مشاهده نسخه کامل
: من بایدچیکار کنم
بهمن تیماس
01-02-2008, 14:52
:13:1-من باید در این انجمن چی کار کنم!!!!؟؟؟؟2- اصلاچه جوری این کارها رو انجام بدهم!!!؟؟؟
ورودتون را تبریک میگم
سوما چی را میخواین بدونین؟
تا حالا اصلا تو هیچ فرومی فعالیت نداشتین؟
به طور خلاصه بگم اینجا عین یه روزنامه دیواریه که مطالبش را اعضای سایت تامین میکنن و چند تا هم مدیر داره که بر کار اعضا نظارت میکنن( یه موجود وحشی هم هست به اسم آکوا یه بعدا باهاش آشنا میشی )
شما میتونین تو تو هر کدوم از انجمن های فروم فعالیت کنین و اگه هم سوالاتی دارین تو پست جدا گانه از بقیه بپرسین برای ارسال بحث جدید تو فروم باید از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین برای پاسخ دادن و پست دادن از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین برای تنظیمات هم به قسمت تنظیمات کاربر تو بالای صفحه سمت راست مراجعه کنین اونجا میتونین برا خودتون امضا و آواتار (همین شکل ها ) قرار بدین
با ارسال هر پست هم شمارنده پستهاتون یکی زیاد میشه
سایت درجات مختلفی برای کاربرا داره مثلا شما الان عضو جدید هستین و بعد ر ابتدای فعالیت بعد اگه نباشه جاش خالیه بعد پروفشنال و بعد هم آخر فروم باز که با تعداد پست هاتون ستاره هاتون و این لقبها زیاد میشن
نکته 1 : حتما قوانین کلی سایت را بخونین
نکته 2 : حتما قوانین انجمنی را که میخواین توش فعالیت کنین بخونین
و در آخر به خانواده پی سی خوش اومدین
dizgah جون یه آکوا توهین نکن . اگر به این زیبای خفته کاری نداشته باشی که کاری باهات نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.