PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رنگ صفحه نمایش !

Mahmood_N
30-01-2008, 17:41
با سلام خدمت اساتید بخش سخت افزار ...

من به تازگی ( حدود یک ماهی میشه ! ) که مشکلی برام پیش اومده و اون اینه که رنگ قرمز از رنگهای مونیتورم رفته ، صفحه تقریبا سبز شده ، درواقع رنگ قرمز توی صفحه به رنگ سیاه نشون داده میشه ، تصاویر شفاف و واضح اند اما رنگ قرمز شون نشون داده نمیشه ... !

نمی دونم مشکل از مانیتور هست یا از کارت گرافیک !

نکته دیگه این که رنگ قرمز فقط نشون داده نمیشه ، یعنی اگه یک عکس در فوتوشاپ ویرایش کنم و رنگ قرمز توش بزارم ، رنگ قرمز توی یک سیستم دیگه نشون داده میشه ، اما در اینجا نشون داده نمیشه ، یعنی درواقع رنگ قرمز ترسیم میشه اما نشون داده نمی شه ...

مدل مانیتور : LG T710 BH Smart Flat ( اندازه : 17 اینچ )

مدل کارت گرافیک : Nvidia GeForce 6200 :: 256 MB

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید ... ( چشمام درد گرفت از بس به این رنگ سبز نگاه کردم )

اینم بگم که برخی اوقات به مدت چند دقیقه رنگ قرمز برمیگرده و دوباره میره ...

با تشکر از همه دوستان ...

موفق باشید و منتظرم ...

Black Tiger80
30-01-2008, 17:57
با سلام خدمت اساتید بخش سخت افزار ...

من به تازگی ( حدود یک ماهی میشه ! ) که مشکلی برام پیش اومده و اون اینه که رنگ قرمز از رنگهای مونیتورم رفته ، صفحه تقریبا سبز شده ، درواقع رنگ قرمز توی صفحه به رنگ سیاه نشون داده میشه ، تصاویر شفاف و واضح اند اما رنگ قرمز شون نشون داده نمیشه ... !

نمی دونم مشکل از مانیتور هست یا از کارت گرافیک !

نکته دیگه این که رنگ قرمز فقط نشون داده نمیشه ، یعنی اگه یک عکس در فوتوشاپ ویرایش کنم و رنگ قرمز توش بزارم ، رنگ قرمز توی یک سیستم دیگه نشون داده میشه ، اما در اینجا نشون داده نمیشه ، یعنی درواقع رنگ قرمز ترسیم میشه اما نشون داده نمی شه ...

مدل مانیتور : LG T710 BH Smart Flat ( اندازه : 17 اینچ )

مدل کارت گرافیک : Nvidia GeForce 6200 :: 256 MB

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید ... ( چشمام درد گرفت از بس به این رنگ سبز نگاه کردم )

اینم بگم که برخی اوقات به مدت چند دقیقه رنگ قرمز برمیگرده و دوباره میره ...

با تشکر از همه دوستان ...

موفق باشید و منتظرم ...

سلام
تا جايي كه سوتد و تجربه من اجازه ميده ، مورد از مانيتور شماست.
كابل مانيتور شما قطعي داره. احتمالا رشته اي از سيم هاي كابل مانيتور قطع شده باشه و باعت بشه شما يكي از رنگ هاي اصلي رو نداشته باشيد و با تعويض كابل ماتيتور مشكل حل ميشه.
ميتونيد ابتدا و انتهاي كابل مانيتور رو تكون بديد ، اگر سيم كاملا قطع نشده باشه تغيير رنگ رو در تصوير مشاهده ميكنيد.

يك احتمال ديگه هم داره اينكه كانكتور مانيتور شما دچار قلع مردگي شده باشه.( كه خيلي احتمالش كمه). يهني بمرور زمان قلع روي كانكتور دچتر ترك شده باشه.

Mahmood_N
30-01-2008, 18:00
ممنون دوست عزیز ، بررسی می کنم و نتیجه رو میگم ...

موفق و پیروز باشید ...