتتونو تبريك ميگم
اين دو مدل مناسب براي تبديل نيستند
یعنی به هبچ چیزه دیگه ای نمیشه تبدیل کرد

malakhak
29-11-2008, 14:33
شما اول يه بار باطري را دربيارين و بزارين سر جاش
در ضمن از شارژ باطري هم مطمئن باشيد(احتمالش هست شارژ باطري تموم شده باشه)
حالا فايل MAIN را با setool بريزين گوشي
يعني گوشي را فلش كنين ولي فقط با فايل MAIN
بعد اگه كار نكرد فول فلش كنيد
حتما درست ميشه
موفق باشيد
دستت درد نکنه شارژ باتری تمام شده بود // چرا ممیشه k800 رو به یه w تبدیل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

hessam_sz
30-11-2008, 09:34
دستت درد نکنه شارژ باتری تمام شده بود // چرا ممیشه k800 رو به یه w تبدیل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب نميشه ديگه چون از نظر نرم افزاري و سخت افزاري به هيچ كدوم از w ها شبيه نيست

d-b
01-12-2008, 18:08
اقا سلام من گوشیم رو به k810 تبدیل کردم ولی موقعی که گوشی رو رو شن میکنم lcd شروع به روشن و خاموش شدن میکنه
مشکلچیه ؟
در ضمن مشخصات گوشی من cid 52 -r8bf003

d-b
01-12-2008, 18:22
ببخشید دوباره مزاحم شدم در اول تاپیک نوشته بودید از فریمور دیگه ای استفادهکنم .یعنی برای تبدیل گوشی به k810 میتوان از هر فریموری استفاده کرد؟///؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

golmohammadi
05-12-2008, 23:29
اقا سلام من گوشیم رو به k810 تبدیل کردم ولی موقعی که گوشی رو رو شن میکنم lcd شروع به روشن و خاموش شدن میکنه
مشکلچیه ؟
در ضمن مشخصات گوشی من cid 52 -r8bf003
گوشي شما به اين ورژن حساسه
و نميشه كاري كرد
يا بايد بيخيال تبديل بشي
و يا بايد به ورچن ديگه اي تبديل كني
مشكل همينجاست كه بهترين ورژن 810 همون r8ba024 هست كه پچهاي زيادي داره
پس از من ميشنوي برگرد به كا800 و بهترين ورژنش R8BF003 هست
همه فايلاش هم در پست اول اخرش گذاشته ام

ببخشید دوباره مزاحم شدم در اول تاپیک نوشته بودید از فریمور دیگه ای استفادهکنم .یعنی برای تبدیل گوشی به k810 میتوان از هر فریموری استفاده کرد؟///؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بله ميشه
هر ورژن از فريمور را كه خواستي ميتوني تبديل كني

rghb3000
10-12-2008, 08:57
باسلام
من گوشيمو به k810 تبديل كردم ولي مشكلي كه داره اينه كه، تو فيلمبرداري نسبت به k800 اي ديگه تاريكتره مشكلش از چيه؟

golmohammadi
10-12-2008, 10:55
باسلام
من گوشيمو به k810 تبديل كردم ولي مشكلي كه داره اينه كه، تو فيلمبرداري نسبت به k800 اي ديگه تاريكتره مشكلش از چيه؟

خوب شايد نياز به تنظيم داره
برو تو قسمت تنظيمات و تنظيمش كن
و يا اينكه موقع فيلمبرداري از جوي استيك براي تنظيم نورش اشتفاده كن
بالا و پائين : گردش بين عكاسي و فيلمبرداري
چپ و راست : تظيم نور

amir_82111
10-12-2008, 21:57
یسلام.من یه k810 خریدم. وقتی bypass میکنم فکر کنم کار نمیکنه چون بعدش نمیشه پچ ریخت و گوشی روشن میشه. باید چکارش کنم؟

Sasuke-7
11-12-2008, 03:46
یسلام.من یه k810 خریدم. وقتی bypass میکنم فکر کنم کار نمیکنه چون بعدش نمیشه پچ ریخت و گوشی روشن میشه. باید چکارش کنم؟

شما در حال حاظر مشکلتان چیست تیک ByPass موقعی است که می خواهید گوشی خودتان را Quick Patch کنید و در حالات دیگر کاربرد ندارد

ahmadreza2009
29-12-2008, 13:54
با سلام وخسته نباشید

ahmadreza2009
31-12-2008, 11:16
با عرض سلام
من گوشیمو تبدیل کردم به k810 ولی روی please wait گیر میکنه لطفا اگه میشه پچه مربوط به اون و همینطور فایل ریست اون را برام بزارین
درضمن فریمور گوشیم K810 R8BA024 هست
خیلی از زحماتتون تشکر میکنم

golmohammadi
03-01-2009, 21:14
با عرض سلام
من گوشیمو تبدیل کردم به k810 ولی روی please wait گیر میکنه لطفا اگه میشه پچه مربوط به اون و همینطور فایل ریست اون را برام بزارین
درضمن فریمور گوشیم k810 r8ba024 هست
خیلی از زحماتتون تشکر میکنم

برا اين گوشي چنين پچي نتونستم پيدا كنم شرمنده
در سورتي كه پيدا كنم حتما تو صفحه اول ميزارم

sooshy 70
24-01-2009, 20:10
برا اين گوشي چنين پچي نتونستم پيدا كنم شرمنده
در سورتي كه پيدا كنم حتما تو صفحه اول ميزارم

مین گوشی چی هست ایا برنامه هست یا پچ هست میشه یکی کمک کنه بگه باید از کجا دانلودش کرد

sooshy 70
24-01-2009, 20:30
میشه یکی بگه مین گوشی چیه پچ یا برنامه واگه برنامست بگید از کجا دانلود کنم

Sasuke-7
25-01-2009, 03:59
مین گوشی چی هست ایا برنامه هست یا پچ هست میشه یکی کمک کنه بگه باید از کجا دانلودش کرد
Main و FS فایل های هستند که کلیه اطلاعات سیستمی گوشیتون درش ذخیره شده و شما با فلش کردند دوباره این فایل ها رو بر روی گوشی می ریزید پتچ هم فایلیست که در گوشی تغییراتی ایجاد می کنه و یک سری توابع تعریف می کنه برای دانلودش هم به سایت زیر مراجعه کن!

Mr.Saeid
09-02-2009, 20:50
سلام دوستان این مشکل چیه ؟(setool2lite_v1.08) با این ورژن کار میکنم.

welcome to setool2 lite edition v 1.08
SECURITY UNITS CAN'T BE READ !
DAMAGED FIRMWARE/GDFS OR EMPTY PHONE
Can't load id loader !
Elapsed:7 secs.
ورژن نرم افزار گوشی هم اینه : FS: R8BF003
GENERIC-WIR8BF003
125031.R2N

تعمیر کاره گفت ورژن نرم افزارت خیلی قدیمیه. یه باکس مخصوص میخاد که آپدیت شه.

golmohammadi
11-02-2009, 18:15
سلام دوستان این مشکل چیه ؟(setool2lite_v1.08) با این ورژن کار میکنم.

Welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported db2010/db2012 cid49/50/51/52, db2020 cid49/51/52
loaded 51 flash descriptors
chipid:9900,emp protocol:0301
security units can't be read !
Damaged firmware/gdfs or empty phone
can't load id loader !
Elapsed:7 secs.
ورژن نرم افزار گوشی هم اینه : Fs: R8bf003
generic-wir8bf003
125031.r2n

تعمیر کاره گفت ورژن نرم افزارت خیلی قدیمیه. یه باکس مخصوص میخاد که آپدیت شه.

شما بايد با ورژن 1.11 كار كنيد
ميتونيد از صفحه نخست دانلود كنيد

Mr.Saeid
13-02-2009, 15:22
این ورژن هم دانلود کردم اونم نشناخت با xs امتحان کردم cid 53 نوشت یعنی نمیشه کاری کرد ؟

golmohammadi
14-02-2009, 19:32
این ورژن هم دانلود کردم اونم نشناخت با xs امتحان کردم cid 53 نوشت یعنی نمیشه کاری کرد ؟

اگه 53 هست بيخيال تبديل
راهي وجود نداره
البته ميشه فلش كرد اما نه با setool
با برنامه ديگه اي ميشه فلش كرد ولي تبديل را نميدونم تست نكردم
البته پچهاي K800 الان تكميل هستند و به خاطر پچ نيازي به تبديل نيست

hamid13833
16-02-2009, 07:09
سلام دوستان . من کا800 خودمو تبدیل به 810 کردم و خیلی هم راضی بودم. البته با کمک این سایت که ازشون خیلی ممنونم.با برنامه سیتول1.11 هم اینکار رو می کردم. پچهای زیادی هم روش ریختم که همگی جالب بودن . اما یه روز یه پچ ریختم که دیگه گوشی روشن نشد و دادم بیرون برام تست پوینت زدن و بعد از اون دیگه نمیتونم با استفاده ای سیتول پچ روی گوشیم بریزم حتی کوئیک اکسز رو هم قبول نمیکنه و فقط میشه باهاش فلاش کرد.این هم لاگ سیتول:

OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:353xxxxxxxxxxx CERT:RED
Flash props sent ok

CID52 BYPASS PROCEDURE STARTED
Processing part1...
CSloader version:
Processing part2...
Processing part3....
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:353xxxxxxxxxxx CERT:RED
Flash props sent ok

REMOVE CABLE FROM PHONE
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"

HOLD "C" BUTTON AND ATTACH PHONE

CID52 BYPASS PROCEDURE FINISHED

Trying to launch embedded bootloader...
embedded flashloader not responds !
Elapsed:451 secs.

ممکنه لطفا راهنمای کنید؟

R e Z a
16-02-2009, 14:33
هنگام فلش فایل quick_access_K810_R8BA024 رو هم از طریق شاخه MISC FILES اضافه می کنی ؟

golmohammadi
16-02-2009, 21:28
شما كه تبديل كردين
پس فلش هم بايد بلد باشين
وقتي گوشي روشن نشد و پچ ايراد داشت
اگه پچ را پاك ميكردي ايراد برطرف ميشد
اگر هم برطرف نميشد خودت فلش مي كردي تموم ميشد
حالا اين تست پوينت نميدونم چيه
خواستي يه بار فلش كن(همون فايلهاي 810)
بعد همه چي را از اول شروع كن

hamid13833
18-02-2009, 07:04
مرسی از جوابتون
وقتی روشن نمیشد؛ نه سیتول و نه sx اونو نمیشناختند و اصلا با هیچ نرم افزاری قابل شناخت نبود حتی به جای دکمه سی از 2+5 هم استفاده میکردم ولی بی فایده بود.حالا که موبایل کار میکنه ولی قابل پچ کردن نیست روی قسمت بای پاس سکیوریتی مدل 800 و یا 810 هم علامت گذاشتم ولی بین راه ارور میده.هم از مین و اف اس 800 و هم 810 و کوئیک اکسس های مخصوص خودشون استفاده کردم ولی بی فایده بود.چیزی به فکرتون می رسه ؟ میتونید راهنمائیم کنید؟

hamid13833
18-02-2009, 07:13
یادم رفت بگم که الان میتونم اونو از کا 800 به 810 و بلعکس تبدیل کنم . چند بار هم اینکارو کردم براشون با مین 800 و 810 پچ کوئیک اکسس هم ساختم و در قسمت msic filles گذاشتم و با مین فلاش کردم ولی ارور میداد و بی فایده بود. وقتی علامت bypass security رو بر میدارم و فایل پچ رو هم بر میدارم موبایل به خوبی فلاش میشه و مشکلی نداره.ضمنا موبایل من لاک بود ؛ قبلا هر دفعه فلاش می کردم باید بود از پچ آنلاک هم استفاده کنم ولی الان که چند بار فلاش کردم دیگه لاک نشده. این عجیب نیست؟

hamid13833
18-02-2009, 07:22
آیا نوع نرم افزار erom در این موضوع تاثیری داره؟ چون موقع تست پوینت مغازه اونو تغییر داده.قبلا که میتونستم پچ کنم erom r3a011 بود ولی حالا erom r3a022 هست در ضمن در منو مخفی اون قسمت پائین اطلاعات نرم افزاری r3b025 رو نشون میده

shahab_f
21-02-2009, 16:36
سلام گل محمدی جان ، پارت اول Settool رو که دانلود می کنم ، آنتی ویروسم پاکش میکنه و ویروس تشخیص میده ، جریان چیه ؟
تو نت دنبالش گشتم که از اونجا دانلود کنم اما ایناییم که تو نت پیدا کردم 45 مگ هستند .
یه دونم تو یه فروم خارجی بود به حجم 60 مگ ! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن تو صفحه ی اول دوتا main و FS گذاشتی ، ببین درست متوجه شدم؟ اگه بخوام گوشیم اس ام اس فارسی دریافت و ارسال کنه ( زبان منو ها مهم نیست ) باید یا دو تا فایلی که با علامت [ و عدد 1 تو عکس زیر نشون دادم رو دانلود کنم (یعنی Main و FS فارسی )، یا دوتا فایلی رو که با[ دو نشون دادم ، درسته؟ یعنی یا 1 رو یا 2 رو .
کدوم جدید تره که اونو دانلود کنم ؟

golmohammadi
21-02-2009, 22:15
سلام گل محمدی جان ، پارت اول Settool رو که دانلود می کنم ، آنتی ویروسم پاکش میکنه و ویروس تشخیص میده ، جریان چیه ؟
تو نت دنبالش گشتم که از اونجا دانلود کنم اما ایناییم که تو نت پیدا کردم 45 مگ هستند .
یه دونم تو یه فروم خارجی بود به حجم 60 مگ ! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن تو صفحه ی اول دوتا main و FS گذاشتی ، ببین درست متوجه شدم؟ اگه بخوام گوشیم اس ام اس فارسی دریافت و ارسال کنه ( زبان منو ها مهم نیست ) باید یا دو تا فایلی که با علامت [ و عدد 1 تو عکس زیر نشون دادم رو دانلود کنم (یعنی Main و FS فارسی )، یا دوتا فایلی رو که با[ دو نشون دادم ، درسته؟ یعنی یا 1 رو یا 2 رو .
کدوم جدید تره که اونو دانلود کنم ؟

اگه انتي ويروس پاكش كرده از هر جاي ديگه هم دانلود كني باز پاك خواهد شد
بايد يه كاري كني كه انتي ويروس بهش مشكوك نباشه
روش اينكار در اينجا هستش ميتوني استفاده كني :

و اما فايلها
شما ميخواهين تبديل كنين با فلش
اخه هم فلش و هم تبديل فايلهاي هر دو را گذاشته ام
چون عكس شما برام بالا نمياد متوجه نشدم (خدا بگم چيكارشون كنه tinypic واسم فيلتره)

gsmman2006
22-02-2009, 09:17
سلام

من يكگوشي K800 و مدام پيغام Ciphering را مي دهد چطور مي توانم آنر ا حل كنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahab_f
22-02-2009, 16:57
اگه انتي ويروس پاكش كرده از هر جاي ديگه هم دانلود كني باز پاك خواهد شد
بايد يه كاري كني كه انتي ويروس بهش مشكوك نباشه
روش اينكار در اينجا هستش ميتوني استفاده كني :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اما فايلها
شما ميخواهين تبديل كنين با فلش
اخه هم فلش و هم تبديل فايلهاي هر دو را گذاشته ام
چون عكس شما برام بالا نمياد متوجه نشدم (خدا بگم چيكارشون كنه tinypic واسم فيلتره)
بیا دوست عزیز اینم عکس ، یه جا دیگه آپ کردم ،
حالا یه بار دیگه توضیح میدی لطفا ، متوجه نشدم :20:

golmohammadi
22-02-2009, 23:25
خب فايل Main كه ثابت هست اون هيچي
ميمونه FS كه اونجا هم گفته ام كه دومي را بايد دانلود كني
اين قسمت دومي اگه دقت كني يه فيرموير ديگه هست(k810_r6bc002)
اينو بيخيال به درد نيمخوره
در كا 810 بهترين فيريمور اين هست : K810 R8BA024
و براي كا 800 بهترينش اينه : K800 R8BF003
پچهاي هر دو كامل هستند
يه بار ديگه نام دقيق فايلها را ميگم:
كاستومايز هم تضخيص ايكه چه زبانهايي داره خيلي راحته
كافيه كاستومايز را در setool باز كني
بعد تو قسمت لوگو ليست زبانهاي پشتيباني شده را مياره
اگه يه جايي بزنه FA يعني فارسي داره
موفق باشيد

vahidsport
23-02-2009, 00:20
سلام به همه

مین کا810 سید 53 رو روی کا800 سید 52 فلش کنیم چی میشه؟ مشکل داره ؟

golmohammadi
24-02-2009, 01:10
سلام به همه

مین کا810 سید 53 رو روی کا800 سید 52 فلش کنیم چی میشه؟ مشکل داره ؟

فلش نخواهد شد بايد cid ها يكي باشند
بعدشم مگه اين 53 چي داره كه يكي بهش تبديل كنه
همه از 53 فرار ميكنند اونوقت شما ميگين ...

vahidsport
24-02-2009, 11:25
فلش نخواهد شد بايد cid ها يكي باشند
بعدشم مگه اين 53 چي داره كه يكي بهش تبديل كنه
همه از 53 فرار ميكنند اونوقت شما ميگين ...

حواسم نبود موقع دانلود سید 53 رو دان کردم به جای سید 52 خواستم بدونم مشکلی داره یا نه ممنون که جوابمو دادی

rghb3000
04-03-2009, 00:07
من گوشيمو به كا 810 تبديل كردم ولي بعضي وقتها ميگه سيم كارت غير فعال است حتما بايد سيم كارتو تو يه گوشيه ديگه بزارم بعد در داخل گوشيم بذارم تا درست كاركنه سرعت گوشي هم كم و زياد ميشه راه حل چيه؟

khezr132
04-03-2009, 07:59
با سلام
دوستان ، من يه k800 دارم و الان چند وقتيه كه سرعتش خيلي كم شده. وقتي عكس ميگيرم 25 تا 30 ثانيه ميكشه تا دوباره راهندازي بشه و براي عكس بعدي آماده بشه . فكر كردم رمش پر شده. تموم عكسهاشو منتقل كردم و گوشيو دفرگ كردم اما هيچ تاثيري نداشت. از دوستان خواهش ميكنم بنده رو راهنمايي بفرماييد.

vahidsport
04-03-2009, 13:10
با سلام
دوستان ، من يه k800 دارم و الان چند وقتيه كه سرعتش خيلي كم شده. وقتي عكس ميگيرم 25 تا 30 ثانيه ميكشه تا دوباره راهندازي بشه و براي عكس بعدي آماده بشه . فكر كردم رمش پر شده. تموم عكسهاشو منتقل كردم و گوشيو دفرگ كردم اما هيچ تاثيري نداشت. از دوستان خواهش ميكنم بنده رو راهنمايي بفرماييد.

رموتو در بیار و دوباره جابزن یه همچین مشکلی من با k850 داشتم با این کار درست شد اگه نشد فلش کن

SPY.07
04-03-2009, 16:14
سلام
اگه cid 53 باشه میهش با همون فایل صفحه اول به 52 تبدیل کرد؟
یا فقط 49 و 51 رو میشه به 52 تبدیل کرد؟

khezr132
05-03-2009, 09:09
سلام
اين كارو كردم اما فرقي نكرد

Sasuke-7
05-03-2009, 16:37
سلام
اگه cid 53 باشه میهش با همون فایل صفحه اول به 52 تبدیل کرد؟
یا فقط 49 و 51 رو میشه به 52 تبدیل کرد؟
ارتقا سید امکان پذیر ولی افت سید امکان پذیر نیست!

♠ ♥ ♦ ♣
06-03-2009, 11:47
بچه ها هنوزم k800 رو هک میکنید؟یعنی مثلا الفهای جدید و جی اف ایکس میاد واسش؟یادش بخیر یه زمانی اینجارو ما میچرخوندیم:دی
( B L A S T E R)

golmohammadi
11-03-2009, 18:52
من گوشيمو به كا 810 تبديل كردم ولي بعضي وقتها ميگه سيم كارت غير فعال است حتما بايد سيم كارتو تو يه گوشيه ديگه بزارم بعد در داخل گوشيم بذارم تا درست كاركنه سرعت گوشي هم كم و زياد ميشه راه حل چيه؟
شما يه بار ديگه كاستومايز را بريزيد

با سلام
شما يه بار مموري را توي خود گوشي فرمت كنيد بعد نتيجه را بهم بگيد

بچه ها هنوزم k800 رو هک میکنید؟یعنی مثلا الفهای جدید و جی اف ایکس میاد واسش؟یادش بخیر یه زمانی اینجارو ما میچرخوندیم:دی
( b l a s t e r)

بلستر تويي
كم پيدا شدي عزيز
يادش بخير
هيچي چيزي مثل هك حال نميده
الان من ديگه حالشو ندارم مثل سابق پچ بريزم
و فعلا هم به فكر عوض كردن گوشي هستم

♠ ♥ ♦ ♣
15-03-2009, 12:40
بلستر تويي
كم پيدا شدي عزيز
يادش بخير
هيچي چيزي مثل هك حال نميده
الان من ديگه حالشو ندارم مثل سابق پچ بريزم
و فعلا هم به فكر عوض كردن گوشي هستم
اره منم!گوشیمو عوض کردم دیگه بیخیال شدم!یعنی گوشیم رفت زیر چرخ ماشین له شد:31:
همیشه به یادتون هستم!
ببخشید بابت پست بی ربط♥

SAEED_BARCELONA
19-03-2009, 14:28
منم بیام یه یادی از گذشته کنم.
بکس من همون مین و fs و کاستومایز صفحه 1 رو ریختم توش. فارسی ندارم
ممنون میشم اگه یه fs و کاستوم بهم بدید که بشه فارسی هم نوشت. پول sms ندارم: دی

golmohammadi
21-03-2009, 18:15
اره منم!گوشیمو عوض کردم دیگه بیخیال شدم!یعنی گوشیم رفت زیر چرخ ماشین له شد:31:
همیشه به یادتون هستم!
ببخشید بابت پست بی ربط♥
واي
خدا رحمتش كنه
حالا چي گرفتي؟
مخلصيم

منم بیام یه یادی از گذشته کنم.
بکس من همون مین و fs و کاستومایز صفحه 1 رو ریختم توش. فارسی ندارم
ممنون میشم اگه یه fs و کاستوم بهم بدید که بشه فارسی هم نوشت. پول sms ندارم: دی
سعيد جون فارسي كه حتما داره
راستي نگفتي تبديل كردي يا فلش كدوم؟

watherpol32@gmail
23-03-2009, 00:54
این لینک کار نمی کنه لطفا کمک کنید و یکی دیگه بزارید.

golmohammadi
23-03-2009, 11:36
این لینک کار نمی کنه لطفا کمک کنید و یکی دیگه بزارید.

بفرما دوست عزيز
من لينك قبلي را هم ويرايش ميكنم
ولي توصيه ميكنم K800 R8BF003 را نصب كنيد
لينك دانلودش هم همونجا هست
باز اگه موردي داشت بهم بگو
اينم لينك :

TANHAE
23-05-2009, 14:36
خدمت دوست عزیز اقای گل محمدی من یه گوشی کا 800 با ورژن R1KG001 و CID52 دارم خواستم صداشو یه کم افزایش بدم ولی از بد شانسی موقع انتقال فایل صوتی گزینه bypass DB2020 SECURITY را تیک زدم و بعد از اتمام کار گوشی دیگه روشن نشد مجبور شدم فلش کنم اومدم فلش کردم حالا روشن میشه ولی دیگه منو ندارم و شماره گیری نمیتونم بکنم دوربین و کلا داخل گوشی نمیتونم برم ولی زنگ میخوره و روی ال سی دی سیاه هستش و بالاش فقط عکس باطری و انتن دیده میشه ..اگه لطف کنین بگین من باید چکار کنم ....

TANHAE
23-05-2009, 14:43
یه چیز دیگر هم اضافه کنم که توی سرویس مد گوشی هم میتونم برم و اونجا همه چیز درست کار میکنه ولی داخل گوشی نمیشه رفت و اصلا یه صفحه سیاه با یه نوار باریک طوسی رنگ روی ال سی دی رو گرفته و فقط انتن و علامت باطری مشخصه..
:41::41:

Hadi King
23-05-2009, 14:45
خدمت دوست عزیز اقای گل محمدی من یه گوشی کا 800 با ورژن R1KG001 و CID52 دارم خواستم صداشو یه کم افزایش بدم ولی از بد شانسی موقع انتقال فایل صوتی گزینه bypass DB2020 SECURITY را تیک زدم و بعد از اتمام کار گوشی دیگه روشن نشد مجبور شدم فلش کنم اومدم فلش کردم حالا روشن میشه ولی دیگه منو ندارم و شماره گیری نمیتونم بکنم دوربین و کلا داخل گوشی نمیتونم برم ولی زنگ میخوره و روی ال سی دی سیاه هستش و بالاش فقط عکس باطری و انتن دیده میشه ..اگه لطف کنین بگین من باید چکار کنم ....
دوست عزیز درست فلش شد ارور چیزی نداد آخر کـــار :13:
شما یه بار Main تنها رو فلش کنیـــد :20:
اگ خوب فلش شده که نباید اینجوری بشـــه شما فریمور رو تغییر بدید هم بهتره :46:
دوســـت عزیز پست بالایی رو ویرایش کن و فونتش رو کوچیکتـــر کن ...
K800_R8BA024
K800 R8BF003
موفق باشید!:40:

TANHAE
23-05-2009, 14:51
اگه لطف کنین جواب بنده رو زودتر بدین خیلی ممنون میشم

:9::9::9:

TANHAE
23-05-2009, 15:19
دوست عزیز درست فلش شد ارور چیزی نداد آخر کـــار :13:
شما یه بار Main تنها رو فلش کنیـــد :20:
اگ خوب فلش شده که نباید اینجوری بشـــه شما فریمور رو تغییر بدید هم بهتره :46:
دوســـت عزیز پست بالایی رو ویرایش کن و فونتش رو کوچیکتـــر کن ...
K800_R8BA024
K800 R8BF003
موفق باشید!:40:

دوست عزیز از اینکه به سوالم سریع پاسخ دادین ممنونم به گفته شما هم عمل کردم ولی هیچ فرقی نکرد
در موقع فلش هم هیچ اروری نداد ..فقط موقع ای به این روز دچار شد که فایل صدا رو زدم البته با تیک زدن روی گزینه DB2020 ...نمیدونم علت کار کجاست ...اگه نتونم درستش کنم باید ببرم بیرون بدم فلش بشه..
ولی من میخوام بدونم کجاش مشگل پیدا کرده و ایا راهی هست که بشه خودم درستش کنم..

:45::45::45::45:

Hadi King
23-05-2009, 15:41
دوست عزیز از اینکه به سوالم سریع پاسخ دادین ممنونم به گفته شما هم عمل کردم ولی هیچ فرقی نکرد
در موقع فلش هم هیچ اروری نداد ..فقط موقع ای به این روز دچار شد که فایل صدا رو زدم البته با تیک زدن روی گزینه DB2020 ...نمیدونم علت کار کجاست ...اگه نتونم درستش کنم باید ببرم بیرون بدم فلش بشه..
ولی من میخوام بدونم کجاش مشگل پیدا کرده و ایا راهی هست که بشه خودم درستش کنم..

:45::45::45::45:
همچین چیزی غیره ممکنه که درســــت نشده :18:
فایل صدا اورجینال رو هم یه امتحانی کن اگه بازم نشـــد فریمور گوشیت رو تغییر بـــده :20:
فول فلش کن ...

TANHAE
23-05-2009, 22:03
دوست عزیز H.VIKE از لطف شما ممنونم ولی امروز بعد از ظهر بردم گوشیمو با باکس فلش کردن و درست شد..
حالا میخوام منو راهنمایی کنین که چه جوری میتونم از گوشیم بکاپ بگیرم تا دوباره به این بلا دچار نشم..
با تشکر..:20::20::20:

TANHAE
23-05-2009, 22:07
یه سوال دیگه اگه بخوام صدای گوشیمو تقویت کنم باز هم به این مشگل برمیخورم اگه میشه بگین برای شروع چکار باید بکنم و بعد پج های مختلف تو گوشی بریزم و به مشگلی بر نخورم ..باز هم ممنون

:11::11:

adac_data
10-08-2009, 18:02
دوستان كمك كنيد فايل فلش k800 ميخوام.بد جوري لازم دارم

golmohammadi
14-08-2009, 23:42
دوستان كمك كنيد فايل فلش k800 ميخوام.بد جوري لازم دارم

همه فايلهلي فلش كا800 و كا810 در صفحه اول قرار داده شده

golmohammadi
14-08-2009, 23:48

دوست عزیز H.VIKE از لطف شما ممنونم ولی امروز بعد از ظهر بردم گوشیمو با باکس فلش کردن و درست شد..
حالا میخوام منو راهنمایی کنین که چه جوری میتونم از گوشیم بکاپ بگیرم تا دوباره به این بلا دچار نشم..
با تشکر..:20::20::20:

یه سوال دیگه اگه بخوام صدای گوشیمو تقویت کنم باز هم به این مشگل برمیخورم اگه میشه بگین برای شروع چکار باید بکنم و بعد پج های مختلف تو گوشی بریزم و به مشگلی بر نخورم ..باز هم ممنون

:11::11:

من سوال شما را تازه ديدم
نيازي به باكس نبود
با ريختن كاستومايز مشكلتون حل ميشد
حتما كاستومايز را درست نريخته بودين
براي بكاپ فقط gdfs مهمه كه حتما بايد بگيري
در setool گزينه بكاپ از gdfs وجود داره ازش استفاده كن
و بكاپ را جاي مهمي ضخيره كن
اين بكاپ اسمش imei به اصلاح عمومي سريال گوشي ميباشد
با تفويت صدا هم هيچوقت به مشكلي برخورد نخواهي كرد
در مورد پچها ممكنه به مشكل بخوري ولي نترس چيزي نميشه
گوشيي كه در خانه با كامپيوتر فلش ميشه غمي نيست
باز سوالي چيزي داشتي بپرس اگه خيلي ضروري بود در پروفايل من اشاره كن و يا پروفايل هادي عزيز hvike

Spaniuly
02-09-2009, 12:31
سلام گل محمدی جان چطوری عزیز. دوست قدیمی ما رو نمی بینی خوشحالی آره؟ می گم راههی پیدا نشده ما گوشی K800 رو با SE Tool به 810 تبدیل کنیم آخه نه بودجه یاری کرد و نه دلم میاد از K800 خدافظی کنم والا بخدا هرچی سعی می کنم براش اشکال بتراشم که بشه اسمش رو گذاشت ضعف نمی تونم. خدایوش اگه بشه CID53 رو یه جوری دست برد توش می خوام کلی تقویت کنم.

golmohammadi
06-09-2009, 22:50
سلام گل محمدی جان چطوری عزیز. دوست قدیمی ما رو نمی بینی خوشحالی آره؟ می گم راههی پیدا نشده ما گوشی K800 رو با SE Tool به 810 تبدیل کنیم آخه نه بودجه یاری کرد و نه دلم میاد از K800 خدافظی کنم والا بخدا هرچی سعی می کنم براش اشکال بتراشم که بشه اسمش رو گذاشت ضعف نمی تونم. خدایوش اگه بشه CID53 رو یه جوری دست برد توش می خوام کلی تقویت کنم.

سلام فاروك جون
شما كمرنگ شده اين يا ما ؟
يعني هنوز نتونستي cid 53 را هك كني؟
در ضمن خيلي وقت هست كه نياز خاصي به تبديل نميبينم
چون پچهاي كا800 خيلي زياد شده
مثل كا810
بايد فريمور R8BF003 را به كا800 ريخت در cid53 دارها
كه معمولا همين فريمور رو اين گوشيها وجود داره
من چندين بار cid 53 را هك تقويت صدا و فلش كردم و كلا همه كار كردم
البته از من ميشوني يه گوشي ديگه بخر
هرچند كا800 خودش سلطاني بوده آلان هم در حد خودش هست
خداييش 640 تومن دادم xperia ولي عكاسيش بع K800 نميرسه
براي هك cid 53 برات لينك خواهم داد

hossein_2006_a
31-10-2009, 18:30
سلام
آقا نمیشه cid53 رو با فار تبدیل کرد؟
من یه k810 cid53 دارم ولی مثه این که هیچ پچی واسش وجود نداره !( پچ هاش خیلی کمن)
نمیشه تبدیلش کرد به k800 ؟؟؟!!!!!

golmohammadi
08-12-2009, 22:14
سلام
آقا نمیشه cid53 رو با فار تبدیل کرد؟
من یه k810 cid53 دارم ولی مثه این که هیچ پچی واسش وجود نداره !( پچ هاش خیلی کمن)
نمیشه تبدیلش کرد به k800 ؟؟؟!!!!!

ميشه تبديل كرد
ولي نيازي نيست
در پست قبليم هم گفتم
خيلي وقت ميشه كه پچهاي كا800 كامل شده اند
و نيازي به تبديل نيست
در ضمن پچهاي كا810 خيلي زياد هستند
چرا ميگي كمه ؟
شما يه سرچي بكني ميفهمي
تازه در قسمت هك گوشيها، خودم يادمه چندين پچ واسه كا810 گذاشته بودم

crazymohamad
20-01-2011, 15:53
کمک کنید: مشکل در پیدا کردن cid گوشی k800

سلام همونطور که میدونید فقط k800های cid52 قابل ه ک هستند.بنابراین قبل از فلش باید cid گوشی را بدانیم برای این کار هم بنده یه مشکل دارم و اونم اینه که اصلا cid گوشیم با برنامه setool 1.11 نشون داده نمیشه.لطفا کمک کنید:

اول برنامه setool را باز میکنم مدل گوشي (k800) را انتخاب میکنم و سپس دكمه Identify رو میزنم
بعد از اون دكمه C در گوشي را نگه داشته و كابل رو وصل میکنم.
از حالا به بعد فقط یه نوار سبز اون پایین میاد که تا آخر میره و دوباره از اول شروع به پر شدن میکنه (چهار یا پنج بار این نوار پر شده و دوباره از اول اومده!!!) منم دستم شکست ایقدر این دکمه C لعنتی رو نگه داشتم. ولی هیچ اطلاعاتی از گوشین در برنامه نمایش داده نمیشه!!!
آخرش دستم خسته شد STOP رو زدم و کابل رو جدا کردم.
ولی نفهمیدم کجای کارم میلنگه.

اگه دوستان محبت کنند مشکل کار من رو بگن یا نحوه انجام کار رو شفاف تر توضیع بدن ممنون میشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راستی به جز setool لعنتی برنامه دیگه ای واسه پیدا کردن cid وجود نداره؟؟)

fariborz_1
26-01-2011, 18:33
FS كه فارسي k 810 رو میذارین لطفآ

Hadi King
26-01-2011, 19:32
FS كه فارسي k 810 رو میذارین لطفآ

بفرمـــا دوست عزيز همون فريموري كه بهتون معرفي كردم :46:

yousef_g
01-02-2011, 17:59
سلام آقایون گوشی من k800 r8bf003 red53 بود اما با استفاده از روشی که تو آدرس زیرین توضیح دادم تونستم به زهی 52 تبدیل کنم اما چون k810 r8bf003 موجود نیست نتونستم تبدیلش کنم اگه راهی هست منو بی نصیب نذارین ضمنن این روشی من بکار بردم دیگه کاراییشو از دست داده چون یکی از برنامه هایی که باهاش کار کردم برای پایین آوردن cid گوشی اون زمان مجانی بود اما الان پولی شده.

yousef_g
01-02-2011, 18:01
ضمنن آدرس یادم رفت اینم آدرس

golmohammadi
08-07-2011, 12:06
سلام
امین جان لینکها را اصلاح میکنم
تست کرده و نتیجه را بگو
DB2020_CID49_51_to_CID52
اینو ضمینه کردم
و در حال اصلاح لینکهای دانلود فایلهای فلش هستم