مشاهده نسخه کامل
: گوشی های چینی(nokla) با نگاهی نو
Dariush_nice
01-02-2008, 15:41
سلام به همه دوستان
گوشی هایی که به تقلید از گوشی های نوکیا و خصوصا N95 وارد بازار ایران شدند ، ظاهرا با استقبال روبرو شدند و شمار کاربران این گوشی ها رو به رشده. از این رو از دوستانی که اطلاعاتی در مورد نحوه بررسی این گوشی ها هنگام خریدن دارند ، دعوت می کنم که سایرین رو هم مطلع کنند. منظور اینکه باطری این گوشی ها را چطور میشه چک کرد یا پارامترهای دیگه ای که موقع خرید مهمند.
سرفراز و سعادتمند باشید !
دوست من سلام:
1 : N95 از دو طرف کشویی یعنی یه سری دکمه مخصوص موسیقی داره که بالای صفحه نمایش به صورت کشویی ظاهر میشه.
2 : طرح دکمه های صفحه کلیدش فرق داره.
3 : اندازه اش از نمونه ی چینیش بزرگتره!
4 : رو بعضی از چینی ها نوشته نوکلا !
5 :سریالش هم در سایت نوکیا ثبت نشده!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سایت اون رو با این سریال به عنوان گوشی N95 شناسایی نمیکنه.
این ها به نظر من رسید...
موفق.باشید.
hamidrezaaa
01-02-2008, 16:11
و یه فرق خیلی تابلو تاچ اسکرین بودن گوشی های چینی از جمله N95 است
rainysky50
01-02-2008, 19:12
این اقا منظورش اینه که گوشیهای چینی رو چطوری از گوشیهای چینی تقلبی تشخیص بدن!چه در خود گوشی و چه در باتری!ولی ایشون مثل اینکه نمیدونند که همین گوشیهای چینی نوکلا خودشون تقلب ناب هستند و هیچ ارزشی ندارن!!
پست بالا تایید میشه!
در ضمن این گوشی ها تاریخ مصرف داره و بعد از 2 یا سه ماه دیدی یه هو خاموش شد و خاموش موند!! (دوربینش هم در حد Vga است:2:) البته اگر بتونه عکس هم بگیره!!:27:
ali racer
01-02-2008, 21:17
از من میشنوی نخر
ضرر میکنی....
Dariush_nice
02-02-2008, 11:01
والا من هم با شما موافقم ، این گوشی ها ، تو مایه های پول دور ریختنن. اما من دیدم همین دوروبر خود من ، از دوست و فامیل و آشنا ، سه نفر رفتن خریدن یا میخان بخرن و یکیشون هم راضیه. گفتم شاید احیانا توشون خوبم پیدا بشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.