مشاهده نسخه کامل
: BURNOUT Paradise
N A V I D
06-04-2009, 19:03
ببین من بازی رو نصب میکنم بعد EA download manager رو که به طور اتومات بعد از نصب میاد رو هم نصب میکنم . کرک رو هم کپی میکنم اما باز هم اجرا نمیشه
وقتی برنامه ی download manager رو که اجرا میکنم میگه که باید یه پچ رو دانلود کنم ولی وقتی به اینترنت کانکتم هم اون برنامه مینویسه که باید دوباره کانکت بشی یعنی اینکه Connection رو انگار نمیشناسه !
من که گیج شدم لطفا سریع یه راهنمایی برسونید من چیکار کنم ؟!
aghamajid1369
07-04-2009, 11:42
ببین من بازی رو نصب میکنم بعد EA download manager رو که به طور اتومات بعد از نصب میاد رو هم نصب میکنم . کرک رو هم کپی میکنم اما باز هم اجرا نمیشه
وقتی برنامه ی download manager رو که اجرا میکنم میگه که باید یه پچ رو دانلود کنم ولی وقتی به اینترنت کانکتم هم اون برنامه مینویسه که باید دوباره کانکت بشی یعنی اینکه Connection رو انگار نمیشناسه !
دوست من فکر کنم کرکت خراب باشه
وقتی بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده؟
تو اصلا کاری به download manager نداشته باش.
sargeras
07-04-2009, 11:45
اصلا نیازی به این کارا نیست نه کرک می خواد نه EA download manager شما وقتی که بازی رو اجرا کنید میگه یا باید بازی رو بخری یا سریال بدی یا نیم ساعت بازی رو تست کنی
شما برو تو پوشه نصب بازی یه فایل به نام rld-bupk هست که سریال رو بهت میده و راحت می تونی بازی کنی اگر هم نبود از این سریال ها استفاده کن:
HCEE-MCNH-M7DQ-UM7U-SRLD
S4TK-YNU6-852X-485N-YRLD
82XP-FTEB-5AYG-25A7-JRLD
MARR-X6V9-G73X-MG7A-YRLD
dashmojtaba
07-04-2009, 13:49
آقا من کرک پچ 1.1.0.0 رو میخوام یکی یه کمکی کنه دیگه !! ای بابا سه روزه هرجا رفتم دست خالی برگشتم دیگه خسته شدم یعنی یکی نیست یه کرک بسازه براش؟ آخه فایده نداره نشه آنلاین بازی کرد
سلام
من بعد از یه تاخیر چنذ ماه بازی رو گرفتم و نصب کردم. بعد بازی باید بگم این بهترین بازی racing بود که تا حالا بازی کردم. واقعا منو محصور خودش کرد. من یکی از طرفدارای nfs هستم. اما باید بگم nfs خیلی راه داره تا به کیفیت این بازی برسه. حتی بازی grid با اون گرافیک بالاش بازم در نظرم نیومد. ولی این یه چیزه دیگس. دیوانه کننده و عالیه.
آقا من کرک پچ 1.1.0.0 رو میخوام یکی یه کمکی کنه دیگه !! ای بابا سه روزه هرجا رفتم دست خالی برگشتم دیگه خسته شدم یعنی یکی نیست یه کرک بسازه براش؟ آخه فایده نداره نشه آنلاین بازی کرد
سلام به همه
منم این پچو از Gamespot گرفتم ولی خب وقتی نصبش می کنم و همون کرک قبلی رو می ذارم، وارد اودینگ بازی میشه و یهو ارور معروف Don't send میاد!
چیکار کنم؟
اگه هم کرک رو نذارم، نمی ره تو بازی و میگه باید وصل بشه اینترنت و چک کنه که بازی اصله یا نه!!!
ممنون اگه کمک کنین
dashmojtaba
10-04-2009, 21:58
سلام به همه
منم این پچو از gamespot گرفتم ولی خب وقتی نصبش می کنم و همون کرک قبلی رو می ذارم، وارد اودینگ بازی میشه و یهو ارور معروف don't send میاد!
چیکار کنم؟
اگه هم کرک رو نذارم، نمی ره تو بازی و میگه باید وصل بشه اینترنت و چک کنه که بازی اصله یا نه!!!
ممنون اگه کمک کنین
بابا خوب منم همینه مشکلم اصلاً این بازی لطفش به آنلاین بودنشه ما همینجا با یکی از بچه ها قرار گذاشتیم بازی کنیم بعد من رفتم کلی پول مسلمون دادم ای دی اس ال گرفتم برای این بازی حالا این نامردا بازیو زدن خراب کردن. البته شما میتونی از خیر آپدیتش بگذری ولی دیگه نمیشه بری توی نت با دیگران بازی کنی! راهشم اونیستال کردن و دوباره نصب کردنشه...
من خیلی گشتم برای این کرک: الان همه سایتها با زبونای مختلف توی فروماشون درخواست این کرک رو کردن منم اینجا یه تاپیک براش زدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی کو کرک؟ میدونی به نظرم همین بچه های خودمونم میتونن کرکش کنن ولی عجیبه بعد از یه هفته هیچکسی هیچجایی این کارو نکرده خیلی عجیبه ها هرچی سرچ میکنی پیدا نمیکنی این درحالیه که خود بازی همون روز ریلیس تورنتش با کرک سالم منتشر شد!
آقایون اساتید حرفه ای ها!
به داد طرفدارای این بازی برسید این الکترونیک آرتس با این پچش کلی زده تو ذوقمون :13:
سلام
آقا نمی شه حالا اصلن این پچ 1.1.0.0 رو نصب نکنیم با همون ورژن اصلی میشه آنلاین بازی کرد؟ من امتحان نکردم
سلام این بازی چه جوری ش2 نفره میشه ؟offline
دوست عزیز دیگه بازیهای این نسل در حالت تک نفره هم روی یه سیستم خوب به زور اجرا میشه اونوقت شما میخوای دونفره بازی کنی!:18:
dashmojtaba
12-04-2009, 17:16
سلام
آقا نمی شه حالا اصلن این پچ 1.1.0.0 رو نصب نکنیم با همون ورژن اصلی میشه آنلاین بازی کرد؟ من امتحان نکردم
نمیشه. فقط میتونید بازی آفلاین کنید که:
کافیه بازیو آنیستال و سیستمو ریست کنید و دوباره اونو طبق همون شیوه قبل نصب کنید و توی محیط بازی وقتی بازی شروع میشه و بعدش صفحه ورود اطلاعات کاربری میاد بک اسپیس رو بزنید تا این مرحله کنسل بشه و وارد خود بازی بشید.
resident_evil
15-04-2009, 22:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cops & Robbers Teaser
كيفيت SD:
كيفيت HD:
ebicross
16-04-2009, 05:45
یک پچ داره که تو DVD بازی موجوده. وقتی نصب کنی حالت Party بهش اضافه میشه که تا هشت نفر (البته به ترتیب) میتونند بازی کنند و امتیاز بگیرند.
این پچ بازی رو تبدیل به Ultimate Box میکنه و کلی امکانات بهش اضافه میشه. ورژن بازی هم 1.0.0.1 میشه و بازی با کرک معمولی اجرا میشه.
این هم توضیحات من با عکس برای کسایی که هنوز بازی رو نخریدند:
فرض کنید ظرافت GRIDE با زیبایی UnderCover و تنوع GTA با هم مخلوط شده تا یک بازی جدید بوجود بیاید. به نظر شما اسمش را باید چه بگذاریم تا درخور آن باشد؟
من به شما یک پیشنهاد میکنم. Burnout آن هم Paradise City میتواند تمام آنچه شما میخواهید باشد.
یک ماشین سواری و جدیدا موتور سواری عالی برای تمام سنین از 10 سال گرفته تا 50 سال. تمام سنین از این بازی لذت خواهند برد.
در این بازی شما هر چه قدر کار هیجانی تری انجام دهید بیشتر امتیاز میگیرید. خلاف جهت اتوبان نیترو را نگاه دارید و عقربه های سرعت را به آخرین حد برسانید تا ترشح آدرنالین را در رگ هایتان حس کنید.
فقط مراقب باشید که اگر از روبه رو به ماشین دیگری برخورد کنید لحظه به لحظه ی خرد شدن و له شدن ماشینتان را لمس میکنید. از له شدن جلوی ماشین تا پرت شدن چرخهای جلو و خرد شدن شیشه هایتان همه در جلوی چشمتان اتفاق می افتد.
بازی در محیطی مانند NFS UnderCover و با همان کیفیت صورت میگیرد. این یکی از شگفتی های Electronic Arts است که دو بازی خود با مضمونهای تقریبا مشابه را چنین متفاوت خلق میکند.ماموریتهای بازی بسیار متفاوت و فراوان اند و از له کردن ماشین حریفان گرفته تا زودتر رسیدن به مقصد همه دارای امتیازها و جایزه های متفاوتی است.
ماشینها به سرعت برایتان باز میشوند و شما خسته نخواهید شد. موتور هم در این سری اضافه شده که سرعت فوق العاده و کنترل ایده الی دارد و از آن لذت خواهید برد.
در برن آوت پارادایز بیش از 70 خودرو خواهید داشت که هرکدام چندین گونه Paint Job هم دارد. موتورها هم از Paintjob بی نصیب نیستند و در قسمتهای مخصوصی در بازی Paintjob شما عوض میشود.
همه اینها کنار؛ آنلاین بازی کردن در این نسخه از برن آوت بسیار جالب است و براحتی و ساده تر از چیزی که فکر کنید میتوانید آنلاین با رقیبان بازی کنید. در حالت آنلاین میتوانید بازی را هم در چند لحظه به روز کنید و چیزهای جدیدی مانند بسته پارتی را دریافت کنید. البته برای چیزهای اضافه ی بازی Patchهایی وجود دارد که کار را راحت میکند.
بسته ی پارتی به شما این امکان را میدهد تا چند نفره با دوستانتان در یک مهمانی به رقابت بپردازید. شما میتوانید تا 8 نفر نوبتی بازی کنید و امتیاز بگیرید تا رقیبان کم شوند و یکی برنده شود.
این بازیها سه دسته ی بدل کاری، مهارت سرعت است. بدل کاری شامل پرش های بلند و پروازهای دیوانه کننده است و مهارت شامل حرکت در ترافیکهای سنگین میشود و سرعت هم که دیگر نیازی به گفتن ندارد.
گزینه هایی مانند خشم جاده، مسیر سوزان، فرار بدل کارانه و مرد نشان دار هم از جمله مسابقات زیبای بازی است که هرکدام روال مخصوص به خود را دارد.
بازی 350 مسابقه دارد که اگر بسته های جدید را هم دریافت کنید به حدود 500 مسابقه خواهد رسید. شب و روز و هوای مه و ابری را هم به زیبایی ها اضافه کنید دیگر چیزی کم و کسر ندارد.
گرافیک بازی واقعا عالی است و لذت بخش. صداهای بازی متحیرتان میکنند. گاهی اوقات سر و صداهای ماشینتان باعث میشود گوشتان را چند ثانیه ماساژ دهید. موزیکهای زیبایی هم در حین بازی پخش میشود که EA در این مورد همیشه بهترین بوده و حتی موزیکهای Avril را هم میتوانید در بازی گوش کنید.
اما مهمترین نکته از این بازی؛ اگر عشق سرعت دارید و علاقه به کارهای هیجانی بهتر است برن آوت پردایز را بخرید. اگر فرزند شما اینطور است برای او این بازی را بخرید تا حسابی در بازی تخلیه شود. این بازی هیچ صحنه ی خشنی ندارد و هیچ خبری هم از تصاویر و لحن غیر اخلاقی نیست و درجه سنی آن 10 سال به بالا است. پس با خیال راحت این بازی را تهیه کنید و لذت ببرید.
حداقل سیستم مورد نیاز بازی برای ویندوز XP:
CPU: Intel 2.8GHz Pentium4
RAM: 1GB
VGA: 128MB Pixel Shader 3.0
حداقل سیستم مورد نیاز برای ویندوز ویستا:
CPU: Intel 3.2GHz Pentium4
RAM: 1.5GB
VGA: 128MB Pixel Shader 3.0
با سلام
دوستان من تماتم مشابقات این بازی رو تموم کردم فقط مونده که یه race دیگه شرکت کنم تا کلا تموم شه(فکر کنم تا حالا یه 200-150 تایی شده باشه!)ولی این آخریش میگه یه ماشین به نام hot rod یا یه همچین چیزی داشته باشی دیگه نه مسابقه ای مونده نه ماشینی که نرفته باشم موندم این آخریش رو چجوری باید بگیرم!
اگه میشه کسانی که تمومش کردند راهنمایی کنند؟؟
با تشکر...
aghamajid1369
23-04-2009, 13:43
مهدی من بازی رو تموم نکردم ولی تو تمام ماشین ها رو مطمئنی گرفتی؟
یعنی همه تابلو ها رو نابود کردی؟ تمام super jump ها رو انجام دادی و ...
شاید 1 ماشین همینطور داره برای خودش توی شهر می گرده ولی تو ندیدیش.
مهدی من بازی رو تموم نکردم ولی تو تمام ماشین ها رو مطمئنی گرفتی؟
یعنی همه تابلو ها رو نابود کردی؟ تمام super jump ها رو انجام دادی و ...
شاید 1 ماشین همینطور داره برای خودش توی شهر می گرده ولی تو ندیدیش.
والا تموم مسابقات که رو که بله به غیر این آخریش تموم ماشین ها رو هم که فکر کنم گرفته باشم به غیر این آخریش (به نام hot rod ) ولی مگه باید تمام super jump ها و تابلو هارو خارج از مسابقات هم بشکنیم من که هرپی تابلو می شکنم بازم تا رومو بر میگردونم دوباره سبز میشه!
resident_evil
23-04-2009, 14:03
يه DLC جديد 30 آپريل ميخواد بياد كه پليس و سارقان مسلح بهش اضافه ميشن :دي
dashmojtaba
23-04-2009, 14:17
خیلی ناامید شدم اصلاً باورم نمیشد اینقدر این شرکت خسیس و زیرک باشه اولش ورژن 1.0.0.1 رو ساختن که یعنی آپدیت شدس همه کرک سازای بصطلاح مهربون و زرنگ(آره جون خودش) رفتن بهترین کرکارو براش ساختن ولی همه اینا یه ماه ارزش داشت زدن یه پچ جدید ساختن حالا هم همه بی سواد شدن!!! لعنت به این شرکت سازنده بازی لعنت !!
اینقدم نگید همه چیو میشه با کرک فعال کرد که من یکی دیگه باور نمیکنم الان یک ماهه یه نفر عرضشو نداشت یه کرک بسازه براش..
حالمم دیگه ازین بازی آفلاینش به هم میخوره امضامم پاک میکنم !
خیلی ناامید شدم اصلاً باورم نمیشد اینقدر این شرکت خسیس و زیرک باشه اولش ورژن 1.0.0.1 رو ساختن که یعنی آپدیت شدس همه کرک سازای بصطلاح مهربون و زرنگ(آره جون خودش) رفتن بهترین کرکارو براش ساختن ولی همه اینا یه ماه ارزش داشت زدن یه پچ جدید ساختن حالا هم همه بی سواد شدن!!! لعنت به این شرکت سازنده بازی لعنت !!
اینقدم نگید همه چیو میشه با کرک فعال کرد که من یکی دیگه باور نمیکنم الان یک ماهه یه نفر عرضشو نداشت یه کرک بسازه براش..
حالمم دیگه ازین بازی آفلاینش به هم میخوره امضامم پاک میکنم !
خوب ea که کلا تو خسیس بودن مشهوره! من خودم اولش باورم نمیشد که گذاشتن نسخه های کپی بازی هم آنلاین بازی کنن، فکر کنم اولین بازی ea باشه که اینجوریه! شایدم میخواستن آمار بگیرن که چند درصد نسخه کپی بازی را دارن!
aghamajid1369
23-04-2009, 14:47
دکمه escape رو بزن یادمه 1 قسمت بود که مینوشت چند تا از اون کارهایی که گفتم رو انجام دادی.
من وقتی تابلویی رو میشکوندم روی تابلو 1 سوراخ گنده میموند سالم نمیموند عجیبه تو اینجوری میگی.
برو توی junck yard ببین در کل چند تا از چند تا ماشین رو گرفتی؟
دکمه escape رو بزن یادمه 1 قسمت بود که مینوشت چند تا از اون کارهایی که گفتم رو انجام دادی.
من وقتی تابلویی رو میشکوندم روی تابلو 1 سوراخ گنده میموند سالم نمیموند عجیبه تو اینجوری میگی.
برو توی junck yard ببین در کل چند تا از چند تا ماشین رو گرفتی؟
دوست من از توجهت ممنون:10:
فکر کنم حق با شما بود و باید همه super jump ها و بقیه کارها رو انجام می دادم تا همه رو بهم می داد ولی خوب خداییش گشتن و پیدا کردن اینهمه تابلو و super jump توی این شهر به این وسیعی اونم بدون هیچ نقشه ای خداییش کار مشکلیه! به خاطر همین راه حل ساده تر رو انتخاب کردم و save 100% بازی رو گرفتمو خلاص(واقعا خسته نباشم:31:)!
ولی در آخر بگم که خداییش این بازی واقعا بهترین بازی ریسینگی بود که توی تموم عمرم بازی کردم واقعا حیفه اگه کسی تجربش نکنه...
malkemid
23-04-2009, 18:51
آقا یه سیو کامل برام بذارین لطفا..مرسی
آقا یه سیو کامل برام بذارین لطفا..مرسی
والا من همین امروز از اینجا دانلود کردم:
یادت باشه باید اینجا کپی کنی:
\Users\"user copmuter*\AppData\Local\Criterion Games
در ضمن برای حفظ قوانین انجمن :
درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا:
babak_2005
13-05-2009, 01:23
سلام دوستان
آیا می شه این بازی رو تو کفی نت به صورت شبکه (آفلاین ) انجام داد ؟
shab_2008
13-05-2009, 05:07
من گرافيكم 8600 gt هست و ورژن درايورش هم 185 وقتي يكم كه بازي ميكنم بازي ميريزه به هم و رنگها قاطي ميشه و بازي ميقفله كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟
golmohammadi
14-05-2009, 21:37
من گرافيكم 8600 gt هست و ورژن درايورش هم 185 وقتي يكم كه بازي ميكنم بازي ميريزه به هم و رنگها قاطي ميشه و بازي ميقفله كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟
مال من هم اينطوري ميشه
مشكل از چيه بچه ها؟
راستي راهش هم اينه كه تسك منيجر را باز كني
بعد گيم را ميني مايز كني
كمي بعد كه ميني مايز شد
دوباره بازش كني
اينطوري درست ميشه
ولي اذار دهنده هست ...
والا من همین امروز از اینجا دانلود کردم:
یادت باشه باید اینجا کپی کنی:
\Users\"user copmuter*\AppData\Local\Criterion Games
در ضمن برای حفظ قوانین انجمن :
درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا:
با سلام
من وقتي بازي را نصب كرده بودم اين تاپيك نبود
من گواهينامه A را هم گرفتم تا اونجايي كه يادمه
من وقتي اينو نصب كردم مانيتور crt 17 داشتم
خوب بود
بعد كه 22 اينچ ال سي دي گرفتم ديدم بابا محشره ...
تا الان كربن را بهترين گيم ماشين ميدونستم
ولي الان اين گيمو بهترينش ميدونم و بدون كوچكترين شك ...
چندي قبل كه مجبور شدم ويندوز را عوض كنم هر چقدر گشتم مسير سيوها را پيدا نكردم
توي نت هم اونموقع سرچ كردم هيچي راجب بازي يافت نشد
بعد كه وين را چنج كردم سيوها هم پريدند واسه همين ديگه نصبش نكردم ...
اين مسيري كه گذاشتين برا xp هست درسته ؟
اون مشكلي كه بالا دوستمون گفت مربوط به چيه ؟
virus2009
15-05-2009, 23:40
مال من هم اينطوري ميشه
مشكل از چيه بچه ها؟
راستي راهش هم اينه كه تسك منيجر را باز كني
بعد گيم را ميني مايز كني
كمي بعد كه ميني مايز شد
دوباره بازش كني
اينطوري درست ميشه
ولي اذار دهنده هست ...
با سلام
من وقتي بازي را نصب كرده بودم اين تاپيك نبود
من گواهينامه A را هم گرفتم تا اونجايي كه يادمه
من وقتي اينو نصب كردم مانيتور crt 17 داشتم
خوب بود
بعد كه 22 اينچ ال سي دي گرفتم ديدم بابا محشره ...
تا الان كربن را بهترين گيم ماشين ميدونستم
ولي الان اين گيمو بهترينش ميدونم و بدون كوچكترين شك ...
چندي قبل كه مجبور شدم ويندوز را عوض كنم هر چقدر گشتم مسير سيوها را پيدا نكردم
توي نت هم اونموقع سرچ كردم هيچي راجب بازي يافت نشد
بعد كه وين را چنج كردم سيوها هم پريدند واسه همين ديگه نصبش نكردم ...
اين مسيري كه گذاشتين برا xp هست درسته ؟
اون مشكلي كه بالا دوستمون گفت مربوط به چيه ؟
شما باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی.
من هم قبلا این مشکل رو داشتم آپدیت کردم درست شد.
مسیر سیو بازی در XP :
golmohammadi
18-05-2009, 14:52
شما باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی.
من هم قبلا این مشکل رو داشتم آپدیت کردم درست شد.
مسیر سیو بازی در XP :
كارت گرافيكم ورژنش اپديت شده هست
181.22_geforce_winxp_32bit_english_whql
اپديت رسمي بالاتر از اين هم اومده ؟
Masoud King
18-05-2009, 16:21
كارت گرافيكم ورژنش اپديت شده هست
181.22_geforce_winxp_32bit_english_whql
اپديت رسمي بالاتر از اين هم اومده ؟
آره جدید ترینش 185.85 هستش که از لینک می تونی دانلودش کنی:
golmohammadi
18-05-2009, 16:33
آره جدید ترینش 185.85 هستش که از لینک می تونی دانلودش کنی:
ممنون
خيلي جالبه از 181 يهو رفت 185؟
يه سوال
آيا به هيچ طريقي نميشه جوي استيك نصب كرد؟؟
تنظيمات گيم اصلا كجاست ؟
حتي نميشه خروج كرد مگر با ALT+F4
aghamajid1369
18-05-2009, 16:39
ممنون
خيلي جالبه از 181 يهو رفت 185؟
يه سوال
آيا به هيچ طريقي نميشه جوي استيك نصب كرد؟؟
تنظيمات گيم اصلا كجاست ؟
حتي نميشه خروج كرد مگر با ALT+F4
هم میشه دسته رو تنظیم کرد هم میشه از بازی خارج شد.
شما دکمه esc رو که زدی بعدش دکمه f1 رو بزن بقیه رو خودت میفهمی.
omid31263
18-05-2009, 18:59
بعد از نصب بازی کرک هم نصب کردم اما از من شماره سریال میخواد و اجرا نمیشه
تصاویر زیر هم نشون میده :
omid31263
18-05-2009, 19:03
سلام
من بعد از یه تاخیر چنذ ماه بازی رو گرفتم و نصب کردم. بعد بازی باید بگم این بهترین بازی racing بود که تا حالا بازی کردم. واقعا منو محصور خودش کرد. من یکی از طرفدارای nfs هستم. اما باید بگم nfs خیلی راه داره تا به کیفیت این بازی برسه. حتی بازی grid با اون گرافیک بالاش بازم در نظرم نیومد. ولی این یه چیزه دیگس. دیوانه کننده و عالیه.
من که حتی نمی تونم اجراش کنم
همش شماره رجیستری می خواهد
خوش به حالتون
omid31263
18-05-2009, 19:06
سلام درايور هاي عزيز
يك سوال : چطوري وقتي يه Event رو باختيم ميتونيم Restartش كنيم ؟
چجوری بازی رو اجرا کردی ؟
حسابی حالم گرفته.
omid31263
18-05-2009, 19:07
منظورت دقیقا چیه؟؟؟؟؟
کجا مشکل داری؟؟؟؟
نمیتونی بری توی بازی ؟؟؟؟
همش مشکله.
آره نمیتونم برم تو بازی
aghamajid1369
18-05-2009, 19:28
دوست من توی همین تاپیک 1 کم بگردی یادمه یکی از بچه ها چند تا شماره سریال گذاشته بود. پیداشون کن و امتحان کن احتمالا جواب میگیری.
golmohammadi
18-05-2009, 19:30
هم میشه دسته رو تنظیم کرد هم میشه از بازی خارج شد.
شما دکمه esc رو که زدی بعدش دکمه f1 رو بزن بقیه رو خودت میفهمی.
چطوري ميشه دسته تعريف كرد از كجا ؟
omid31263
18-05-2009, 19:56
دوست من توی همین تاپیک 1 کم بگردی یادمه یکی از بچه ها چند تا شماره سریال گذاشته بود. پیداشون کن و امتحان کن احتمالا جواب میگیری.
امتحانشون کرده بودم نشد:13::13::13::13::13:
بدادم برسید:19::19::19::19::19::19:
omid31263
18-05-2009, 20:26
...........................
aghamajid1369
18-05-2009, 20:44
والا درست یادم نیست.
من خودم با دسته بازی کردم.
برو توی تنظیمات کنترل از همونجایی که گفتم.
bleu2u4u
18-05-2009, 21:13
به نظر من تسلط با کیبورد خیلی بیشتره تا دسته
golmohammadi
18-05-2009, 22:17
به نظر من تسلط با کیبورد خیلی بیشتره تا دسته
خوب كيبرد خودش خوبه
ولي با دسته يه حال ديگه داره
حساب كن با يه مانيتور 22 اينچ
از فاصله 1.5 متري بازي كني
حالا بگو نظرت چيه؟
aghamajid1369
19-05-2009, 09:45
درسته. من هم با کیبورد حال میکنم ولی ویبره دسته هم خیلی باحاله.
dashmojtaba
06-07-2009, 06:30
بعد از نصب بازی کرک هم نصب کردم اما از من شماره سریال میخواد و اجرا نمیشه
تصاویر زیر هم نشون میده :
فکر کنم با این کرک مشکل شماهم حل بشه
مدتها بود دنبالش بودم البته تنها حسنی که داشت اینه که بازی بالا میاد وگرنه همچنان مشکل بازی آنلاین برقراره تازه ماشین جدیدی هم اضافه نشده!!!!
amir_es_2
16-07-2009, 23:14
سلام به همه دوستان
من میخوام آهنگهای ااین بازی رو از توی فایلهاش خارج (Extract) کنم مثل سری های Need For Speed که براشون برنامه هست
اگه کسی برنامه ای برای این کار داره لطفا بران آپلود کنه یا راهنماییم کنه که چکار کنم
پیشاپیش ممنونم
CinemaTik
17-07-2009, 01:28
سلام دوستان :11:
من این بازی Burnout Paradise ; The Ultimate Box رو خریدم . هنوز نصبش نکردم و چون حدس زدم شاید با نصب و ریجیستر کردنش مشکل داشته باشم گفتم اول بیام و اینجا بپرسم که چطوری باید نصبش بکنم !
اول اینکه وقتی می خوام بازی رو Install بکنم موقع نصب سوال میکنه که می خوای بازی Full رو برات نصب کنم یا بازی Trial . شما لطفا بگید که من کدوم رو باید بزنم !؟
دوم هم اینکه توی فلدر Crack توی DvD بازی سه تا چیز هست که توی عکس زیر مشخص هستش . لطفا راهنمایی کنید که با این ها باید چکار کنم !!
ممنون . :40:
ali_ranger22
17-07-2009, 11:53
شما همون full بریز بعد هر سه تا فایل رو کپی کن تو قسمت مربوطه
CinemaTik
17-07-2009, 12:48
شما همون full بریز بعد هر سه تا فایل رو کپی کن تو قسمت مربوطه
خب وقتی می خوام فول بریزم از من سریال نامبر می خواد . هیچ سریالی هم توی DVD نیست !
ali_ranger22
17-07-2009, 13:46
پس فک کنم باید همون Trial بریزی
من خیلی وقت پیش نصب کردم اصلا یادم نمیاد دقیقا چطوری بود
ولی همون trial که بریزی بعدش کرک کنی trial می پره
شما Full بریز وقتی هم سریال نامبر خواست رو rld-bupk که عکسشو گذاشتی کلیک کن بهت سریال نامبر میده
CinemaTik
17-07-2009, 17:26
سلام دوستان :40:
من این بازی رو به صورت Full نصب کردم . توی نصبش مشکلی نداشتم . ولی اجرا نمیشه :9:!
حالا بگید با این یکی باید چکار کنم ...
(ویرایش). در ضمن موقع نصب هم EA Download Manager رو نصبش نکردم. و قبل از اینکه این ارور بیاد وقتی برای اولین بار بعد از نصب کرک روی آیکون بازی کلیک کردم یه چیزی اومد که توش یه چیزایی مثل مدل کارت گرافیک و رزولوشن مانیتور و اینا انتخاب شده بود که من هم می تونستم تغییرشون بدم . وقتی روی Save & Exit کلیک کردم این ارور اومد ...
لطفا زودتر راهنمایی کنید . روحم دیگه داره میپره ! الان یه روزه این بازی رو خریدم ولی نتونستم بازی کنم !
ali_ranger22
17-07-2009, 20:09
فک کنم این ارور وقتی میومد باید آنلاین بشی بعد بازی رو اجرا کنی
یه بار تست کن
B U L U T
17-07-2009, 20:13
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این بازی رو به صورت Full نصب کردم . توی نصبش مشکلی نداشتم . ولی اجرا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
حالا بگید با این یکی باید چکار کنم ...
(ویرایش). در ضمن موقع نصب هم EA Download Manager رو نصبش نکردم. و قبل از اینکه این ارور بیاد وقتی برای اولین بار بعد از نصب کرک روی آیکون بازی کلیک کردم یه چیزی اومد که توش یه چیزایی مثل مدل کارت گرافیک و رزولوشن مانیتور و اینا انتخاب شده بود که من هم می تونستم تغییرشون بدم . وقتی روی Save & Exit کلیک کردم این ارور اومد ...
لطفا زودتر راهنمایی کنید . روحم دیگه داره میپره ! الان یه روزه این بازی رو خریدم ولی نتونستم بازی کنم !
کرک می خواهد
CinemaTik
17-07-2009, 21:14
کرک می خواهد
خب چه کرکی می خواد ؟ کرکی که توی خودش بود رو نصب کردم .
CinemaTik
18-07-2009, 12:26
من خودم دیشب به هر بدبختی بود تونستم مشکل رو حل کنم و بازی رو اجرا کنم ! ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
فقط یه سوال . من نمی دونم این بازی قضیه _ش چیه ! میشه یه نفر راهنمایی کنه ! اصلا باید چکار کنیم ؟ چطوری باید مسابقه بدیم ؟ اصلا هدفمون توی بازی چیه ؟ باید به کجا برسیم ؟
ممنون .:40:
من خودم دیشب به هر بدبختی بود تونستم مشکل رو حل کنم و بازی رو اجرا کنم ! ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
فقط یه سوال . من نمی دونم این بازی قضیه _ش چیه ! میشه یه نفر راهنمایی کنه ! اصلا باید چکار کنیم ؟ چطوری باید مسابقه بدیم ؟ اصلا هدفمون توی بازی چیه ؟ باید به کجا برسیم ؟
ممنون .:40:
بازی اصلا داستان نداره و فقط باید به جاهایی که توی نقشه مشخص شده بری و مسابقه بدی ولی در کل اگه فقط 10 دقیقه بازی کنی کلا دستت میاد بازیش چجوری چون اصلا روند پیچیده ای نداره:5: البته در مورد بازی ونوع گیم پلی هم اگه پست اول رو بخونی همه چیز دستت میاد:20:
موفق باشی...
CinemaTik
19-07-2009, 13:49
سلام دوستان
ببخشید که من اینقد سوال میکنم !
راستش من نمی دونم چرا نمی تونم توی بازی مسابقه بدم ؟! مگه نباید برم توی اون جاهایی که توی نقشه مشخص هستش و کلید های A و Z رو با هم دیگه بزنم ؟! خب من هر چی این کار رو می کنم هیچ اتفاقی نمیافته ! توی کلی از مناطق مشخص شده هم امتحان کردم ! چرا اینجوریه ؟ کار خاصی باید انجام بدم ؟!
ممنون.:40:
havas_1980
19-07-2009, 14:16
سلام دوستان
ببخشید که من اینقد سوال میکنم !
راستش من نمی دونم چرا نمی تونم توی بازی مسابقه بدم ؟! مگه نباید برم توی اون جاهایی که توی نقشه مشخص هستش و کلید های A و Z رو با هم دیگه بزنم ؟! خب من هر چی این کار رو می کنم هیچ اتفاقی نمیافته ! توی کلی از مناطق مشخص شده هم امتحان کردم ! چرا اینجوریه ؟ کار خاصی باید انجام بدم ؟!
ممنون.باید هر دو کلید رو با هم نگه دارین نه اینکه فقط با هم بزنین.
CinemaTik
19-07-2009, 14:19
باید هر دو کلید رو با هم نگه دارین نه اینکه فقط با هم بزنین.
خب منم همین کار رو می کنم دیگه ! هر دو رو با هم نگه میدارم . بعضی وقع ها از بس نگه می دارم از توی کیس صدای بوق میاد !!
aslan finger
27-07-2009, 13:06
با سلام خدمت دوستان!
من آپدیت بازی رو دانلود کردم اما وقتی پچ رو اجرا می کنم میگه:
بازی پیدا نمیشه و دوباره ری اینستال کن بازم اینستال میکنم اما همون مشکل رو داره
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر.....
moderntalking123
29-07-2009, 01:34
من میخوام این بازی رو آنلاین بازی کنم ولی سریالشو قیول نمیکنه، میشه از جایی سریال اصلشو گیر آورد؟
من میخوام این بازی رو آنلاین بازی کنم ولی سریالشو قیول نمیکنه، میشه از جایی سریال اصلشو گیر آورد؟
قبلا با سریال تقلبی میشد آنلاین بازی کرد ولی الان برای آنلاین بازی کردن یه پچ اجباری اومده ولی کرکش را هنوز که هنوزه بعد از ماهها (که مشکوک هم هست) نساختن !
bleu2u4u
11-08-2009, 16:34
من تمام مراحل این بازی رو تموم کردم فقط مونده 12 تا استانت که اصلا ایتم ام نیست
اگه میشه یه راهنمایی ای کنید تا بتونم اونا رو هم تموم کنم بره پی کارش
راستی تا حالا بیشترین رکورد تیک دون کردن چند تا بوده
من که تا الان 67 تا تونستم
ebinem173
13-08-2009, 01:54
سلام این بازی رو خریدم نصب و اجرا شد اما وقتی میخوام رزولوشن رو بیارم بالا کلا کرش میکنه
بازی کرک نداره
یک کرک هم از اینترنت گرفتم اول باید update 1001 رو نصب کنم ولی محل نصب بازی رو پیا نمیکنه
smallfrank
13-08-2009, 07:51
سلام
نمیشه رو گواهی نامه عکس خودت رو بزاری.؟
M A X I M U M
13-08-2009, 08:24
نه نميشه !!!
من كه راهي پيدا نكردم
bleu2u4u
16-08-2009, 09:25
نظرتون در مورد این رکوردها چیه؟
سخترینشون اون استانته بود که 1 روز کامل وقتم رو گرفت تازه چون 10 ساعت پشت رول نشسته بودم حسابی اعصابم داغون بود وگرنه بالای 4 میلیون میرفتم
bleu2u4u
16-08-2009, 11:48
خدا رو شکر بازی تموم شد فقط یه مشکل مونده اونم اینکه من انتظار داشتم بعد از تموم کردن الیت 5 تا ماشین بهم بده ولی قابلیت رنگ طلایی برای ماشین ها رو داد.هیچ ماشینی هم برای تیک دون کردن نیست
virus2009
16-08-2009, 13:27
نظرتون در مورد این رکوردها چیه؟
سخترینشون اون استانته بود که 1 روز کامل وقتم رو گرفت تازه چون 10 ساعت پشت رول نشسته بودم حسابی اعصابم داغون بود وگرنه بالای 4 میلیون میرفتم
رکورد های خوبی ست خوش به حالت.
من stunt رو 1,200,000 رفتم.
شما کجا 2 میلیون گرفتی....؟؟؟؟
خدا رو شکر بازی تموم شد فقط یه مشکل مونده اونم اینکه من انتظار داشتم بعد از تموم کردن الیت 5 تا ماشین بهم بده ولی قابلیت رنگ طلایی برای ماشین ها رو داد.هیچ ماشینی هم برای تیک دون کردن نیست
بازی رو به 100 درصد که برسونی 5 تا ماشین دیگه رو هم میده.
bleu2u4u
16-08-2009, 19:25
ماشینهاش چیه ؟
ارزش این همه وقت گذاشتن رو داره؟
رکورد های خوبی ست خوش به حالت.
من stunt رو 1,200,000 رفتم.
شما کجا 2 میلیون گرفتی....؟؟؟؟
فردا عکس اونجا رو میگذارم
محدوده ای که راحت میتونی استانت رو بالای 1 میلیون ببری و اگر حواست رو جمع کنی حتی خیلی بیشتر هم میشه کردش
virus2009
16-08-2009, 20:55
ماشینهاش چیه ؟
ارزش این همه وقت گذاشتن رو داره؟
فردا عکس اونجا رو میگذارم
محدوده ای که راحت میتونی استانت رو بالای 1 میلیون ببری و اگر حواست رو جمع کنی حتی خیلی بیشتر هم میشه کردش
منم ماشینهاشو باز نکردم
اونجایی که میگی همون میدونیه که مخصوص استانت هست....؟؟؟؟
bleu2u4u
17-08-2009, 01:49
اره ورودیش توی کوهستان نزدیک شهر سر یه پیچ خیلی تنده
البته من همیشه اول تا اونجایی که میتونستم (10 تا یا حتی بیشتر) بیرون ضریب جمع میکردم و بعد میرفتم داخل اونجا
بازی قشنگی بود ولی دو ایراد داشت.
1:پلیس نداشت.
2:تو 50% تموم میشه.
elyartab
22-08-2009, 12:50
كسي ميدونه چجوري ميشه اون timeها رو بازي كرد. منظورم اون علامتهايي هست كه روشون نماد كرونومتر هم وجود داره ( نارنجي) . برا من زمان رو شروع ميكنه اما مسير رو مشخص نميكنه كه از كجا به كجا بايد بريم؟!
كسي ميدونه چجوري ميشه اون timeها رو بازي كرد. منظورم اون علامتهايي هست كه روشون نماد كرونومتر هم وجود داره ( نارنجي) . برا من زمان رو شروع ميكنه اما مسير رو مشخص نميكنه كه از كجا به كجا بايد بريم؟!
خب هیچ وقت مسیر رو مشخص نمی کنه ولی بالای صفحه اسم خیابون رو نوشته و وقتی باید بپیچی کنار همون اسم اسم یک خیابون دیگه رو مینویسه.
dashmojtaba
13-09-2009, 13:15
من یه کرک گذاشتم ولی کسی دقت نکرده انگار ..
برای پچ 1.1 این کرک ساخته شده البته مشکل آنلاین هنوز به قوت خودش باقی هست!
توی این پچ ماشینی اضافه نشده فقط میشه بعد از هرمسابقه با وبکم از خودت عکس بگیری!! و یه سری تغییراتی هم هست که اصلاً مهم نیست ! (فقط فلسفش همین محرومیت از انلاینش بود) :27:
Bs_panzer
13-09-2009, 15:39
دوستان آنلاین برای پی سی داره این ؟
سلام به همگي .
واقعا بازي قشنگيه . بعد از اين همه nfs بازي كردن بالاخره ( به قول دوستم ) هيجان بازي رانندگي رو فهميديم .
جالبيش واسه من اينه كه رو ويندوز سون خيلي راحت اجرا شد . ( با همون config كه تو xp تنظيم كرده بودم )
من سه تا سوال داشتم
1 - من يه پچ از اين بازي گرفتم حدوده 30 مگ . ولي هنوز نصبش نكردم . كسي ميدونه كاراييش چيه ؟
2 - نسخه هاي قبلي اين بازي مثل اين نسخه باحاله ؟ ارزش گرفتن داره ؟
3 - من بازي رو تو xp نصب كردم . بعد كه رفتم تو Seven بازي اجرا ميشه ولي تنظيماتش ( config ) اجرا نميشه . احتمالا يه فايل registry لازم داره . كسي ميتوونه كمكم كنه ؟
ميگم دكمه هاي بازي رو چجوري بايد عوض كرد ؟ (كيبورد)
چجوري ميشه گرافيك و ريزولويشن بازي رو تغيير داد ؟
سلام دوستان
ببخشید من می خواستم اهنگ درون بازی رو از بیرون بازی یا همون محیط ویندوز اجر کنم
کسی می دونه چطوری می تونم این کار رو بکنم ؟
ممنون می شم
باتشکر
samyar_red
21-02-2010, 21:57
کسی نمیدونه چرا این بازی تو لودینگ گیر میکنه؟؟؟
virus2009
22-02-2010, 08:32
کسی نمیدونه چرا این بازی تو لودینگ گیر میکنه؟؟؟
فکر میکنم به خاطر سی پی یو باشه.
مشخصات سیستمت رو بزار
سلام
دوستان کسی سیو 100% این بازیو داره؟ اگه دارید لینکشو بزارید.... با تشکر فراوان....:20:
دوستان کسی نداره سیوشو.... ؟
سلام
دوستان کسی سیو 100% این بازیو داره؟ اگه دارید لینکشو بزارید.... با تشکر فراوان....:20:
دوستان کسی نداره سیوشو.... ؟
بفرما:
ولی شما باید درخواستت رو اینجا مطرح میکردی:
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
titanium_zarin
20-06-2010, 11:22
اقا ميشه به من بگيد اول بازي بايد چه كار كنم ؟؟؟
من تازه ميخوام شروع كنم...
همينجوريدارم ول ميچرخم ...
خیلی بی سروته بود بازیش:2:
اقا ميشه به من بگيد اول بازي بايد چه كار كنم ؟؟؟
من تازه ميخوام شروع كنم...
همينجوريدارم ول ميچرخم ...
دوست عزیز شما باید از روی تقشه اون علامتا رو که به رنگای زرد و آبی و ..... که هر کدومشون نشان دهنده ی یک نوع مسابقه هستن پیدا کنید بعد وقتی که به اون قسمت وارد میشید خودش میگه که دکمه ی گاز و ترمز رو با هم فشار بدید تا وارد اون مسابقه بشید
به همین راحتی
:46:
farid_frd
08-08-2010, 21:51
چه جوری میتونم به صورت آنلاین بازی کنم ؟
farid_frd
08-08-2010, 23:22
بفرما:
ولی شما باید درخواستت رو اینجا مطرح میکردی:
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
میشه یه جا دیگه آپ کنین ...
آخه اصلا نمیتونم صفحه اش رو باز کنم ....
میشه یه جا دیگه آپ کنین ...
آخه اصلا نمیتونم صفحه اش رو باز کنم ....
بفرما:
:46:
البته شما هم باید توی تایپک مخصوصش درخواست میدادیا:20:
farid_frd
11-08-2010, 10:04
تو stunt run ها منظور از flat spins چیه ؟
titanium_zarin
11-08-2010, 15:38
سلام ...
من چه جوري ماشينم رو عوض كنم ؟؟؟
farid_frd
11-08-2010, 15:42
سلام ...
من چه جوري ماشينم رو عوض كنم ؟؟؟
شما می تونید برید به junk yard و اونجا ماشین رو عوض کنین ...( تو نقشه قهوه ای رنگه ):20:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
تو stunt run ها منظور از flat spins چیه ؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟:5:
من بازی روتموم کردم اما بخش موتوسواریش خیلی کوتاه بود موتوراشهم کم بودند4تابیشتر نبود من دوتا درخواست داشتم
اهنگهای بازی رو چطور میشه استخراج کرد واقعا محشر بودند خواستم خارج ازخودبازی گوش بدم
پک یا دی ال سی واس اش اومده اگه هست لینک دانلود لطفا مد هم بود فرقی نداره
من بازی روتموم کردم اما بخش موتوسواریش خیلی کوتاه بود موتوراشهم کم بودند4تابیشتر نبود من دوتا درخواست داشتم
اهنگهای بازی رو چطور میشه استخراج کرد واقعا محشر بودند خواستم خارج ازخودبازی گوش بدم
پک یا دی ال سی واس اش اومده اگه هست لینک دانلود لطفا مد هم بود فرقی نداره
استخراج اونها از توی خود بازی به علت حق کپی رایت به این راحتیها ممکن نیست!!
ولی توی این سایت آهنگها رو گذاشته:
سلام من بازی نصب کردم ولی موزیکاش پخش نمیشه وبا گیم پد نمیشه بازیکرد کمکم کنید
سلام من بازی نصب کردم ولی موزیکاش پخش نمیشه وبا گیم پد نمیشه بازیکرد کمکم کنید
میوزیک رو که ممکنه توی تنظیمات بازی تیک music یا برداشته شده یا صدای موزیک بازی خیلی پایینه یه تستی بزن!!
دسته هم والا من خیلی وقت پیش این بازی رو انجام دادم ولی یکی از بچه ها فکر کنم میگفت توی منوی باز باید مشخص کنی با کدوم (گیم پد یا کیبورد) میخوای بازی کنی!!
با گیمپد درستش کردم ولی همچنان بی صدا یعنی صدای ماشین میاد حتی اهنگی که می خاد پخش بشه نشون میده ولی صدا نداره
سلام ببخشید کسی سیو کامل بازی رو داره بده ما هم دانلود کنیم ؟؟؟
و کجا کپیش کنم ....
hosseinf722
19-07-2012, 19:20
سلام
هنوز هم نمی شه آنلاین بازی کرد؟
دوستان اینو میشه با فرمون کلاچ دار بازی کزد؟
رانندگی از داخل ماشین هم داره؟
abed_0567
20-10-2013, 00:53
سلام میگم این بازی مود نداره ؟؟
مود کیلومتر
بهترین بازی بود که بازی کردم!!!:n01:
- - - Updated - - -
بهترین بازی بود که بازی کردم!!!:n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.