PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Amir Varasteh
21-02-2011, 13:48
سلام دوستان
خسته نباشید
من روی سیستم عاملم که WINDOWS 7هستش VWWARE نصب کردم و روی VMWARE یه WINDOWS 7
و موقع نصب هر دو ویندوز گزینه BRIDGE رو انتخاب کردم .IP ها رو هم SET کردم اما این دو تا با هم شبکه نمی شن؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
سلام.

شما به تنظیمات Virtual Machin ی که ساختی برو و Network Adapter رو روی VMnet8 قرار بده یا هر کدوم که دوس داری.

حالا توی سیستم Host یا همون 7 اصلی که داری برو به Control Panel -> Network & Sharing Center و از سمت چپ برو توی Change Adapter Setting و ببین اون کارت شبکه ای که برای Virtual Machine ت انتخاب کردی مثلا همون VMNet8 ، IP ش چنده ؟

جالا برو توی Virtual Machine ت و براش یک IP توی رنج همون IP که دیدی بزار.

امیدوارم متوجه شده باشی. سوال داشتی بپرس.

cool20063
25-02-2011, 01:37
سوال من اگر بخوام 2 تا pc با هم شبكه كنم با فاصله 2km از چه روشي استفاده كنم بهتره ؟ منظورم شبكه van ?

Amir Varasteh
25-02-2011, 14:33
سوال من اگر بخوام 2 تا pc با هم شبكه كنم با فاصله 2km از چه روشي استفاده كنم بهتره ؟ منظورم شبكه van ?
سلام.

اولا van نه Wan درسته.

دوما بهترین روش اینه که IP Static بگیری و از طریق بستر اینترنت شبکه رو راه بندازی.

چون کابل که نمیتونی بکشی 2 کیلومتر رو... Wireless هم که درد سر داره باید مجوز بگیری و ...

موفق باشی.

S A M S U N G
27-02-2011, 18:44
سلام .

دوستان من سیستم خونه رو با لپ تاپم شبکه کردم تا محتویات هارد سیستمم رو بریزم تو لپ تاپ .

یه سوال ! چرا اینقدر سرعت انتقال پائینه ؟ سرعت از 11 مگابایت بالاتر نمیره !

مشکل داره یا کلا همینه ؟

مخلصیم .

Amir Varasteh
27-02-2011, 20:29
سلام .

دوستان من سیستم خونه رو با لپ تاپم شبکه کردم تا محتویات هارد سیستمم رو بریزم تو لپ تاپ .

یه سوال ! چرا اینقدر سرعت انتقال پائینه ؟ سرعت از 11 مگابایت بالاتر نمیره !

مشکل داره یا کلا همینه ؟

مخلصیم .
سرعت بستگی به تجهیزاتی که استفاده کردی داره ... اما در کل طبیعیه :)

armaghanngs
02-03-2011, 21:33
واقعا کامل تو ضیح داده بودید
آرزو میکنم علمت افزون شود

PrimeP30Master
02-03-2011, 22:14
سلام دوستان ، یه سر به این تاپیک بزنید ببینید راه حلی به ذهنتون میرسه؟؟؟!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر.:11:

Amir Varasteh
02-03-2011, 22:26
سلام دوستان
خسته نباشید
من روی سیستم عاملم که WINDOWS 7هستش VWWARE نصب کردم و روی VMWARE یه WINDOWS 7
و موقع نصب هر دو ویندوز گزینه BRIDGE رو انتخاب کردم .IP ها رو هم SET کردم اما این دو تا با هم شبکه نمی شن؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
سلام.

شما Windows 7 که نصب کردی رو کارت شبکش رو VMnet2 انتخاب کن. بعد از روی سیستم اصلیت ببین که VMNet7 چه IP ای داره؟ بعد یک IP توی رنج همون برای Virtual Machine ت بزار.

سوال داشتی بپرس. موفق باشی.

sib8
03-03-2011, 11:40
سلام
من خیلی تو سایت ها گشتم ولی به جواب نرسیدم. من می خواهم یک کامپوتر در محل کارم رو از خونه کنترل کنم، اگر با نرم افزار باشه وقتی سیستم ریستارت میشه دیگه نمی شه اون سیستم رو کنترل کرد.در واقع من می خواهم یه کامپوتر را از راه دور روشن کنم، خاموش کنم ، کارم رو انجام بدم، و دوباره خاموش کنم. اگر بشه فقط از تلفن این کار رو کرد (بدون اینترنت) که چه بهتر.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

Amir Varasteh
03-03-2011, 12:03
سلام
من خیلی تو سایت ها گشتم ولی به جواب نرسیدم. من می خواهم یک کامپوتر در محل کارم رو از خونه کنترل کنم، اگر با نرم افزار باشه وقتی سیستم ریستارت میشه دیگه نمی شه اون سیستم رو کنترل کرد.در واقع من می خواهم یه کامپوتر را از راه دور روشن کنم، خاموش کنم ، کارم رو انجام بدم، و دوباره خاموش کنم. اگر بشه فقط از تلفن این کار رو کرد (بدون اینترنت) که چه بهتر.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام.

اگه اینترنت داشته باشی که بهتره... میتونی یک IP Static بگیری و بهش Remote بزنی راحت... یا اگه IP Static نداری میتونی از نرم افزار Team Viewer استفاده کنی که آموزشش توی فروم بود فک کنم.

اگر اینترنت نداری هم باید به طرفت از طریق شبکه ی تلفن V'P'N بزنی. البته همیشه باید یه نفری باشه که کامپیوتر رو روشن کنه.

موفق باشی.

mh.mahmoudi68
03-03-2011, 23:55
سلام من هر کاری کردم نشد اینترنت را شیر کنی تو شبکه یه ارور میده
بعد تو شبکه نو اینترنت اکسس نوشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cool20063
04-03-2011, 03:16
سلام.

اولا van نه Wan درسته.

دوما بهترین روش اینه که IP Static بگیری و از طریق بستر اینترنت شبکه رو راه بندازی.

چون کابل که نمیتونی بکشی 2 کیلومتر رو... Wireless هم که درد سر داره باید مجوز بگیری و ...

موفق باشی.

ميشه يك كم بيشتر توضيح بدي . بعد از گرفتن ip چه كار كنم چه نرم افزاري لازمه !:25::17:

Amir Varasteh
04-03-2011, 12:57
ميشه يك كم بيشتر توضيح بدي . بعد از گرفتن ip چه كار كنم چه نرم افزاري لازمه !:25::17:
نرم افزاری لازم نیست... تو فکر کن یک شبکه ی LAN داری که IP هم داره. چیز خاصی نیست.

moas
05-03-2011, 01:01
من کامپیوتر و لپ تاپمو با مودم وایرلس به هم شبکه کردم با لپ تاپ به راحتی به فایل های کامپیوتر دسترسی دارم ولی با کامپیوتر فقط به my document لپ تاپ دسترسی دارم هر فایلی رو که share میکنم تو کامپیوتر نشون میده ولی اجازه دسترسی نمیده مشکل کجاست؟

Amir Varasteh
05-03-2011, 01:54
من کامپیوتر و لپ تاپمو با مودم وایرلس به هم شبکه کردم با لپ تاپ به راحتی به فایل های کامپیوتر دسترسی دارم ولی با کامپیوتر فقط به my document لپ تاپ دسترسی دارم هر فایلی رو که share میکنم تو کامپیوتر نشون میده ولی اجازه دسترسی نمیده مشکل کجاست؟
سلام.

خب ببین روی اون پوشه کلیک راست کن و به Properties برو و به تب Security برو و Edit رو بزن و Everyone رو Add کن و Full Control رو تیک بزن و Ok کن.

tttvvvaaa
12-03-2011, 14:15
سلام.ببخشید من میخواستم بدونم چجوری میشه چند تا (حدودا 10 -12تا) کامپیوتر رو با WLAN به هم share کرد؟

Amir Varasteh
12-03-2011, 20:06
سلام.ببخشید من میخواستم بدونم چجوری میشه چند تا (حدودا 10 -12تا) کامپیوتر رو با WLAN به هم share کرد؟
سلام.

میتونی یک Access Point بگیری و برای هر سیستم هم یک کارت شبکه وایرلس بگیری.

بعد باید IP بدی و همین... بقیش با کابلی فرقی نداره.

tttvvvaaa
13-03-2011, 16:31
دوست عزیز میشه به طور کامل تمام مراحل شبکه کردن رو توضیح بدی؟ من 11 تا سیستم گرفتم واسه همشون هم کارت شبکه وایرلس گرفتم و یه دونه هم اکسس پوینت واسه ی این 11 تا گرفتم مدل TP-Link.اما اصلا مراحل شبکه کردن رو بلد نیستم.اگه لطف کنید یه مقاله ی جامع و کامل قرار بدید ممنون میشم.

tttvvvaaa
13-03-2011, 16:44
در ضمن من میخوام این کار رو روی ویندوز اکس پی انجام بدم

Amir Varasteh
13-03-2011, 23:10
دوست عزیز میشه به طور کامل تمام مراحل شبکه کردن رو توضیح بدی؟ من 11 تا سیستم گرفتم واسه همشون هم کارت شبکه وایرلس گرفتم و یه دونه هم اکسس پوینت واسه ی این 11 تا گرفتم مدل TP-Link.اما اصلا مراحل شبکه کردن رو بلد نیستم.اگه لطف کنید یه مقاله ی جامع و کامل قرار بدید ممنون میشم.
صفحه ی اول رو ببین.

tttvvvaaa
14-03-2011, 14:52
واسه ی 9 تای دیگه هم تنظیمات دومی اعمال بشه(با یک واحد اضافه کردن به شماره ی آخر) نه؟

Amir Varasteh
14-03-2011, 14:55
واسه ی 9 تای دیگه هم تنظیمات دومی اعمال بشه(با یک واحد اضافه کردن به شماره ی آخر) نه؟
آره دیگه.

اون IP نمیتونه مشترک باشه. باید متفاوت باشن با هم.

resident
15-03-2011, 14:08
سلام، من مودم TP-LINK W8901G دارم و مسئله زیر رو نمیتونم حل کنم:
اینکه چطوری میتونم دو تا کامپیوتر رو که به مودم وصل هستن و از طریق مودم به اینترنت پرسرعت، و توی Network Places فایل های Share به راحتی مشاهده و قابل دسترسی هستن؛
1. حالا چطوری میتونم بازی های LAN رو انجام بدم؟ IP کامپیوتر خودم 19.168.1.2 و IP اون یکی 192.168.1.3 تعریف شده. اما توی بازی ها زمانی که IPها رو وارد میکنیم پیدا نمیشن یا وقتی search میکنم پیدا نمیشن!! باید چیکار کنم؟
2. برای بازی های online چه راه حلی هست که همزمان دو تا کامپیوتر از طریق internet آنلاین بتونن بازی کنن؟! چون زمانی که یه کامپیوتر لاگین میشه، اون یکی کامپیوتر نمیتونه لاگین کنه.
=================================
==========مشکل برطرف شد============
=================================

tttvvvaaa
16-03-2011, 15:52
ممنون دوستان.همشون به هم شبکه شدن.فقط یه سوال دیگه :
چجوری میتونم فایل ها رو با هم به اشتراک بذارم؟آیا نیازه که یه ادمین تعریف بشه واسه شبکه؟

Amir Varasteh
16-03-2011, 17:04
ممنون دوستان.همشون به هم شبکه شدن.فقط یه سوال دیگه :
چجوری میتونم فایل ها رو با هم به اشتراک بذارم؟آیا نیازه که یه ادمین تعریف بشه واسه شبکه؟
برای Share کردن فایل ها هم روی پوشه ای که میخوای Share کنی کلیک راست کن و Properties رو بزن و برو به تب Sharing و Advanced Sharing رو بزن. سپس Share this folder رو بزن و برای تعیین سطح دسترسی هم Permissions رو بزن.

Admin هم که باید داشته باشه شبکه.

afceaglee2013
17-03-2011, 09:52
صبح همگی به خیر

آقا من یه دسکتاپ دارم که win7 64 بیتی داره که به اینترنت وصله یه لپتاپ هم دارم که ویستا 32 بیتی داره میخوام اینا رو با بلوتوث شبکه کنم هدف اصلیم ارتباط 2 کامپیوتره ولی اگه تونستم اینترنت رو هم به لپتاپ منتقل کنم دیگه نور علی نور میشه.. مودم adsl هم یه پورت داره حالا اینترنت زیاد مهم نیست فعلا شبکه کنیم تا بعد :31:
از شبکه هم چیزی نمیدونم .. پست اولو خوندم و ip ها رو ست کردم ولی هیچی نشد :31: .. توnetwork and sharing center هر دو کامپیوتر شبکه وصل میشه که اینترنت نداره(تو لپتاپ) یه فولدر رو هم تو دسکتاپ share کردم ولی نتونستم از لپتاپ باز کنم ..
لطفا راهنمایی کنید .. چیکار باید بکنم؟ خیلی تو کف شبکه کردنم ... :19:

hamed888
17-03-2011, 18:17
سلام دوستان . من کامپیوتر خونه را با نوت بوک شبکه میکنم همه مراحل به خوبی پیش میره و با هم شبکه میشن . ولی روی نوت بوک که ویندوز 7 نصب هست گوشه سمت راست روی قسمت شبکه علامت تعجب داخل یه مثلث زرد میاد و نام سرور که همون کامپیوتر خونه باشه رو به صورت undefined network میشناسه . مشکلش چی هست .. و اینکه از کجا میتونم سرور رو عوض کنم ؟

tttvvvaaa
18-03-2011, 14:44
والا من اینجا دکمه ی تشکر رو نمیبینم که بتونم ازتون تشکر کنم.
راستی یه سوال دیگه : آیا راهی هست که سرعت انتقال دیتا رو تو WLAN بالا برد؟ الآن سرعت شبکه ی من 54Mbps هستش.آیا میشه کاری کرد که سرعتش به 100 مگابیت بر ثانیه برسه؟...

komeil_ebrahimi
18-03-2011, 15:39
سلام
میخواستم دو تا کامپیوتر (با وینوز ایکس پی و سون ) رو با کابل شبکه به هم وصل کنم .
ولی چون از اینترنت ADSL استفاده میکنم (از پورت USB)، نمیشه از اون IPهایی که در فروم پیسی ورد معرفی شده استفاده کرد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی من رو راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fh poet IT
18-03-2011, 17:16
سلام
عالی بود متشکرم
برای استفاده های شرکتی باید حتما در کلاسهای شبکه شرکت کنیم؟ (دانشجوی IT)

enjoo
20-03-2011, 14:33
سلام
چطور میشه بصورت وایرلس دو کامپیوتر را شبکه کرد

abdol.hamid69
20-03-2011, 16:44
سلام
وقتی روی شبکه خانگی Lan از کامپیوتر اول کامپیوتر دوم را مانیتورینگ میکنم کامپیوتر دوم از یوزر خارج می شه یعنی Switch User میشه و فقط از کامپیوتر اولی دسکتاپش کار میکنه و وقتی که کامپیوتر دومی وارد یوزرش میشه Remote Desktop Connection کامپیوتر اول قطع می شه
یه برنامه میخوام که وقتی کامپیوتر دومی را مانیتور می کنم کامپیوتر دوم یوزرش سویچ نکنه
ضمنا ویندوز کامپیوترها سون

nasime tasnim
20-03-2011, 17:17
سلام
دوستان من تمام این راهها رو رفتم هردوسیستم ویندوز 7 هست منتهی موقع وارد شدن ازمن پسورد میخواد این چیه؟

ahmad27
21-03-2011, 15:09
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یه پی سی و یه لپتاپ رو از طریق مودم وایرلس شبکه کردم.
ولی شبکه ام یه مشکلی داره
از تو لپ تاپ میتونم به فایل های شیر شده پی سی دسترسی پیدا کنم
ولی از تو پی سی نمیتونم به فایل های شیر شده لپ تاپ دسترسی پیدا کنم
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmad27
25-03-2011, 10:50
از تو لپ تاپ میتونم به فایل های شیر شده پی سی دسترسی پیدا کنم
ولی از تو پی سی نمیتونم به فایل های شیر شده لپ تاپ دسترسی پیدا کنم
این ارور رو میده

دوستان...
کسی نبود؟

Lofty
28-03-2011, 07:47
سلام
بعد از شبکه کردن لپتاپی که ویندوز 7 نصب است با کامپیوتری رو میزی که ویندوز xp نصب است ارتباط برقرار است ولی مشکل:
پوشه هایی که روی لپتاپ ویندوز 7 شر میشه در محیط xp دیده میشه ولی عدم دسترسی و ارور اکسس دیناید میده .....
علتش چیست ؟
یوزر سیستم xp پسورد نداره ....

ehsan6811
29-03-2011, 08:59
با سلام خدومت دوستان میخاستم کامپیوتر دیسکتاپ رو با لپتاپ شبکه کنم و با لپتاپ دی وی دی رایت کنم میتونید برنامه ای برای این کار معرفی کنید دی وی دی رایتر روی دیسکتاپ نصبه میخام با لپتاپ فایلا رو انتخاب کنم و با رایتر دیسکتاپ رایت بشه از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه

Amir Varasteh
31-03-2011, 11:32
سلام
چطور میشه بصورت وایرلس دو کامپیوتر را شبکه کرد

Amir Varasteh
31-03-2011, 11:44
سلام
بعد از شبکه کردن لپتاپی که ویندوز 7 نصب است با کامپیوتری رو میزی که ویندوز xp نصب است ارتباط برقرار است ولی مشکل:
پوشه هایی که روی لپتاپ ویندوز 7 شر میشه در محیط xp دیده میشه ولی عدم دسترسی و ارور اکسس دیناید میده .....
علتش چیست ؟
یوزر سیستم xp پسورد نداره ....
سلام.

اولا برای هر دو سیستم پسود بزار.

دوما توی XP روی پوشه ی Share شده کلیک راس کن و به Properties و تب Security برو و Everyone رو اضافه کن و بهش Full Control بده.

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

با سلام خدومت دوستان میخاستم کامپیوتر دیسکتاپ رو با لپتاپ شبکه کنم و با لپتاپ دی وی دی رایت کنم میتونید برنامه ای برای این کار معرفی کنید دی وی دی رایتر روی دیسکتاپ نصبه میخام با لپتاپ فایلا رو انتخاب کنم و با رایتر دیسکتاپ رایت بشه از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام.

شما میتونی از Remote Desktop استفاده کنی که از قابلیت های خود ویندوزه.

اگه راهنمایی خواستی بگو.

ssksentower
31-03-2011, 22:47
میبخشید می‌خواستم بدونم می‌شه از طریق ۱ مودم وایرلس(td-w8901G) بین ۱ pc و ۱ لپ‌تاپ homegroup تشکیل داد و با لپ‌تاپ به اینترنت هم وصل بود حالا وایرلس یا با وایر؟:31: (windows 7)

virus2009
01-04-2011, 00:03
*مژده:33:-------------------------------:33:مژده*

با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی،
دوستان عزیز مخصوصا اونهایی که برای شبکه کردن 2 تا سیستم علی الخصوص با سیستم عاملهای متفاوت مثل XP & 7 مشکل دارند در یکی دو روز آینده منتظر یه مقاله توپ و کار آمد و100 درصد عملی در همین تاپیک باشند؟!!:15:
راستشو بخواید من خودم مشکلاتی مثل مشکلات شما داشتم و هر جا هم گشتم و پرسیدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم که خودم راه حل رو پیدا کنم و با یاری خداوند بزرگ تونستم راه حل این مشکلات رو پیدا کنم و انشاءالله اطلاعات بدست آمده رو جمع بندی میکنم و بعد از اینکه دوباره جهت درست بودن راه حل ها ، مراحل کار رو باز به صورت عملی تست کردم ، بزودی اونها رو به صورت یه فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد؟!!:26:
ناگفته نماند که من الآن که دارم این پست رو مینویسم از طریق اینترنت Share شده بین سیستمهامه (اولین کارم با این Share انجام شده ، نوشتن این پست بوده) و همچنین براحتی میتونم از Share فایلهای دو تا سیستم استفاده کنم بدون هیچ گونه مشکلی یا اروری؟!!:18::26:
دوستان منتظر باشید و دیگه ناراحت وصل نشدن سیستمهاتون نباشید ؛ اینو بهتون قول میدم!!:46:

موفق باشید و سربلند%100%:10:

آقا چی شد این آموزشت
سرکاری بود... ؟؟؟؟

sajjadetemadfar
01-04-2011, 18:09
اتصال دو کامپیوتر به وسیله ی مودم ADSL
ا عرض سلام یه سوال دارم
من یه مودم ADSL دارم مارکش D-link است کلن کاری به مارک ندارم پشت دستگاه من دوتا خروجی واسه اینترنت ADSL برای 2 عدد کامپیوتر است
یعنی اگه بخوایم 2 سیستم رو اینترنت دارکنیم فیش یکی رو به خروجی اول که به صورت Lan هست میزنیم و کامپیوتر دوم رو به خروجی دوم مودم که به صورت usb هست متصل میکنیم
خوب تا اینجا هردو سیستم ما دارای اینترنت شدند
ولی ارتباطی از نظر شبکه ای با هم ندارند یعنی به صورت مستقل عمل میکنند و فقط اینترنت دارند
آیا راهی داره که بدون قطع کردن اینترنت و با همین مودم شبکه بشن سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

PrimeP30Master
03-04-2011, 12:13
آقا چی شد این آموزشت
سرکاری بود... ؟؟؟؟ __________________

سلام دوست عزیز ، خوبه خدا رو شکر یکی یه در خواست داد ؟!
من حقیقتا این آموزش رو داشتم دیگه تمومش میکردم که به یه پروژه خوردم و وقت نکردم تمومش کنم و از اونجایی هم که دیدم کسی سراغی نگرفت و اهمیت نداد منم دیگه تمومش نکردم و همون جوری گذاشتمش آخه گفتم لابد به کار کسی نمیاد که استقبالی ازش نشد و منم بی خیالش شدم چون حقیقتا باید از وقت کارای دیگم بزنم ولی خوب چون شما دوست عزیز به هر حال سراغی از ما گرفتی ، به روی چشم حتما میرم سر و سراغش و هر طوری شده تموم و آمادش میکنم و براتون اینجا قرارش میدم تا استفاده کنید ، مطمئن باشید و صبور دوستان؟!!:46:

virus2009
06-04-2011, 11:17
سلام دوست عزیز ، خوبه خدا رو شکر یکی یه در خواست داد ؟!
من حقیقتا این آموزش رو داشتم دیگه تمومش میکردم که به یه پروژه خوردم و وقت نکردم تمومش کنم و از اونجایی هم که دیدم کسی سراغی نگرفت و اهمیت نداد منم دیگه تمومش نکردم و همون جوری گذاشتمش آخه گفتم لابد به کار کسی نمیاد که استقبالی ازش نشد و منم بی خیالش شدم چون حقیقتا باید از وقت کارای دیگم بزنم ولی خوب چون شما دوست عزیز به هر حال سراغی از ما گرفتی ، به روی چشم حتما میرم سر و سراغش و هر طوری شده تموم و آمادش میکنم و براتون اینجا قرارش میدم تا استفاده کنید ، مطمئن باشید و صبور دوستان؟!!:46:

آقا شما نمی خواد آموزش درست کنی
فقط یک توضیح مختصر بده چه کاری علاوه بر روش پست اول انجام دادی
زیاد درگیرش نشو

pouria_br
07-04-2011, 00:06
زیاد درگیرش نشو
سلام
بابا چی کارش داری
بزار درگیر بشه :31:
بزار بره تو عمق فاجعه
اینطوری خیلی بهتر میتونه مفهوم کاراش رو برسون
:11:
دمت گرم داداش منتظر هستیم

matin_vv
07-04-2011, 09:15
حذف شود.......

mohsen_rkh
07-04-2011, 22:04
سلام. من می خوام لپ تاپ و دسکتابم رو با هم شبکه کنم. ویندوز لپ تاپم 7 هست و ویندوز دسکتاپم XP. کسی میتونه کمکم کنه؟

maziarb
07-04-2011, 22:12
بايد workgroup ها همنام باشن بعدش فولدر رو share كن ودسترسي رو واسه everyone بذار و برو توي network بايد ببيني

ghasem13
09-04-2011, 22:12
سلام.
مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟

PrimeP30Master
10-04-2011, 00:47
سلام.
مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟

سلام دوست عزیز ،
اگه مطمئنی که درایور شبکه رو درست نصب کردی که احتمال 90% هم درست نصب شده، برو سراغ کابلت ببین مشکلی نداره،
از جایی قطعی پیدا نکرده ، یا اینکه بررسی کن ببین کابلت کراسه یا مستقیمه ؟ اگه مستقیمه که اشکال از همونه و باید یه کراس بسازی ؛ و اگه نه کابلت کراسه ، باید کابل رو بررسی کنی که آیا رشته های کابل در هر دوسر بدرستی در سوکت جا زده شدن یا نه و من چون خودم یه چنین مشکلی برام پیش اومده بود ، احتمال میدم که کابل کراست رو اشتباه ساختی یا ساختن؟!!
حتما بررسی کن قبل از اینکه راه های دیگه ای رو بری چون همین مشکل یه مدت وقت منو گرفت؟!!

ghasem13
10-04-2011, 05:55
سلام دوست عزیز ،
اگه مطمئنی که درایور شبکه رو درست نصب کردی که احتمال 90% هم درست نصب شده، برو سراغ کابلت ببین مشکلی نداره،
از جایی قطعی پیدا نکرده ، یا اینکه بررسی کن ببین کابلت کراسه یا مستقیمه ؟ اگه مستقیمه که اشکال از همونه و باید یه کراس بسازی ؛ و اگه نه کابلت کراسه ، باید کابل رو بررسی کنی که آیا رشته های کابل در هر دوسر بدرستی در سوکت جا زده شدن یا نه و من چون خودم یه چنین مشکلی برام پیش اومده بود ، احتمال میدم که کابل کراست رو اشتباه ساختی یا ساختن؟!!
حتما بررسی کن قبل از اینکه راه های دیگه ای رو بری چون همین مشکل یه مدت وقت منو گرفت؟!!
حتما موردی که گفتی رو برسی می کنم.
الان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟

matin_vv
10-04-2011, 13:25
دوستان سلام.
من یه لپ تاپ و یه PC که هر دو ویندوز 7 دارند به صورت وایرلس Homegroup کردم و شبکه شده ان.
روی هر دو هم Avira Premium Security Suite نصب کردم.
در قسمت Network هم هر دو دستگاه همدیگه رو پیدا میکنند.
اما مشکل اینجاست که من در لپتاپ وقتی به قسمت Homegroup میرم، میگه هیچ کامپیوتر دیگه ای در شبکه نیست! در حالی که وقتی در PC وارد Homegroup میشم، به راحتی لپتاپ رو نشون میده و مشکلی هم نداره.
تنظیماتی که انجام دادم هم روی هر دو سیستم کاملاً یکی هست!
ایراد از کجاست که لپ تاپ در پیدا کردن PC در Homegroup مشکل داره؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

PrimeP30Master
12-04-2011, 15:49
الان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟

در ویندوز XP
My Computer---> right click--->Properties--->hardware--->Device Manager--->Network adapters

در ویندوز Seven
My Computer---> right click--->Properties--->Device Manager--->Network adapters

به آدرس های بالا برید و اگه کارتتون نصب شده باشه مدلش رو در زیرشاخه آداپتور شبکه می تونید ببینید مثل :
Realtek , Marvell yukon &...

mohsen_rkh
12-04-2011, 18:07
یه نفر اینجا نیست به ما بگه چطوری لپ تاپ و دسکتاپم رو با هم شبکه کنم؟
سیستم عامل لپ تاپ: Microsoft® Windows® 7
سیستم عامل دسکتاپ: Microsoft® Windows® XP

PrimeP30Master
12-04-2011, 20:40

سلام بر همه دوستان ،
دوست عزیز من هستم و جواب شما رو هم به صورت کامل میدم و الآن هم اومدم بگم که مقاله ی آموزشی که بهتون قولش رو داده بودم آماده شده و انشاءالله تا فردا براتون آپلودش میکنم و همینجا برای دانلود میذارمش.
جواب شما دوست عزیز هم به طور کامل و مفصل در این مقاله است؟!!
پس منتظر قرار دادن لینک دانلود در پست بعدی من در همین تاپیک باشید%100%!!
.............

mohsen_rkh
13-04-2011, 13:10

سلام بر همه دوستان ،
دوست عزیز من هستم و جواب شما رو هم به صورت کامل میدم و الآن هم اومدم بگم که مقاله ی آموزشی که بهتون قولش رو داده بودم آماده شده و انشاءالله تا فردا براتون آپلودش میکنم و همینجا برای دانلود میذارمش.
.............
دوست عزیز خیلی ممنون ولی من مشکلم رو حل کردم.
الان لپ تاپ و دسکتاپم با هم شبکه هستن.
اگر کسی از دوستان مشکلش مشابه مشکل من هست بفرماین که کمکشون کنم.

emad64
13-04-2011, 17:11
*مژده:33:-------------------------------:33:مژده*

دوستان عزیز مخصوصا اونهایی که برای شبکه کردن 2 تا سیستم علی الخصوص با سیستم عاملهای متفاوت مثل XP & 7 مشکل دارند در یکی دو روز آینده منتظر یه مقاله توپ و کار آمد و100 درصد عملی در همین تاپیک باشند؟!!:15:
راستشو بخواید من خودم مشکلاتی مثل مشکلات شما داشتم و هر جا هم گشتم و پرسیدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم که خودم راه حل رو پیدا کنم و با یاری خداوند بزرگ تونستم راه حل این مشکلات رو پیدا کنم و انشاءالله اطلاعات بدست آمده رو جمع بندی میکنم و بعد از اینکه دوباره جهت درست بودن راه حل ها ، مراحل کار رو باز به صورت عملی تست کردم ، بزودی اونها رو به صورت یه فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد؟!!:26:
ناگفته نماند که من الآن که دارم این پست رو مینویسم از طریق اینترنت Share شده بین سیستمهامه (اولین کارم با این Share انجام شده ، نوشتن این پست بوده) و همچنین براحتی میتونم از Share فایلهای دو تا سیستم استفاده کنم بدون هیچ گونه مشکلی یا اروری؟!!:18::26:
دوستان منتظر باشید و دیگه ناراحت وصل نشدن سیستمهاتون نباشید ؛ اینو بهتون قول میدم!!:46:

موفق باشید و سربلند%100%:10:

سلام بر همه دوستان ،
.............

سلام دوست عزیز. فردا شدا. منتظر مقالت هستیم. بجنب که دعای خیره خیلیا قراره بیاد پشت سرت :46:

PrimeP30Master
13-04-2011, 21:43
نوشته شده توسط PrimeP30Master [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*مژده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مژده*

دوستان عزیز مخصوصا اونهایی که برای شبکه کردن 2 تا سیستم علی الخصوص با سیستم عاملهای متفاوت مثل XP & 7 مشکل دارند در یکی دو روز آینده منتظر یه مقاله توپ و کار آمد و100 درصد عملی در همین تاپیک باشند؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواید من خودم مشکلاتی مثل مشکلات شما داشتم و هر جا هم گشتم و پرسیدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم که خودم راه حل رو پیدا کنم و با یاری خداوند بزرگ تونستم راه حل این مشکلات رو پیدا کنم و انشاءالله اطلاعات بدست آمده رو جمع بندی میکنم و بعد از اینکه دوباره جهت درست بودن راه حل ها ، مراحل کار رو باز به صورت عملی تست کردم ، بزودی اونها رو به صورت یه فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگفته نماند که من الآن که دارم این پست رو مینویسم از طریق اینترنت Share شده بین سیستمهامه (اولین کارم با این Share انجام شده ، نوشتن این پست بوده) و همچنین براحتی میتونم از Share فایلهای دو تا سیستم استفاده کنم بدون هیچ گونه مشکلی یا اروری؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منتظر باشید و دیگه ناراحت وصل نشدن سیستمهاتون نباشید ؛ اینو بهتون قول میدم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید و سربلند%100%

سلام بر همه دوستان عزیز ،:11:
این پستی بود که من چندین وقت پیش داده بودم و به دلایل مشکلات و کار زیاد و...فرصت نکردم به طور کامل عملیش کنم ولی حالا با دست پر اومدم؟!!
البته شرمنده که دیر لینک رو گذاشتم ، آخه سرعت اینترنتم پایینه و مجبور شدم برم کافی نت براتون آپلودش کنم ولی در عوض لینکش رو براتون مستقیم کردم تا دیگه برا دانلودش زحمتی نداشته باشید؟!!:46::12::26:
-------------------------------------------------------------------------------------------
این فایل به صورت exe فشرده شده و مطمئن باشید که ویروس یا چیز دیگه ای نیست و پس از دانلود هنگام بازکردن ازتون پسورد میخواد که پسوردش رو هم در زیر براتون گذاشتم؟!!
حجم فایل : 22Mb
فرمت : PDF
تعداد صفحات :40 صفحه
پسورد :
---------------------------------------------
لینک مستقیم :

دوستان بازم شرمنده اگه دیر شد ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید و اگه هم مشکلی یا سوالی داشتید من در خدمتم.
موفق باشید و سر بلند%100%:46::10::11:

pouria_br
13-04-2011, 23:39
این پستی بود که من چندین وقت پیش داده بودم و به دلایل مشکلات و کار زیاد و...فرصت نکردم به طور کامل عملیش کنم ولی حالا با دست پر اومدم؟!!
البته شرمنده که دیر لینک رو گذاشتم ، آخه سرعت اینترنتم پایینه و مجبور شدم برم کافی نت براتون آپلودش کنم ولی در عوض لینکش رو براتون مستقیم کردم تا دیگه برا دانلودش زحمتی نداشته باشید؟!!:46::12::26:
-------------------------------------------------------------------------------------------
این فایل به صورت exe فشرده شده و مطمئن باشید که ویروس یا چیز دیگه ای نیست و پس از دانلود هنگام بازکردن ازتون پسورد میخواد که پسوردش رو هم در زیر براتون گذاشتم؟!!
پسورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
لینک مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان بازم شرمنده اگه دیر شد ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید و اگه هم مشکلی یا سوالی داشتید من در خدمتم.
برای سلامتیه آقای راننده نه ببخشید برای این دوست عزیزمون که تلاش کردن و این مطلب مفید رو گذاشتن یه کف مرتب تشکر کنید :31:
دمت گرم خیلی آقایی
هنو دانلود نکردم
ولی باز هم از زحماتت ممنون :11:
ویرایش میشه:
من دانلود کردم
آقا دمت گرم
خیلی چیز خفنیه
ایشالا خداوند هم در این دنیا و هم در اون دنیا پاداش سنگینی اعطا کنه :31:

emad64
14-04-2011, 12:46
پسورد :
لینک مستقیم :

دوستان بازم شرمنده اگه دیر شد ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید و اگه هم مشکلی یا سوالی داشتید من در خدمتم.

واقعاً ازت ممنونیم. آموزش خیلی جامعیه.. من دانلودش کردم و مطالعش کردم ولی مشکل من هنوز پا برجاست چون من از کارت شبکه ی وایرلس استفاده میکنم و یه مودم Wifi هم دارم.

یه سؤال دارم..

من مودم Wifi دارم. رو هر سیستمم هم یه کارت شبکه وایرلس. اینترنت رو با این کارت شبکه های وایرلس میگیرم و تو سیستمم ازش استفاده میکنم. پس کارت شبکه های من مشغول گرفتن دیتا از مودم wifi هستن. میتونم همزمان هم از مودم Wifi استفاده کنم و هم شبکه باشم به یه سیستم دیگه ؟
اگه آره، به چه صورت ؟
اگه هم نه، راه ارش چیه ؟

abadan20022002
14-04-2011, 14:50
سلام ممنونم از راهنمایی بسیار خوب و روانی که ارائه دادین من که تونستم براحتی دو کامپیوتر خودمو با کراس وصل کنم ولی دو مشکل دارم :
1- فقط از یک کامپیوتر میشه به کامپیوتر بعدی دسترسی داشت
2- نمیشه به اینترنت وصل بشم از راه کامپیوتر دوم

میشه کمکم کنید لطفاً

matin_vv
14-04-2011, 15:13
دوستان سلام.
من یه لپ تاپ و یه PC که هر دو ویندوز 7 دارند به صورت وایرلس Homegroup کردم و شبکه شده ان.
روی هر دو هم Avira Premium Security Suite نصب کردم.
در قسمت Network هم هر دو دستگاه همدیگه رو پیدا میکنند.
اما مشکل اینجاست که من در لپتاپ وقتی به قسمت Homegroup میرم، میگه هیچ کامپیوتر دیگه ای در شبکه نیست! در حالی که وقتی در PC وارد Homegroup میشم، به راحتی لپتاپ رو نشون میده و مشکلی هم نداره.
تنظیماتی که انجام دادم هم روی هر دو سیستم کاملاً یکی هست!
ایراد از کجاست که لپ تاپ در پیدا کردن PC در Homegroup مشکل داره؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟

emad64
14-04-2011, 16:06
سلام ممنونم از راهنمایی بسیار خوب و روانی که ارائه دادین من که تونستم براحتی دو کامپیوتر خودمو با کراس وصل کنم ولی دو مشکل دارم :
1- فقط از یک کامپیوتر میشه به کامپیوتر بعدی دسترسی داشت
2- نمیشه به اینترنت وصل بشم از راه کامپیوتر دوم

میشه کمکم کنید لطفاً

سلام..
ویندوزت چیه ؟
سیستم سرور کدوم سیستمه ؟ اونی که اینترنت داره ؟
چه IP ها یی به سیستم ها دادی ؟ به سیستم سرور چه IP دادی و به سیستم دومت چه IP دادی ؟
از هر سیستم میتونی اون یکی سیستم رو پینگ کنی ؟

mohsen_rkh
14-04-2011, 20:23
سلام دوستان. من لپ تاپ و دسکتاپم رو از طریق کابل Cross شبکه کردم. الان که کابل رو جدا کردم می بینم که لپ تاپم به طور اتوماتیک از طریق WiFi با دسکتاپم شبکه شده (مودم ADSL WiFi به دسکتاپم وصله). این قضیه خیلی برام جالبه چون من هیچ تلاشی برای این کار نکردم. الان از طریق WiFi هم به دسکتاپم وصلم و هم به اینترنت و به راحتی فایل های اون سیستم رو دارم تو این سیستم کپی می کنم. اگه کسی میخواد سیستم هاش رو به این صورت شبکه کنه و مشکل داره بفرماین که کمک کنم.
ویرایش: راستی Remote Desktop Connection رو هم امتحان کردم و به راحتی میتونم ازش استفاده کنم.

emad64
14-04-2011, 20:32
سلام دوستان. من لپ تاپ و دسکتاپم رو از طریق کابل Cross شبکه کردم. الان که کابل رو جدا کردم می بینم که لپ تاپم به طور اتوماتیک از طریق WiFi با دسکتاپم شبکه شده (مودم ADSL WiFi به دسکتاپم وصله). این قضیه خیلی برام جالبه چون من هیچ تلاشی برای این کار نکردم. الان از طریق WiFi هم به دسکتاپم وصلم و هم به اینترنت و به راحتی فایل های اون سیستم رو دارم تو این سیستم کپی می کنم. اگه کسی میخواد سیستم هاش رو به این صورت شبکه کنه و مشکل داره بفرماین که کمک کنم.

من ! من ! من !
اگه کمکم کنی خیلی عالی میشه..
من تو IP دادن به سیستمم موندم.. یه سیستمم 7 هست و اون یکیXP. اگه 7به 7 رو هم بهم بگی چجوری باید IP بدم، خودم واسه XP حلش میتونم بکنم. البته فکر کنم :46:

mohsen_rkh
14-04-2011, 21:50
یه سؤال دارم..

من مودم Wifi دارم. رو هر سیستمم هم یه کارت شبکه وایرلس. اینترنت رو با این کارت شبکه های وایرلس میگیرم و تو سیستمم ازش استفاده میکنم. پس کارت شبکه های من مشغول گرفتن دیتا از مودم wifi هستن. میتونم همزمان هم از مودم Wifi استفاده کنم و هم شبکه باشم به یه سیستم دیگه ؟
اگه آره، به چه صورت ؟
اگه هم نه، راه ارش چیه ؟
شما اول تنظیمات Advanced Sharing System رو به صورت زیر انجام بدید.
Turn on Network Discovery
Turn on file and printer sharing
Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders
Use 128-bit encryption to help protect file sharing connections (recommended)
Turn of password protect sharing
بعد فولدر ها یا درایو هایی که می خواید به اشتراک بذارید رو Share کنید.
بعد از طریق WiFi به مودمتون وصل شید.
تمامی تنظیمات رو باید توی هر دو سیستم انجام داده باشید.
در ضمن اسم Workgroup توی هر دو سیستم باید یکی باشه و اسم کامپیوتر باید متفاوت باشه.
موفق باشید. :10:

abadan20022002
15-04-2011, 00:35
سلام..
ویندوزت چیه ؟
سیستم سرور کدوم سیستمه ؟ اونی که اینترنت داره ؟
چه IP ها یی به سیستم ها دادی ؟ به سیستم سرور چه IP دادی و به سیستم دومت چه IP دادی ؟
از هر سیستم میتونی اون یکی سیستم رو پینگ کنی ؟

سلام آقا عماد ممنونم که قبول زحمت کردین و نیت کردین به من کمک کنین - بله سیستم سرور همونیه که اینترنت داره .من دسک تاپ دارم با یه لب تاب که هردو xpهسن - چون دسک تاپ دوتا کارت شبکه داره(یکی مال خود مین بورد هست یکیم خودم خریدم -)در ضمن اینترنت من وایرلس هست که کابل آنتن رو توی کارت شبکه ی مین برد وصل کردم و کابل کراس رو توی کارت خریداری شده، من برای دسک تاپ که اینترنت داره:IP address-192.168.0.1--subnet mask-255.255.255.0---preferred DNS server-192.9.9.3معرفی کردم وبرای لب تاب که فقط یه شیار برای ورود کابل داره اینارو معرفی کردم :IP address-192.168.0.2---subnet mask-255.255.255.0---Default gateway-192-168-0-1---preffered DNS server-192.9.9.3 من روش پینگ رو انجام ندادم حالا اگه صلاح میدونید که لازمه در این مورد هم کمکم کنید ممنونتون میشم...منتظر لطف شما هستم..

pouria_br
15-04-2011, 02:11
پسورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
لینک مستقیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان بازم شرمنده اگه دیر شد ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید و اگه هم مشکلی یا سوالی داشتید من در خدمتم.
بابا نوکرتم
هرچی میخوام پرینت کنم نمیشه :31:
میخوام به صورت پرینت شده داشته باشم
یه کاری بکن جان من وتو
درسته
کار خوبی کردی که secure کردیش
ولی اگه بشه پرینت گرفت خوبه
به نظرت میشه؟

mohsen_rkh
15-04-2011, 09:26
من ! من ! من !
اگه کمکم کنی خیلی عالی میشه..
من تو IP دادن به سیستمم موندم.. یه سیستمم 7 هست و اون یکیXP. اگه 7به 7 رو هم بهم بگی چجوری باید IP بدم، خودم واسه XP حلش میتونم بکنم. البته فکر کنم :46:
من به سیستم هام IP ندادم و IP دهی رو روی اتوماتیک گذاشتم و هر دو اتوماتیک IP می گیرن.

mohsen_rkh
16-04-2011, 20:42
دوستان من از زمانی که سیستم هام رو به صورت WiFi شبکه کردم زمانی که می خوام از لپ تاپ به «شبکه خصوصی مجازی» (Virtual Private Network) وصل شم به محض اینکه کانکت میشم لپ تاپم Crash می کنه (Blue Screen میاد). در ضمن سیستم عامل لپ تاپم ویندوز 7 هست. کسی میدونه راه حل این مشکل چیه و اینکه آیا اصلاً به قضیه ی شبکه کردن دو سیستم مربوط هست یا خیر؟

abadan20022002
17-04-2011, 00:05
دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟چند روزه که منتظرم آقا عماد هم که فراموش کرده سوال پرسید از مشکلم منم جواب دادم اما دریغ از کمک...از مدیر میخوام منو راهنمایی کنن ممنون میشم

Amir Varasteh
17-04-2011, 22:19
اینجا مدیر نداره بابا.

شیر تو شیر ترین قسمت انجمن همین شبکه اس. هیچ کس به پست ها رسیدگی نمیکنه.

abadan20022002
18-04-2011, 22:51
ظاهراً همینطوره که امیر خان میگه ....چون نزدیک 10 روزه که من منتظرم اما دریغ از جواب

pichak8867
18-04-2011, 23:05
من adsl لپ تاپ و کامپیوترمو شبکه کردم. ولی مشکلی که به وجود اومده اینه که بعد از شبکه کردن تو لپ تاپ هیچ سایتی بدون ultra surf باز نمی شه. در حالی که با وایرلس مشکلی نیست و همه سایتا بالا میان. چی کار باید بکنم؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. ( ویندوز هردو سیستم 7ه)

farshidshd
20-04-2011, 16:07
سلام

من دو تا سیستم رو شبکه کردم که یه سیستم ویندوزش سون هست یه دونه هم ویندوزش XP هست

فایل هایی رو که توی ویتدوز XP شیر ( Share ) می کنم ، میتونم تو ویندوز سون ببینم

ولی فایل هایی رو که توی ویندوز سون Share میکنم ، نمیتونم توی ویندوز XP ببینم
یعنی تو ویندوز میبینم ولی نمیتونم بازشون کنم .

این ارور رو میده ::

همه کار های دسترسی هم درست انجام دادم !!

نمیدونم چشه!

ممنون میشم کمکم کنید

virus2009
20-04-2011, 19:59
سلام

من دو تا سیستم رو شبکه کردم که یه سیستم ویندوزش سون هست یه دونه هم ویندوزش XP هست

نمیدونم چشه!

ممنون میشم کمکم کنید

منم همین مشکل رو دارم
من با مودم Adsl شبکه کردم
تو ویندوز اکس پی public user رو نشون میده و میشه توش چیزی کپی کرد ولی بقیه فایل هایی که share میکنم ارور بالا رو میده.

mohsen_rkh
21-04-2011, 11:18
سلام

نمیدونم چشه!

ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز شما مطمئنید که تنظیمات Advanced Sharing Settings رو در ویندوز 7 به صورت زیر انجام دادید؟ اگر خیر، حتماً به صورت زیر تنظیم کنید.

Profile: Public
Turn on network discovery
Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders
Turn off password protect sharing

Profile: Home and Work
User user accounts and passwords to connect to other computers

farshidshd
22-04-2011, 12:04
دوست عزیز شما مطمئنید که تنظیمات Advanced Sharing Settings رو در ویندوز 7 به صورت زیر انجام دادید؟ اگر خیر، حتماً به صورت زیر تنظیم کنید.

Profile: Public
Turn on network discovery
Turn off password protect sharing

Profile: Home and Work
User user accounts and passwords to connect to other computers

این تنظیمات رو هم انجام دادم ولی باز هم همون ارور رو میده !!

Amir Varasteh
22-04-2011, 13:05
این تنظیمات رو هم انجام دادم ولی باز هم همون ارور رو میده !!
سلام.

روی پوشه ی مورد نظر دسترسی Everyone رو اضافه و Full Control کنین ببین درست میشه ؟

farshidshd
23-04-2011, 14:17
سلام.

روی پوشه ی مورد نظر دسترسی Everyone رو اضافه و Full Control کنین ببین درست میشه ؟

این کار رو اول از همه انجام داده بودم.

Amir Varasteh
23-04-2011, 22:10
این کار رو اول از همه انجام داده بودم.
فایروال یا آنتی ویروست رو آف کن ببین درست میشه؟

Help118
23-04-2011, 23:00
میخوام دو کامیپتر رو از طریق خط اینرتنت ADSL در شهرهای مختلف بهم کانکت کنم. منظورم اینه که میخوام دسک تاپ و محتویات هارد رو ببینم. اولی مثلا کامیپوتر برادرمه در تهران که به خط ADSL وصله و دومی خودم در اصفهان با همون شرایط
آموزش لارمو برنامه مربوطه رو بفرمایید. کامل

farshidshd
24-04-2011, 12:03
فایروال یا آنتی ویروست رو آف کن ببین درست میشه؟

این کار ها رو هم از اول انجام داده بودم!

Saeed System
24-04-2011, 12:08
میخوام دو کامیپتر رو از طریق خط اینرتنت ADSL در شهرهای مختلف بهم کانکت کنم. منظورم اینه که میخوام دسک تاپ و محتویات هارد رو ببینم. اولی مثلا کامیپوتر برادرمه در تهران که به خط ADSL وصله و دومی خودم در اصفهان با همون شرایط
آموزش لارمو برنامه مربوطه رو بفرمایید. کامل

TeamViewer

آخرین ورژن این برنامه رو هر دوتون دانلود و نصب کنید و بعد یکیتون به اون یکی کانکت بشه .

طرز استفادش هم سادست میتونی کنترل تمام کامیپوتر طرف رو به دست بگیرید .

ترنسفر فایل . تصویر وبکم. صدای خروجی کارت صدا. میکروفون . چت بین 2 کاربر.

شیر میشه

Pedy.Spider
24-04-2011, 22:34
من دوتا سیستم رو با کارت شبکه gigabit با یه کابل Straight به هم وصل کردم، رو حالت Auto Negotiate خودشون سرعت 1.0Gbps رو انتخاب میکنند. تا اینجا همه چیز مرتبه!
ولی موقع جابجایی فایل بین دو تا سیستم سرعت بیشتر از 30MB/s نمیشه، درصورتیکه باید به حدود 128MB/s برسه. مشکل کجاست؟

ehsanerica
28-04-2011, 09:06
سلام

نمیدونم چشه!

ممنون میشم کمکم کنید

سلام بر دوستان
منم تمام این تنظیمات انجام دادم ولی بازم نشد
از یک نفر که شبکه میخوند پرسیدم گفت که دو کامپیوتر نمیتونند همزمان هم سرویس دهنده باشند و گیرنده
ولی بازم من قانع نشدم کس دیگه میدوند مشکل از کجاست

Ghaioom
29-04-2011, 11:22
با سلام

یه اینترنت adsl داریم و دو تا کامپیوتر که با یه سیم اینترنت رو به اونم وصل کردم بعد چاپگر رو هم share کردم قبلا چاپ میکرد ولی الان چاپ نمیکنه و نمیتونه چاپگر رو پیدا کنه!!
وقتی از my network place بخوام برم تو اون کامپیوتر خطا میده. پس چرا اون اینترنت داره؟ یعنی چی دیگه؟

قبلا چاپ میکردا !!

mohsen_rkh
29-04-2011, 20:41
سلام بر دوستان
از یک نفر که شبکه میخوند پرسیدم گفت که دو کامپیوتر نمیتونند همزمان هم سرویس دهنده باشند و گیرنده
در Workgroup چیزی به اسم سرویس دهنده و سرویس گیرنده وجود نداره؛ هر دو سیستم همزمان هم میتونن Server باشن و هم Client.

Amir Varasteh
30-04-2011, 12:56
با سلام

یه اینترنت adsl داریم و دو تا کامپیوتر که با یه سیم اینترنت رو به اونم وصل کردم بعد چاپگر رو هم share کردم قبلا چاپ میکرد ولی الان چاپ نمیکنه و نمیتونه چاپگر رو پیدا کنه!!
وقتی از my network place بخوام برم تو اون کامپیوتر خطا میده. پس چرا اون اینترنت داره؟ یعنی چی دیگه؟

قبلا چاپ میکردا !!
سوالت غیر قابل فهمه برام.

دقیق بگو چی داری تو شبکه و چیکار کردی.

reza_master
30-04-2011, 23:40
سلام
تو رو خدا کمک کنید
یه سیستم دارم با یه لپتاپ که هر دو سون هستش
یه هیچ وجه نمیتونم این دو رو شبکه و شیر کنم
مرگ من یکی کمکم کنه
درایوها تو نتورک میاد اما هر غلطی که تونستم کردم ولی نتونستم از شر پیغام You need a permision خلاص شم
خواهشا کمکم کنید
لطفا با تمام جزییات
من تمام راه حل ها رو رفتم:18:

Ghaioom
01-05-2011, 07:01
سوالت غیر قابل فهمه برام.

دقیق بگو چی داری تو شبکه و چیکار کردی.
اصل شبکه که نیست با ip. ی دی اس ال رو شبکه کردیم که ولی printer قبلا کار میکرد که الان نمیکنه. ip ندارن شبکه. Adsl هست به همدیگه وصله. قبلا همه چی درست بود.

mjzaret
01-05-2011, 21:16
سلام بر دوستان

براي حل اين مشكل فقط كافيه به اكانت ويندوز 7 پسورد بديد.

در موقع كانكت شدن به ويندوز 7 ازتون نام كاربري و كلمه عبور مي‌خواد كه با وارد كردن اونها به راحتي مي‌تونيد فايلهاي روي ويندوز 7 رو ببينيد.

شاد باشيد :40:

ehsanerica
01-05-2011, 22:27
براي حل اين مشكل فقط كافيه به اكانت ويندوز 7 پسورد بديد.

در موقع كانكت شدن به ويندوز 7 ازتون نام كاربري و كلمه عبور مي‌خواد كه با وارد كردن اونها به راحتي مي‌تونيد فايلهاي روي ويندوز 7 رو ببينيد.

ممنون رفیق من این کارم کردم یوزر ساختم پسورد دادم به ادمین پسورد دادم زمانی که نام کاربری و یوزر میدی اخطار نادرست بودن نام کاربری یا پسورد میدهد و شبکه نمیشه به xp

mjzaret
02-05-2011, 09:53
ممنون رفیق من این کارم کردم یوزر ساختم پسورد دادم به ادمین پسورد دادم زمانی که نام کاربری و یوزر میدی اخطار نادرست بودن نام کاربری یا پسورد میدهد و شبکه نمیشه به xp

شما يه نگاهي به مسير زير بندازيد و ببينيد آيا On است يا Off:

در صورتي كه Off بود اون رو تبديل به On كنيد.

emad64
02-05-2011, 10:33
سلام آقا عماد ممنونم که قبول زحمت کردین و نیت کردین به من کمک کنین - بله سیستم سرور همونیه که اینترنت داره .من دسک تاپ دارم با یه لب تاب که هردو xpهسن - چون دسک تاپ دوتا کارت شبکه داره(یکی مال خود مین بورد هست یکیم خودم خریدم -)در ضمن اینترنت من وایرلس هست که کابل آنتن رو توی کارت شبکه ی مین برد وصل کردم و کابل کراس رو توی کارت خریداری شده، من برای دسک تاپ که اینترنت داره:IP address-192.168.0.1--subnet mask-255.255.255.0---preferred DNS server-192.9.9.3معرفی کردم وبرای لب تاب که فقط یه شیار برای ورود کابل داره اینارو معرفی کردم :IP address-192.168.0.2---subnet mask-255.255.255.0---Default gateway-192-168-0-1---preffered DNS server-192.9.9.3 من روش پینگ رو انجام ندادم حالا اگه صلاح میدونید که لازمه در این مورد هم کمکم کنید ممنونتون میشم...منتظر لطف شما هستم..

سلام..
من مشکل خودمم فرصت نکردم پیگیری کنم. تازه امروز اومدم. شما ببخشید..
برو به :
Start > Run
تایپ کن cmd
بعد یه صفحه ی مشکی باز میشه.. برای هر دو سیستم اینکار رو انجام بده و اینایی که مینویسم رو تایپ کن :
سیستم سرور :
ping 192.168.0.2 -t

سیستم دوم :
ping 192.168.0.1 -t

یعنی به اصطلاح از سیستم اول سیستم دوم رو پینگ کن و از سیستم دوم سیستم اول رو پینگ کن. زمان پینگ کردن باید اول خطها Reply from بنویسه. اگه برای هر دو سیستم اینو مینوشت یعنی هر دو سیستم همدیگه رو میشناسن و رو تنظیمات شیرت باید کار کنی. وگرنه همدیگه رو نمشناسن و از همون اول یه مشکلی وجود داره. مثلاً فایروال یکی از سیستمات شاید ON باشه و ...
موقع پینگ نباید Request time out بده..
اینارو انجام بده، انشاا.. ایندفعه دیگه دیر برنگردم. :46:

popp
06-05-2011, 11:45
سلام دوستان
من لب تاپ و سیستم رومیزیم رو شبکه کردم حالا میخوام طوری اینترنت رو شیر کنم که اگه هرکدوم از سیستم هام خاموش بود اون یکی بتونه به نت وصل بشه. شنیدم که باید تنظیماتی در مودم adsl انجام بدم ولی دقیقشو نمیدونم. مودم با usb به لب تاپ وصله و دوتا سیستم هم با کابل کراس به هم وصل هستن. فک کنم یه چی دیگه باید اضافه کنم . چی دقیق نمیدونم. منتطره کمکتون هستم.
ممنون از راهنماییتون.

Amir Varasteh
06-05-2011, 12:07
سلام دوستان
من لب تاپ و سیستم رومیزیم رو شبکه کردم حالا میخوام طوری اینترنت رو شیر کنم که اگه هرکدوم از سیستم هام خاموش بود اون یکی بتونه به نت وصل بشه. شنیدم که باید تنظیماتی در مودم adsl انجام بدم ولی دقیقشو نمیدونم. مودم با usb به لب تاپ وصله و دوتا سیستم هم با کابل کراس به هم وصل هستن. فک کنم یه چی دیگه باید اضافه کنم . چی دقیق نمیدونم. منتطره کمکتون هستم.
ممنون از راهنماییتون.
مودمت چند تا پورت داره ؟

popp
06-05-2011, 16:33
مودمت چند تا پورت داره ؟
یه پورت usb و یه lan
symphony هست.

lamia.boy
06-05-2011, 18:38
سلام وخسته نباشید ! دوستان من یه لپ دارم که Wireless داره و یک PC که این هم wireless داره ! یعنی امروز براش خریدم !

حالا قصد دارم این 2 تا رو شبکه کنم ! نیاز من ( توسط لپتاپم بتونم به اطلاعات هارد PC دسترسی داشته باشم ! ( میدونم باید شیر بشه )
استفاده از اینترنت کامپیوترم ! و اینکه شبکه پسورد داشته باشه ! من خیلی جستجو کردم هیچ مقاله درست حسابی پیدا نکردم !

2 تاش هم سیستم عامل ویندوز 7 دارن ! تو رو خدا کمک کنید :

mjzaret
06-05-2011, 21:28
یه پورت usb و یه lan
symphony هست.

مشكلي وجود نداره.

كافيه شما مودمتون رو به صورت PPPOE كانكت كنيد.

يعني كانكشنتون رو درون مودم ايجاد كنيد.

يه سيستموتون رو با كابل LAN و ديگري رو با كابل USB وصل كنيد.

در سيستمي كه با كابل USB وصل نموده‌ايد درايور مودم رو نيز نصب نماييد.

شاد باشيد:40:

mjzaret
06-05-2011, 21:34
سلام وخسته نباشید ! دوستان من یه لپ دارم که Wireless داره و یک PC که این هم wireless داره ! یعنی امروز براش خریدم !

حالا قصد دارم این 2 تا رو شبکه کنم ! نیاز من ( توسط لپتاپم بتونم به اطلاعات هارد PC دسترسی داشته باشم ! ( میدونم باید شیر بشه )
استفاده از اینترنت کامپیوترم ! و اینکه شبکه پسورد داشته باشه ! من خیلی جستجو کردم هیچ مقاله درست حسابی پیدا نکردم !

2 تاش هم سیستم عامل ویندوز 7 دارن ! تو رو خدا کمک کنید :

آيا شما از مودم وايرلس براي اينترنت استفاده مي‌كنيد؟

در صورتي كه از مودم وايرالس استفاده مي‌نماييد مشكلي وجود ندارد.

با تنظيم نمودن مودم به راحتي يك شبكه ايجاد نماييد.

شما نوع و مدل مودمتون و در كل كليه تجهيزاتي كه در اختيار داريد بيان كنيد؟

hiradjaguar
06-05-2011, 21:44
مشکل در شبکه کردن با استفاده از access point linksys :
سلام من یک دسکتاپ دارم و یک لپتاپ، اینترنت رو با استفاده از یک لینک سیس و با کابل دادم به دسکتاپ ، و با استفاده از وایرلس دادم به لپتاپ، حالا میخوام در عین حال این دوتا با هم شبکه باشن و بتونم فایل شیر کنم.
ویندوز دسکتاپ سون اولتیمیت ، ویندوز لپتاپ سون هوم
لطفا کمـــــــــــک :20:

popp
07-05-2011, 08:30
مشكلي وجود نداره.

كافيه شما مودمتون رو به صورت PPPOE كانكت كنيد.

يعني كانكشنتون رو درون مودم ايجاد كنيد.

يه سيستموتون رو با كابل LAN و ديگري رو با كابل USB وصل كنيد.

در سيستمي كه با كابل USB وصل نموده‌ايد درايور مودم رو نيز نصب نماييد.

منظورتون اینه که یه سیستم رو با usb به مودم وصل کنم و یکی رو هم با lan به مودم وصل کنم آره؟
اگه اینطور بکنم بعد سیستم هام با هم شبکه هستند یا نه؟ میخوام شبکه باشن با هم.
الان با یه کراس دوتا سیستم با هم شبکه هستن. و پورت usb مودم رو هم به یه سیستم وصل کردم که باید همین یکی فقط اینترنت داشته باشه قاعدتا. واگر بخوام اون یکی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟ میخوام هر کدوم از سیستم ها هم خاموش بودند مشکلی واسه اینترنت نداشته باشم.
مرسی

mjzaret
07-05-2011, 12:30
مشکل در شبکه کردن با استفاده از access point linksys :
سلام من یک دسکتاپ دارم و یک لپتاپ، اینترنت رو با استفاده از یک لینک سیس و با کابل دادم به دسکتاپ ، و با استفاده از وایرلس دادم به لپتاپ، حالا میخوام در عین حال این دوتا با هم شبکه باشن و بتونم فایل شیر کنم.
ویندوز دسکتاپ سون اولتیمیت ، ویندوز لپتاپ سون هوم
لطفا کمـــــــــــک :20:

مشكلي وجود نداره.

شما به راحتي داريد از يه شبكه استفاده مي‌نماييد.

كافيه پوشه‌ها و فايلهاي خودتون رو به اشتراك بگذاريد.

mjzaret
07-05-2011, 12:56
منظورتون اینه که یه سیستم رو با usb به مودم وصل کنم و یکی رو هم با lan به مودم وصل کنم آره؟
اگه اینطور بکنم بعد سیستم هام با هم شبکه هستند یا نه؟ میخوام شبکه باشن با هم.
الان با یه کراس دوتا سیستم با هم شبکه هستن. و پورت usb مودم رو هم به یه سیستم وصل کردم که باید همین یکی فقط اینترنت داشته باشه قاعدتا. واگر بخوام اون یکی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟ میخوام هر کدوم از سیستم ها هم خاموش بودند مشکلی واسه اینترنت نداشته باشم.
مرسی

بله به همين صورت هست.

نه شبكه نيستند.

شما نياز داري كه يكي از سيستمها داراي 2 تا كارت شبكه باشه.

يكي به مودم وصل بشه و ديگري با سيستم مقابل در ارتباط باشه.

به اين صورت هم مي‌تونيد اينترنت داشته باشيد و هم فايلها رو به اشتراك بگذاريد.

نكته مهم اينه كه اينترنت اونها مستقل از هم هست و نيازي نيست كه سيستمها حتماً با هم روشن باشند.

در ضمن شما بايستي كانكشنتون رو درون مودم ايجاد كنيد.

*عیسی*
10-05-2011, 20:07
سلام.
من یه pc دارم که از طریق lan به یک مودم وایرلس(D-link) وصل شده+یک لپ تاپ.تو هر 2 ویندوز 7 ultimate نصب هست.
با لپ تاپ از طریق وایرلس ازاینترنت می تونم استفاده کنم.هر دو دستگاه هم همدیگه رو ping می کنن.اماوقی تو یکی homegroup می سازم دومی پیداش نمی کنه که join بشم.فایروال ویندوز و nod32 smart security رو هم غیر فعال کردم بازم نشد! چی کار کنم؟
(میخوام با وایرلس لپ تاپ به pc ای که با lan به مودم وایرلس وصله ، وصل شم)

A S U S
11-05-2011, 23:22
منم یه دونه dlink2740 دارم رو سیستمم ویندوز سون 64 بیت و همینطور روی لپتاپم و براحتی درایو های سیستمم رو شیر کردم ومیتونم از قسمت network places وارد درایوهای شیر شده بشم و انارو کپی کنم رو لپتاپم
فقط یوزر و pass سیسنم و لپتاپم یکیه

*عیسی*
12-05-2011, 21:36
سلام.
من یه pc دارم که از طریق lan به یک مودم وایرلس(D-link) وصل شده+یک لپ تاپ.تو هر 2 ویندوز 7 ultimate نصب هست.
با لپ تاپ از طریق وایرلس ازاینترنت می تونم استفاده کنم.هر دو دستگاه هم همدیگه رو ping می کنن.اماوقی تو یکی homegroup می سازم دومی پیداش نمی کنه که join بشم.فایروال ویندوز و nod32 smart security رو هم غیر فعال کردم بازم نشد! چی کار کنم؟
(میخوام با وایرلس لپ تاپ به pc ای که با lan به مودم وایرلس وصله ، وصل شم)

مشکل رو پیدا کردم! تو تنظیمات ویندوز اسم هر دو سیستمم (Computer Name)یکی بود واسه همین قاطی می کرد.

worldm
15-05-2011, 18:45
سلام من یک مودم 3g دارم که خوب مثل اینترنت ای دی اس ال نیست و هربار بعد روشن کردن کامپیوتر باید خودم کانکت کنم به اینترنت.مشکلی که دارم اینکه میخومام دو تا کیس رو از طریق سوییچ 8 تایی به هم وصل کنم که شده ولی برای اینترنت هر کاری میکنم روی اون سیستم دوم شیر نمیشه چیکار کنم؟
ویندوزشون 7 و اکس پی هست که مال من 7 هست.
راستی برای شیر کردن کانکن باید کدوم یکی از دو کانکشن رو شیر کنم ؟کانکشن مودم 3جی یا کانکشن شبکه رو؟
لیست تمام کانکشنهام

PrimeP30Master
15-05-2011, 19:56
سلام من یک مودم 3g دارم که خوب مثل اینترنت ای دی اس ال نیست و هربار بعد روشن کردن کامپیوتر باید خودم کانکت کنم به اینترنت.مشکلی که دارم اینکه میخومام دو تا کیس رو از طریق سوییچ 8 تایی به هم وصل کنم که شده ولی برای اینترنت هر کاری میکنم روی اون سیستم دوم شیر نمیشه چیکار کنم؟
ویندوزشون 7 و اکس پی هست که مال من 7 هست.
راستی برای شیر کردن کانکن باید کدوم یکی از دو کانکشن رو شیر کنم ؟کانکشن مودم 3جی یا کانکشن شبکه رو؟
لیست تمام کانکشنهام

دوست عزیز به آدرسی که در زیر داده شده برو و فایل آموزشی ذکر شده در اون پست رو دانلود کن و تا آخر مطالعه اش کن و با توجه به دستورات آمده در این آموزش و در صورت نیاز اندکی جابجایی در بین سیستمهای سرور و کلاینت حتما مشکلتان رفع خواهد شد؟!!

در ضمن باید بگم که برای به اشترا گذاشتن اینترنت شما باید کانکشن 3G مودمتون رو (دقیقا طبق روش ارائه شده در مقاله آموزشی) به اشتراک بگذارید؟!!
موفق باشید:46:.

Nocturne
15-05-2011, 22:12
سلام.
من میخوام با لپ تاپ به مودم وایرلس pcم وصل بشم ولیکن بجای اینکه پسورد مودم وایرلسم رو بپرسه، یه کادر یوزرنیم و پسورد میاره. نمیدونم باید چی بزنم توش. یوز و پس لپ تاپ یا pc رو هم زدم اما عمل نکرد. عکس ِ یوزری هم که انداخته کنارش نه عکس یوزر لپ تاپ و نه عکس یوزر pcم هست. ضمنا ویندوز لپ تاپم 7 هست.
لطفا کمک.

mjzaret
15-05-2011, 22:34
سلام.
من میخوام با لپ تاپ به مودم وایرلس pcم وصل بشم ولیکن بجای اینکه پسورد مودم وایرلسم رو بپرسه، یه کادر یوزرنیم و پسورد میاره. نمیدونم باید چی بزنم توش. یوز و پس لپ تاپ یا pc رو هم زدم اما عمل نکرد. عکس ِ یوزری هم که انداخته کنارش نه عکس یوزر لپ تاپ و نه عکس یوزر pcم هست. ضمنا ویندوز لپ تاپم 7 هست.
لطفا کمک.

با توجه به گفته‌هاي شما من به اين صورت متوجه شده‌ام كه شما مي‌خواهيد به سيستم خود اتصال پيدا كنيد و از قابليت به اشتراك گذاري استفاده نماييد.

در صورتي كه شما از طريق لپ تاپ داراي ويندوز 7 به سيستم عادي وصل شويد براي نام كاربري خود در ويندوز 7 رمزي قرار دهيد. موقع‌اي كه ازتون نام و كلمه عبور خواست نام و كلمه عبور ويندوز 7 رو واريد كنيد.

براي اينكه به PC وصل شويد (ويندوز XP) وارد Folder Option شده و در سربرگ View دكمه Restore Default را بزنيد.

سپس OK و حالا به راحتي مي‌تونيد از لپتاپتون به PC وصل شويد.

worldm
16-05-2011, 06:28
دوست عزیزم مقاله خیلی خوبی بود و ممنون.اما تمام این کارهارو قبل اینکه بخونمش هم انجام میدادم و اتصال مودم 3جی رو هم شیر میکنم ولی اینترنت پخش نمیشه.
برای homegroup توی سیستم سرور من اصلا نمیشه ساخت و ارور میده.در ضمن من نمیخوام روی سیستمها پسورد بذارم .

---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------

بعدشم اون قسمتی که گفتین باید بصورت یک ساختار درختی دربیاد اصلا نشد

Nocturne
16-05-2011, 06:29
با توجه به گفته‌هاي شما من به اين صورت متوجه شده‌ام كه شما مي‌خواهيد به سيستم خود اتصال پيدا كنيد و از قابليت به اشتراك گذاري استفاده نماييد.

در صورتي كه شما از طريق لپ تاپ داراي ويندوز 7 به سيستم عادي وصل شويد براي نام كاربري خود در ويندوز 7 رمزي قرار دهيد. موقع‌اي كه ازتون نام و كلمه عبور خواست نام و كلمه عبور ويندوز 7 رو واريد كنيد.وارد کردم. نشد.

براي اينكه به PC وصل شويد (ويندوز XP) وارد Folder Option شده و در سربرگ View دكمه Restore Default را بزنيد.

سپس OK و حالا به راحتي مي‌تونيد از لپتاپتون به PC وصل شويد.
این کار برای چی هست؟ من انجام دادم بازم نشد.

ضمنا از لپ تاپ به شبکه های دیگه میخوام وصل شم پسورد رو میپرسه اما به pc یه کادر یوز و پس (مثل همون یوزراکانتهای ویندوز) میاره که گفتم عکسش هم نه با یوزر لپ تاپ و نه با یوزر pc یکی نیست.

mjzaret
18-05-2011, 13:36
وارد کردم. نشد.

این کار برای چی هست؟ من انجام دادم بازم نشد.

ضمنا از لپ تاپ به شبکه های دیگه میخوام وصل شم پسورد رو میپرسه اما به pc یه کادر یوز و پس (مثل همون یوزراکانتهای ویندوز) میاره که گفتم عکسش هم نه با یوزر لپ تاپ و نه با یوزر pc یکی نیست.

براي ارتباط به سيستم ديگر نياز به داشتن مجوز هست.

مجوز هم همون نام و كلمه عبور ويندوز هست به شرطي كه براي PC رمزي قرار داده باشيد.

شما براي اشتراك پوشه و درايوهاتون به چه صورت عمل مي‌كنيد؟

saeedblack
27-05-2011, 10:25
من به تازگی یه مودم tp-link8901g گرفتم و با lan به دسکتاپم متصلش کردم و با وایرلس هم به لپ تاپ و دارم ازاینترنتش هم تولپ تاپ هم رودسکتاپ استفاده می کنم وراضی ام ودر این موردمشکلی ندارم اما برای شیر کردن فایلها بین لپ تاپ ودسکتاپ به مشکل برخوردم وتو ویندوز7 تو قسمت network به غیر از اطلاعاتی که برای شیر گذاشتم چیزی وجود نداره در صورتی که مثلا باید اطلاعاتی که برای شیر در دسکتاپ گذاشتم رو لپ تاپ بیاد و بتونم از اونها رو لپ تاپ کپی بگیرم.
کسی می دونه چه جوری میشه این کارو انجام داد .اگه کسی اطلاعاتی تو این ضمینه داره ممنون میشم کمک کنه ضمنا هم رو لپ تاپ هم رو دسکتاپ ویندوز 7 نصب کردم

kavehmech
27-05-2011, 11:44
سلام.
لطفا کمک.

سلام
منم همین مشکل رو دارم
یه مودم بیسیم linksys wag160n دارم که روتر هم هست.باهاش تو خونه یه اینترنت بیسیم رو راه انداختم و با همه لپ تاپ ها و گوشی ها میتونیم بریم تو نت.فقط الان میخوام انتقال فایل داشته باشم نمیتونم
یه شبکه خونگی ساختم ولی وقتی میخوام به لپ تاپ دیگه که اون هم سون هیت وصل شم در حالی که میپرسه رمز شبکه رو وارد کنین ولی زیرش کادری هست که نام کاربری و رمز ورود سیستم رو میخواد.با اینکه وارد میکنم بازم قبول نمیکنه
نمیدونم چیکار کنم؟

Nocturne
27-05-2011, 13:49
مجوز هم همون نام و كلمه عبور ويندوز هست به شرطي كه براي PC رمزي قرار داده باشيد.

ای بابا. دو دفعه س دارم میگم یوز و پس pc رو زدم عمل نکرد. یوز و پس لپ تاپم زدم عمل نکرد. باز میگید...
لطفا کمک :19:

شما براي اشتراك پوشه و درايوهاتون به چه صورت عمل مي‌كنيد؟
این چه سوالیه. من که تا حالا این کارو نکردم آخه.

BEBETO1
28-05-2011, 19:30
ای بابا. دو دفعه س دارم میگم یوز و پس pc رو زدم عمل نکرد. یوز و پس لپ تاپم زدم عمل نکرد. باز میگید...

.
من هم همین مشکل رو دارم؟؟

jeyran_f_m
30-05-2011, 21:00
آموزش شبكه كردن و يا وصل كردن دو كامپيوتر به هم :46:

شبكه كردن دو كامپيوتر به شكل مستقيم ( به ساده ترين روش )

بنا به پرسش هاي مككر دوستان در مورد شبكه كردن 2 كامپيوتر ، تصميم گرفتم كه اين مقاله را در سايت قرار بدهم كه مشكل خيلي از دوستان حل بشود ، و از قرار گرفتن سوالات تكراري در سايت مبني بر شبكه كردن 2 كامپيوتر جددا خودداري بشود .
به نظر مقاله ي كاملي مي آيد ولي اگر باز هم دوستان مشكلي داشتند حتما پاسخ گو خواهم بود .

در خانه ها و يا مراكز كوچكي كه دو رايانه وجود دارد هميشه فكر وصل كردن اين دو رايانه به ذهن صاحبان آن مي رسد.
فكر راحت شدن انتقال اطلاعات بين 2 كامپيوتر به وسيله ي شبكه كردن آن دو يكي از دلايل شبكه كردن كامپيوترها مي باشد . و فكر حذف سخت افزارهايي مانند سي دي و يا انواع فلش مموري ها براي انتقال اطلاعات ، و انتقال اطلاعات به وسيله ي چند كليك دليل خيلي خوبي براي شبكه كردن 2 كامپيوتر مي باشد .
شبكه كردن 2 كامپيوتر دو بخش خيلي مهم دارد :

1 . سخت افزاري
2 . نرم افزاري

1 . سخت افزاري :
1-1 . هر كامپيوتر بايد يك كارت شبكه داشته باشد ، كه در اكثر كامپيوتر هاي خانگي كارت شبكه آن بورد مي باشند (يعني مانند كارت صدا بر روي مادربورد است و به صورت جداگانه نيست و اصولا نيازي به خريد جداگانه ي آن نيست)

2-1 : بعد از داشتن كارت شبكه نياز به كابل رابط است كه براي وصل كردن 2 كامپيوتر به هم بايد از كابل Cross (كراس) استفاده كرد .
كابل را به راحتي مي توانيد به صورت آماده خريداري نماييد ، ولي ما اينجا آموزش درست كردن كابل را هم مي دهيم .
(نكته : نيازي نيست تا بخش آموزش درست كردن كابل كراس را هم ياد بگيريد ، شما مي توانيد آن را به راحتي با هر متراژي كه دوست داريد بخريد . )
آموزش درست كردن كابل كراس :
در شكل زير الگوي ساخت اين كابل و مبناي ساختن كابل را مشاهده مي كنيد :

در تصوير بالا تي اكس ها ( سيم هاي فرستنده اطلاعات ) و آر اكس ها ( دريافت كننده ها ) را مشاهده مي كنيد. تي اكس هاي مثبت به آر اكس هاي مثبت و تي اكس هاي منفي نيز به آر اكس هاي منفي متصل شده اند.
براي ساخت سر اول كابل بايد رنگ هاي سيم ها را مانند شكل زير ترتيب كنيم و به سوكت متصل نماييم :

سفيد نارنجي - نارنجي - سفيد سبز - آبي - سفيد آبي - سبز - سفيد قهوه اي - قهوه اي

سر ديگر كابل را بايد به صورت ديگري ترتيب كرد و به سوكت متصل نمود تا بدون نياز به سوييچ و خرج اضافه بتوان تنها با يك كابل دو رايانه را به هم متصل كرد :

سفيد سبز - سبز - سفيد نارنجي - آبي - سفيد آبي - نارنجي - سفيد قهوه اي - قهوه اي

2 . نرم افزاري
بعد از اينكه كابل كراس را ساختيم يا خريداري نموديم ، يك سر آن را به كامپيوتر شماره 1 و يك سر آن را به كامپيوتر شماره ي 2 وصل مي كنيم (شماره ي كامپيوتر ها بر هيچ اساسي نيست و خواستيم منظورمان را برسانيم .) .

اكنون مراحل زير را براي تنظيمات نرم افزاري آغاز مي كنيم :

در كنترل پنل بر روي آي كن Network Connections دو بار كليك كنيد .
در پنجره ي باز شده در بخش Lan or High-speed internet بر روي Local Area Connection راست كليك كنيد و گزينه ي Properties را انتخاب بنماييد .

حال در پنجره ي باش شده در سربرگ پيش فرض يعني جنرال روي گزينه Internet Protocol (TCP/IP) دو بار كليك مي كنيم سپس تنظيمات ( يعني عدد ها ) را مانند شكل زير اعمال مي نماييم :

اكنون سراغ رايانه ديگر مي رويم (2) و مراحل بالا را تكرار مي كنيم با اين تفاوت كه تنظيمات رايانه دوم را مانند شكل زير اعمال مي كنيم :

اكنون اتصال بين دو رايانه با يك كابل به صورت مستقيم برقرار است. براي اطمينان كار دو سيستم را يك بار ري استارت نماييد.

اشتراك و استفاده همزمان از اينترنت در دو رايانه

رايانه اصلي را مانند هميشه به اينترنت متصل نماييد بعد از وصل شدن رايانه به اينترنت روي كانكشن خود راست كليك كنيد سپس گزينه آخر را انتخاب نماييد و بعد در سربرگ ادونس مانند شكل زير عمل نماييد :

در شكل بالابه گزينه سوم كه تيك ندارد توجه كنيد ! در صورتي كه تيك اين بخش را بزنيد رايانه دوم مي تواند اينترنت به اشتراك گذاشته شده را غير فعال كند و روي آن كنترل داشته باشد كه بنا به خواسته شما مي توانيد تيك آن را برداشته يا قرار دهيد.

نويسنده : Mohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( © نویسنده پست اول )

( این پست جهت تکمیل تاپیک بروز رسانی شده است -)
سلام
من تو pc که به مودم وصل میشه فقط یک جا برای کابل شبکه دارم و آن هم به مودم وصل شده است حال من کابل cross را به کجا وصل کنم که هم کامپیوترها شبکه بشن و هم اینترنت قابل استفاده در هر دو باشه؟

Amir Varasteh
30-05-2011, 23:37
سلام
من تو pc که به مودم وصل میشه فقط یک جا برای کابل شبکه دارم و آن هم به مودم وصل شده است حال من کابل cross را به کجا وصل کنم که هم کامپیوترها شبکه بشن و هم اینترنت قابل استفاده در هر دو باشه؟
سلام.

اگه چند تا کامپیوتر داری و مودمت یک پورته، باید یک سوییچ بگیری و مودمت + کامپیوترهات رو بزنی بهش.

behrooz.shie
07-06-2011, 13:38
سلام
منم همین مشکل رو دارم
یه مودم بیسیم linksys wag160n دارم که روتر هم هست.باهاش تو خونه یه اینترنت بیسیم رو راه انداختم و با همه لپ تاپ ها و گوشی ها میتونیم بریم تو نت.فقط الان میخوام انتقال فایل داشته باشم نمیتونم
یه شبکه خونگی ساختم ولی وقتی میخوام به لپ تاپ دیگه که اون هم سون هیت وصل شم در حالی که میپرسه رمز شبکه رو وارد کنین ولی زیرش کادری هست که نام کاربری و رمز ورود سیستم رو میخواد.با اینکه وارد میکنم بازم قبول نمیکنه
نمیدونم چیکار کنم؟

یوزر هات یکی باشن
اگه نشد پسورد بزار:20:

hadifa93
07-06-2011, 14:45
عزیزان یکی هم ما رو راهنمایی بکنه ممنون

kamran987456
07-06-2011, 15:49
با سلام به همه
چطور میشه بین 2 لپ تاپ شبکه وایرلس درست کرد و فایل انتقال داد ؟
من تو یکی AD-HOC رو درست میکنم اما اون یکی اونو رو پیدا نمیکنه

Amir Varasteh
07-06-2011, 16:22
با سلام به همه
چطور میشه بین 2 لپ تاپ شبکه وایرلس درست کرد و فایل انتقال داد ؟
من تو یکی AD-HOC رو درست میکنم اما اون یکی اونو رو پیدا نمیکنه
سلام.

راهش همون Ad-Hoc هست. لینک زیر که راهنمای راه اندازی Ad-Hoc هست رو ببین :

hadifa93
07-06-2011, 20:24
عزیزان همونطور که تو پست 1373 لینک دادم ،

تو شبکه دو کامپیوتر با مودم tp-link 8811 که یک پورت usb و یک LAN داره سرعت انتقال فایل 700 KB هست !
چی کار کنم ؟
ممنون
MB : asusp5ad2-e
کارت شبکه آنبرد Marvell yukon 88e8053 gigabit
کامپیوتر دوم هم لپتاپ asus k40ij هست .

hadifa93
08-06-2011, 00:07
سلام
من دو کامپیوتر رو بوسیله مودم TD-8811 شبکه کردم ولی سرعت انتقال فایل بین دو کامپیوتر خیلی پایینه حدود 700 کیلوبایت

MB : asus p5ad2-e
کارت شبکه آنبورد gigabit
اون یکی هم لپتاپ asus دوستم که تولید 2010 هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
ديروز 03:33

Nocturne
09-06-2011, 00:48

این چه سوالیه. من که تا حالا این کارو نکردم آخه.
چی شد؟!؟
یعنی واسه این مشکل راه حلی نیست؟؟؟ :

سلام.
لطفا کمک.

من هم همین مشکل رو دارم؟؟

mohammad_e_d
11-06-2011, 10:21
سلام و خسته نباشید من یک لپ تاپ دارم ویندوز7 و یک pc با ویندوز xp سرویس پک 2
میخوام 2 کامپیوتر رو با هم شیر کنم اینترنت هر دو دارن
فقط میخوام اطلاعات pc خودم رو به لپ تاپ انتقال بدم
ممنون میشم راهنماییم کنید که این دو رو چطور با هم شیر کنم که بتونم اطلاعات pc خودم رو به لپ تاپ انتقال بدم
ممنون

Amir Varasteh
11-06-2011, 11:23
سلام و خسته نباشید من یک لپ تاپ دارم ویندوز7 و یک pc با ویندوز xp سرویس پک 2
میخوام 2 کامپیوتر رو با هم شیر کنم اینترنت هر دو دارن
فقط میخوام اطلاعات pc خودم رو به لپ تاپ انتقال بدم
ممنون میشم راهنماییم کنید که این دو رو چطور با هم شیر کنم که بتونم اطلاعات pc خودم رو به لپ تاپ انتقال بدم
ممنون
سلام.

صفحه ی اول رو ببین نحوه ی راه اندازی شبکه رو توضیح داده. مشکلی بود بگو.

Mr.Lover
20-06-2011, 15:13
سلام
قصد دارم یک لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) جهت بازی در منزل به صورت بی سیم شبکه کنم؛ برای این کار به چه چیزهای نیاز دارم؟ در ضمن لطفاً در مورد نحوه ی انجام این کار هم توضیح دهید.

ممنون

Amir Varasteh
20-06-2011, 15:23
سلام
قصد دارم یک لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) جهت بازی در منزل به صورت بی سیم شبکه کنم؛ برای این کار به چه چیزهای نیاز دارم؟ در ضمن لطفاً در مورد نحوه ی انجام این کار هم توضیح دهید.

ممنون
سلام.

میتونی یک اکسس پوینت بگیری و مودم ADSL رو به یک پورت از اون و کامپیوتر دسکتاپ XP رو به یک پورت دیگش وصل کنی و برای لپتاپ هم که بطور وایرلس عمل میکنه. اینطوری هم میتونی اینترنت رو Share کنی و هم اطلاعاتت رو.

اگه اینترنت نداری و فقط واسه بازی میخوای ، میتونی یک کارت شبکه وایرلس بگیری واسه سیستمت و سپس شبکه ی ad-hoc راه بندازی که این کار چون بین XP و 7 هست احتمالا کمی اذیت میکنه. اگه بتونی روی سیستم دیگت هم 7 نصب کنی عالیه. این هم آموزش راه اندازی ad-hoc بین دو ویندوز 7 :

Mr.Lover
20-06-2011, 15:34
سلام
ممنون بابت جوابتون

امکان داره در مورد کار بین XP و 7 هم توضیح بدید؟
حالا سعی می کنم شاید جواب داد.
چون بعضی ها می گن شدنی هست!

Amir Varasteh
20-06-2011, 15:40
سلام
ممنون بابت جوابتون

امکان داره در مورد کار بین XP و 7 هم توضیح بدید؟
حالا سعی می کنم شاید جواب داد.
چون بعضی ها می گن شدنی هست!
من تا به حال بین XP و 7 شبکه ad-hoc ایجاد نکردم دوست من.

Mr.Lover
20-06-2011, 15:48
سلام
ممنون

حالا شما چه نوع کارت شبکه وایرلسی پیشنهاد می کنید؟
البته من نظرم روی انواعی که از پورت USB استفاده می کنند، هست.
نظر شما چیه؟

Amir Varasteh
20-06-2011, 15:59
سلام
ممنون

حالا شما چه نوع کارت شبکه وایرلسی پیشنهاد می کنید؟
البته من نظرم روی انواعی که از پورت USB استفاده می کنند، هست.
نظر شما چیه؟
فرقی نمیکنه دیگه ... اونش بستگی به تو داره.

برو مغازه ببین چی داره بهترینشو بخر دیگه. پیشنهاد من Linksys هست اگه پیدا شه. وگرنه زیاد مهم نیست مارکش.

mohsen.minaee
20-06-2011, 23:37
خیلی عالی بود .دنبال همین م گشتم.
ممنون

Mr.Lover
21-06-2011, 15:32
سلام.

میتونی یک اکسس پوینت بگیری و مودم ADSL رو به یک پورت از اون و کامپیوتر دسکتاپ XP رو به یک پورت دیگش وصل کنی و برای لپتاپ هم که بطور وایرلس عمل میکنه. اینطوری هم میتونی اینترنت رو Share کنی و هم اطلاعاتت رو.

سلام

با این روش می شه لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) بی دردسر شبکه کرد؟
در ضمن من چندتا اکسس پوینت دیدم که همگی فقط یک پورت LAN پشتشون دارند! چطور می شه هم ADSL و کامپیوتر دسکتاپ رو با هم وصل کرد؟
اگر امکان داره یک راهنمای آموزشی هم معرفی کنید؛ من گشتم ولی به نتیجه ی خوبی نرسیدم!

Amir Varasteh
21-06-2011, 16:46
سلام

با این روش می شه لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) را، با یک کامپیوتر (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) بی دردسر شبکه کرد؟

مجدد سلام.

آره میشه خیلی راحت.

در ضمن من چندتا اکسس پوینت دیدم که همگی فقط یک پورت LAN پشتشون دارند! چطور می شه هم ADSL و کامپیوتر دسکتاپ رو با هم وصل کرد؟

باید اکسس پوینتی بگیری که پشتش حداقل 2 تا پورت داشته باشه.

اگر امکان داره یک راهنمای آموزشی هم معرفی کنید؛ من گشتم ولی به نتیجه ی خوبی نرسیدم!
تو یک مودم ADSL + اکسس پوینت بگیر ، من خودم میگم چطوری کانفیگش کنی.

MOSLEM25
22-06-2011, 02:21
شبکه بیت xp و 7
وقتی میخوام شیرهای ویندوز 7 رو ببینم ای لزوز میاد

---------------------------
Windows Explorer
\\maghaze is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.

Logon failure: user account restriction. Possible reasons are blank passwords not allowed, logon hour restrictions, or a policy restriction has been enforced.

OK

Mr.Lover
28-06-2011, 19:35
سلام
بالاخره یک کارت شبکه وایرلس (TP-Link-TL-WN821N) گرفتم.
در لپ تاپ (ویندوز سون 64 بیتی) تنظیمات ad-hoc که در پست 1382 گفته شد رو انجام دادم و در دسکتاپ (ویندوز ایکس پی 32 بیتی) این شبکه رو شناسایی می کنم و وقتی می خواهم کانکت بشم Network Key رو که وارد می کنم خطای پایین نمایش داده می شه:

هر پسوردی که تعیین می کنم همین جواب داده می شه!
راه حل چیه؟

ممنون

Mr.Lover
29-06-2011, 17:37
سلام
امروز تونستم شبکه رو ایجاد کنم هم دسکتاپ و هم لپ تاپ علامت اتصال به شبکه رو تحت نامی قرار دادم نشون می دهند.
حالا چون این اولین تجربه ی من هست می خواهم بدونم چطوری فایلی رو منتقل کنم یا در بازی بتونم شبکه رو فعال کنم؟

ممنون

hexman
30-06-2011, 23:02
سلام دوستان
من امروز زوي يه سيستم ام ويندوز سرور 2008 اينترپرايز سرويس پك 1 نصب كردم و اين سيستم رو يا كابل كراس به يه سيستم ديگه كه روش ويندوز ايكس پس سرويس پك 3 نصب هست وصل كردم.
مشكلم اينكه ويندوز ايكس پي سرور رو پينگ ميكنه اما سرور نميتونه ايكس پي رو پينگ كنه.فاير وال روي سرور هم اف كردم بازم نشد.

--------------------
مشكل ديگه ام با اين ويندوز اينكه وقتي باهاش وصل ميشم اينترنت و ميخوام فايلي رو از سايتي دانلود كنم ميگه تنظيمات امنيتي ويندوز اجازه دانلود فايل رو نميده

ehsab222
02-07-2011, 16:10
سلام دوستان!
میخواستم یک سوال ساده بپرسم
میخواستم بدونم که کابل شبکه اخرین سرعتی که میتونه برقرار کنه ما بین دو کامپیوتر چیه؟
و یک سوال دیگه هم داشتم:زمانی که دو کامپیوتر رو به هم شبکه میکنیم فقط با روشن کردن یکی دیگری روشن میشه ولی با کامپیوتر دومی نمیتونم اولی رو روشن کنم مشکل در کجاست؟

ehsanerica
02-07-2011, 20:47
سلام دوستان!
میخواستم یک سوال ساده بپرسم
میخواستم بدونم که کابل شبکه اخرین سرعتی که میتونه برقرار کنه ما بین دو کامپیوتر چیه؟

M1450M
05-07-2011, 12:34
سلام
لينك آموزش شبكه كردن كامپوتر و لپ تاپ با مودم adsl از طريق وايرلس رو ميشه بذارين؟؟

M1450M
06-07-2011, 12:57
پسورد :
لینک مستقیم :

انگار لینک دانلود خراب شده .
اگه امکانش هست بررسی کنید و تصیحیحش کنید !

brave_ie
06-07-2011, 14:15
دوستان یک سوال داشتم :10:
الان دو تا کامپیوتر با هم شبکه هستن
حالا میخوایم اینارو به اینترنت هم وصل کنیم
یک کابل لن از مودم میآد ولی جای دو تا شبکه که روی کیس نیست
حالا باید چکار کرد؟
اگر یک کارت به سرور اضافه کنیم درست میشه؟
اصلا ممکنه که یک کامپیوتر به دو تا شبکه وصل بشه؟
راه حل این موضوع رو بگید ممنون میشم...:11:

M1450M
07-07-2011, 18:54
کسی نبود جواب بده ؟؟؟:13:

brave_ie
09-07-2011, 20:11
یعنی واقعا اینجا کسی پیدا نمیشه سوال ما رو جواب بده؟
من فکر میکردم ناظرای انجمن ها تاپیک ها رو بیش از اینا چک کنن
در هر حال منتظریم هنوز...

M1450M
09-07-2011, 21:18
نمیدونم مشکل این تاپیک چیه که اساسا باهاش مشکل دارن ، خیلی دیر جواب میدن !!!

Amir Varasteh
09-07-2011, 23:59
نمیدونم مشکل این تاپیک چیه که اساسا باهاش مشکل دارن ، خیلی دیر جواب میدن !!!
مشکل اینجا اینه که بی در و پیکره. نه مدیری داره نه کسی که رسیدگی کنه ...

adrenaline
11-07-2011, 09:05
همونطور که جای دیگه ای بهش اشاره شد، وظیفه ناظر یا مدیر پاسخگویی به سوالات کاربران نیست بلکه نظارت بر عملکرد کاربران و جلوگیری از بی نظمی انجمنه. برای داشتن یک انجمن فعال با تاپیک هایی که سوالات بی پاسخ نمونن، باید یاد گرفت که صرفا سوال نکرد و کمی هم زمان برای پاسخ به سوالات دیگران گذاشت که البته این موضوع مستلزم شناخت و دانش کافی در زمینه بحث شده است.

سلام
لينك آموزش شبكه كردن كامپوتر و لپ تاپ با مودم adsl از طريق وايرلس رو ميشه بذارين؟؟
با توجه به اینکه به نوع ویندوز سیستم ها اشاره نکردید، بطور کلی توضیح میدم تا شاید بتونید شخصا مراحل کار رو انجام بدید.

به هر یک از سیستم ها یک نام منحصر به فرد تخصیص بدید و برای تمام سیستم ها از یک نام یکسان برای Workgroup استفاده کنید.

در ویندوز XP روی My Computer رایت-کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده، Computer Name رو باز کرده و دکمه Change رو بفشارید.

در ویندوز سون، روی Computer رایت-کلیک کرده و با انتخاب Properties، از لیست سمت چپ، روی Advanced system settings کلیک کرده و مراحل بالا رو تکرار کنید.

فراموش نکنید بعد از انجام این مراحل، ویندوز رو ریستارت کنید.

در صورتیکه از ویندوز سون استفاده میکنید، از طریق کنترل پنل Network and Sharing Center رو باز کرده و یک Homegroup بسازید. پسوردی که در یک کادر زرد رنگ به شما ارائه میشه رو یادداشت کرده و پس از تایید مراحل، روی سیستم های دیگه با کمک همین پسورد و در حالیکه سیستم اول روشن و فعال هست، به Homegroup کانکت بشید.

در صورت نیاز در همین مسیر، میتونید تنظیمات مختلفی از جمله به اشتراک گذاری فایل یا پرینتر و محافظت از اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط پسورد رو نیز تغییر بدید.

دوستان یک سوال داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دو تا کامپیوتر با هم شبکه هستن
حالا میخوایم اینارو به اینترنت هم وصل کنیم
یک کابل لن از مودم میآد ولی جای دو تا شبکه که روی کیس نیست
حالا باید چکار کرد؟
اگر یک کارت به سرور اضافه کنیم درست میشه؟
اصلا ممکنه که یک کامپیوتر به دو تا شبکه وصل بشه؟
راه حل این موضوع رو بگید ممنون میشم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درباره نحوه اجرای شبکه توضیح میدادید بهتر بود ولی با اعمال شبکه از طریق مودم روتر مشکلتون حل خواهد شد. در صورتیکه مودم شما روتر نیست، یک روتر و سویچ یا Hub تهیه کنید ولی اگر مودم شما روتر هم هست، در صورتیکه تعداد سیستم ها بیشتر از تعداد پورت های مودم هست، فقط به یک Network Hub نیاز دارید. در پایان سیستم ها رو به hub وصل کنید تا هم اینترنت و هم شبکه رو بین تمام سیستم ها به اشتراک بذارید.

brave_ie
11-07-2011, 14:42
این سوال جدا از قبلیه
در صورت امکان شبکه کردن با روتر رو بصورت معمولی یه توضیح کوچولو بدین
فرض کنید یه adsl router d-link 2640u داریم
4 تا کابل شبکه هم بهش وصل میشه
وایرلس هم داره اگر به درد میخوره

adrenaline
11-07-2011, 15:17
این سوال جدا از قبلیه
در صورت امکان شبکه کردن با روتر رو بصورت معمولی یه توضیح کوچولو بدین
فرض کنید یه adsl router d-link 2640u داریم
4 تا کابل شبکه هم بهش وصل میشه
وایرلس هم داره اگر به درد میخوره
متناسب با نیازتون، سیستم ها رو یا با کابل Cat-5 یا بصورت وایرلس به این مودم روتر وصل میکنید. در صورتیکه مودم به خط تلفن برای کانکشن DSL وصل باشه، بطور خودکار اینترنت به تمام سیستم ها (بدون توجه به کابلی یا وایرلس بودنشون) بسته به نوع کانکشنی که در مودم تعریف کردید وصل میشه. پیشنهاد میکنم برای سهولت در کار، از کانکشن PPPoE استفاده کنید.

در خصوص شبکه هم، مطابق روشهای معمول (که در پست قبل هم توضیح دادم)، یک شبکه محلی کوچک تعریف میکنید که فایل یا ادوات جانبی مثل پرینتر رو از این طریق به اشتراک میذارید.

cristie
13-07-2011, 21:12
سلام
من مي خوام دو تا لپتاپ رو به هم وصل كنم و اينترنت رو بينشون شير كنم
يكي از كامپيوتر ها xp sp2 و اون يكي 7 starter ه.
تا الآن دو تا كامپيوتر رو با ad hoc به هم وصل كردم و مي تونن همديگر رو پينگ كنن و فايل شير كنن.
xp سرور و 7 كلاينته. مشكل اينجاست كه 7 ميگه no internet access
ارتباطشون وايرلسه، رنج ip ها هم يكسان، workspace ها هم يكسانه، تو xp هم share internet connection فعاله
كسي ايده اي داره مشكل چيه؟
ممنون

Amir Varasteh
14-07-2011, 11:19
سلام
تا الآن دو تا كامپيوتر رو با ad hoc به هم وصل كردم و مي تونن همديگر رو پينگ كنن و فايل شير كنن.
ارتباطشون وايرلسه، رنج ip ها هم يكسان، workspace ها هم يكسانه، تو xp هم share internet connection فعاله
ممنون
الان XP آینترنت داره ؟

اگه اینطوره ، IP ویندوز XP رو به عنوان Default Gateway برای ویندوز 7 قرار بده ببین چی میشه.

moeinset
14-07-2011, 11:28
سلام
ممنون
دوست عزیز به دو نکته توجه کن
1-توی کانکشن پروپرتیز که allow other network users..... رو تیک زدید باید زیر اون قسمت که نوشته home networking connection نوع ارتباط شبکه ای که میخواهید از طریق اون اینترنت رو به اشتراک بگذارید انتخواب کنید که اینجا wireless هست
2-آی پی کارت شبکه ای که به اشتراک گذاشته میشه حتما باید192.168.0.1 باشد یا به صورت اتوماتیک باشد
(توجه کنید که در صورت انتخاب اتوماتیک باید هر دو سیستم تنظیم باشه و یک بار سیستم ها رو ریست کنید)

موفق باشید

cristie
14-07-2011, 16:49
با توضيحاتي كه دوستان دادن نبايد مشكلي داشته باشم. ولي بازم وصل نمي شه
ip ها رو هم automatic دادم و هم دستي در هر دو حالت همون مشكل وجود داره

ehsanmokh
14-07-2011, 19:57
سلام
نمی تونم دو تا کامپیوتر رو با کابل به هم شبکه کنم.در یکیشون ارور زیر رو میده.لطفا راهنمایی کنید.

cristie
15-07-2011, 22:07
سلام
من متخصص اين موضوع نيستم، ولي تا يكي بتونه درست حسابي به مشكل شما برسه:
بريد تو control panel\network and sharing\change adapter settings رو كانكشن properties بگيريد و ip رو روي set automatically قرار بديد. و restart كنيد.
اگر درست نشد cmd رو باز كنيد و ipconfig /all بزنيد ببينيم اصلا ip كي بهش نسبت داده شده چي هست

ehsanmokh
16-07-2011, 10:49
سلام
من متخصص اين موضوع نيستم، ولي تا يكي بتونه درست حسابي به مشكل شما برسه:
بريد تو control panel\network and sharing\change adapter settings رو كانكشن properties بگيريد و ip رو روي set automatically قرار بديد. و restart كنيد.
اگر درست نشد cmd رو باز كنيد و ipconfig /all بزنيد ببينيم اصلا ip كي بهش نسبت داده شده چي هست

به آدرسی که گفتی رفتم set automatically ، ipv6 بود.
این تصویر اروری که هنگام ساختن یک شبکه میده...

cristie
17-07-2011, 11:39
گاهی ipv6 این مشکلات رو ایجاد می کنه.
ipv6 رو غیر فعال و ipv4 رو فعال کنید و اون رو هم روی automatic قرار بدین.
نتیجه ی ipconfig رو هم لطفا کپی کنید

ehsanmokh
18-07-2011, 10:36
چه ipv6 فعال باشه چه غیر فعال، ipconfig این تصویره.

Amir Varasteh
18-07-2011, 10:52
خب شما IPv4 ست نکردی.

mjzaret
18-07-2011, 16:43

از دستور زير استفاده كنيد:

ipconfig/all

فكر كنم مشكلتون حل بشه

SHADEL
21-07-2011, 18:55
چه جوری میشه یه pc که ویندوز xp داره.رو با یک notebook که 7 روش نصبه با ipv4 شبکه کنی؟
من ip ست می کنم.نمیشه.
یعنی یه طرفه میشه.

tazevared2006
23-07-2011, 08:12
من به تازگی یه مودم Linksys WAG120N خریدم. حالا میخوام برای شبکه کردن PC و لپ تاپم به جای استفاده از کابل کراس از مودمم استفاده کنم. یعنی مودم رو به PC وصل کنم و با استفاده از Wi-Fi مودم لپ تاپم رو با PC شبکه کنم. برای فایل شیرینگ و پرینتر شیرینگ و ....

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

میشه کمکم کنید که دقیقا چی کار باید بکنم؟؟؟

مرسی

Amir Varasteh
05-08-2011, 15:49
من به تازگی یه مودم Linksys WAG120N خریدم. حالا میخوام برای شبکه کردن PC و لپ تاپم به جای استفاده از کابل کراس از مودمم استفاده کنم. یعنی مودم رو به PC وصل کنم و با استفاده از Wi-Fi مودم لپ تاپم رو با PC شبکه کنم. برای فایل شیرینگ و پرینتر شیرینگ و ....

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.

میشه کمکم کنید که دقیقا چی کار باید بکنم؟؟؟

مرسی
سلام.

خب از پورت LAN مودم بزن به پشت کامیوتر رومیزیت و مودم رو هم PPPoE کن. از اون طرف هم با لپتاپ بطور وایرلس وصل شو به مودم.

حالا هم اینترنت داری هم FileSharing و ...

Mr.Lover
07-08-2011, 17:20
سلام
من بین دو سیستم با ویندوز سون یک شبکه با ad-hoc ایجاد کردم،حالا چطور می تونم اینترنت رو هم share کنم؟
ممنون

Amir Varasteh
07-08-2011, 17:53
سلام
من بین دو سیستم با ویندوز سون یک شبکه با ad-hoc ایجاد کردم،حالا چطور می تونم اینترنت رو هم share کنم؟
ممنون
سلام.

روی اون سیستمی که اینترنت داری، روی کانکشن اینترنت کلیک راست کن و برو به Properties و تب Sharing.

سپس تیک Allow other network users... رو بزن و زیرش کارت شبکه وایرلست رو انتخاب کن.

حالا توی سیستم مقابل برو به تنظیمات کارت شبکه و DNS و Default Gateway رو بزار IP سیستم اول.

تست کن و نتیجش رو بگو.

Mr.Lover
07-08-2011, 19:04
سلام.

روی اون سیستمی که اینترنت داری، روی کانکشن اینترنت کلیک راست کن و برو به Properties و تب Sharing.

سپس تیک Allow other network users... رو بزن و زیرش کارت شبکه وایرلست رو انتخاب کن.

حالا توی سیستم مقابل برو به تنظیمات کارت شبکه و DNS و Default Gateway رو بزار IP سیستم اول.

تست کن و نتیجش رو بگو.

سلام

تو این قسمت تیک زدم ولی گزینه ای زیرش نبود تا شبکه ی وایرلسم رو انتخاب کنم.
ولی اینترنت وصل نشد!
اما در قسمت Network سیستم ها ایکون internet gateway device اومده.

Amir Varasteh
07-08-2011, 19:46
سلام

تو این قسمت تیک زدم ولی گزینه ای زیرش نبود تا شبکه ی وایرلسم رو انتخاب کنم.
ولی اینترنت وصل نشد!
اما در قسمت Network سیستم ها ایکون internet gateway device اومده.

جایی که زرده رو ببین. اونجا باید کارت شبکه وایرلست رو انتخاب کنی.

Mr.Lover
07-08-2011, 20:07
سلام
من متوجه اشتباهم شدم.
شما کانکشن اینترنت تون بصورت Bridge هست!
اما من تنظیمات ADSL ام داخل مودم انجام شده.
آیا لازمه که به Bridge تغییر بدم؟

Amir Varasteh
08-08-2011, 00:00
سلام
من متوجه اشتباهم شدم.
شما کانکشن اینترنت تون بصورت Bridge هست!
اما من تنظیمات ADSL ام داخل مودم انجام شده.
آیا لازمه که به Bridge تغییر بدم؟
آره دیگه باید Bridge شه.

بعد تست که کردی نتیجه رو بگی.

MasterGeek
08-08-2011, 01:58
من دو تا لپ تاب مبتنی بر سون رو با وایرلس شبکه میکنم، اینترنت رو هم شیر میکنم در 90% مواقع میشه و مشکلی نداره، اما وقتی میخوام کانتر رو راه بندازم فقط گاهی اوقات 30% مواقع به هم وصل میشن!!
خیلی مثل این میمونه که خیلی حساسه،
اگه خودم عوض dhcp آی پی بدم (ای پی و گیت وی رو یکی کنم) بهتر میشه؟

Amir Varasteh
08-08-2011, 08:00
من دو تا لپ تاب مبتنی بر سون رو با وایرلس شبکه میکنم، اینترنت رو هم شیر میکنم در 90% مواقع میشه و مشکلی نداره، اما وقتی میخوام کانتر رو راه بندازم فقط گاهی اوقات 30% مواقع به هم وصل میشن!!
خیلی مثل این میمونه که خیلی حساسه،
اگه خودم عوض dhcp آی پی بدم (ای پی و گیت وی رو یکی کنم) بهتر میشه؟
سلام.

اگه ارتباط وصله که وصله دیگه ! نیازی به انجام دادن دوباره نیست.

پیشنهاد میکنم فایروال و آنتی ویروست رو موقع بازی کردن غیرفعال کنی.

Mr.Lover
11-08-2011, 17:23
سلام.

تست کن و نتیجش رو بگو.

سلام
دو روزی دیر کردم.
دو خط اول رو کاملا انجام دادم.
اما در سیستمی که اینترنت دارم IP تعیین نکردم.
این IP رو در کجا مشخص کنم و بعد برم برای تنظیم سیستم دوم؟

Amir Varasteh
11-08-2011, 17:55
سلام
دو روزی دیر کردم.
دو خط اول رو کاملا انجام دادم.
اما در سیستمی که اینترنت دارم IP تعیین نکردم.
این IP رو در کجا مشخص کنم و بعد برم برای تنظیم سیستم دوم؟

روی Wireless Network Connection .

Mr.Lover
11-08-2011, 19:07
سلام
تمام موارد قبلی رو انجام دادم و IP دو سیستم رو مانند تصاویر پایین انجام دادم:

سیستم اول:

سیستم دوم:

اما هنوز اینترنت وصل نیست و از وقتی که IP تنظیم کردم دیگه فایل هم Share نمی شه!
در ضمن DNS هم مشخص نکردم از این بابت مشکلی پیش نمیاد؟

Amir Varasteh
11-08-2011, 23:56
ببین ، روی سیستم اول همه چی درسته. کانکشن رو هم که Share کردی و کارت شبکت رو هم انتخاب کردی.

روی سیستم دوم هم همه چی اوکیه بجز DNS .

تو دومی DNS رو هم بزار 192.168.0.1 و تست کن.

david-a26
13-08-2011, 03:11
ببین ، روی سیستم اول همه چی درسته. کانکشن رو هم که Share کردی و کارت شبکت رو هم انتخاب کردی.

سلام
اقا این dns که روی سیستم دومی میزنیم برای چیه؟چون اگه نزنیم اینترنت نمیره و یه رنج خاصی هم داره مثلا اگه بزنی 4.4.4.4 نمیشه ولی اگه 8.8.8.8 بزنی ردیفه!چرا؟

Amir Varasteh
13-08-2011, 08:10
سلام
اقا این dns که روی سیستم دومی میزنیم برای چیه؟چون اگه نزنیم اینترنت نمیره و یه رنج خاصی هم داره مثلا اگه بزنی 4.4.4.4 نمیشه ولی اگه 8.8.8.8 بزنی ردیفه!چرا؟
نه باید IP اون سیستمی که اینترنت رو Share کرده رو به عنوان DNS بزنی.

حالا تست کن نتیجه رو بگو.

david-a26
13-08-2011, 21:35
من الان اینترنت رو تو هر دو سیستم دارم ولی این سوال برام پیش اومده که این DNS رو برای چی باید بدیم چون اگه خالی بزاریم یا اشتباه بدیم مثلا همین IP سیستمی که اینترنت رو شیر کرده رو هم که بدیم(الان تست کردم) اینترنت قطع میشه ولی اگه بدیم 4.2.2.4 وصل میشه !!!

والبته IP سیستمی که اینترنت رو شیر کرده رو تو DGateway میدیم.

لطفعلی خان قاجار
15-08-2011, 08:48
سلام
میخام دو تا کامپیوتر که یکی سون و دیگری ایکس پی هست رو شبکه کنم !
وین سون میخام مستر باشه
اما آموزش شما مستر رو اکس پی گرفته
میشه بگین برا انجام اینکارا در سون کجا باید برم ؟؟؟
ممنون

لطفعلی خان قاجار
15-08-2011, 09:50
همونطور که جای دیگه ای بهش اشاره شد، وظیفه ناظر یا مدیر پاسخگویی به سوالات کاربران نیست بلکه نظارت بر عملکرد کاربران و جلوگیری از بی نظمی انجمنه. برای داشتن یک انجمن فعال با تاپیک هایی که سوالات بی پاسخ نمونن، باید یاد گرفت که صرفا سوال نکرد و کمی هم زمان برای پاسخ به سوالات دیگران گذاشت که البته این موضوع مستلزم شناخت و دانش کافی در زمینه بحث شده است.

با توجه به اینکه به نوع ویندوز سیستم ها اشاره نکردید، بطور کلی توضیح میدم تا شاید بتونید شخصا مراحل کار رو انجام بدید.

به هر یک از سیستم ها یک نام منحصر به فرد تخصیص بدید و برای تمام سیستم ها از یک نام یکسان برای Workgroup استفاده کنید.

در ویندوز XP روی My Computer رایت-کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده، Computer Name رو باز کرده و دکمه Change رو بفشارید.

در ویندوز سون، روی Computer رایت-کلیک کرده و با انتخاب Properties، از لیست سمت چپ، روی Advanced system settings کلیک کرده و مراحل بالا رو تکرار کنید.

فراموش نکنید بعد از انجام این مراحل، ویندوز رو ریستارت کنید.

در صورتیکه از ویندوز سون استفاده میکنید، از طریق کنترل پنل Network and Sharing Center رو باز کرده و یک Homegroup بسازید. پسوردی که در یک کادر زرد رنگ به شما ارائه میشه رو یادداشت کرده و پس از تایید مراحل، روی سیستم های دیگه با کمک همین پسورد و در حالیکه سیستم اول روشن و فعال هست، به Homegroup کانکت بشید.

در صورت نیاز در همین مسیر، میتونید تنظیمات مختلفی از جمله به اشتراک گذاری فایل یا پرینتر و محافظت از اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط پسورد رو نیز تغییر بدید.

اگر درباره نحوه اجرای شبکه توضیح میدادید بهتر بود ولی با اعمال شبکه از طریق مودم روتر مشکلتون حل خواهد شد. در صورتیکه مودم شما روتر نیست، یک روتر و سویچ یا Hub تهیه کنید ولی اگر مودم شما روتر هم هست، در صورتیکه تعداد سیستم ها بیشتر از تعداد پورت های مودم هست، فقط به یک Network Hub نیاز دارید. در پایان سیستم ها رو به hub وصل کنید تا هم اینترنت و هم شبکه رو بین تمام سیستم ها به اشتراک بذارید.

نگفتین باید چیجوری یک Homegroup بسازیم ؟

persianmahdi
18-08-2011, 20:56
سلام دوستان

سوال اول اینکه
من قصد داشتم دوتا کامپیوتر را شکبه کنم تنظیمات را انجام دادم و کابل کراس را هم زدم
اما متاسفانه دوتا سیستم با هم شبکه نمیشن

چه مشکلاتی میتونه باعث بشه دوتا سیستم با هم شبکه نشن

نام کامپیوترها متفاوت هست
هر دو تا سیستم workgroup هستن
فایروال ها هم غیر فعال هست.

سوال دوم اینکه
مگر برای شبکه کردن دوتا کامپیوتر نباید از کابل کراس استفاده کرد ؟
پس چطور با یه کابل معمولی که کراس نیست هم میشه دوتا کامپیوتر را با هم شبکه کرد ؟

ممنون

a6l3i
19-08-2011, 18:34
نوشته شده توسط hasanoooooooo

من میخوام با یه مودم معمولی Tp linl 8811 لپتاپم رو که ویندوز 7 . و سیستم خونه که xp دارن رو با هم بویسله مودم مذکور شبکه کنم..... اون پستتون ظاهرا برای وایرلسیها بود؟؟>؟> یا نه؟ منم میتونم؟؟؟ متاسفانه سیستم خونه لن نداره....

شما که الان سیستم تون با USB به مودم وصله و تو اینترنته معلومه که درایورش نصبه. اگر هم تنظیمات رو زیاد دستکاری کنی ممکنه همین ارتباطت هم قطع کنی!! شما الآن هر دو رو وصل کن و توی ویندوز 7 از منوی استارت برو روی Network و ببین اسم و آیکنی برای اون سیستمت میاره و اون رو میشناسه یه نه؟

hasanoooooooo
19-08-2011, 19:44
شما که الان سیستم تون با USB به مودم وصله و تو اینترنته معلومه که درایورش نصبه. اگر هم تنظیمات رو زیاد دستکاری کنی ممکنه همین ارتباطت هم قطع کنی!! شما الآن هر دو رو وصل کن و توی ویندوز 7 از منوی استارت برو روی Network و ببین اسم و آیکنی برای اون سیستمت میاره و اون رو میشناسه یه نه؟

داداش اینو ظاهرا شناخته!!! حالا نمیدونم این اسمه مال خود لپ هست یا پیسی!

این هم عکسهاش...

وقتی هم که دابل کلیک میکنم روی amoi-henri-pc یک صفحه خالی باز میشه........

الان باید چکار کنم من؟

a6l3i
19-08-2011, 22:17
داداش اینو ظاهرا شناخته!!! حالا نمیدونم این اسمه مال خود لپ هست یا پیسی!

این هم عکسهاش...

وقتی هم که دابل کلیک میکنم روی amoi-henri-pc یک صفحه خالی باز میشه........

الان باید چکار کنم من؟

=.
فکر کنم این آیکن واسه همین سیستم باشه! شماا تو همین صفحه ، تو منوی بالا روی Network and Sharing Center کلیک کن و ببین زیر آیکن سمت راست که تو پرانتز نوشته (This Computer) هم همین اسم رو نوشته؟

sokia
21-08-2011, 08:20
با سلام . دوستان عزیز من با استفاده از کارت شبکه 2 تا سیستم رو با هم شبکه کردن . برای کانکشن سیستم سرور تووو قسمت tcp\ip مشخصات زیر رو وارد کردم:

ip adress: 192.168.0.1
subnet mast: 255.255.255.0
preferrd dns server : 192.9.9.3

و برای سیستم دوم یعنی کلاینت :

ip adress : 192.168.0.2
subnet mast : 255.255.255.0
deafulte gateway : 192.168.0.1
preferred dns server : 192.9.9.3

حالا که این تنظیمات رو انجام میدم سیستم ها شبکه می شن ولی وقتی می خوام تو سیستم اول گزینه زیر رو فعال کنم تا اینترنت هم شیر بشه ارور زیر رو میده

گزینه مورد نظر : alloe other network users to connect to the internet through this computer

ارور :

An error occurred while Internet Connection Sharing was being enabled.

Internet Connection Sharing cannot be enabled.

A LAN connection is already configured with the IP address

that is required for automatic IP addressing.

دوستان عزیز فقط تووو این موندم که چه طوری این اینترنت رو share کنم در صورتی که فایل هام هم share باشه

با تشکر

فقط اینم بگم که چیزی نمونده باشه:
به سیستم اصلی یه وایمکس نصب هست که به یک کارت شبکه usb وصلش کردم و از کارت شبکه خود main board یه کابل وصل کردم به سیستم دوم و عملیات بالا رو انجام دادم.

a6l3i
21-08-2011, 14:11
سلام

سلام دوستان

سوال اول اینکه
من قصد داشتم دوتا کامپیوتر را شکبه کنم تنظیمات را انجام دادم و کابل کراس را هم زدم
اما متاسفانه دوتا سیستم با هم شبکه نمیشن
چه مشکلاتی میتونه باعث بشه دوتا سیستم با هم شبکه نشن
نام کامپیوترها متفاوت هست
هر دو تا سیستم workgroup هستن
فایروال ها هم غیر فعال هست.

سوال دوم اینکه
مگر برای شبکه کردن دوتا کامپیوتر نباید از کابل کراس استفاده کرد ؟
پس چطور با یه کابل معمولی که کراس نیست هم میشه دوتا کامپیوتر را با هم شبکه کرد ؟
ممنون
1- تنطیم نیودن IP ها تو رنج مناسب ؛ نداشتن اجازه دسترسی به سیستم مخصوصا در ویندوز 7 که با پسورد تعیین میشه و از موضوع فایروال جداست ؛

2- برای شبکه کردن دو سیستم بصورت مستقیم (همین حالتی که شما مدنظرتون هست) باید کراس باشه. ولی زمانیکه سیستم ها به یک روتر (یا مودم روتر دار) وصل میشن و از طریق اون بهم شبکه میشن ، باید از کابل LAN معمولی استفاده کرد.

با سلام . دوستان عزیز من با استفاده از کارت شبکه 2 تا سیستم رو با هم شبکه کردن . برای کانکشن سیستم سرور تووو قسمت tcp\ip مشخصات زیر رو وارد کردم:
ip adress: 192.168.0.1
subnet mast: 255.255.255.0
preferrd dns server : 192.9.9.3
و برای سیستم دوم یعنی کلاینت :
ip adress : 192.168.0.2
subnet mast : 255.255.255.0
deafulte gateway : 192.168.0.1
preferred dns server : 192.9.9.3
حالا که این تنظیمات رو انجام میدم سیستم ها شبکه می شن ولی وقتی می خوام تو سیستم اول گزینه زیر رو فعال کنم تا اینترنت هم شیر بشه ارور زیر رو میده
گزینه مورد نظر : alloe other network users to connect to the internet through this computer
ارور :
An error occurred while Internet Connection Sharing was being enabled.
Internet Connection Sharing cannot be enabled.
A LAN connection is already configured with the IP address
that is required for automatic IP addressing.
دوستان عزیز فقط تووو این موندم که چه طوری این اینترنت رو share کنم در صورتی که فایل هام هم share باشه
با تشکر
فقط اینم بگم که چیزی نمونده باشه:
به سیستم اصلی یه وایمکس نصب هست که به یک کارت شبکه usb وصلش کردم و از کارت شبکه خود main board یه کابل وصل کردم به سیستم دوم و عملیات بالا رو انجام دادم.

1- موقع تیک زدنِ گزینهء Allow other اینترنت وصله؟ چون اونطور که من تجربه کردم ، زمانیکه سیستم به اینترنت وصل نباشه و مودم رو شناسایی نکرده باشه ، این گزینه رو نمیشه فعال کرد.
2- الآن سیستم ها ، هم رو شناسایی کردن و شبکه شون برقراره ؟

hamed888
21-08-2011, 14:23
سلام دوستان . من یه کامپیوتر و یه لپ تاپ رو توسط مودم adsl وایرلس بصورت بی سیم شبکه کردم .
روی جفت سیستم ها ویندوز 7 نصبه. این دو تا با هم شبکه میشن و فایلهای به اشتراک گذاشته شده را هم نشون میدن ولی فایلها باز نمیشه و پیغام permission میده .
تمامی تنظیمات رو هم چک کردم ولی نشد که نشد .
فایر وال ها هم خاموشه . قبل از این رو پی سی ویندوز xp نصب بود همچین مشکلی نداشتم ولی وقتی ویندوزشو 7 کردم اینطور شد ...
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه. خیلی تو اینترنت گشتم ولی نتیجه ای نداد ...

abolo
21-08-2011, 14:50
از تو پی سی میتونم به فایل های شیر شده لپ تاپ دسترسی پیدا کنم
ولی از تو لپ تاپ نمیتونم به فایل های شیر شده پی سی دسترسی پیدا کنم
این ارور رو میده
از دیروز تا حالا یوهویی اینطوری شد قبلا خوب کار میکرد،همه کاری کردم ولی فایده ای نداره خواهشا کمک کنید چون لپ تاپه ویندوز اورجیناله نمی خوام پاکش کنم.

milad dante
22-08-2011, 09:40
من میخوام بین 2 تا کامپیوتر از طریق شبکه بازی کنم،باید چیکار کنم؟؟؟

Amir Varasteh
22-08-2011, 11:44
من میخوام بین 2 تا کامپیوتر از طریق شبکه بازی کنم،باید چیکار کنم؟؟؟
ویندوزت چیه ؟

amd>intel
22-08-2011, 11:52
انشارات ريز پردازنده يك مجموعه منتشر كرده كه اصول و نحوه شبكه را كاملا توضيح داده به دوستان توصيه ميكنم بخونن .

milad dante
22-08-2011, 12:57
ویندوزت چیه ؟
هم 7 دارم هم xp

Amir Varasteh
22-08-2011, 14:31
هم 7 دارم هم xp

Mr.Lover
22-08-2011, 17:24

سلام
من با این DNS هم امتحان کردم اما اینترنت Share نشد!

salmanazizi
22-08-2011, 22:29
من میخوام pc و لپتاپم و شبکه کنم . مودم adsl دارم هم usb داره هم lan
ویندوز هر دو تا سون هستش
خواهش می کنم یه آموزش کامل بذارید و کمکم کنید ( واسه بازی میخوام )
ممنونم

mehran2190
23-08-2011, 11:37
اگه امکان داره می خواستم نحوه Share کردن دو تا لپتاپ از طریق وایرلس در ویندوز 7 رو توضیح بدید.
با تشکر

liverpooli
24-08-2011, 23:38
انشارات ريز پردازنده يك مجموعه منتشر كرده كه اصول و نحوه شبكه را كاملا توضيح داده به دوستان توصيه ميكنم بخونن .

لطفا لینک دانلود رو قرار بدبد.

MAZIARDM
25-08-2011, 11:08
با درود و خسته نباشید به hovo عزیز به خاطر این پستشون.
من مبتدی هستم. پس پیشاپیش از برخی سوالات که ممکنه پاسخش مشخص باشه یا کمی گیج کننده عذر می خوام.

من یه پی سی دارم و لب تاب. مودم وایرلس لینکسیس که چهار تا پورت لن داره هم دارم. بدلیل مشکلات فنی از طرف isp نمی تونم از قابلیت ppoe خودکار استفاده کنم و به خاطر همین از حالت دوم (یعنی دستی) استفاده می کنم.
سوال اول: اینکه اصلا می تونم بدون استفاده از کابل (وایرلس) با لب تابم به اینترنت کانکت بشم و همزمان هم با پی سی کانکت باشم. شنیدم اگر تنظیمات به حالت دستی (حالت دوم) باشه نمیشه همزمان نمیشه کانکت شد.

سوال دوم: می تونم بدون استفاده از کابل بین پی سی و لب تابم شبکه ایجاد کنم - با توجه به مشکل مذکور در بالا.

سوال سوم: و بازم با توجه به مشکلی که گفتم، همزمان میشه از اینترنت به خصوص وایرلس و شبکه به خصوص وایرلس استفاده کرد؟

با تشکر.

MAZIARDM
25-08-2011, 16:01
با سلام به دوستان. پاسخ نمیدید؟؟؟

arashlolos
07-09-2011, 14:22
با سلام
دوتا كامپيوتر دارم ويندوز xp
يه مودم 4 پورتم دارم كه روترم هست.
خواستم هردوتا سيستم اينترنت داشته باشن و دوتا كامپيوتر شبكه هم باشند.
به نظر خودم دوتا كابل بايد از سيستم ها برن تو مودم.
دوتا كابل كراس ميخواد يا استريت؟؟؟ آي پي و .. رو چي وارد كنم؟؟؟؟

Amir Varasteh
07-09-2011, 18:56
با سلام
دوتا كامپيوتر دارم ويندوز xp
يه مودم 4 پورتم دارم كه روترم هست.
خواستم هردوتا سيستم اينترنت داشته باشن و دوتا كامپيوتر شبكه هم باشند.
به نظر خودم دوتا كابل بايد از سيستم ها برن تو مودم.
دوتا كابل كراس ميخواد يا استريت؟؟؟ آي پي و .. رو چي وارد كنم؟؟؟؟
سلام.

بله باید از هر سیتسم یه کابل بره به مودم. کابلی که باید استفاده کنی از نوع Straight باشه.

اگر DHCP روی مودم فعال باشه، IP هم لازم نیست بدی.

a6l3i
07-09-2011, 20:33
با درود و خسته نباشید به hovo عزیز به خاطر این پستشون.
من مبتدی هستم. پس پیشاپیش از برخی سوالات که ممکنه پاسخش مشخص باشه یا کمی گیج کننده عذر می خوام.

من یه پی سی دارم و لب تاب. مودم وایرلس لینکسیس که چهار تا پورت لن داره هم دارم. بدلیل مشکلات فنی از طرف isp نمی تونم از قابلیت ppoe خودکار استفاده کنم و به خاطر همین از حالت دوم (یعنی دستی) استفاده می کنم.
سوال اول: اینکه اصلا می تونم بدون استفاده از کابل (وایرلس) با لب تابم به اینترنت کانکت بشم و همزمان هم با پی سی کانکت باشم. شنیدم اگر تنظیمات به حالت دستی (حالت دوم) باشه نمیشه همزمان نمیشه کانکت شد.

سوال دوم: می تونم بدون استفاده از کابل بین پی سی و لب تابم شبکه ایجاد کنم - با توجه به مشکل مذکور در بالا.

سوال سوم: و بازم با توجه به مشکلی که گفتم، همزمان میشه از اینترنت به خصوص وایرلس و شبکه به خصوص وایرلس استفاده کرد؟

با تشکر.

سلام
1- خیر نمیتونید.
در حالتBridge (یا بقول شما دستی) فقط سیستم هایی که با لن وصل هستن اینترنت دارن و سیستم هایی که بصورت وایرلس به مودم وصل هستن نمیتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن. به عبارت دیگه فقط در حالت PPPoE هستش که هم سیستم هایی که با LAN وصل شدن اینترنت دارن و هم سیستم هایی که با وایرلس وارد شبکه شدن.

2- بله ، شبکه برقراره.
هم در حالت Bridge و هم PPPoE ، مودم بین سیستم هایی که با وایرلس و LAN بهش وصل میشن شبکه برقرار میکنه و سیستم ها هم رو میبینن و میتونن از پرینتر یا هاردهای همدیگه استفاده کنن و اطلاعات منتقل کنن. فقط همونطور که گفتم در حالت Bridge سیستم های وایرلس دیگه اینترنت ندارن ولی به شبکه وصل هستن.

3- اگه PPPoEداشته باشید ، بله میشه سیستم های وایرلس هم همزمان اینترنت داشته باشن.

** شاید دوستان بتونن راهنمایی تون کنن که چطور PPPoE رو روی مودمتون تنظیم کنید. پیشنهاد میکنم در تاپیک زیر ، نوع مودم، شرکتی که ازش اینترنت گرفتین و شهرتون رو بگین شاید دوستان راهی بدونن.

راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید . ..

arashlolos
08-09-2011, 07:06
باسلام
آقاى a613i خيلى خوب سوال دوستمونو ج دادين
و آقا امير.
منم سوال داشتم:
تو پست قبليم كه مشكلمو ميبينيد
كه با كابل كراس حل شد شبكش.
(قبلش يه كراس بود يه استريت كه بايد هردو كراس ميبودند)
مشكل اينه كه تو سيستم 2 نت وصل نميشه.ارور ميده.
بعدش اينكه تو سيستم 1 وقتى روى شبكه كليك ميكنم هنگ ميكنه تا چن دقيقه(البته سيستم هنگ نميكنه پوشه شبكه ميهنگه)
بعد تازه باز ميشه.
مشكل از چيه؟؟؟
بعد اينكه DHCP چيه؟ من كلى با آي پي ها ور رفتم تا درست شد!
يعنى هيچ تنظيماتى براى شبكه و نت نميخواد با وجود DHCP ؟؟
ضمن اينكه كاربراى اين دو سيستم ميگن وقتى ويندوز بالا مياد شبكه زود وصل نميشه نسبت به شبكه قبلى كه كامپيوترا مستقيم بهم وصل بودن.
ممنون ميشم جواب كاملى بدين.

arashlolos
08-09-2011, 07:13
يه سوال ديگه:
مودممو رو pppeo تنظيم كردم
خواستم بدونم مگه نبايد اينطورى هر سيستمى كه به مودم وصل باشه بدون كانكشن به نتم وصل باشه؟
ولى من كانكشن ساختم و با اون كانكت ميشم كه!
پس فرقش با بريدج تو چيه؟!

a6l3i
08-09-2011, 15:36
باسلام
آقاى a613i خيلى خوب سوال دوستمونو ج دادين
و آقا امير.
منم سوال داشتم:
تو پست قبليم كه مشكلمو ميبينيد
كه با كابل كراس حل شد شبكش.
(قبلش يه كراس بود يه استريت كه بايد هردو كراس ميبودند)
مشكل اينه كه تو سيستم 2 نت وصل نميشه.ارور ميده.
بعدش اينكه تو سيستم 1 وقتى روى شبكه كليك ميكنم هنگ ميكنه تا چن دقيقه(البته سيستم هنگ نميكنه پوشه شبكه ميهنگه)
بعد تازه باز ميشه.
مشكل از چيه؟؟؟
بعد اينكه DHCP چيه؟ من كلى با آي پي ها ور رفتم تا درست شد!
يعنى هيچ تنظيماتى براى شبكه و نت نميخواد با وجود DHCP ؟؟
ضمن اينكه كاربراى اين دو سيستم ميگن وقتى ويندوز بالا مياد شبكه زود وصل نميشه نسبت به شبكه قبلى كه كامپيوترا مستقيم بهم وصل بودن.
ممنون ميشم جواب كاملى بدين.

يه سوال ديگه:
مودممو رو pppeo تنظيم كردم
خواستم بدونم مگه نبايد اينطورى هر سيستمى كه به مودم وصل باشه بدون كانكشن به نتم وصل باشه؟
ولى من كانكشن ساختم و با اون كانكت ميشم كه!
پس فرقش با بريدج تو چيه؟!

سلام
1- کابل کراس برای وصل کردن دو سیستم بصورت مستقیم و بدون روتر یا واسط دیگه است. مودم چون روتر داره باید برای سیستم ها از کابل LAN شبکه معمولی استفاده کنید.

2- با فعال کردن DHCP مودم خودش به سیستم ها IP میده. در این حالت در همه سیستم ها باید تنظمات IP رو روی حالت اتومات بذارین و از شر تداخل IP ها خلاص شید.
من تو این 5-6 سال همیشه از حالت اتومات استفاده کردم و تا حالا نشده مودم در شناسایی سیستم ها و لپ تاپ ها و مویایل مشکلی داشته باشه.

3- شخصاً حالت PPPoE رو خیلی میپسندم. چون وقتی مودم به برق زده میشه دیگه همه چی حله و کاسهء هر هر سیستم از دیگری جداست و روی هم اثری ندارن.
شما وقتی مودم رو به برق و تلفن میزنی چراغ اینترنتش روشن میشه؟ چون غبر ممکنه که مودم در حالت PPPoE منتظر کانکت کردن شما بشه و باید مستقیم به ISP وصل شه.

mansourfcb
08-09-2011, 15:55
من لپ تاپ و کامپیوترم رو با استفاده از کابل شبکه کردم ولی درایوهایی رو که شیر میکنم باز نمیکنه و پیغام زیر رو میده.
مشکل ازکجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpcp30
11-09-2011, 12:21
من لپ تاپ و کامپیوترم رو با استفاده از کابل شبکه کردم ولی درایوهایی رو که شیر میکنم باز نمیکنه و پیغام زیر رو میده.
مشکل ازکجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
منم همین مشکل رو دارم
راهنمیی کنید ممنون میشم

mansourfcb
11-09-2011, 20:14
یعنی هیشکی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟!؟!؟

Amir Varasteh
11-09-2011, 20:15
یعنی هیشکی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟!؟!؟
سلام.

ویندوزهات چین ؟

a6l3i
11-09-2011, 21:07
مشکل ازکجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F)

سلام
منم همین مشکل رو دارم
راهنمیی کنید ممنون میشم

سلام
همونطور که امیر عزیز گفت، ویندوزهاتون دقیق مشخص نیست.
فکر میکنم این عکسی که گذاشتین مربوط به ویندوز ویستا یا 7 باشه. تو 7 ، از کنترل پنل وارد Network and Sharing Setting بشید. بعد در منوی سمت چپ روی Change network and sharing setting کلیک کنید. در انتها لیست گزینهء Turn off password protected sharing رو انتخاب کنید. و ببینید مشکل حل میشه؟

amirpcp30
12-09-2011, 10:08
سلام
هر دو ویندوز 7 هست
این که شما میگید اگه فعال باشه قبل از باز کردن یوزر و پسورد می خواهد که خودم قبلا غیر فعال کردم ولی مشکا از این نبود و همچنان این مشکل هست
انگار که دسترسی لازم رو ویندوز 7 سرور نمیده حتی اگه کلاینت xp باشه باز هم همینطوره ولی اگه سرور xp باشه خیلی راحت میشه به اشتراک گذاشت
راهنماییی کنید ممنون میشم
با سپاس

Amir Varasteh
12-09-2011, 12:50
سلام
هر دو ویندوز 7 هست
این که شما میگید اگه فعال باشه قبل از باز کردن یوزر و پسورد می خواهد که خودم قبلا غیر فعال کردم ولی مشکا از این نبود و همچنان این مشکل هست
انگار که دسترسی لازم رو ویندوز 7 سرور نمیده حتی اگه کلاینت xp باشه باز هم همینطوره ولی اگه سرور xp باشه خیلی راحت میشه به اشتراک گذاشت
راهنماییی کنید ممنون میشم
با سپاس

شما Permission دادی به پوشه ؟ Everyone رو Full Control کن.

amirpcp30
15-09-2011, 10:21
شما Permission دادی به پوشه ؟ Everyone رو Full Control کن.
سلام
اینکار رو کردم نشد
مثل اینکه یک دسترسی دیگه هم می خواهد

jvdyari
16-09-2011, 14:46
یک لپ تاپ به نام SJDرا با یکPCبه نامJVDدارم شبکه می کنم به کمک مودم وایرلس TP -LINKلپتاب به صورت بی سیم وPCبه کمک باسیم!LANالان از طریق PPPEاینترنت SHAREهست...می خواهم فایلها را هم ببینم...فایروال را هم OFFکرده ام وبه هر دوسیستم یوزر وپسورد دادم..مشکل در قبول نکردن پسورد در عکسهای زیر است...هر پسوردی که بگید دادم...بازهم ارور می دهد پسورد چی رو می خواد عکسها رو ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر

jvdyari
16-09-2011, 15:20
مطالب دوستان رو خوندم خان بالا رو ردکردم:

سلام
همونطور که امیر عزیز گفت، ویندوزهاتون دقیق مشخص نیست.
فکر میکنم این عکسی که گذاشتین مربوط به ویندوز ویستا یا 7 باشه. تو 7 ، از کنترل پنل وارد Network and Sharing Setting بشید. بعد در منوی سمت چپ روی Change network and sharing setting کلیک کنید. در انتها لیست گزینهء Turn off password protected sharing رو انتخاب کنید. و ببینید مشکل حل میشه؟ _____________
حالا مشکلم مثل دوستان شده نگاه کنید:(هر دوویندوز 7 است)

GHAGHALEELEE
17-09-2011, 12:50
سلام دوستان
من میخوام pc خودم و pc برادرم رو شبکه کنم واسه ردو بدل اطلاعات و همچنین استفاده از اینترنت از یک adsl.
حالا اگه کابل کراس بگیرم و به دو سیستم وصل کنم مودم رو چه جوری به سیستمم وصل کنم؟اگه هاب میخواد چه جوری وصل میشه؟یعنی چی رو به چی وصل میکنیم؟
راستی کانکشن از تو مودم ساختم وبا روشن شدن مودم کانکت میشه.ویندوز خودم سون وبرای برادرم ایکس پی هست

Amir Varasteh
17-09-2011, 13:25
سلام دوستان
من میخوام pc خودم و pc برادرم رو شبکه کنم واسه ردو بدل اطلاعات و همچنین استفاده از اینترنت از یک adsl.
حالا اگه کابل کراس بگیرم و به دو سیستم وصل کنم مودم رو چه جوری به سیستمم وصل کنم؟اگه هاب میخواد چه جوری وصل میشه؟یعنی چی رو به چی وصل میکنیم؟
راستی کانکشن از تو مودم ساختم وبا روشن شدن مودم کانکت میشه.ویندوز خودم سون وبرای برادرم ایکس پی هست

سلام.

مودمت چند تا پورت LAN داره ؟

GHAGHALEELEE
17-09-2011, 13:56
سلام.

مودمت چند تا پورت LAN داره ؟
یک دونه.مارکش اینه : TP-LINK TD8817

Amir Varasteh
17-09-2011, 15:10
یک دونه.مارکش اینه : TP-LINK TD8817

خب. شما روی یکی از سیستمهات که بهش اینترنت وصله باید 2 تا کارت شبکه داشته باشی.

یه کارت شبکه وصله به مودم (اینترنت) و اون کارت شبکه دیگه رو باید وصل کنی به سیستم دوم.

این کارا رو که کردی بعد میشه اینترنت و همچنین اطلاعات سیستم اول رو برای دومی به اشتراک گذاشت و همینطور بالعکس.

MasterGeek
17-09-2011, 18:52
منم شرایط مشابهی دارم، عوض کارت شبکه ی دوم از کارت وایرلس واسه به اشتراک گذاری فایل و اینترنت استفاده میکنم. (دو تا لبتاب با ویندوز 7)

مشکلم اینه که کلا بگیر نگیر داره، بعضی وقتها وصل میشه بعضی وقتها نمیشه، گاهی هم کلی طول میکشه تا وصل شه...
در حالت کلی به نظرتون دستی آی پی بدم بهتره یا اتوماتیک؟
بعد هم ویندوز کلی تنظیمات پراکنده داره خیلی باهاش کار نکردم آیا راهنمای درست و حسابی واسه این کار هست؟

ssma1368
20-09-2011, 14:18
من مودم ZYXEL روتر دارم و می خوام دو تا لپ تاپ(یکی 32 و دیگری 64 بیت) رو به شکل وایرلس شبکه کنم اما با
Error Code: 0x80070035
The Network path was not found
روبرو میشم. مشکل از کجاست؟
در ضمن شرکت گارانتی کننده مودو گفته روتر بودن دستگاهم یعنی اینکه یوز و پس کانکشن رو توخودش ذخیره میکنه و قابلیت دیگه ای نداره!!
می تونم روتر رو جدا تهیه کنم؟

MasterGeek
20-09-2011, 16:29
منم شرایط مشابهی دارم، عوض کارت شبکه ی دوم از کارت وایرلس واسه به اشتراک گذاری فایل و اینترنت استفاده میکنم. (دو تا لبتاب با ویندوز 7)

مشکلم اینه که کلا بگیر نگیر داره، بعضی وقتها وصل میشه بعضی وقتها نمیشه، گاهی هم کلی طول میکشه تا وصل شه...
در حالت کلی به نظرتون دستی آی پی بدم بهتره یا اتوماتیک؟
بعد هم ویندوز کلی تنظیمات پراکنده داره خیلی باهاش کار نکردم آیا راهنمای درست و حسابی واسه این کار هست؟

من این مشکل رو با دادن آی پی دستی حل کردم و الان دو سیستم به راحتی به هم وصل میشن.
ولی شیر کردن اینترنت کماکان پابرجاست...شاید با انتخاب دستی DNS مناسب بتونم دسترسی اینترنت واسه لبتاب کلاینت رو فراهم کنم

Abol gon
21-09-2011, 21:36
سلام . من یک لپ تاپ رو به یک کامپیوتر با کابل کراس وصل کردم. اما ویندوز unidentified مینویسه.(ویندوز 7). خلاصه با هزار سیخکولی کردن یک طوری از طریق اسم کامپیوتر تونستم وارد کامپیوتر بشم. وهمچنان unidentified نوشته بود. یک فایل تصویری کپی کردم اما سرعت کپی کردن 11 مگابایت بود!!!!! درصورتی که لپ تاپ یکی از دوستام راهت شبکه می شد و با سرعت 50 مگابایت وبیشتر کپی میکرد. لپ تاپ من هم خیلی مدل بالاتره. لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم که راهت شبکه بشه و سرعت انتقالش هم بالا باشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مهمههههههههه

arashlolos
24-09-2011, 20:23
سلام بر اساتيد
يه سوال:
دوتا كامپيوترو بوسيله مودم وايرلس شبكه كردم
ولى يكى از سيستم ها نت پرسرعتو وصل ميشه ولى اون يكى خطا ميده.
راه حلش چيه؟
مودم نوعش وايرلسه ولى با كابل كراس شبكه كردم
ممنون ميشم ج بدين

Amir Varasteh
24-09-2011, 23:08
سلام بر اساتيد
يه سوال:
دوتا كامپيوترو بوسيله مودم وايرلس شبكه كردم
ولى يكى از سيستم ها نت پرسرعتو وصل ميشه ولى اون يكى خطا ميده.
راه حلش چيه؟
مودم نوعش وايرلسه ولى با كابل كراس شبكه كردم
ممنون ميشم ج بدين

سلام.

اولا چطور سعی میکنی وصل شی ؟ کانکشن ساختی ؟ و چه اروری میده ؟

درضمن بگو که چیرو به کجا وصل کردی تو شبکه.

arashlolos
24-09-2011, 23:35
آره با اينكه مودممو رو ppeo (يا همچين چيزى!) تنظيم كردم ولى كانكشن ساختم با اون وصل ميشم!
(اينم واسم سواله تازه! با كانكشن ميتونم نتو قطع و وصل كنم مگه نبايد خودش وصل باشه؟!)

كارت شبكه سيستم 1 رو با كابل به يه پورت مودم و كارت شبكه سيستم 2 رو با كابل به يه پورت ديگه مودم وصل كردم(مودم 4 پورته)
شبكه مشكلى نداره فقط دير باز ميشه(اين دليلش چيه؟)
ولى نتو تو يه سيستم بيشتر ندارم.
ارورش يادم نيست ولى من از ارورش سردر نياوردم
بيمورد بود!(فكر كنم يوزر پسورد رو ميگفت اشتباست!)

hot_boys2005
26-09-2011, 02:46
دوستان من اشتراک کابلی Adsl 256 kb از شرکت پارس انلاین دارم و مودم فعلی من سنفونی هست. میخواستم یه مودم بگیرم که از طریق کابل و وایرلس خانگی(شبکه خانگی) با 3 تا لپتاپ و 2 تا pc ارتباط داشته باشه.البته فقط يكي از pc ها با كابل به سويچ يا مودم وصل بشه. لطفا راهنماییم کنید و آیا من باید یه مودم بگیرم ؟یا یه سویچری که هم دارای کابل و هم وایرلس خانگی باشه بگیرم؟
متشكرم

behnam263
26-09-2011, 20:40
سلام
مشکل عجیب!
فرض کنید دو تا کامپیوتر با یک روتر قبلا به هم منصل بودن بعد از مدتی
یدفعه می بینم که زمانی که یکی از کامپیوتر ها رو به روتز وصل می کنم
انگار که اصلا وصل نکردم و چراغ های روتر و کارت شبکه روشن نمیشه
سیم مابینشون هم سالمه و در ضمن داخل ویندوز ایکس پیش نشون میده
که شبکه قطع هستش و ضربدر قرمز داره
به نظرتون دیگه چی رو باید تست کنم ؟

Netw0rks
27-09-2011, 00:45
سلام
مشکل عجیب!
فرض کنید دو تا کامپیوتر با یک روتر قبلا به هم منصل بودن بعد از مدتی
یدفعه می بینم که زمانی که یکی از کامپیوتر ها رو به روتز وصل می کنم
انگار که اصلا وصل نکردم و چراغ های روتر و کارت شبکه روشن نمیشه
سیم مابینشون هم سالمه و در ضمن داخل ویندوز ایکس پیش نشون میده
که شبکه قطع هستش و ضربدر قرمز داره
به نظرتون دیگه چی رو باید تست کنم ؟

کانکشن رو چک کنید ببینید Disable نشده ؟

davood.2008
27-09-2011, 22:28
سلام دوستان
چطور میتونم بین این سیستم ها شبکه راه اندازی کنم به طوری که بشه از هر کامپیوتر تو اون یکی گشت وگذار کرد

دو کامپیوتر و یه مودم وایمکس و شبکه به صورت بی سیم دارم

البته الان شبکه هستن و از سیستم 1 میشه تو 2 وارد شد و هر دو به اینترنت وصل هستن اما از 2 نمیشه وارد 1 شد و خطا میزنه که نام کاربری ایراد داره به نظرتون مشکل کجاست
ویندوز هم 7 می باشد

یا علی...

hedye222222
29-09-2011, 10:38
سلام دوستان
یه لپ تاپ دارم که روش سون نصبه و یه vmware هم نصب دارم که داخلش xpنصب کردم.
یه مودم tp-link 8811هم دارم که یه یو اس بی و یه کابل داره.
میخوام بدونم ایا راهی هست که من بتونم با همین مودم هم اینترنت xpداخل vmware رو داشته باشم وهم اینترنت سون رو.
یعنی میشه سون رو با xpشبکه کردبعدش اینترنت سون رو به اشتراک گداشت با xp.
ممنون میشم اگخ میشه بگید چطوری باید این کارو بکنم؟
مرسی

Amir Varasteh
30-09-2011, 21:02
سلام دوستان
چطور میتونم بین این سیستم ها شبکه راه اندازی کنم به طوری که بشه از هر کامپیوتر تو اون یکی گشت وگذار کرد

دو کامپیوتر و یه مودم وایمکس و شبکه به صورت بی سیم دارم

البته الان شبکه هستن و از سیستم 1 میشه تو 2 وارد شد و هر دو به اینترنت وصل هستن اما از 2 نمیشه وارد 1 شد و خطا میزنه که نام کاربری ایراد داره به نظرتون مشکل کجاست
ویندوز هم 7 می باشد

یا علی...

سلام.

میشه از ارور یه عکس بزاری ؟

hedye222222
01-10-2011, 10:28
سلام دوستان
میخوام بدونم ایا راهی هست که من بتونم با همین مودم هم اینترنت xpداخل vmware رو داشته باشم وهم اینترنت سون رو.
مرسی

نبودکسی جوابمو بده؟

Amir Varasteh
01-10-2011, 11:58
سلام دوستان
مرسی
سلام.

خب این نیاز به دید شبکه ای داره... اما کار بسیار ساده ای هست.

شما اینترنت رو به هر نحوی که میتونی توی سیستم Host (ویندوز 7) بیار و سپس به تنظیمات VM ساخته شده توی VMWare برو و کارت شبکه رو NAT انتخاب کن. تمومه. حالا اینترنت ویندوز 7 توی XP هم Share میشه.

موفق باشی.

hedye222222
02-10-2011, 08:44
سلام.

خب این نیاز به دید شبکه ای داره... اما کار بسیار ساده ای هست.

شما اینترنت رو به هر نحوی که میتونی توی سیستم Host (ویندوز 7) بیار و سپس به تنظیمات VM ساخته شده توی VMWare برو و کارت شبکه رو NAT انتخاب کن. تمومه. حالا اینترنت ویندوز 7 توی XP هم Share میشه.

موفق باشی.

سلام
ممنون که جواب سوالمو دادین ولی اون کار رو انجام دادم نشد
من اومدم ip ها رو توی یک رنج گذاشتم و ipبرایgatewayرو هم ip مودم گذاشتم وکانکشن های برودباندی هم که ساخته بودم حدف کردم ولی به سختی میتونم xp وسون روشبکه کنم یعنی همو ping نمیکنند,ولی یه دفعه کهping کردند بازم به اینترنت وصل نشد
نمیدونم چی کارکنم؟
تویwin xpدر vmwareهمش ارور میدهa duplicate name is ex.....واسه چی هستش؟هیچ نام مشابهی هم ندارم.
ممنون

Amir Varasteh
03-10-2011, 00:10
سلام
ممنون که جواب سوالمو دادین ولی اون کار رو انجام دادم نشد
من اومدم ip ها رو توی یک رنج گذاشتم و ipبرایgatewayرو هم ip مودم گذاشتم وکانکشن های برودباندی هم که ساخته بودم حدف کردم ولی به سختی میتونم xp وسون روشبکه کنم یعنی همو ping نمیکنند,ولی یه دفعه کهping کردند بازم به اینترنت وصل نشد
نمیدونم چی کارکنم؟
تویwin xpدر vmwareهمش ارور میدهa duplicate name is ex.....واسه چی هستش؟هیچ نام مشابهی هم ندارم.
ممنون

ببین شما لازم نیست جایی IP بدی.

شما توی 7 هیچ کار انجام نده. توی XP که توی VMWare نصبه ، تو تنظیمات VM برو رو کارت شبکه رو NAT انتخاب کن.

بعد توی XP تنظیمات IP رو روی اتومات بزار. حالا هم اینترنت داری و هم 7 و XP با هم مرتبطن.

کلا تو لازم نیس IP بدی و دردسر بکشی.

khalilpakbaz
04-10-2011, 03:37
سلام

دوستان 2 تا لپتاپ دارم و میخوام شبکه کنم و اطلاعات جابجا کنم و الان درایوی که Share کردم هم توی اون یکی لپتاب میبینم ولی وقتی روش کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم!! مشکل چیه؟باید چی کار کنم؟ از کابلی که برای مودم ADSL استفاده میکنم هم برای وصل شدن 2 لب تاپ استفاده کردم, دوستان خواهش میکنم زودتر کمکم کنین کارم خیلی گیر این مشکل هست .

hedye222222
04-10-2011, 11:24
ببین شما لازم نیست جایی IP بدی.

شما توی 7 هیچ کار انجام نده. توی XP که توی VMWare نصبه ، تو تنظیمات VM برو رو کارت شبکه رو NAT انتخاب کن.

بعد توی XP تنظیمات IP رو روی اتومات بزار. حالا هم اینترنت داری و هم 7 و XP با هم مرتبطن.

کلا تو لازم نیس IP بدی و دردسر بکشی.

ممنونم بابت راهنمایی هات
بلاخره الان موفق شدم که دوتاش اینترنت داشته باشه
مشکلم اینجا بود که من هم باید lan رو وصل میکردم هم usb رو.lan واسه سون و usb واسه xp.
آخیش بالاخره شد
مرسی از شما

A M ! N
04-10-2011, 11:33
سلام

دوستان 2 تا لپتاپ دارم و میخوام شبکه کنم و اطلاعات جابجا کنم و الان درایوی که Share کردم هم توی اون یکی لپتاب میبینم ولی وقتی روش کلیک میکنم با این ارور مواجه میشم!! مشکل چیه؟باید چی کار کنم؟ از کابلی که برای مودم ADSL استفاده میکنم هم برای وصل شدن 2 لب تاپ استفاده کردم, دوستان خواهش میکنم زودتر کمکم کنین کارم خیلی گیر این مشکل هست .

با سلام...
دوتا کار رو انجام بده :
Firewall رو غیر فعال کن، یا اینکه شبکت رو بزار توی لیست exceptions
و این که اون پوشه هایی که میخوای share کنی رو باید برای خوندن و نوشتن اجازه ی administrator که خودت باشه رو تایید کنی
روی پوشه راست کلیک کن و فکر میکنم در بخش share اجازه ها رو ویرایش کنی
این هم آموزش با عکس برای این کار :

موفق و :11:موئید باشین

khalilpakbaz
04-10-2011, 20:05
با سلام...
دوتا کار رو انجام بده :
Firewall رو غیر فعال کن، یا اینکه شبکت رو بزار توی لیست exceptions
و این که اون پوشه هایی که میخوای share کنی رو باید برای خوندن و نوشتن اجازه ی administrator که خودت باشه رو تایید کنی
روی پوشه راست کلیک کن و فکر میکنم در بخش share اجازه ها رو ویرایش کنی
این هم آموزش با عکس برای این کار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و :11:موئید باشین

یه دنیا ممنون داداش مشکلم حل شد و کارم راه افتاد :10:.

soccer 2009 update
05-10-2011, 00:20
با عرض پوزش من یک مشکل دارم که اگه زحمتی نیست کمکم کنید من حدودا 2 ماه پیش لپتاپ گرفتم و اولین چیزی که به ذهنم رسید شبکه و بازی شبکه ای بود من قبلش یه کامپیوتر داشتم که ویندوزش ایکس پی بود. ما لپتاپ خریدیم همون جا هم یه کابل شبکه رفتیم که شروع به بازی کردن کنیم که ... من دقیقا توضیح می دم تو تنظیمات چه کار کردم اول کابل کراس رو به دو کامپیوتر زدم بعد اول سراغ لپتاب رفتم که باید بگم ویدوزش سون هست 64 هم هست اسم انتخاب کردم و homegourp هم اسمش رو گذاشتم HOMEGROUP بعد ری استارت بعد رفتم سراغ تنظیمات ای پی ... تو IP Adress زدم 192.168.0.1 تو Subnet هم زدم 255.255.255.0 DSN هم دست نزدم ok زدم و بعد رفتم رو ایکس پی تو IP Adress زدم 192.168.0.2 تو Subnet هم زدم 255.255.255.0 DSN این هم دست نزدم و ok زدم حالا رفتم تو My Network Places البته بگم workgroup اینم WORKGROUP بود و اسم کامپیوتر هم فرق میکرد . تو My Network Places رفتم تو قسمت View Workgroup Cumputers و کامپیوتر ها رو دیدم لپتاپ رو امتحان کردم و باز شد رفتم رو لپتاپ و پوشه ای رو شیر کردم اومدم رو کامپیوتر و روش کلیک کردم و اروری داد که هنوز نتونستم درستش کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته بگم که تو اون یکی پوشه میرفت یعنی Users و بعدش Public اما هر پوشه ای که شیر میکردم نمی رفت یک درایو هم شیر کردم ولی نرفت ولی درایو دی وی دی رم باز می شد رفتم رو لپتاپ تو Network اونجا هم باز می شد هم دو کامپیوتر بودند ولی هر چی شیر می کردم باز نمی شد و Windows cannot access می داد نمی دونم مشکل از کجاست یعنی مشکل از ویندوزم هست یا از کابل من یک باز جنرال شبکه ای بازی کردم ولی بازی های دیگه نمی شد یعنی پیدا نمی کردیم همدیگرو مثل کانتر محل اتصال کابل کراس هم چشمک میزد ولی خبری نبود اگه کمک کنید یک دنیا ممنون میشم

khalilpakbaz
05-10-2011, 04:53
با عرض پوزش من یک مشکل دارم که اگه زحمتی نیست کمکم کنید من حدودا 2 ماه پیش لپتاپ گرفتم و اولین چیزی که به ذهنم رسید شبکه و بازی شبکه ای بود من قبلش یه کامپیوتر داشتم که ویندوزش ایکس پی بود. ما لپتاپ خریدیم همون جا هم یه کابل شبکه رفتیم که شروع به بازی کردن کنیم که ... من دقیقا توضیح می دم تو تنظیمات چه کار کردم اول کابل کراس رو به دو کامپیوتر زدم بعد اول سراغ لپتاب رفتم که باید بگم ویدوزش سون هست 64 هم هست اسم انتخاب کردم و homegourp هم اسمش رو گذاشتم HOMEGROUP بعد ری استارت بعد رفتم سراغ تنظیمات ای پی ... تو IP Adress زدم 192.168.0.1 تو Subnet هم زدم 255.255.255.0 DSN هم دست نزدم ok زدم و بعد رفتم رو ایکس پی تو IP Adress زدم 192.168.0.2 تو Subnet هم زدم 255.255.255.0 DSN این هم دست نزدم و ok زدم حالا رفتم تو My Network Places البته بگم workgroup اینم WORKGROUP بود و اسم کامپیوتر هم فرق میکرد . تو My Network Places رفتم تو قسمت View Workgroup Cumputers و کامپیوتر ها رو دیدم لپتاپ رو امتحان کردم و باز شد رفتم رو لپتاپ و پوشه ای رو شیر کردم اومدم رو کامپیوتر و روش کلیک کردم و اروری داد که هنوز نتونستم درستش کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته بگم که تو اون یکی پوشه میرفت یعنی Users و بعدش Public اما هر پوشه ای که شیر میکردم نمی رفت یک درایو هم شیر کردم ولی نرفت ولی درایو دی وی دی رم باز می شد رفتم رو لپتاپ تو Network اونجا هم باز می شد هم دو کامپیوتر بودند ولی هر چی شیر می کردم باز نمی شد و Windows cannot access می داد نمی دونم مشکل از کجاست یعنی مشکل از ویندوزم هست یا از کابل من یک باز جنرال شبکه ای بازی کردم ولی بازی های دیگه نمی شد یعنی پیدا نمی کردیم همدیگرو مثل کانتر محل اتصال کابل کراس هم چشمک میزد ولی خبری نبود اگه کمک کنید یک دنیا ممنون میشم

سلام دوست عزیز

برای منم توی ویندوز 7 تقریبا همچین مشکلی بود که با کمک دوستان عزیز حلش کردم , من روی درایوی که میخواستم share کنم راست کلیک و Properties رفتم و اول تو قسمت Share درایو رو share کردم و بعدش که مهمترین کار بود رفتم تو قسمت Security و تو قسمت Group Or User Names گزینه Edit رو زدم و اونجا زدم گزینه Add و یه یوزر با اسم Everyone ساختم و مشکل حل شد و راحت تونستم از اون یکی سیستم برم داخل این درایو و .... . امیدوارم برای شما هم این مشکل باشه که بتویند حلش کنین , با تشکر

soccer 2009 update
05-10-2011, 17:37
مشکل من پیچیدس کمک کنید این تنظیمات هم پیدا نکردم

A M ! N
05-10-2011, 22:18
با سلام...
البته من وقت زیادی ندارم ببینم دقیقا چکار کردین ولی دوست خوبم توی مراحالتون Default gate way رو توضیح ندادی
پرش کردین اصلا ؟
برای اینکه دقیق شبکه کردن رو یاد بگیری این فایل آموزش ساده ی شبکه کردن رو دان کن:

موفق و :11:موئید باشین