ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه میتونم یه فایل exe رو باز کنم

mohammadkhajoo
03-02-2008, 20:48
توی این فایل فایل های فلش هست که برنامه با استفاده از این فلش ها رو باز میکنه
کمکم کنید
ممنون

Reza goli
04-02-2008, 15:12
بسم رب شهدا!

توی این فایل فایل های فلش هست که برنامه با استفاده از این فلش ها رو باز میکنه
کمکم کنید
ممنون

کدوم فایل رو می گی من که چیزی نمی بینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
با این حال به نشر من باید با Mole Box همگی یکی شده باشند و یا با MMB استفاده شده باشه.
اگر از MMB استفاده کردن باشند بگو تا بگم.

mohammadkhajoo
04-02-2008, 23:08
من یه فایل اتوران دارم
توی این اوتوران این exe رو می خونه و باز می کنه
توی این exe فایل های فلش هست که می خونه
می خوام بدونم چجوری میشه این فایل exe رو باز کرد تا فایل های فبش داخل آن رو بتونم بر دارم :20:
ممنون

Reza goli
05-02-2008, 22:31
بسم رب شهدا!

آتورانت Mmb است؟
برو داخل پروپرتیس بخش رژن می فهمی هست یا نه.

altavisa
30-03-2008, 18:57
دو حال خارج نیست
1 فایل ها رو تو سی دی Advanced Hiden کرده
2 فایل ها همانند سی دی های King با اسم های خاص نامگزاری کردند COM1 ولی تو لینوکس به راحتی باز می شن
3 فکر نکنم چیزی رو جا گزاشته باشم مثل آب خوردن OK

mahramasrar2
31-03-2008, 23:22
در صورتي كه autorun شما exe هست وفايلهاي swf رو در خود جا داده پس احتمالا اين فايلها embded شده اند. در صورتي كه اتوران را اجرا كنيد ممكن است چند حالت اتفاق بيافتد
1- پس از اجرا به مسير زير برويد:
x:\Documents and Settings\x\Local Settings\Temp

توجه: x اولي نام درايوي است كه شما ويندوز خود را در آن نصب كرده ايد وx دومي نام پوشه اي است كه با آن logon كرده ايد(وارد ويندوز شده ايد) يعني همان اكانت كاربري شما
اكنون در صورتي كه در temp فايلها استخراج شده باشند مي توانيد آنها را كپي وبراحتي استفاده كنيد
نكته : براي اينكار حتما اتوران بايد در حال اجرا باشد وشما نبايد آن را بسته باشيد
نكته دوم= در صورتي كه پوشه temp پر از فايلهاي ناشناس بود بهتر است ابتدا اتوران را ببنديد سپس محتويات پوشه temp را delet كنيد اكنون بار ديگر در حالي كه پوشه temp را باز نگاه داشته ايد فايل اتوران را اجرا و پس از استخراج فايلها وبدون بستن اتوران محتويات مورد علاقه خود را كپي ودر جاي امني در يكي از درايو ها يا پوشه هاي ديگر كامپيوتر كپي كنيد
نكته سوم= در صورتي كه اتوران always on top بود ويا بروي ديگر پوشه هاي كامپيوتر قرار داشت از كليد windows يا همان پرچم ويندوز (دومين كليد از سمت راست spacebar بروي كيبرد هاي استاندارد) استفاده كنيد تا نوار ها وپنجره هاي ديگر نمايان شود

2- حالت دوم== فايلي در اين مسير يافت نشده
در اين صورت فايلها embded ودر عين حال encrypt شده اند ويا بروي رم كامپيوتر ونه بروي هارد استخراج شده اند
در اين حالت استفاده از اين فايلها اگر غير ممكن نباشد بسيار مشكل است

من مدتهاست كه بروي اين پروژه وشبيه به آن كار مي كنم

3- حالت سوم ==فايلها بروي هارد استخراج شده اند ولي مسير آنها temp نيست- در اين حالت بايد از طرق گوناگون كه بحث آن از اين مقوله بيرون است مسير استخراج را بيابيد

4- حالت چهارم=== شما مي توانيد در صورتي كه فايل exe بسته بندي يا اصطلاحا pack شده آنرا unpack كنيد وبه محتويات آن دست يابيد براي اينكار شما بايد ابتدا بدانيد اين فايل با چه برنامه اي pack شده
جهت اينكار ابتدا بايد امضاي آن را از طريق چك كردن فايل با برنامه هاي اسكنر گوناگون كه تعدادشان كمتر از packer ها نيست پيدا كنيد وسپس unpacker آنرا پيدا كنيد

5= حالت پنجم== به جاي unpack كردن از طريق برنامه هاي resource file editor همانند برنامه هاي Resource Tuner و يا Resource Hacker وارد برنامه بشويد وبه محتويات آن دست يابيد
توجه=== اين روش بيشتر براي تغيير محتويات بيروني برنامه كه كاربر بيشتر با آن سر وكار دارد كاربرد دارد واحتمال دست بابي به فايلهاي embded شده بسيار نادر است
موفق باشيد

Js0ner
01-04-2008, 00:13
در صورتي كه autorun شما exe هست وفايلهاي swf رو در خود جا داده پس احتمالا اين فايلها embded شده اند. در صورتي كه اتوران را اجرا كنيد ممكن است چند حالت اتفاق بيافتد

توجه x نام درايوي است كه شما ويندوز خود را در آن نصب كرده ايد
اكنون در صورتي كه در temp فايلها استخراج شده باشند مي توانيد آنها را كپي وبراحتي استفاده كنيد
نكته : براي اينكار حتما اتوران بايد در حال اجرا باشد وشما نبايد آن را بسته باشيد

2- حالت دوم فايلي در اين مسير يافت نشده
در اين صورت فايلها embded ودر عين حال encrypt شده اند ويا بروي رم كامپيوتر ونه بروي هارد استخراج شده اند

3- حالت سوم فايلها بروي هارد استخراج شده اند ولي مسير آنها temp نيست- در اين حالت بايد از طرق گوناگون كه بحث آن از اين مقوله بيرون است مسير استخراج را بيابيد
موفق باشيد

آره باهات موافقم.
Application Data هم میتونه ازین نوع مسیرها باشه.

amirtoty
01-04-2008, 00:24

توجه x نام درايوي است كه شما ويندوز خود را در آن نصب كرده ايد

2- حالت دوم فايلي در اين مسير يافت نشده

3- حالت سوم فايلها بروي هارد استخراج شده اند ولي مسير آنها temp نيست- در اين حالت بايد از طرق گوناگون كه بحث آن از اين مقوله بيرون است مسير استخراج را بيابيد
موفق باشيد

جالب بود !

persiankitty
01-04-2008, 21:06

توجه: x نام درايوي است كه شما ويندوز خود را در آن نصب كرده ايد

2- حالت دوم== فايلي در اين مسير يافت نشده

3- حالت سوم ==فايلها بروي هارد استخراج شده اند ولي مسير آنها temp نيست- در اين حالت بايد از طرق گوناگون كه بحث آن از اين مقوله بيرون است مسير استخراج را بيابيد

4- حالت چهارم=== شما مي توانيد در صورتي كه فايل exe بسته بندي يا اصطلاحا pack شده آنرا unpack كنيد وبه محتويات آن دست يابيد براي اينكار شما بايد ابتدا بدانيد اين فايل با چه برنامه اي pack شده
جهت اينكار ابتدا بايد امضاي آن را از طريق چك كردن فايل با برنامه هاي اسكنر گوناگون كه تعدادشان كمتر از packer ها نيست پيدا كنيد وسپس unpacker آنرا پيدا كنيد

5= حالت پنجم== به جاي unpack كردن از طريق برنامه هاي recource file editor همانند برنامه هاي Resource Tuner و يا Resource Hacker وارد برنامه بشويد وبه محتويات آن دست يابيد
توجه=== اين روش بيشتر براي تغيير محتويات بيروني برنامه كه كاربر بيشتر با آن سر وكار دارد كاربرد دارد واحتمال دست بابي به فايلهاي embded شده بسيار نادر است
موفق باشيد

آره خيلي جالب بود

aydin_eb7777
01-04-2008, 22:50
سلام.
اصلاً با Astalvisa موهفق نیستم.
اون فایل به احتمال فوی با MMB ساخته شده و فایل Embedded شده که تو مسیر تمپ ویندوزت می تونی پیداش کنی :)
C:\DOCUME~1\your system admin\Local Settings\Temp\MMBPlayer

stardust
12-04-2008, 04:40
به نظر من هم توی تمپ میتونی پیداشون کنی
بقه روشها رو هم که بچه ها گفتن دیگه