مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی درمورد خرید سیستم 800 تومانی
با سلام
بیشتر برای بازی این سیستمو میخوام قطعات انتخابی من به جز گرافیک اینها هستن:
cpu:E6850 یا E6750
Main bord:GA-P35-DQ6
Ram : 2تا 1G کروشال یا ژل با باس 800
Hard : 320 (مدلش رو شما به من کمک کنید )
Power:700w Green
ایا این main برای over کردن خوبه
ممنون میشم راهنمایم کنید
imanprjr
31-01-2008, 21:14
خوبخوبه عزيز اينها نظر منه.........
E6750 نسبت به قيمت e6850 نمي صرفه..
Main bord:GA-P35-DQ6 خوبه البته پول داشته باشي x38 fبخري بهتره
Ram : 2تا 1G کروشال باس 800 تامينگ cl4
Hard : 320 wrstern 16mb
يا 3870 ati عزيزgraphic : 8800gt xfx
power : 580
مقداز پول رو مشخص نكردين بله براي اوور توپه......
yasser1680
31-01-2008, 21:23
CPU : intell Core 6750 or Q6600
Mainboard : ASUS P5K
Ram : G.Skill - Crutial -2gig bus 800
VGA : XFX 8800GT Normal
Hard : Western Digital 250gig - 320gig
Case : silent Strom
Power : 580 Green
اگه بودجه داشته سی پی یو رو دومی بردار.تقریبا 900 در میاد
Ship Storm
31-01-2008, 22:34
main:giga p35 ds3l قیمت 130 هزار
cpu: e6750 قیمت 170 هزار
ram: patriot ddr2 800 llk ep قیمت 85 هزار
vga: 8800gt xfx قیمت 308 هزار
hdd: western digitall 160 قیمت 52 هزار
power: green 530 ab قیمت 55 هزار
این ها روی هم شد 800 هزار تومان
خوبخوبه عزيز اينها نظر منه.........
E6750 نسبت به قيمت e6850 نمي صرفه..
Main bord:GA-P35-DQ6 خوبه البته پول داشته باشي x38 fبخري بهتره
Ram : 2تا 1G کروشال باس 800 تامينگ cl4
Hard : 320 wrstern 16mb
يا 3870 ati عزيزgraphic : 8800gt xfx
power : 580
مقداز پول رو مشخص نكردين بله براي اوور توپه......
این main X38F ایا رم DDR2 هم میخوره قیمتش چنده
yasser1680
01-02-2008, 17:36
این main X38F ایا رم DDR2 هم میخوره قیمتش چنده
بله............
imanprjr
01-02-2008, 17:51
این main X38 ایا رم DDR2 هم میخوره قیمتش چنده
مدل x38t-dq6 از gigabyte رم ddr3 مي خوره.......
مدل x38-dq6 هم رم ddr2 مي خوره.......
مدل x38t-dq6 از gigabyte رم ddr3 مي خوره.......
مدل x38-dq6 هم رم ddr2 مي خوره.......
قیمتا چنده!
باز که می بینیم همه ایسوس و گیگا پیشنهاد بدن ...
یعنی برد دیگه ای بهتر از اینا توی ایران نیست ؟
Abit IX38 QuadGT::. 290000 T
Foxconn X38A ::. 280000 T
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Soyo SY-I5N680-FGRS ::. 280000 T
اين مين ها هم دست كمي از ايسوس و گيگا ندارن !
imanprjr
03-02-2008, 09:14
باز که می بینیم همه ایسوس و گیگا پیشنهاد بدن ...
یعنی برد دیگه ای بهتر از اینا توی ایران نیست ؟
با تمام احترامي كه براي شما قاعل هستم بايد بگم اگه واقعا مي بينيد ما پيشنهاد هاي بدي ميديم مي تونين پاكشون كنين اگر هم نه مي تونين خودتون پيشنهاد بدين
اين ميني كه در بارش توضيح دادم يعني گيگا چون تستش كردم پيشنهاد دادم.....دوستان ديگه رو نمي دونم..ok
بعضي از مين هاي گيگا و برندهاي ديگه واقعآ امتحان خودشو نو پس دادن و قابل اطمينان هستند ,نه اينكه باقي برند ها از گيگا پايين تر باشن شايد هم بالاتر باشن ولي شناخت هم مطرح هست .
دوستان زیاد باهم شوخی نکنید من خودم شخصا از طرفتارهای پرو پاقرص Giga هستم (نمیگم ایسوز و....)
بد هستند من با Giga بیشتر حال میکنم
نظر دیگران هم مهم و ارزشمنده پس به نظر دیگران هم احترام بگذاریم
با تمام احترامي كه براي شما قاعل هستم بايد بگم اگه واقعا مي بينيد ما پيشنهاد هاي بدي ميديم مي تونين پاكشون كنين اگر هم نه مي تونين خودتون پيشنهاد بدين
اين ميني كه در بارش توضيح دادم يعني گيگا چون تستش كردم پيشنهاد دادم.....دوستان ديگه رو نمي دونم..ok
متقابلا من هم با احترام عرض می کنم که :
اولا بنده بهیچ وجه سیستم پیشنهاد نمی دم ( بدلیل پاره ای مشکلات که بعضی هاشو در همون تاپیک " در پیشنهاد سیستم دقت کنید " توضیح دادم )
ثانیا اگر می شد , صد در صد پیشنهاد سیستم را از بخش سخت افزار اینجا حذف می کردم . چون برام واضحه که نه تنها سودی نداره بلکه باعث گمراهی هم میشه
یکسری پیشنهاداتی که نه مرجع فنی داره نه دلیل درست از سوی دوستان ارایه میشه که ضررش بیشتر از سودشه .
والسلام /.
imanprjr
04-02-2008, 09:46
چون برام واضحه که نه تنها سودی نداره بلکه باعث گمراهی هم میشه
یکسری پیشنهاداتی که نه مرجع فنی داره نه دلیل درست از سوی دوستان ارایه میشه که ضررش بیشتر از سودشه .
ممنون مرسي از جوابتون پس به اين نتيجه مي رسيم كه هر چه سريع تر در اين انجمن رو تخته كنيم.....بريم دنبال كارمون هم ما زحمت تايپ الكي نمي كشيم هم دوستان راحت تر سيستم ميخرند.....گمراه نمي شوند...
ممنون مرسي از جوابتون پس به اين نتيجه مي رسيم كه هر چه سريع تر در اين انجمن رو تخته كنيم.....بريم دنبال كارمون هم ما زحمت تايپ الكي نمي كشيم هم دوستان راحت تر سيستم ميخرند.....گمراه نمي شوند...
صد در صد اینطوری بهتره . اما در انجمن تخته نمیشه . ولی شما خیلی راحت می تونی بری دنبال کارت و زحمت تایپ نکشی . اگر هم لازم بشه حتما در این انجمن پیشنهاد سیستم و مشاوره را تخته می کنم /.
اما یه نکته رو بهت می گم تا خوب متوجه بشی ..
اول اینکه یکم به پست من دقت می کردی متوجه می شدی که روی صحبت من کلی بود و نه با شما . ( البته بماند که شما هم در بین پیشنهاد دهندگان سیستم هستید )
یه بار گفتم برای بار آخر می گم . پیشنهاد سیستم فقط زمانی امکان داره که اکثر قطعات بازار رو بشناسی و تست دیده باشی . نه اینکه یه برد تست کردی فقط همونی پیشنهاد بدی . این میشه سیستم بازاری که از نظر من رد شده هست . ( تا الانم که من مدیر اینجام اینطوری مدیریت می کنم شاید یه نفر دیگه بیاد و کلا به پیشنهاد سیستم گیر نده )
شما تازه داری تو بخش سخت افزار پست میدی اما من دو تا پیراهن بیشتر پاره کردم . یه زمانی جاهای دیگه و از دهن بعضی ها می شنیدم که :
""P30World با پیشنهاد سیستم هاش همه رو گمراه می کنه پس چرا مدیرش رسیدگی نمی کنه ؟ ""اگه دقت کنی تیر آخر همیشه به مدیر فروم می خوره نه کسی که پیشنهاد داده . این حرفا تو پیغام خصوصی نزدم تا بقیه هم متوجه بشن منم در پیشنهاد سیستم شما مسوولم .
پس به خودم حق می دم که اول برای فروم و دوم برای خودم جلوی پیشنهادات نا معقول را بگیرم . وقتی هم که می بینم نمیشه این کار رو کرد پس باید رفع مسوولیت کنم و یا کل پیشنهاد سیستم و از فروم حذف کنم .
این علت اصلی بود .
علت بعدی هم همون پیشنهادات نا معقوله که همه میدن و نمی دونم که ضررش بیشتر از سودشه . من بعنوان مدیر هیچکدوم از این پیشنهادت و قبول نمی کنم به همکار ها و فعالان بخش هم اکیدا توصیه می کنم پیشنهاد سیستم و انجام ندن . اگر به نتیجه هم برسیم کلا بحث پیشنهاد سیستم و می بندیم .
حرفی نیست ..
imanprjr
04-02-2008, 11:27
ممنون از اينكه اين قدر رسا و واضح گفتين ....:11::40:
پیشنهاد سیستم فقط زمانی امکان داره که اکثر قطعات بازار رو بشناسی و تست دیده باشی . نه اینکه یه برد تست کردی فقط همونی پیشنهاد بدی . این میشه سیستم بازاری که از نظر من رد شده هست . ( تا الانم که من مدیر اینجام اینطوری مدیریت می کنم شاید یه نفر دیگه بیاد و کلا به پیشنهاد سیستم گیر نده )بله حرف شما كاملا درسته ........:11:
اول اینکه یکم به پست من دقت می کردی متوجه می شدی که روی صحبت من کلی بود و نه با شما .
بله من متوجه شدم صحبت شما با همه است .....بله درسته تمامي اين مسئوليت ها و خرابي ها سر شما اگه كسي خراب به بار بياره شما مسئولين.......:41:
علت بعدی هم همون پیشنهادات نا معقوله که همه میدن و نمی دونم که ضررش بیشتر از سودشه . من بعنوان مدیر هیچکدوم از این پیشنهادت و قبول نمی کنم به همکار ها و فعالان بخش هم اکیدا توصیه می کنم پیشنهاد سیستم و انجام ندن . اگر به نتیجه هم برسیم کلا بحث پیشنهاد سیستم و می بندیم .ممنون هر چي صلاح اين فرم هست انجام بديد عزيز ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم......:10:
حرفی نیست ..
مرسي gabana :40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.