ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست فریم ویر برای Mp4

san206
30-01-2008, 18:30
دوست من:(:10:) یه ‌Mp4 سونی نقلبی (:2:) خریده (یه سال پیش). بعد که فهمیده من فریم ویر پلیرم رو هک کردم، جوگیر شده. رفته دنبال فریم ویر پلیرش تو اینترنت. از یه جایی پیدا می کرده و فایل رو داده به فریم ویر آپگریتور. می بینه می شناسه. ورژنش رو هم میده. خلاصه آپگرید می کنه و ....:41: پلیر رو روشن می کنه می بینه صفحه سفیده:18: (قابل توجه. وقتی به کامپیوتر وصل میشه. سیستم تمام فایل های روی پلیر رو می شناسه، در نتیجه مشکل از فریم ویره)
چند روز پیش بردیم گارانتی. ( هیچی بارشون نبود:21::21::21::18:) ولی فعلا پلیر اونجاست.

اگه کسی می تونه فریم ویرش رو گیر بیاره:40: :11:(به ما هم بده:27:)!

seymour
31-01-2008, 13:16
مشخصات و مدل دستگاه چیه ؟ ... خیلی از این شرکت های تقلبی با چیپ های استانداردی کار می کنن که واسه اون چیپ ها ، firmware وجود داره ... باید اون رو بدونیم ...

Kiljaeden
14-06-2008, 17:48
سلام دوستان امید وارم حالتون خوب باشه
من یه دستگاه MP4 سونی مدل Slide Panel از این کشویی ها کهروشم نوشته made in japan که فکر میکنم واقا' ژاپنی باشه چون سی پی یوش که ARM هست و یه آی سی هم داشت که روش نوشته بود Samsung بگذریم
من می خواستم در خواست کنم اگه دوستی میتونه در مورد عوض کزدن گرافیک یا به اصتلاح هک کردن MP4 یا اگه نشد آپگرید فریم ویرش بهم کمک کنه خیلی عالی میشه و واقا' ممنونش میشم
فریم ویر خودش رو نوشته SDK-1.57

seymour
15-06-2008, 17:08
احتمالا سونی اصلا نیست ... سونی مدل "کشویی" نداره ... میشه دقیقه بگی چه مدلیه ؟ ... مدلهای سونی با یه عبارتی مثل NWD یا مثلا NWZ شروع میشن ... طبیعتا روی جعبه نوشته دیگه ..

بهرحال اگه اصل نباشه پشتیبانی نرم افزاری اش در حد صفره و کار خاصی واسه اش نمیشه کرد ... بگذریم که اگه سونی اصل هم باشه ، آپگرید firmware قرار نیست معجزه کنه و تغییر خاصی روش ایجاد نمی کنه ... بحث "هک کردن" روی هر سیستمی جواب نمیده و نیاز به دستگاه هایی داره که به اندازه کافی پیچیده باشن که بشه از قدرتشون استفاده کرد و در عین حال به اندازه کافی ساده باشن تا باشه هکشون کرد ! ...

Kiljaeden
15-06-2008, 20:22
سلام دوست عزیز خوشحالم که جواب دادی!
به احتمال زیاد درست میگی چینیه چون ر پکش اصلا' مدل خاصی ننوشته
عکس mp4 مم اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش که نوشته سونی حالا بی خیال
ببین اگه بتونی کمکم کنی که ضاهر منوش رو اون جور که می خوام تغییر بدم ممنونت می شم واقا'
فریم ویر آپگریدی هم که تو سی دی همراهش بود مثل بقیه نیست که از یه فایل .bin تشکیل شده باشه یه عالمه فایل با پسوند .rgb داره که جزئیات گرافیکشن 100% چون اسم هاشون تابلو ست . که از بد شانسی من مثل اینکه دستی تغییر داده شدن چون با نرم افزاری که این فرمت رو میشناسه خواستم بازشون کنم ارور داد. این هم فایل های فریم ویرشه :
زیاد حرف زدم معذرت می خوام ولی اگه کمک کنی که گرافیک منوش رو عوض کنم خیلی ممنونت می شم.

seymour
16-06-2008, 21:14
این چیزی که می خوای هم سخته و هم آسون ... آسونه چون کافیه firmware مربوطه رو پیدا کنی ؛ من تصادفا چند وقت پیش یدونه مشابه این اومد دستم واسه همین کار ، و شاید 3-4 تا ظاهرا منوی مختلف روی اینترنت واسه اش پیدا کردم ... سخته چون باید بگردی ببینی مدل دقیقش چیه و بعدش هم اینکه یه مقدار ریسک داره تعویض firmware ...

مثلا ببین این همون مدل شماست ... باید بگردی دنبال یه اسمی یا اصطلاحی که نماینده این مدل باشه ...

Kiljaeden
18-06-2008, 08:54
آقا ارور داد ! :41:
داداش شرمنده هااا تورو هم تو رحمت انداختم:41:

Kiljaeden
18-06-2008, 08:54
Sorry ! Your requesting page is invalid. Back to front page

Kiljaeden
18-06-2008, 08:56
رحمت چیهههههههه ((:
زحمت d:

Kiljaeden
18-06-2008, 09:12
آقا یافتم مدلش رو
مدلش P5
اینم لینکش فقط رو این ننوشته سونی اما فریو ویرش دقیقا همونی هست که رو MP4 منه

seymour
19-06-2008, 12:36
خب مشکل همینه دیگه ... اینا مدلهای متفرقه هستن ... یعنی سیستم داخلی اش ثابته و کمپانی های گمنام میان امتیازش رو می خرن و با تغییرات جزئی توی بسته بندی به اسم خودشون می فروشن ... بنابراین نکته مهم اینه که شما بفهمی مدل چیپ ست های داخلی اش چنده ... اینطوری میشه firmware مربوطه رو پیدا کرد ...

بعضی از مدلها رو راحت میشه پیدا کرد ... مثلا اینایی که شبیه ipod nano هستن ... ولی این یکی رو من کمتر دیدم و نمی دونم دقیقا چطور پیداش کنم ... به نظر میاد تنها راه این باشه که باز بشه و شماره درج شده روی قطعات داخلی اش رو پیدا کنی ..

Kiljaeden
19-06-2008, 23:52
من تاحالا صد دفه این mp4 ام رو باز کردم توش یه آی سی داشت که سی پی یوش بود روش نوشته بود :ARM s201c01_0608A02_DN 2393.00S-1_0838 جاهایی که آندر لاین گذاشتم خط پایینن یعنی زیر هم دیگه ان . بعد یه آی سی داشت روش نوشته بود SAMSUNG 71B_K9G8G08U0M_PCB0_esb 462PA حالا main board اش هم خواستی دوباره باز می کنمش بهت میگم البته یه آی سی دیگه هم داشت که پشت مینش بود.

seymour
20-06-2008, 14:15
نه همین اطلاعات کافیه ... سامسونگ ها خیلی دامنه گسترده ای دارن و وقتی دست کمپانی های متفرقه میفتن ، اینا هم شروع می کنن به تغییرات ریز در سخت افزار و خلاصه دیگه مشخص نیست که کدوم firmware واسه کدوم مدل خوبه ... شما باید firmware های موجود در این صفحه رو یکی یکی تست کنی ، ببینی به جواب می رسی ...

Kiljaeden
21-06-2008, 06:36
آقا یع سوال دیگه هم داشتم ازت :
واسه آپگرید کردن فریم ویر Mp4 باید نرم افزار خاصی وجود داشته باشه صرفاً کپی کردن فایل های فریم ویر داخل حافظش کافیه ؟

seymour
21-06-2008, 15:38
بسته به مدل داره ... بعضی ها نیاز به نرم افزار دارن (چیپ های سیگماتل مثلا) ، بعضی ها کافیه فایل ها رو کپی کنی و بعضی ها رو باید در حالت خاصی ببری (مثلا play رو نگه داری و بعدش وصل کنی به سیستم) تا آماده پذیرش فایل های firmware بشن ... طبیعتا بهتره از ساده ترین راه که کپی هستش شروع کنی (اگه توی دستگاهت از این فایل ها هست) ...

خیلی از firmware ها هم که اصلا خودکار هستن یعنی بصورت exe همه کارا رو انجام میدن ..

Kiljaeden
21-06-2008, 20:10
والا توی خود mp4 که صالا فایل هایی شبیه به فریم ویر نیست چند تا پوشه هست که خوب ربطی به فریم ویر نداره مثلا video _ music _voice_ebook و از این چرت و پرتها دو تا هم فایل داره به اسم sysset.bin که تنضیماتی که اعمال می کنی رو تو خودش ذخیره میکنه یه فایل هم هست به اسم CHANLIST.DAT که اینم شبکه های رادیو رو که سیو کردم تو خودش نگه می داره .
شرمنده خیلی هم دارم اذیتت می کنم.

seymour
22-06-2008, 14:52
نه آقا اذیت چیه ... بالاخره ما هم اینجاییم که سعی کنیم با همفکری ، مشکلی رو حل کنیم ...

اینطور که به نظر میاد اون شماره سامسونگ مربوط میشه به حافظه اش ... ببین می تونی شماره دیگه ای پیدا کنی ...

Kiljaeden
22-06-2008, 17:57
آقا این یه آی سی هم پشتش داشت که روش نوشته بوود :(بازم میگم آندرلاین یعنی خط بعد ) :
EtronTech
EM639165TS-7
J47811901066
رو مین بوردش هم نوشته بود :
ُSM-302(G2)_V3
07/03/12
یه جا دیگش هم نوشته بود :
(GZ-SM-302_(01
07/2/24

Kiljaeden
22-06-2008, 18:00
ببخشید (بازم میگم آندرلاین یعنی خط بعد رو اشتباها نوشتم)

ehsan6811
23-06-2008, 10:51
از دوستان کمک میخوام یه mp4 خریدم دست دو هیچ اطلاعاتی ازش ندارم این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط روش بجای jdx نوشته سونی اگه لازمه تا بازش کنم مدل قطعاتشم بگم میشه رو اینم فریمور ریخت یا نه

seymour
23-06-2008, 14:32
از دوستان کمک میخوام یه mp4 خریدم دست دو هیچ اطلاعاتی ازش ندارم این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط روش بجای jdx نوشته سونی اگه لازمه تا بازش کنم مدل قطعاتشم بگم میشه رو اینم فریمور ریخت یا نه
یعنی Mp3 player شما هم مشکل داره ؟ ... بهرحال شاید بد نباشه قبل از این کار ، یه سری به گارانتی اش بزنی ... ببینی تعمیر می کنن یا نه ...

اینجا یه آدرس و تلفن هست :

دوستی هم توی این پست ، شرکت دیگه ای رو مطرح کرده :

seymour
23-06-2008, 14:57
آقا این یه آی سی هم پشتش داشت که روش نوشته بوود :(بازم میگم آندرلاین یعنی خط بعد ) :
EtronTech
EM639165TS-7
J47811901066
رو مین بوردش هم نوشته بود :
ُSM-302(G2)_V3
07/03/12
یه جا دیگش هم نوشته بود :
(GZ-SM-302_(01
07/2/24
متاسفانه بدرد نخوردن ... الان تنها راه به نظرم همونه که نرم افزار mscn رو نصب کنی و ببینی می تونی با اون firmware ها کاری رو صورت بدی یا نه ...

ehsan6811
23-06-2008, 16:36
یعنی Mp3 player شما هم مشکل داره ؟ ... بهرحال شاید بد نباشه قبل از این کار ، یه سری به گارانتی اش بزنی ... ببینی تعمیر می کنن یا نه ...

اینجا یه آدرس و تلفن هست :

دوستی هم توی این پست ، شرکت دیگه ای رو مطرح کرده :

خراب که نیست فقط میخام منو رو عوض کنم گارانتی نداره و مارکشم سونی فقط شکل ظاهریش مثل اونه پائین ال سی دیش نوشته سونی میدن زاپن اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم مدلش چیه و ایا میشه منوشو عوض کرد

Kiljaeden
24-06-2008, 00:02
:41:
میشه لینک دانلود این نرم افزارو واسم بذاری ؟

Kiljaeden
24-06-2008, 00:59
راستی سیمور جان نظرت در مورد jxd 931 چیه به نظر من چیزخوشگل و قشنگیه
البته میدونم با این مارک مخالفی . بحثتون رو تو اون تاپیک با نماینده رایانه فردا خوندم
من دوربین واسم خیلی مهمه میخوام بدونم دوربینش از این mp4 فعلیم بهتره یا نه
mp4 فعلیم رزولوشنش 3 هست یعنی 1920*2560 اماکیفیتش شاید از دوربین 2 مگا پیکسلی هم کمتر باشه!!

seymour
24-06-2008, 15:31
:41:
میشه لینک دانلود این نرم افزارو واسم بذاری ؟
باید بگردم ... راحت پیدا نشد ... قبلا بحثش شده ... توی همین بخش mp3 رو یه سرچ بکن با واژه mscn ببین چی پیدا میشه ...

راستی سیمور جان نظرت در مورد jxd 931 چیه به نظر من چیزخوشگل و قشنگیه
البته میدونم با این مارک مخالفی . بحثتون رو تو اون تاپیک با نماینده رایانه فردا خوندم
من دوربین واسم خیلی مهمه میخوام بدونم دوربینش از این mp4 فعلیم بهتره یا نه
mp4 فعلیم رزولوشنش 3 هست یعنی 1920*2560 اماکیفیتش شاید از دوربین 2 مگا پیکسلی هم کمتر باشه!!
دوباره همین امروز توی یه تاپیک دیگه هم درباره 921 نظر دادم .. بهرحال همونقدر که پول بدی آش می خوری ... دوربینی که این jxd ها دارن هم عین دوربین فعلی اته ... یعنی کیفیت خاصی نداره ... در حد یه موبایل 2 مگاپیکسلی و شاید پایین تر ...

Kiljaeden
24-06-2008, 20:01
ممنون
امروز رفتم توپ خونه دیدمش آقا عظمتیه !!!
خیلی خوش دست و خوش استیل رخ نازی داره!!!
دوربینشم به یارو گفتم نشونم داد بد نبود ! حد اقل در حالت استند بای که از mp4 خودم بهتر بود...

ehsan6811
26-06-2008, 20:08
خراب که نیست فقط میخام منو رو عوض کنم گارانتی نداره و مارکشم سونی فقط شکل ظاهریش مثل اونه پائین ال سی دیش نوشته سونی میدن زاپن اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم مدلش چیه و ایا میشه منوشو عوض کرد
کسی جواب ما رو نداد

seymour
27-06-2008, 15:14
کسی جواب ما رو نداد
شرمنده ... این پست رو که در جواب سوال مشابهی زدم بخون :