مشاهده نسخه کامل
: درخواست قالب سایت ایستگاه
aria_electric_fars
30-01-2008, 23:36
سلام دوستان
بنده قالب سایت ایستگاه رو می خواستم لطفا اگر ممکن هست هر چه سریعتر قالب سایت ایستگاه رو برام جور کنید می خوام که عین خودش باشه
با تشکر
بای
Mohammadreza_777
31-01-2008, 01:37
سلام دوست من !
بيشتر توضيح بده !
اسكريپت رو مي خواي يا قالب ؟ آخه قالب خالي به چه دردتون مي خوره ؟!
siavosh1
31-01-2008, 11:50
اگه دنبال Cms سایت هستی بی خیالش شو .. چون دست سازه ..
aria_electric_fars
31-01-2008, 14:10
سلام دوستان
منظورم همون اسکریپ هست ولی خب الان با یک نفر مشاوره کردم گفت که اسکریپ مثل سایت ایستگاه زیاد شده باید یه چیز جدید و توپی باشه هر چه تحلیل می کنم می بینم راست می گه من می خوام رقیب ایستگاه بشم نه مثل سایت ایستگاه بهتره از الان یه اسکریپ توپ پیدا کنم شما اگر چیزی دارید یا سایت نمونه دارید بزارید اینجا
با تشکر
بای
سلام دوستان
منظورم همون اسکریپ هست ولی خب الان با یک نفر مشاوره کردم گفت که اسکریپ مثل سایت ایستگاه زیاد شده باید یه چیز جدید و توپی باشه هر چه تحلیل می کنم می بینم راست می گه من می خوام رقیب ایستگاه بشم نه مثل سایت ایستگاه بهتره از الان یه اسکریپ توپ پیدا کنم شما اگر چیزی دارید یا سایت نمونه دارید بزارید اینجا
با تشکر
بای
با سلام
اول بگم اگه واقعا میخوای یه چیزی عین ایستگاه درست کنی بیخیال شو
چون به اندازه کافی سایت وارد این زمینه شدن و برا خودشون هم معتبر هستن و فکر نمیکنم تو این روش بتونی موفق باشی
ثانیا معمولا یه همچین سایتهایی از اسکریپت های سفارشی استفاده میکنن که قیمتشون هم بالا است
سعی کن تو یه راه جدید وارد شی که افراد زیادی توش نباشن
باز هم کمکی خواستی در خدمتیم :46:
Mohammadreza_777
01-02-2008, 00:14
به نظر بنده كه يه نظر شخصي هست از ايستگاه بهتر نمي شه ... ،
در مورد رقابت با ايستگاه بايد دامينت خوب باشه و تبليغات اوليه و همچنين گرافيكي كه براي تمپليت سايت استفاده مي كني بالا باشه !
aria_electric_fars
03-02-2008, 16:25
سلام دوستان
ممنون از لطفتون
من الان دارم تحقیقات گسترده ای می کنم و حسابش رو کردم ماهیانه حداقل 300 هزار تومن برای شروع باید خرج کرد من دارم اصولی تحقیق می کنم در مورد اسکریپ هم خودم به همین نتیجه رسیدم و انشالله دارم طرح ریزی می کنم که تو سرچ ها هم خوب بشه
با تشکر
بای
نه حاجی اون جورها هم نیست دیگه ماهی 300 نمیخوادش
Mohammadreza_777
05-02-2008, 23:02
منم با dizgah موافقم !
من یک سایت تقریبا مانند ایستگاه ساخته ام
تماما خودم کدنویسی کردن با PHP
اسم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید است
ببین اگه می خواهی با هم همکاری می کنیم
هر تغییری هم که بخواهی می توانم روش انجام بدهم
در موتور جستجوها هم بالا قرار دارد البته نسبتا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.