مشاهده نسخه کامل
: کارت گرافیک Ati Hd3870 مارک + قیمت + محل فروش
chaos theory
31-01-2008, 17:03
دوستان با سلام این کارت 3870 رو با چه مارکی و چه قیمتی و از کجا در ایران میتونم گیر بیارم .
ممنون:11:
این کارت با بورد گیگابایت و قیمت 350 هزار تومان در بازار کامپیوتر رضا به فروش می رسد!
من Inno3D رو پیشنهاد میکنم در همین حدود و کمتر ...
chaos theory
31-01-2008, 20:01
دوستان عزیز ممنون
یه لطف دیگه بکنید و به من بگید که آیا در حال حاضر یعنی در همین روزها فردا یا پس فردا هم من رو مطمئن بکنید که میتونم گیرش بیارم و آدرس دقیق همونجا که میفروشه و شماره تلفن همون شرکت یا مغازه رو واسم پیغام خصوصی بذارید.
چون من از این کارت 4 تا میخوام .اگه کسی واسط میشه واسه خرید یا من خودم مستقیم با فروشنده در تماس باشم فرقی نداره فقط من این کارت رو تا فردا میخوام.
ممنون از همه .
یکی هم پیدا شه یکی از این کارتها برای من بخره!
آدرس : چهار راه ولیعصر - پاساژ کامپیوتر رضا
یکم به ویترین مغازه ها نگاه کنی پیداش میکنی!
inno 3d برای nvidia هست
..............
3870 تو ایارن فک مینم فقط club3d بتونی پیداکنی
قیمشتم 300
chaos theory
31-01-2008, 23:55
یکی هم پیدا شه یکی از این کارتها برای من بخره!
آدرس : چهار راه ولیعصر - پاساژ کامپیوتر رضا
یکم به ویترین مغازه ها نگاه کنی پیداش میکنی!
ایول بابا تو تیز هوشان میری؟
با هوش من شهرستان هستم . واسه همینه که دارم میپرسم و میخوام پستی خرید کنم.
chaos theory
31-01-2008, 23:57
inno 3d برای nvidia هست
..............
3870 تو ایارن فک مینم فقط club3d بتونی پیداکنی
قیمشتم 300
actros جان قربون شکلت برم با اون مارک asus تو امظات:31:
شماره تلفنی چیزی میتونی واسم زحمتش رو بکشی و اینکه این مغازه ها معتبر هستند آدم پستی خرید کنه.(منظورم اینه که اول پول بفرستم بعد جنس رو دریافت کنم)
actros جان قربون شکلت برم با اون مارک asus تو امظات:31:
شماره تلفنی چیزی میتونی واسم زحمتش رو بکشی و اینکه این مغازه ها معتبر هستند آدم پستی خرید کنه.(منظورم اینه که اول پول بفرستم بعد جنس رو دریافت کنم)
منم مثل خودت شهرستان هستم
چرا خرید انلاین نمیکنی؟
yasser1680
01-02-2008, 00:42
این کارت با بورد گیگابایت و قیمت 350 هزار تومان در بازار کامپیوتر رضا به فروش می رسد
کدوم (با عرض معذرت) ابله میره 350 تومن بده به 3870؟
من Inno3D رو پیشنهاد میکنم در همین حدود و کمتر ...
از کی تا حالا inno3d برند ای تی AMD هم میزنه؟
آقا تو یه تاپیک میگین 3870 فقط برند CLUB 3D هست حالا اینجا چند تا برند عجیب غریب میگین....لطفا گمراه نکنید...
بهتره یه نماینده پیدا کنی سفارش بدی بیاره!تا از نظر گارانتی و این جور مسایل مشکلی نداشته باشی ولی اگه نمایندگی پیدا نکردی همون بهترین گزینه سایتهای معتبر فروش آنلاین هست.
GeCube بخوای پیدا میشه ولی قیمتش بالای 350 هست. ( همون پیدا نشه بهتره! )
chaos theory
01-02-2008, 01:38
منم مثل خودت شهرستان هستم
چرا خرید انلاین نمیکنی؟
آقا تا ما از امظات گفتیم عوضش کردی؟:46:
آنلاین ؟ خوب از کجا رایان صبا که نداره غیر از اون کجا معتبر هستش که خودتون هم تاییدش میکنید؟
chaos theory
01-02-2008, 01:43
این Gecube کجاییه؟ در ضمن کدوم شرکت گارانتیش میکنه . virgil جان اگه بتونی کمکم کنی از خود نمایندگی گیرش بیارم ممنون میشم ازت.
در ضمن من قیمتش زیاد واسم مهم نیست بگو از کجا گیر بیارم .
این Gecube کجاییه؟ در ضمن کدوم شرکت گارانتیش میکنه . virgil جان اگه بتونی کمکم کنی از خود نمایندگی گیرش بیارم ممنون میشم ازت.
در ضمن من قیمتش زیاد واسم مهم نیست بگو از کجا گیر بیارم .
متفرقه وارد میشه و گارانتی نداره. GeCube یک برند تایوانی است.
Ship Storm
01-02-2008, 07:09
chaos theory جان تا شنبه اگه بتونی صبر کنی شاید تونستم یه کارهایی بکنم امروز که جمعه هستش همه جا بستست شنبه برات پیگیر میشم ببینم چی میشه
hamid2006gh
01-02-2008, 07:48
آقا تو یه تاپیک میگین 3870 فقط برند CLUB 3D هست حالا اینجا چند تا برند عجیب غریب میگین....لطفا گمراه نکنید...
بهتره یه نماینده پیدا کنی سفارش بدی بیاره!تا از نظر گارانتی و این جور مسایل مشکلی نداشته باشی ولی اگه نمایندگی پیدا نکردی همون بهترین گزینه سایتهای معتبر فروش آنلاین هست.
چند تا ازاين سايت هاي معتبر رو ميشه معرفي كني ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این معروف ترینش ولی قیمتاش سر به فلک میکشه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3870 رو این سایت داشت با قیمت 290 تومن دو هفته پیش الان نمیدونم
ولی قیمتاش مناسبتره
کسی اطلاع نداره این کارت با مارک ایسوس اصلا وارد شده و قراره توزیع بشه یا نه ؟
(( سیستم جدید می خوام ببندم معطل این کارت شدم ))
chaos theory
01-02-2008, 17:26
chaos theory جان تا شنبه اگه بتونی صبر کنی شاید تونستم یه کارهایی بکنم امروز که جمعه هستش همه جا بستست شنبه برات پیگیر میشم ببینم چی میشه
صبر میکنم قربان .
زیاد عجله ندارم ممنون از شما.:11:
yasser1680
01-02-2008, 17:29
حمید جان باید حتما 3870 بگیری؟
در مورد سایتهای معتبر من تا الان خرید نکردم.دوستان دیگر بیشتر میتونن راهنمایی کنن.
من ترجیح میدم بجای خرید از سایت با یکی از نمایندگیهای وارد کننده برند در شهر خودم تماس بگیرم و از اونها بخوام که قطعه مورد نظر مو بیارن.این جوری خیالم از بابت گارانتی راحت میشه چون تو دسترس هست!
chaos theory
01-02-2008, 17:33
ویرژیل عزیز اینو میتونی واسم گیر بیاری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات:
VPU: Radeon HD3870X2 (R680) (X-Turbo
Dual) Memory 1.0 GyteByte 256-bit * 2 GDDR3 on-board
Bus support PCI-Express 2.0
HDTV Support
Built-in HDMI / HDCP Yes (Thru. DVI to HDMI dongle) DVD, Blu-ray and HD DVD playback support
منظورش از اون قسمتی که مشخص کردم چیه؟
mInI_ClockEr
03-02-2008, 04:01
:11::11::11::11:
با سلام
من هم داشتم تو سرم یه چیزهایی در میووردم:18::18::18::18::18::18::18::18:
اخه از کی تا حالا inno3d amd ati میزنه
دوست عزیز بهتره یه سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [/B] بزنی....:40::40::40::40:
VPU: Radeon HD3870X2 (R680) (X-Turbo
Dual) Memory 1.0 GyteByte 256-bit * 2 GDDR3 on-board
Bus support PCI-Express 2.0
HDTV Support
Built-in HDMI / HDCP Yes (Thru. DVI to HDMI dongle) DVD, Blu-ray and HD DVD playback support
منظورش از اون قسمتی که مشخص کردم چیه؟
این کارت که مشخصاتش رو نوشتید، Radeon HD 3870 X2 است که دو هسته داره و از Geforce 8800 Ultra قوی تر است. این مدل با Radeon HD 3870 تفاوت داره...
اخه از کی تا حالا inno3d amd ati میزنه
Inno3D یک برند به اسم Force3D برای تولید کارتهای ATi داره که از این نسل به بعد کارتهای ATi رو هم تولید می کنه.
امير موسر
03-02-2008, 09:20
فکر میکنم برند گیگا بایت هم بشه پیدا کرد.چون چند روز پیش دیدم اواژنگ برای یه مسابقه ای جایزه گذاشته بود.
yasser1680
03-02-2008, 22:49
Inno3D یک برند به اسم Force3D برای تولید کارتهای ATi داره که از این نسل به بعد کارتهای ATi رو هم تولید می کنه.
صحبت از امروز هست !چون دوستمون الان میخواد بگیره.
ولی باز هم از اطلاعی که دادی تشکر میکنم.
ا
بله از این بعد تولید میکنه
saeed hosseiny
06-02-2008, 18:30
با سلام به همه دوستان
بعد از خوندن این تاپیک برام جالب بود که خیلی سر در گمی در مورد مارک در ایران بوجود میاد . واقعا حق میدم به دوستان .
نکته مهمی رو دوست داشتم به همه دوستان اعلام کنم . البته اکثر شماها استاد هستید و اینها رو میدونید .
اکثر برندهایی که در ایران و در کل دنیا هستش تعداد خیلی بالاشو کارخانه فاکسکان تولید میکنه . ولی دلیل براین نمیشه که همه مثل همدیگه باشن .چیپ اکثرشون یکیه و سایر قطعاتش رو هر کدوم از شرکتها (مثل ASUS . GIGa . CLUB 3D . inno3D و ....) با کیفیتهای خودشون به شرکت فاکسکان میدن و میگن شما این چیپ رو با این قطعاتی که من بهت دادم ترکیب کن و کارت رو بهم تحویل بده .
خوب حالا برای تصمیم نهایی باید ببینید که شرکتها چه قطعاتی رو با چه بردی به فاکسکان دادن . ( درمورد کارتهای صدق میکنه که در فاکسکان تولید میشه )
در آخر کارتهای دو هسته ای Radeon HD 3870 X2 تا یک هفته دیگه وارد بازار ایران میشه .
موفق و پیروز باشید
ممنون آقای حسینی قیمت این کارت ها چه حدودیه ؟
saeed hosseiny
06-02-2008, 23:26
ممنون آقای حسینی قیمت این کارت ها چه حدودیه ؟
با درود
دوست خوبم این کارت با قیمت بین 400000 تومان تا 470000 تومان وارد بازار ایران خواهد شد .
البته ایبن یک حدس هستش و قیمت نهاییش بعد از ورود مشخص میشه.
با دیگران ارتباط بر قرار کنیم تا موفق باشیم
yasser1680
07-02-2008, 00:11
دوست خوبم این کارت با قیمت بین 400000 تومان تا 470000 تومان وارد بازار ایران خواهد شد .
البته ایبن یک حدس هستش و قیمت نهاییش بعد از ورود مشخص میشه.
سعید خان فکر نکنم زیر 500 بدن با توجه به تجربه کارتهای جدید قبلی...
قیمت رو خود سایتهای خارجی 450 دلار زدن!
saeed hosseiny
07-02-2008, 01:00
سعید خان فکر نکنم زیر 500 بدن با توجه به تجربه کارتهای جدید قبلی...
قیمت رو خود سایتهای خارجی 450 دلار زدن!
با سلام
البته چیزی که میفرمایید صحیحه ولی این امکان داره تا چند روز اول چنین باشه .
ولی از اونجایی که دوستان واردکننده من گفتند این کارت در حدود 450000 تا 470000 و یا پایینتر به فروش خواهد رسید .
موفق باشید
yasser1680
07-02-2008, 14:19
با سلام
البته چیزی که میفرمایید صحیحه ولی این امکان داره تا چند روز اول چنین باشه .
ولی از اونجایی که دوستان واردکننده من گفتند این کارت در حدود 450000 تا 470000 و یا پایینتر به فروش خواهد رسید .
موفق باشید
خدا کنه که این طوری بشه!
saeed hosseiny
07-02-2008, 17:48
خدا کنه که این طوری بشه!
با سلام
پس از ورود به ایران حتما اطلاع رسانی میکنم و دوستان رو در جریان میزارم .
گاها صبر نمیتونه انسان رو به موفقیت برسونه باید درنگ نکرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.