مشاهده نسخه کامل
: my computer باز نمیشه
relax_l3oy
03-02-2008, 21:24
سلام نمیتونم My Computer ر رو باز کنم و به درایو هام دسترسی ندارم.میدونم یه ویروس یا تروجان قوی گرفته پیسیم.ولی مشکل اینجاست که با Nod32 و Mcafee آپدیت شده هم نتونستم پاک کنم ویروسش رو.با این حساب نمیتونم حتی بکاپ بگیرم.تا ویندوز جدید بریزم.لطفا راهنمایی کنید.چجوری میتونم به فایلهام دسترسی پیدا کنم؟ با تشکر
mahdi7610
03-02-2008, 22:39
سلام نمیتونم My Computer ر رو باز کنم و به درایو هام دسترسی ندارم.میدونم یه ویروس یا تروجان قوی گرفته پیسیم.ولی مشکل اینجاست که با Nod32 و Mcafee آپدیت شده هم نتونستم پاک کنم ویروسش رو.با این حساب نمیتونم حتی بکاپ بگیرم.تا ویندوز جدید بریزم.لطفا راهنمایی کنید.چجوری میتونم به فایلهام دسترسی پیدا کنم؟ با تشکر
سلام دوست عزیز
یکم واضح تر بگو . یعنی اگه اروری می ده اون ارور را بزار اینجا .
راست کلیک کن روی مای کامپیوتر و سپس open بزن . اگه باز نکرد explorer را بزن .
ببین از مای داکیومنت می تونی وارد بشی .
تو حالت safe mode حتما ویروس یابی کن . و از اونجا اقدام کن برای وارد شدن
راههای زیاد دیگه ای برای وارد شدن به درایو ها وجود داره . توی run اسم درایو ها را به صورت زیر تایپ کن و وارد درایو ها شو d:/ ( این نقطه و اسلش باید بعد از d قرار بگیرند .)
پیشنهاد میشه بی دردسر برین kasper sky رو نصب کنین و update کنین و مشکلتونو حل کنین
خودتون رو هم درگیر ریجستری نکنین
البته این جدای حرف اقا مهدی بود
برا راحت تر شدن کار شما گفتم
موفق باشین
relax_l3oy
04-02-2008, 00:21
سلام دوست عزیز
یکم واضح تر بگو . یعنی اگه اروری می ده اون ارور را بزار اینجا .
راست کلیک کن روی مای کامپیوتر و سپس open بزن . اگه باز نکرد explorer را بزن .
ببین از مای داکیومنت می تونی وارد بشی .
تو حالت safe mode حتما ویروس یابی کن . و از اونجا اقدام کن برای وارد شدن
راههای زیاد دیگه ای برای وارد شدن به درایو ها وجود داره . توی run اسم درایو ها را به صورت زیر تایپ کن و وارد درایو ها شو d:/ ( این نقطه و اسلش باید بعد از d قرار بگیرند .)
با تشکر از mehdi , winxp از رجیستری رفتم کار کرد.بازم ممنون:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.