PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در انتخاب سطری از dbgride

1795
02-02-2008, 16:04
با سلام
من مشکلی دارم که امیدوارم بتونید کمک کنید:
فرض کنید من در یک dbgride اطلاعات یک کووری را نمایش میدهم و می خوام با دابل کلیک روی یکی از سطرهای dbgride اطلاعات اون سطر در خانه هایی قرار گیرد ولی مشکل اینجاست که با دابل کلیک رو ییک سطر بطور اتوماتیک اطلاعات سطر اول در نظر گرفته می شود در واقع برای حل ان کاربر باید اول روی dbgride یکبار کلیک کند که با این کار سطر اول انتخاب می شود و بعد دابل کلیک کند اما من نمی خواهم اینگونه عمل کند و با دابل کلیک جواب بدهید لطفا جهت حل مشکل راهنمایی کنید
با تشکر

F A R H A D
02-02-2008, 17:45
سلام. من چك كردم مشكل خاصي نديدم. نمونه زير رو ببينيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1795
03-02-2008, 08:55
با سلام
عزیز با این مقادیری که شما وارد کردید درسته ولی شما بیاید در f1 سه یا چهار مقدار مشابه وارد کنید مثلا gggg و در f2 برای همین رکورد ها مقادیر متفاوت اون وقت میبینید که وقتی روی این مقادیر مشابه دابل کلیک کنید همیشه gggg اول رو انتخاب می کنه . تست کنید تا ببینید چطور میشه
در ضمن تشکر از اینکه وقت گذاشتید تا جواب من رو بدید.

مرد مباح
03-02-2008, 09:23
اولا دوست عزيز. منم برنامه رو امتحان كردم و درست كار كرد.
ثانيا اين مشكلي كه شما ميفرمائيد وقتي پيش مياد كه از فرمان Locate استفاده كنيد. يعني جستجو در كار باشه.
ولي كدهايي كه فرهاد جان نوشتن دقيقا به ركورد مورد نظر اشاره داره و هيچ مشكلي توش نيست.

نميدونم شما چرا با اين مشكل مواجه شديد. احتمالا اشتباه ميكنيد.
موفق باشيد.

1795
03-02-2008, 09:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببینید دوستان شما دستورات بالا را در edit1change بنویسید و اطلاعات را به همون شکلی که توی قسمت 3 گفتم وارد کنید می بینید که چه اتفاقی می افته
بای

F A R H A D
03-02-2008, 11:12
edit1change
اگر اين مشكل پيش نميومد بايد تعجب مي كرديد. شما داريد مقدار فيلدها رو به كنترلي وارد ميكنيد كه با وارد شدن اولين كاراكتر شروع به اجراي كد مي كنه.
نياز خودتون رو براي اين كار بيشتر شرح بديد.

1795
03-02-2008, 13:40
اگر اين مشكل پيش نميومد بايد تعجب مي كرديد. شما داريد مقدار فيلدها رو به كنترلي وارد ميكنيد كه با وارد شدن اولين كاراكتر شروع به اجراي كد مي كنه.
نياز خودتون رو براي اين كار بيشتر شرح بديد.

بابا ای ول دمت گرم درست گفتی . فهمیدم مشکل از کجاست . خیلی ممنون از راهنماییتون