مشاهده نسخه کامل
: بحث پیرامون ساخت موسیقی دیجیتال
Mehrdad-bx
26-03-2008, 13:50
منم عین توام.شاید بدتر از تو چون وقتی ترنس یا تکنو هر شکلشو گوش میدم می پاچم!
من می خوام از اوایل تابستون بزنم تو خط آهنگسازی با FL studio.یه مدت با ejay کار کردم تا فهمیدم موزیک یعنی چی.اصلا شاید بازم بیشتر باهاش ور برم تا بتونم یه آهنگ ردیف باهاش بسازم حتی یه ریمیکس هم خوبه!به تو هم پیشنهاد می کنم اگر کامپیوترت کشش داره و رم بالایی داری اول از همه با ejay شروع کن تا حساب کار دستت بیاد .وقتی تونستی با اون برنامه یه آهنگ درست حسابی بسازی بعد یواش یواش برو دنبال ابزارها و برنامه های حرفه ای.اگر می خوای اصولی آهنگساز بشی یه کلاس نت برو تا بنیت قوی بشه ولی من از طرفدارهای اسکوتر تو فرومشون پرسیدم گفتن لازم نیست حتما نت خوانی بلد باشی تجربی هم می تونی بری جلو و بترکونی اما اگه اصولی کار کنی جواب کمابیش بهتری میگیری.خود دانی...در ضمن این برنامه ها رو سی دی ها پیدا میشه.
خیلی ممنون دوست عزیز
ejay رو دارم و آهنگ ساختم، می خواهم اصولی آهنگ ساز بشم ( مثل اون دی جی های معروف) نت و اینا رو هم فولم چون ساز میزنم ولی این دستگاها چیه dj set میگن فکر کنم، از اونها می خواهم
a.toraby
26-03-2008, 14:34
شما که نت بلدی حیف نیست خودتو پای این نرم افزارها حروم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehrdad-bx
26-03-2008, 17:31
شما که نت بلدی حیف نیست خودتو پای این نرم افزارها حروم کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نمیخواهم خودمو حروم کنم به این دلیل می خواهم اصولی یاد بگیرم ولی نمیدونم چه طوری؟
نت در موسیقی الکترونیک به خصوص ترنس کاربرد چندانی نداره دوست من.
Mehrdad-bx
29-03-2008, 16:53
لطفا میشه راهنمایی کنید بگید چی کاربرد داره؟
برای اطلاعات بیشتر به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
Mehrdad-bx
03-04-2008, 12:08
برای اطلاعات بیشتر به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
خیـــــلی ممنونم.
MM-Aquarius
21-07-2008, 22:20
من قصد دارم به زودی یک midi controller بخرم.
به خاطر همین امروز رفتم جمهوری و قیمت گرفتم.اکثرا 2 مارک تو بازار بود: m-audio و BEHRINGER.
عجیب اینکه بین این دو مارک،چیزی حدود 100 تومان اختلاف قیمت بود! البته مدل m-audio 4 اکتاوه بود و دو اکتاوشو پیدا نکردم؛که قیمت همین 4 اکتاوش 220000 تومانه و 2 اکتاو بهرینگر 110-120 تومان.
حالا سوالم اینکه برای من مبتدی که می خوام تازه استارت بزنم و حتی تئوری موسیقی(نت)رو هم از بر نیستم کدوم مارک بهتره؟من فعلا دارم نت خونی رو تا حد زیادی به صورت تئوری و خوندن کتاب یاد میگیرم و حالا می خوام روی یک ساز به صورت عملی تمرین کنم.
یعنی من یک هدفم اینه که یه مدتی ازین کنترلر به عنوان وسیله ی آموزشی هم استفاده کنم گرچه می دونم کنترلر به خودی خود ساز محسوب نمیشه ؛آیا به نظرتون این کار من درسته و جواب می ده؟
و اینکه این اختلاف قیمت بین اون دو مارک،دقیقا به چه دلیلیه؟من احتمال می دم 2 اکتاو m-audio چیزی حدود 200 تومان باشه ازونجایی که 4 اکتاوش 220 تومانه.این یعنی تقریبا 80 تومان اختلاف قیمت با همتای بهرینگرش! یعنی میشه تنها دلیل-یا بخش بیشتر این تفاوت قیمت-فقط به خاطر اسم m-audio باشه؟ یا واقعا کیفیتشون زمین تا آسمون فرق می کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویرایش-نظرتون درباره ی این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می دونه این کیبورد رو از کجا میشه خرید؟؟
MM-Aquarius
14-08-2008, 09:19
میشه دقیقا بگید تا چه حد کاربرد داره؟
من تا الان گام ها رو تموم کردم و دارم بحث فاصله ها قسمت دومش رو می خونم.می خوام بدونم تا چه میزان باید تئوری بدونی تا بتونی در موزیک الکترونیک و به خصوص ترنس خبره بشی.
مثلا در مورد همین گام ها؛آیا لازمه که مدهای کلیسا(dorian,Lydian...)رو از بر باشم؟یا همون گام های ماژور و مینور کافیه؟
تو فروم اون سایته هم اینو پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده.چون فعالیتشون کمه.
لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من اگر فقط میخوای موسیقی الکترونیک کار کنی، فقط یه اطلاعات عمومی از تئوری موسیقی داشته باشی کافیه.
کسی آنلوک اون دوتا پلاگین باهال توی fl8 رو داره ؟
MM-Aquarius
16-08-2008, 10:18
به نظر من اگر فقط میخوای موسیقی الکترونیک کار کنی، فقط یه اطلاعات عمومی از تئوری موسیقی داشته باشی کافیه.
خوب یعنی تا گام ها و آکوردها رو بدونم بسه؟(فاصله ها،گام های ماژور و مینور،آکورد)
pedramch
11-09-2008, 22:52
دوستا ننمیشه یه آموزش کار با Fl رو هم بذارید؟!!
البته من خودم همینجوری کار کردم ولی خوب هنوز نتونستم یه آهنگ کامل بسازم.ممنون/
pedramch
13-09-2008, 01:52
قربون داداش! خودم....
من تا حالا آموزشگاهی ندیدم که بخواد این نرم افزارو آموزش بده....
من چون علاقه زیادی بهش داشتم بیشتر وقتم روش گذاشتم تا یاد گرفتم...تو بعضی سیدی ها یه سری Video Tutorial هست که به زبان انگلیسیه...چندان بدرد هم نمیخوره.....آموزش اینترنتی این نرم افزار زیاده ولی خیلی جامع و روون نیستن...من خودم قصد دارم یه آموزش توووووپ تهیه کنم تا همه براحتی بتونن استفاده کنن
البته موسیقیه خلیجی رو تا حالا هیچ جا ندیدم آموزشش رو تو سطح وب
خوب ما منتظریم.فقط جون داداش یه جوری باشه که یاد بگیریم!!!:دی
دعات میکنم اگه آموزششو بذاری.ممنونم
rezapazahr
22-09-2008, 07:49
سلام
از دوستان اگه لطف كنن يه سري آموزش از نرم افزار FL Studio اينجا قرار بدن ممنون ميشم.
از صفحه اول تا بدين جا گشتم چيزي عايدم نشد(كليه لينكا پاك شده بودن)
ممنونم
يا علي مدد.
سلام
از دوستان اگه لطف كنن يه سري آموزش از نرم افزار FL Studio اينجا قرار بدن ممنون ميشم.
از صفحه اول تا بدين جا گشتم چيزي عايدم نشد(كليه لينكا پاك شده بودن)
ممنونم
يا علي مدد.
سلام
قسمت اول:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوم:
ادامه دارد...
با احترام.
من یه سری آموزش دارم که توی وورد هستند، اگر صبر کنید براتون میزارم.
دوستان این یکی از قدیمیترین ساختههای خودمه، تقریبا برای 7 سال پیشه. اگر حسش بود دانلود کنید و گوش بدید و نظرتون رو بگید.
خوشحال میشم نظرتونرو بدونم.
YAMAHA-FZ16
03-02-2009, 08:14
سلام!میخواستم بدونم از کجا میتونم قیمت این دستگاه های turn table رو بگیرم؟؟؟منظورم از تو نت هست!کلاسهای اموزشی این دستگاه چه قیمت هستند و دوره هاشون چند وقته هستن؟؟؟؟
چه شرکتهایی این نوع دستگاه ها رو تولید میکنند؟؟از pioneer و یاماها اطلاع دارم!شرکتهای دیگه چی؟
تو کف موزیک میخوام برم!اول تو کف ارگ بودم ولی میگن ارگ خزه و کسی سراغش نمیره دیگه!برو تو کار turn table!!به خاطر همینه پیگیر این نوع دستگاه شدم!نظر شما چیه؟؟!از اطلاعات و راهنمایی شما پیشاپیش ممنونم!در ضمن من خارج از ایران هستم!
MM-Aquarius
22-03-2009, 23:28
از دوستانی که در این کار خبره هستند تقاضا دارم در مورد اصطلاحات فنی این نوع آهنگ سازی( الکترونیک) توضیحاتی بدن.
من خودم تا حد ممکن از منابع خارجی استاده کردم اما متاسفانه علی رغم اینکه از لحاظ تئوری نسبتا تفهیم شدم، نتونستم عملا اونطور که باید و شاید از اطلاعاتی که کسب کردم استفاده ی مفید کنم.
البته مشخصه که هرکسی با کمی بازی کردن با افکت ها و synth ها و synthesis کردن صداها، تا یه حدی حساب کار دستش میاد و می تونه بفهمه که هر افکت یا تغییردهنده ی موج چه تاثیری روی صدای خروجی میذاره(مثل خودم).اما اینکه یکی این موضوعات رو کاملا درک کنه و بتونه بر اساس علمش، از ابزارها استفاده کنه، یه بحث دیگست.
اصطلاحاتی مثل phasing و modulation و LFO و distortion... منظور من هستند؛ که خوب در نهایت به فیزیک صوت یا آکوستیکس مربوط میشن.
پس اگه کسی هست لطف کنه به صورت اساسی این موضوعات رو شرح بده.
مرسی.
lion_sun
03-04-2009, 01:06
کسی سایتی واسه دانلود سمپل و لوپ واسه fl سراغ نداره؟!:8:
در راستاي سوال قبل اگر كسي سايتي براي دانلود guitar pro هم داره من خييييلي ممنون ميشم.
lion_sun
14-04-2009, 00:27
در راستاي سوال قبل اگر كسي سايتي براي دانلود guitar pro هم داره من خييييلي ممنون ميشم.
دانلود کنید نسخه ی 5.1 را با حجم حدود 10 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد نرم افزار:
Guitar Pro 5 نسخه ی جدیدی از یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین نرم افزار های کمکی برای گیتار، این ساز محبوب و رایج در تمام دنیاست .نسخه ی 5 این نرم افزار قدرتمند که در کمتر از یک سال گذشته از عرضه ی خود در حدود 2 میلیون بار توسط علاقمندان دانلود شده است، ویراستار قدرتمند Tablature در دستگاههای گیتار، بانجو و باس است .
در کنار دادن نمره به شما و درج ان در محیط نرم افزار این نرم افزار منبعی بسیار ارزشمند برای تمامی گیتاریست ها از مبتدی تا مجرب هاست که به پیشرفت، آهنگسازی و ادامه مسیر هنری بسیار کمک می کند .
كسي سايتي براي دانلود guitar pro هم داره من خييييلي ممنون ميشم
شرمنده اشتباه شد من منظورم آهننگهاي ساخته شده و تبلچر ها هست
i-like-ddd
17-04-2009, 23:51
سلام به دوستان موسیقی دان میخواستم بدونم آموزش نرم افزار Final که واسه نت نویس هست رو کجا میتونم گیر بیارم؟خیلی ممنون
احمد ترابی
02-05-2009, 08:05
سلام
آیا چیزی برای دانلود گذاشتین
اگه گذاشتین چجور دانلود کنم؟
ali_gamer
09-06-2009, 17:06
خب مثل اینکه دیگه کسی اینجا پست نمی ده
خودم دوباره شروع می کنم با چند تا سورس Fl سوالی هم در این زمینه داشتید بگید تا جایی بتونم کمکتون می کنم
اینم چند تا نمونه تو سبک ترنس
اینم یه نمونه اموزشی برای ساخت این جور بیس ها
rezapazahr
20-06-2009, 03:52
خب مثل اینکه دیگه کسی اینجا پست نمی ده
خودم دوباره شروع می کنم با چند تا سورس Fl سوالی هم در این زمینه داشتید بگید تا جایی بتونم کمکتون می کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم چند تا نمونه تو سبک ترنس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم یه نمونه اموزشی برای ساخت این جور بیس ها
ممنون ميشم يه چند تا سايت خوب واسه دانلود سورسهاي FL معرفي كنيد
يا علي ...
ممنون ميشم يه چند تا سايت خوب واسه دانلود سورسهاي FL معرفي كنيد
سلام دوستان میشه قسمتی از اهنگ رو که سایتی که ازش دانلود کردم یک صدای بیپ گذاشته رو حذف کنم؟ یعنی روی صدای موزیک هی صدای بیپ بیپ میاد:|...میشه حذفید؟
دوستان ببخشید کلا میخواستم بدونم چه برنامه هایی واسه ساخت موسیقی یا ریمیکس و ... هست که ادم بتونته باهاش کار بکنه یعنی بعد از یه مدت تمرین بتونه یه کاری بکنه !!! ....
:20::20::20::20::20:کدوم از شما تا حالا آهنگ های Comix Zone Sega Game رو شنیده اگه لطف کنید و به من نرم افزار ساخت موزیش و معرفی کنید.
بچه ها سلام من پرهام هستم ملقب به parham a.p.r می خواستم ببینم می تونید یه برنامه بیت ساز حرفه ای <البته با حجم کم>
برام بزارید
خیلی ازتون ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدید چون هر جا رفتم دست خالی برگشتم
راستی اینم 3 تا آهنگ رپ که خودم خوندم اسم اولی پدر دومی اجتماع و سومی سیریش که همه کاراش رو خودم کردم وتو خونه خوندمشون لطفا نظر بدین:
بچه ها سلام من پرهام هستم ملقب به parham a.p.r می خواستم ببینم می تونید یه برنامه بیت ساز حرفه ای <البته با حجم کم>
برام بزارید
خیلی ازتون ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدید چون هر جا رفتم دست خالی برگشتم
ترو خدا جوابمو بدید بد جوری گیرم
یه آدرسی بدید زیر 20 مگ باشه
K E Y H A N
20-09-2009, 22:05
دوستان من حس خوندن صفحات قبلی را ندارم . از اینجا شروع میکنم :دی
چطوری من آهنگی رو که خوندن بصورت دیجیتال در بیارم . از این مدلی که بنیامین و خراطها و ...... میخونن :دی
نرم افزار و آموزشی در این باره وجود داره ؟؟
DJ.Mamal
11-10-2009, 20:20
من با Dance ejay كار ميكنم
اهنگامو ميتونم اينجا بذارم؟
ali_agha1981
13-12-2009, 12:17
سلام یه سوال دارم
از بین برنامه های
نیو اندو
ریزن
سونار
اف ال استودیو
و.....
کدوم برنامه برای ساخت موسیقی
حرفه ای تر هست و دوستان به بنده پیشنهاد میکنند برم کدومو یاد بگیرم و کدوم بهتره ؟؟
ali_gamer
15-12-2009, 00:30
سلام یه سوال دارم
از بین برنامه های
نیو اندو
ریزن
سونار
اف ال استودیو
و.....
کدوم برنامه برای ساخت موسیقی
حرفه ای تر هست و دوستان به بنده پیشنهاد میکنند برم کدومو یاد بگیرم و کدوم بهتره ؟؟
سلام
هر کودم مزایا یه خودشونو رو دارن
شما بهتره مشخص کنید که تو چه سبکی می خواید کار کنید ؟
ali_agha1981
15-12-2009, 11:39
سلام
هر کودم مزایا یه خودشونو رو دارن
شما بهتره مشخص کنید که تو چه سبکی می خواید کار کنید ؟
من بیشتر روی حرفه ای بودن نرم افزار تاکید داشتم که کدوم بهتره ..؟
تو مایه های سبک رپ و RnB میخوام
من بیشتر روی حرفه ای بودن نرم افزار تاکید داشتم که کدوم بهتره ..؟
تو مایه های سبک رپ و RnB میخوام
HipHop Ejay
RnB Ejay
هم هست میتونی استفاده کنی، FL STUDIO هم خیلی حرفه ایه.:46:
ببخشید دخالت کردم.
ali_agha1981
15-12-2009, 11:50
HipHop Ejay
RnB Ejay
هم هست میتونی استفاده کنی، FL STUDIO هم خیلی حرفه ایه.:46:
ببخشید دخالت کردم.
ممنون پس اینا چی ؟؟
نیو اندو
ریزن
سونار
اف ال استودیو
و.....
ممنون پس اینا چی ؟؟
نیو اندو
ریزن
سونار
اف ال استودیو
و.....
برنامه های Ejay کار کردن باهاشون آسونه، همه چیزاشم آمادس ولی خب آهنگساز واقعی با اینا آهنگسازی نمیکنه من پیشنهاد میدم از لوپ ها و سمپل های برنامه های Ejay استفاده کنی چون خیلی با کیفیت و قشنگن و آهنگ تکمیلی رو با یه برنامه ی حرفه ای تر بسازی. Reason یه برنامه ی خیلی پیچیده س که فکر نکنم بتونی باهاش کار کنی، مخصوص استادیو ها هم هست، یعنی حتما باید کیبورد (ارگ) به کامپیوترت وصل کنی تا بتونی آهنگسازی کنی، با کیبورد کامپیوتر نمیتونی بزنی. خلاصه این که خیلی پیچیده س ... سونار هم تا اونجایی که میدونم برنامه ی قوی واسه میکس صداس نه واسه آهنگسازی، FL STUDIO یه برنامه ی فوق العاده واسه آهنگسازیه، لوپ ها رو از برنامه های Ejay بیار و با FL STUIDO آهنگت رو تکمیل کن.
اگه با FL STUDIO خواستی کار کنی پیشنهاد میدم حتما همه ی VST هاش رو بخری تا یه استادیو و ابزار موزیک کامل رو واسه خودت داشته باشی.:11:
akharwarbaz
06-02-2010, 23:23
برنامه های Ejay کار کردن باهاشون آسونه، همه چیزاشم آمادس ولی خب آهنگساز واقعی با اینا آهنگسازی نمیکنه من پیشنهاد میدم از لوپ ها و سمپل های برنامه های Ejay استفاده کنی چون خیلی با کیفیت و قشنگن و آهنگ تکمیلی رو با یه برنامه ی حرفه ای تر بسازی. Reason یه برنامه ی خیلی پیچیده س که فکر نکنم بتونی باهاش کار کنی، مخصوص استادیو ها هم هست، یعنی حتما باید کیبورد (ارگ) به کامپیوترت وصل کنی تا بتونی آهنگسازی کنی، با کیبورد کامپیوتر نمیتونی بزنی. خلاصه این که خیلی پیچیده س ... سونار هم تا اونجایی که میدونم برنامه ی قوی واسه میکس صداس نه واسه آهنگسازی، FL STUDIO یه برنامه ی فوق العاده واسه آهنگسازیه، لوپ ها رو از برنامه های Ejay بیار و با FL STUIDO آهنگت رو تکمیل کن.
اگه با FL STUDIO خواستی کار کنی پیشنهاد میدم حتما همه ی VST هاش رو بخری تا یه استادیو و ابزار موزیک کامل رو واسه خودت داشته باشی.:11:
راستيتش منم الان ميخواستم fl studio رو دانلود كنم تو سرچ تو گوگل اين لينك رو پيدا كردم كه گفته 75000 هزار تا هم سمپل داره
گفتم اگه كسي خاست دانلود كنه اين لينك رو داشته باشه :11::11:
DJ POLESTAR
16-04-2010, 21:59
درود
رفقا به این تاپیک هم یه سر بزنید تا از نظرات کارآمدتون استفاده بشه...
(("نرم افزار مورد استفاده شما برای ساخت و میکس آهنگ چیست؟"))
RatAtouille
06-07-2010, 10:51
آقا يك نفر جواب اين دوست خوبمون رو ميده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق لینکی که دادی واسه ما ف ی ل ت ر ه
abdolahe
12-07-2010, 17:57
سلام دوستان سايتي دم دست داريد كه بشه vst و vsti براي اف ال دانلود كرد حجم بالاهاشو من پيدا نركدم اونجوري اگه بدين متشكر ميشم..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.