ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 1 سوال کوچولو در مورد دوربین عکاسی و بعد ...

Mr.Shaibow
31-01-2008, 23:12
با سلام

1- من می خوام یه عکاس شم
از اونجا که یه عکاس به دوربین و وسایل جانبی مثل پایه و از این چیزا که سیم داره میزنی عکس می گیره و ... نیاز داره من از شما دوست عزیز کمک در خواست می کنم

2- من تا حالا از 100 متری دوربین رد نشدم همه عکسام هم واقعا *** هستند

3- من یه دوربین می خوام که پباهاش حول و حوش 2 3 سال کار کنتم بعد یکی بهتر بگیرم

' 3- دوربینی که نیازمندیم 100 120 بیشتر نباشه و قابلیت لنز گذاری هم داشته باشه !

4- پایش هم گرون در نیاذ

5- اسم لوازم جانبیش هم اگه می شه ذکر کنید

6- من می خوان بدم کسی واسم بگیره اگه می شه مدل بگین " چند تا از چند تا مارک مختلف که اگه نبود سرمون بی کلاه نمونه" اگه هم نمی دونستید بگم چه مشخصاتی به فروشنده بده !

مهم : من این دوربین رو برای عکاسی مستقیم از آسمون و از ستاره ها و اجرام مسیخ و شبه ستاره ای "ژرف آسمون می خوام"

مهم تر : دست هرکی راهنمایی کرد درد نکنه اگه هر وقت هر کمکی خواست از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم "یه پست شخصی بده حله "

خیلی چاکریم :10:

مرتضی nvcd
01-02-2008, 23:02
منظورت از 100 120 .... همون هزینه است ؟

sada
02-02-2008, 17:06
بهترین گزینه به نظر من در بین دوربین های اتوماتیک زنیت 120 یک دوربین روسی هست.اینو همه ی دوستام دارن باهاش عکس هایی که گرفتن خودم هم باورم نمی شد. همه توع لنزی هم می خوره. اون سیمه که میزنی عکس می گیری اسمش دکلانشوره برای اینکه بدون لرزش عکس بگیری هست . قیمتش هم مناسبه . جنسش هم خوبه همه جا هم گیر میاد.پایه فرقی نمی کته برای چه دوربینی می خوایی بگیری همش استاندارده ولی دوربین 40 تا 60 خوبه.چون اروزنتراش با باد هم می افتند.بعد لوازم جانبی هم مثل لنز هست و دکلانشور و فیلم های حساس تر.

Mr.Shaibow
02-02-2008, 21:05
بهترین گزینه به نظر من در بین دوربین های اتوماتیک زنیت 120 یک دوربین روسی هست.اینو همه ی دوستام دارن باهاش عکس هایی که گرفتن خودم هم باورم نمی شد. همه توع لنزی هم می خوره. اون سیمه که میزنی عکس می گیری اسمش دکلانشوره برای اینکه بدون لرزش عکس بگیری هست . قیمتش هم مناسبه . جنسش هم خوبه همه جا هم گیر میاد.پایه فرقی نمی کته برای چه دوربینی می خوایی بگیری همش استاندارده ولی دوربین 40 تا 60 خوبه.چون اروزنتراش با باد هم می افتند.بعد لوازم جانبی هم مثل لنز هست و دکلانشور و فیلم های حساس تر.

اول از همه چیز سلام

دوم دست واقعا ممنون !

سوم این دوربین تو زاهدان یا زابل هم پیدا می شه ؟

آخه اون جا همه چیش خیلی ارزونه "چند وقت پیش پی اس وان 25 تومن بود !!!!" بعد من می خوام بگم کسی از اون جا بیاره !

بازم ممنون !

sada
02-02-2008, 21:36
اول هر چی سلام به روی ماهت
دوم خواهش می کنم.قابلی نداشت . در خدمتیم.
سوما همینطور که گفتم چون یکی از بهترین دوربین هاست در زمینه عکس برداری آماتوری باید اونجا هم پیدا بشه.حالا مگه چقدرگرونه که می خوایی بری از اونجا بگیری.حدودا فکر کنم 60 70 قیمتش باشه.فکر کنم این باشه.
بعد یک سوال می خوایی با تلسکوپ باهاش عکس بگیری با همینطوری.اگه با تلسکوپ بخوایی بگیری من یکی از دوستام با مید 8 اینچ یک عکس از سحابی جبار گرفته بود من تو کفش موندم.ولی بدون تلسکوپ می تونی رد ستاره ها یا سحابی جبار خیلی کوچیک و خوشه و پروین و امثال این ها رو بگیری.
در ضمن یک سری فوت کوزه گری هم داره که هم میتونی با تجربه یاد بگیری یا از یکی که خیلی خوره هست بپرسی.ولی حتما باید یک سری اطلاعات قبلی از الفبای عکس برداری از آسمان پرستاره ( حال کردی اضافه تشبیهی مرخم مضرف موکد رو ) داشته باشی.
یک چیز دیگه باید اگه تازه کاری یکی دو سه حلقه فیلم اول رو به امید مثلا 80 سوخته به 20 سالم باشی که همون 20 ها هم می سوختند بهتر بود.
اگه بازم چیزی یادم اومد بهت می گم.

Mr.Shaibow
02-02-2008, 21:52
اول هر چی سلام به روی ماهت
دوم خواهش می کنم.قابلی نداشت . در خدمتیم.
سوما همینطور که گفتم چون یکی از بهترین دوربین هاست در زمینه عکس برداری آماتوری باید اونجا هم پیدا بشه.حالا مگه چقدرگرونه که می خوایی بری از اونجا بگیری.حدودا فکر کنم 60 70 قیمتش باشه.فکر کنم این باشه.
بعد یک سوال می خوایی با تلسکوپ باهاش عکس بگیری با همینطوری.اگه با تلسکوپ بخوایی بگیری من یکی از دوستام با مید 8 اینچ یک عکس از سحابی جبار گرفته بود من تو کفش موندم.ولی بدون تلسکوپ می تونی رد ستاره ها یا سحابی جبار خیلی کوچیک و خوشه و پروین و امثال این ها رو بگیری.
در ضمن یک سری فوت کوزه گری هم داره که هم میتونی با تجربه یاد بگیری یا از یکی که خیلی خوره هست بپرسی.ولی حتما باید یک سری اطلاعات قبلی از الفبای عکس برداری از آسمان پرستاره ( حال کردی اضافه تشبیهی مرخم مضرف موکد رو ) داشته باشی.
یک چیز دیگه باید اگه تازه کاری یکی دو سه حلقه فیلم اول رو به امید مثلا 80 سوخته به 20 سالم باشی که همون 20 ها هم می سوختند بهتر بود.
اگه بازم چیزی یادم اومد بهت می گم.
دستت درد نکنه

نه من با تلسکوپ عکس نمی گیرم

خودم می دونم قراره چه بلای سر فیلمام بیاد :5: باید مثل این عینک آفتابی واسشون بگیرم

مرتضی nvcd
03-02-2008, 03:58
بهترین گزینه برای عکس برداری نجومی دوربین هایی با قابلیت سرعت های شاتر مختلف و لنز های قابل تعویض هست ...

این نوع دوربین ها هم معمولا همه جا پیدا می شه ..... زنیت معروف ترین و در عین حال ارزان ترین نوع اونه ..

Mr.Shaibow
03-02-2008, 22:06
مرتضی جان ممنون