مشاهده نسخه کامل
: Kaspersky Anti-Virus یا nod32
با سلام خدمت دوستان
یه سوالی داشتم من الان از آنتی ویروس Kaspersky Anti-Virus استفاده میکنم:31:
================================================== ==
میخواستم ببینم که آنتی ویروس nod32 قوی تره یا Kaspersky Anti-Virus و چرا؟:13:
================================================== =====
2-در رده بندی آنتی ویروس ها رتبه این آنتی ویروس ها چنده (اگه اول نیستن لطف کنین آنتی ویروس با رتبه اول در رده بندی دنیا رو معرفی کنید.......):21::21::21::21::21:
================================================== ======
با تشکر از زحمات شما دوستان
Black Tiger80
02-02-2008, 19:04
با سلام خدمت دوستان
2-در رده بندی آنتی ویروس ها رتبه این آنتی ویروس ها چنده (اگه اول نیستن لطف کنین آنتی ویروس با رتبه اول در رده بندی دنیا رو معرفی کنید.......):21::21::21::21::21:
سلام
به شخصه فكر ميكنم Kaspersky خيلي مناسب تره. هم به نسبت بقيه سرعت عمل بهتري داره ، و هم تاثير محسوسي روي سرعت سيستم نميذاره.
براحتي و بدون هيچ مشكلي آپديت ميشه. ويك چيز خيلي مهم ديگه اينكه آسيب پذيريش در مقابل ويروس ها خيلي كمه. (من خودم تا حالا نديدم آسيب ببينه).
ضمن اينكه براحتي ميشه سطوح مختلف امنيتي رو با شرايط مختلف تنظيم كرد.
من خيلي از تروجان ها رو ديدم كه از زير دست بقيه آنتي ويروس ها در ميرن ولي كاسپرسكي مچشون رو ميگيره.
Nod32 هم سرعت نسبتا خوبي داره. ولي يك مقدار آسيب پذيره. ضمن اينكه نسخه كرك شد ، گاهي اوقات هنگام آپديت اذيت ميكنه.
و اينكه بنظر من Nod32 در مقابل تروجان ها يك مقدار ضعيف عمل ميكنه.
همچنين ميتونيد اين صفحه رو هم مشاهده كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
u-cant30me
14-02-2008, 13:12
با سلام خدمت دوستان
من 6 ماه از کسپر استفاده کردم امنیت خوبی رو برات به ارمغان میاره ولی اگه رم پی سی شما از 1gb یا کمتر هست پیشنهاده من به شما NOD32ورژن 3 هست که خودم هم الان نصبش دارم و کار باهاش خیلی سادس اپدیت هم میشه و از لحاظ امنیت هم میتونم بهت بگم که هیچ مشکلی پیدا نمیکنی با چند تاCD ویروسی تستش کردم هوش مصنوعی خیلی خوبی داره سریع شناسایی کرد و از بین برد
تو تروجان گیری هم فوق العاده اس خلاصه حرفام
NOD32ورژن 3.0.621.0
mm_yaghoob
02-03-2008, 22:41
دوستان من از کاسپر استفاده می کنم ولی چند مشکل هم داره.............
saeid.yavary
12-03-2008, 19:23
nod از نظر من بهتره
update شدنش راحتره و ویروسهای بیشتری رو می شناسه
ehsan-se
27-03-2008, 18:20
به نظر من nodبهتره چون هم راحتر updateمیشه هم سرعت کامپیوتر رو نمیگیره من ازش راضیم
سلام
به شخصه فكر ميكنم Kaspersky خيلي مناسب تره. هم به نسبت بقيه سرعت عمل بهتري داره ، و هم تاثير محسوسي روي سرعت سيستم نميذاره.
براحتي و بدون هيچ مشكلي آپديت ميشه. ويك چيز خيلي مهم ديگه اينكه آسيب پذيريش در مقابل ويروس ها خيلي كمه. (من خودم تا حالا نديدم آسيب ببينه).
ضمن اينكه براحتي ميشه سطوح مختلف امنيتي رو با شرايط مختلف تنظيم كرد.
من خيلي از تروجان ها رو ديدم كه از زير دست بقيه آنتي ويروس ها در ميرن ولي كاسپرسكي مچشون رو ميگيره.
Nod32 هم سرعت نسبتا خوبي داره. ولي يك مقدار آسيب پذيره. ضمن اينكه نسخه كرك شد ، گاهي اوقات هنگام آپديت اذيت ميكنه.
و اينكه بنظر من Nod32 در مقابل تروجان ها يك مقدار ضعيف عمل ميكنه.
موافقم . من خودم spyware doctor آخرین ورژنش رو ریخته بودم توسیستم ولی دو تا تروجان رو نشناخت . ولی کاسپر رو که آپدیت کردم دهنشونو صاف کرد . الان هم یک ساله که هیچ ویروس یا تروجانی نگرفتم. ضمنا صبح تا شب تو نتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.