ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ G600

S A M S U N G
30-01-2008, 16:19
IN THE NAME OF GOD

آموزش کامل نصب جاوا بر روی گوشیهای سامسونگ با پلتفرم Dragonfly

نصب جاوا بر روی سامسونگ مدل G600

برای نصب برنامه بر روی جی600 ابتدا باید فایل جاوای مورد نظر خودتونو حاظر کنین ! من اینجا یه فایل جاوا براتون آماده کردم :
مرحله 1.
دانلود بازی Pac-Man

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از خارج کردن بازی از حالت Zip , چنانچه در پوشه 2 فایل Jar و Jad باشه میتونین مراحل بعدی انجام بدین ولی اگه فایل Jad نباشه و فقط فایل Jar باشه به وسیله برنامه زیر یک فایل Jad از فایل Jar مورد نیاز میسازیم :
مرحله 2.

دانلود برنامه JADMaker

مرحله 3.
طریقه استفاده از برنامه JADMaker :
خیلی راحته ! فقط کافیه برنامه را اجرا کنین و فایل Jar مورد نظر خودتوتو با ماوس گرفته و به داخل برنامه JADMaker انتقال بدین .

حالا ما از بازی Pac-Man 2 فایل Jar و JAD داریم
مرحله 4.
در مرحله بعد گوشی را به وسیله کابل یو اس بی (USB) به کامپیوتر وصل میکنیم و 2 فایل Jar و Jad را به پوشه Other File در حافظه داخلی گوشی انتقال میدیم
مرحله 5.
در صورتی که گوشی شما فایل jad را شناسایی نکند !
در مرحله بعد برنامه PC Studio را در درون کامپیوتر اجرا میکنیم بعد از اجرا شدن برنامه قسمت Manage Multimedia File را انتخاب میکنیم سپس بر روی View Phone در قسمت سمت راست بالا کلیک میکنیم و در آخر بر روی پوشه Other File کلیک کرده و 2 فایل Jad و Jar از بازی Pac-Man را مشاهده میکنیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله 6.
حالا به سراغ گوشی خود رفته و در پوشهOther File فایل Jad را انتخاب کرده تا عملیات نصب آغاز شود !
نکات مهم :
1.قبل از انجام همه این کارها فایل جاوا ( که شامل JAR و JAD ) هست را آماده کنید
2.فایل JAR و JAD باید در پوشه Other File و در مموری داخلی گوشی ریخته شود نه مموری کارت
3.با توجه به اینکه برخی از مدلهابی جی600 نمیتواند فایلهای jad را شناسایی کند پس بهتر است مرحله 5 را انجام دهید

S A M S U N G
30-01-2008, 16:35
دانلود راهنمای استفاده از سامسونگ جی600

جحم : 1.18 مگابایت (فایل pdf )

perjixen
31-01-2008, 12:18
آقا من اینو الان دیدم مرسی!!!
راستی 600 چیپ ست گرافیکی داره؟

saeidsmxo
31-01-2008, 12:42
آقا لطف کردي زحمت کشيدي ممنون.
ولي ميذاشتي بياد ايران بعد...

perjixen
31-01-2008, 12:46
این گوشی ایران بیا نیست!!!! تو اروپا هم به صورت محدود با بعضی اپراتورها عرضه میشه!
ولی کاش میومد.

perjixen
01-03-2008, 22:20
حاجی کدی چیزی نمیخواد؟؟؟ منظورم اینه برای فعال سازی جاواش کد نمیخواد مثل یو 600 ؟

S A M S U N G
02-03-2008, 13:55
رضا جان سلام ...

نه عزیز هیچ کدی نمیخواد ...

msa d820
10-03-2008, 16:40
عزیزان کی جی600 داره لطفا اطلاعات بده در مورد قیمتش و از کجا خریده اصلا تو ایران هست ؟

S A M S U N G
10-03-2008, 17:48
سلام دوست عزیز ....

فکر نکنم توی ایران به راحتی گیر بیاد ولی اگر باشه قیمتش باید حدود 340 الی 380 هزار تومان باشه ...

موفق باشی ...

mahyarSAMSUNG
11-03-2008, 08:52
جی 600 . که من ندیدم توی ایران . فقط برای جی 810 زنگ زدم گفتند که پارس میکروتل روی این گوشی داره برنامه ریزی میکنه و احتمال زیاد میاد

perjixen
11-03-2008, 21:21
آخرش اند کف 600 موندم!!! حیف طراحیش!! حیف امکاناتش!!
برای سامسونگ متاسفم شانس ندراه گوشیهای خوبش دسته من باشه!! دی.

mahyarSAMSUNG
14-03-2008, 09:53
آره گوشی خوبی . ولی سامسونگ انگار فقط روی جی 800و جی 600 سیاست در نظر گرفت که روی فروش هم تاثیر نزارن . اینقدر 5 مگاپیکسلی داره که روی قیمت گذاشتن روش خیلی باید فکر کنه . مثلا یو 900 و جی 600 توی مایه های هم دیگه هستند . خیلی باید اینها رو در نظر بگیره

Consul 141
21-03-2008, 15:58
سلام دوستان مشخصات گوشی G600

تاريخ توليدماه جولاي سال 2007
ابعادطول : 101 عرض : 47.8 ضخامت : 14.9 ميليمتر
وزن104 گرم
حافظه( microSD ( TransFlash
- 55 مگا بايت حافظه داخلي (embedded memory )
دوربیننوع: 5 مگا پیکسل ،ابعاد عكس : 1944 × 2592 پیکسل ، فوكوس اتوماتيك ، ويدئو ( VGA ) ، فلش ، image stabiliser
باطریحداكثر 3ساعت 30 دقيقه در حال صحبت

Consul 141
21-03-2008, 16:02
مشخصات عمومی شبکه GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
تاریخ تولید ماه جولاي سال 2007
اندازهابعاد طول : 101 عرض : 47.8 ضخامت : 14.9 ميليمتر
وزن 104 گرم
صفحه نمایشنوع TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
اندازه 320 × 240 پيكسل ، 2.2 اينچ
حافظه دفتر تلفن 1000 شماره
ثبت تماس ها 30 تماس گرفته شده ، 30 تماس جواب داده شده ، 30 تماس جواب داده نشده
كارت حافظه ( microSD ( TransFlash
- 55 مگا بايت حافظه داخلي (embedded memory )
اطلاعاتGPRS
Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbpsHSCSD ندارد
EDGE
Class 10, 236.8 kbps3G ندارد
WLAN ندارد
بلوتوث دارد ورژن 2 با A2DPا
ينفرارد ندارد
USB دارد ورژن 2
زنگهاامكان افزودن دارد
ویبره دارد
نوع پلي فونيك ( 64 كاناله ) ،
پیام ها SMS, MMS, Email
مرورگر (WAP 2.0/xHTML, HTML (NetFront v3.4
بازی ها دارد + امكان نصب
رنگ ها سياه
دوربین نوع: 5 مگا پیکسل ،ابعاد عكس : 1944 × 2592 پیکسل ، فوكوس اتوماتيك ، ويدئو ( VGA ) ، فلش ، image stabiliserزبان ها
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/WMA player
- راديو FM استريو
- قابليت تايپ T9
- Bluetooth printing
- (Document viewer (Word, Excel, Power Point, PDF
- داراي هندس فري
-حافظه صوتي ( Voice memo)
- خروجي تلوزيون
باطریاستاندارد ،
Li-Ion 880 mAhدر حال انتظار حداكثر 300 ساعت
در حال صحبت حداكثر 3ساعت 30 دقيقه

Highbury
24-03-2008, 23:07
رنگ جدیدی از این گوشی اومده که واقعا زیباست کاش این رنگش به ایران بیاد

saeidsmxo
25-03-2008, 02:39
آره. اين رنگش به نظرم خيلي قشنگتره.

morrigan_neit
26-03-2008, 11:59
ایران بیاد هر کدوم اومد فرق نمیکنه

perjixen
05-04-2008, 11:15

بدون شرح...........................................

S A M S U N G
05-04-2008, 13:39
سلام به همگی ....

به به میبینم که G600 هم به ایران اومد ....

خیلی عالیه .... رنگهای دیگش نیست ؟

موفق باشین ...

Ali_BlueBoy
05-04-2008, 17:49
این مغازه کجاست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!

saeidsmxo
10-04-2008, 01:54
جوابي نيومد!!!
جون به لبمون کردي...
احتمالا" بايد جنوب باشه.
رنگش هم خوبه.
قيمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قاچاقيه؟

perjixen
10-04-2008, 07:04
شرمنده....................................
این عکس ، اسفند 86 از پاساژ آرین - اهواز گرفته شده!!!! قیمت گوشی 360 و به صورت قاچاق از دبی!!! تک رنگ هم بود و یه دونه!
فروشنده گفت احتمال زیاد بعد از عید بازم میاره!! البته تا الان که آمار دارم نیاورده.
اون یه دونه هم 2 ساعت بعداز اونکه من فهمیدم ، به فروش رفت.
بازم سرم بی کلاه موند.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت:

این عکس دیروز (پنجشنبه) ار علاالدین هست.......................
قیمت گوشی 410 ، فروشنده گفت همه چی روش هست!! رم 512 ، هدست بلوتوث ، ...............
اگر قصد خرید گوشی دیگه رو نداشتم همون جا اینو میخریدم ، ولی باید برای یکی گوشی میگرفتم ، پولم پرید.
ایشالا تا یه هفته باشه بتونم پول جم کنم.

saeidsmxo
16-04-2008, 22:15
همين يدونه رو داشت؟
در ضمن اين دفعه زدي رو دستم(خبر G600 )
قيمتش هم خوبه.
همين طبقه ي همکفه؟
از خبرت هم ممنون.

saeidsmxo
16-04-2008, 22:43
سلام
اين گوشيو علاالدين آورده بود!
250 تومن.
SAMSUNG E890
خيلي هم از نزديک خوشگله.

perjixen
17-04-2008, 09:26
سعید جان دیدم جنابالی با خبر قبلیت ( اف 700 ) همه رو تحت تاثیر قرار دادی ، حسودیم شد......................
فروشنده گفت همین یه دونه هست!! تا سشنبه هم بودش!! البته این بار 400!!
آره طبقه همکف ، از در حافظ که وارد بشی ، کنار پله برقی که میره بالا !!!!
این 890 هم قیافه خوبی داره!! ( خب سامسونگ دیگه!!!) ، تاپ اسکرین هست؟؟؟ سیستم عاملش چیزه خاصی هست؟؟؟ به نظر برای این امکانات کمی گرون هست ، مگر اینکه امکان خاصی داشته باشه.

saeidsmxo
21-04-2008, 23:33
بله تاچ بود و سيستم عاملي هم که نداشت.
قيمتش هم که بالاخره رو هوا بود ديگه.
(چون فروشنده قيمت گذاشته بود!)

Nabakhshoode
27-04-2008, 21:44
دوستان G600 الان تو بازار گیر میاد ؟ اگه نه معلومه کی وارد بازار میشه ؟
باطریش مثه G800 هستش ؟ تو کامنتایه جی اس ام آرنا دیدم که چند نفری از باطری G800 شکایت کردن ...! سامسونگ گوشیی داره که باطری مناسب داشته باشه ؟ یادمه یه زمانی بهانه ی سامسونگ برای گذاشتن باطری های نه چندان قوی ضخامت کم گوشیاش بود ... G800 که دیگه ضخامتشم کم نیس ولی بازم ...

perjixen
28-04-2008, 07:00
دوستان G600 الان تو بازار گیر میاد ؟ اگه نه معلومه کی وارد بازار میشه ؟
باطریش مثه G800 هستش ؟ تو کامنتایه جی اس ام آرنا دیدم که چند نفری از باطری G800 شکایت کردن ...! سامسونگ گوشیی داره که باطری مناسب داشته باشه ؟ یادمه یه زمانی بهانه ی سامسونگ برای گذاشتن باطری های نه چندان قوی ضخامت کم گوشیاش بود ... G800 که دیگه ضخامتشم کم نیس ولی بازم ...
600 ، یه دونه تو بازار دیدم........... البته بعضی ها میگن داره زیاد میشه!! ولی من که آمار علاالدین رو دارم ، یکی بیشتر نیست!!!
باطریش هم بله مثل 800 هست!! البته فقط از لحاظ مدت زمان مکالمه و تاک تایم و...... ، اینکه میگن چون ضخامت گوشی ، کم هست ، پس باطریش پایینه یا ضعیفه رو نمیشه ملاک قرار داد. شما توی ان 82 با اون ضخامت زمان رسمی ، مکالمه 4:30 هست!! ولی در عمل نزدیک 4 ساعت میده!!!! زمانی برار با یو 600 .

Nabakhshoode
28-04-2008, 10:03
600 ، یه دونه تو بازار دیدم........... البته بعضی ها میگن داره زیاد میشه!! ولی من که آمار علاالدین رو دارم ، یکی بیشتر نیست!!!
باطریش هم بله مثل 800 هست!! البته فقط از لحاظ مدت زمان مکالمه و تاک تایم و...... ، اینکه میگن چون ضخامت گوشی ، کم هست ، پس باطریش پایینه یا ضعیفه رو نمیشه ملاک قرار داد. شما توی ان 82 با اون ضخامت زمان رسمی ، مکالمه 4:30 هست!! ولی در عمل نزدیک 4 ساعت میده!!!! زمانی برار با یو 600 .

ممنون پرژیکسن جان ... راستش خود شما یه تحقیق کوچولویی بکنی میبینی که باطری N82 با استفاده ی نرمال 2-3 روز دووم میاره ولی یو 600 حدودا یه روز ( شایدم یه کم بیشتر ) ... یا مثلا زمانی که W810 داشتم با D600 یکی از دوستام تبادل دیتا با بلوتوث میکردم مثلا اگه 10 درصد از شارژ من کم میشد شارژ اون نصف میشد !
در کل تو عمل تا جایی که من گوشی های دوستام و رویو ها و نظرات دوستان رو تو فرومها دیدم اکثرا حدود 1 روز دووم میارن ( یا یه کم بیشتر ) ...
امیدوارم G600 زودتر بیاد تو بازار ... دوربینش که فوقه ... باطریشم حداقل تو عددایی که سامسونگ گفته از G800 قویتره ( ضمنا 880 میلی آمپرم هست که مقدار قابل قبولی به نظر میرسه ) ... مهمتر اینکه قیمتش ( طبق پرایس هیستوری که جا اس ام آرنا گوشه ی سمت راست صفحه ی مربوط به هر گوشی میزنه ) حدود 60-80 یورو از G800 کمتره و اگه به بازار بیاد میشه ارزونترین گوشی با دوربین 5 مگ و اصولا قیمتش باید حدود 280-300 تومن باشه ...
نمیدونم چرا مایکروتل این گوشی رو وارد نمیکنه ! عجیبتر اینکه نمیدونم تو این همه مدتی که تو بازار هست چرا قاچاق نشده به داخل کشور !

perjixen
28-04-2008, 18:37
من خودم 600 دارم.........!!! با یه کارایی معمولی ، 2 روز رو شارج میده!!! البته قبول 82 باطریش ، از 600 بهتر هست!!! توی این مورد هم بحثی نیست!!
درباره دی 600 هم نمیتونم چیزی بگم ، چون نداشتم!! ولی مطمئنن خیلی از مشکلاتش در گوشی های جدید حل شده!!!
جی 600 هم همین طور که شما گفتی ، دوربین فوق العاده داره!!! به امکانات خوب ، به نظر میاد فیلم برداریش هم از 800 بهره باشه!!
دلیل اینکه هم وارد ، ایران نشده ساده اس!!! این گوشی در تمام اروپا هم عرضه نشده!!! چه برسه به خاورمیانه!!! نکته دیگه هم هست!! اینکه هیچ فریمور عربی یا فارسی برای این گوشی وجود نداره!!! یه جایی هم خوندم چون گوشی با یه اپراتور ریجستر شده ، شاید تو بقیه کشورها کار نکنه!!!
درباره اقدام مایکروتل ، هم میشه گفت زرنگ دیگه!!! یه حقیقتی هست ، فروش 800 ، راحتر از جی 600 ه. فلش زنون!! زوم اپتیکال!! ال سی دی بزرگ تر!! قابلیت تشخیص چهره!! و درنهایت تیپه بهتر!!

Nabakhshoode
28-04-2008, 19:27
یعنی مثه آیفون انحصاریش کرده واسه یه اپراتور ؟ ... اصلا اطلاع نداشتم که تو بازار خاورمیانه نیومده تو اروپا هم ...
البته من شنیدم عکسبرداریشم از G800 بهتره ... در مورد ظاهرم G600 به نظرم ظاهر زیبا تری داره !
البته من فکر میکنم G600 با توجه به دوربین قوی ... سایز کوچکتر و قیمت مناسبتر در صورت اومدن به بازار از G800 فروش بهتری داشته باشه ! به هر حال ممنون پرژیکسن جان ...

perjixen
28-04-2008, 20:12
نابخشوده عزیز ، باید اضافه کنم................... دقیقا اطلاع ندارم ، این گوشی توسط یک اپراتور ، یا چند اپراتور عرضه شده........... ولی مطمئنم ، که در تمامی کشورهای اروپایی موجود نیست.
درنهایت موفق باشید.

saeidsmxo
29-04-2008, 01:22
آقاي Nabakhshoode در مورد سوالتون که گفته بودين کدوم گوشيه سامسونگ باتريه خوبي داره بايد بگم که خيلي هستن...نمونش i450 که تاک تايم بالاي 5 ساعت داره و استند باي 500 ساعت!

شما اگه G600 ميخواين برين پلاک 71 علاالدين و بخرينش همون يکي رو که مطمئنن بازم ميارن!
---
من يه پيشنهاد دارم:
همگي به مايکروتل ايميل بزنيم که اين گوشي رو بيارن!
نظر دوستان چيه؟؟

mahyarSAMSUNG
29-04-2008, 02:44
جی 600 رو بیارن ؟؟ بابا جی 600 چیه ؟ توی فکر اف 480 و 490 و جی 810 و یو 900 باشید

perjixen
29-04-2008, 07:04
منم سزه همین موندم..................!!
یه حقیقتی هست ريال این گوشی قدیمیه...........!!! البته هنوز هم گوی سبقت از بقیه گوشی ها ربوده.......... ولی در قیاس گوشی های جدید.............!!!
من به شخصه بین اینو 900و 400 موندم.

saeidsmxo
02-05-2008, 20:15
جی 600 رو بیارن ؟؟ بابا جی 600 چیه ؟ توی فکر اف 480 و 490 و جی 810 و یو 900 باشید
من به خاطر بچه ها گفتم!
گفتم شايد بعضي ها دوست داشته باشن.:10:

perjixen
02-05-2008, 20:43
من دوست دارم بخرم.......!!! ولی فکر اینکه یه چند وقت دیگه جی 400 ، یا اف 480 ، 490 میاد کمی سستم میکنه!!!

saeidsmxo
05-05-2008, 00:37
پس نخر.../

osmaan
05-05-2008, 17:42
منم با اومدن F480 و 490 موافقم که به مایکروتل ایمیل بزنیم و بگیم که این گوشی هارو بیارن

ghazle
28-07-2008, 20:53
با سلام
من چند ماه قبل يك گوشي سامسونگ G600 از اروپا و از اپراتور Orange خريدم راستش ظاهر اين گوشي واقعا فريبنده است فروشنده هم خيلي تعريف مي‌كرد. الان ايرانم و يك سري مشكلاتي با اين گوشي دارم:
1- برنامه هاي كمي روي اين گوشي نصب مي‌شوند. من فقط توانستم يك تقويم فارسي و يك كتاب فارسي رويش نصب كنم بازي ها اكثرا نصب مي شوند ولي نرم افزارها نه. مثلا برنامه ديكشنري بابيلون كه خيلي به كارم مي آيد روي اين گوشي نصب نميشود. اكثرا پيغام invalid بودن فايل jar را ميده البته من فايل jad را مي‌سازم و روي phonememory ميريزم ولي متاسفانه جواب نميدهد.
2- فقط تصاوير موجود در my photo كه توسط گوشي گرفته مي‌شود fullscreen و zoom مي شود و ساير تصاوير موجود در قسمتهاي ديگر خير. هيج جوري هم نمي‌شود تصاوير دلخواه را روي My photo قرار داد.
از دوستان درخواست راهنمايي دارم اگه ممكنه كمك كنند اگر راهي براي نصب برنامه وجود نداشته باشد حاضرم با يك گوشي نوكيا كه قابليت نصب برنامه داشته باشد مثل N95 تعويض كنم.
لازم به توضيح است كه اين گوشي را 420 اويرو خريده ام و در اروپا رجيستر است و در ايران هم با سيمكارت همراه اول كار مي‌كنم. هندزفري بلوتوث و همچنين هندزفري واير دارد و كابل ديتا و ساير چيزهايش هم هست.

perjixen
28-07-2008, 21:22
با سلام
من چند ماه قبل يك گوشي سامسونگ G600 از اروپا و از اپراتور Orange خريدم راستش ظاهر اين گوشي واقعا فريبنده است فروشنده هم خيلي تعريف مي‌كرد. الان ايرانم و يك سري مشكلاتي با اين گوشي دارم:
1- برنامه هاي كمي روي اين گوشي نصب مي‌شوند. من فقط توانستم يك تقويم فارسي و يك كتاب فارسي رويش نصب كنم بازي ها اكثرا نصب مي شوند ولي نرم افزارها نه. مثلا برنامه ديكشنري بابيلون كه خيلي به كارم مي آيد روي اين گوشي نصب نميشود. اكثرا پيغام invalid بودن فايل jar را ميده البته من فايل jad را مي‌سازم و روي phonememory ميريزم ولي متاسفانه جواب نميدهد.
2- فقط تصاوير موجود در my photo كه توسط گوشي گرفته مي‌شود fullscreen و zoom مي شود و ساير تصاوير موجود در قسمتهاي ديگر خير. هيج جوري هم نمي‌شود تصاوير دلخواه را روي My photo قرار داد.
از دوستان درخواست راهنمايي دارم اگه ممكنه كمك كنند اگر راهي براي نصب برنامه وجود نداشته باشد حاضرم با يك گوشي نوكيا كه قابليت نصب برنامه داشته باشد مثل N95 تعويض كنم.
لازم به توضيح است كه اين گوشي را 420 اويرو خريده ام و در اروپا رجيستر است و در ايران هم با سيمكارت همراه اول كار مي‌كنم. هندزفري بلوتوث و همچنين هندزفري واير دارد و كابل ديتا و ساير چيزهايش هم هست.
اول از همه خوشحالم که بایه جی 600 سوار حرف میزنم.............. ای خوشبحالت.............!!!
برای ، نصب به این تاپیک یه سر بزن.............

همون پست ، اول............!!!
درباره ، عکس هم ، نمی تونی عکس توی My Photo بزاری........ این پوشه جای عکسهای دوربین هست........ ولی من فکر میکردم میشه عکس فول اسکرین با این گوشی دید..............!!!
درباره ، اخری هم با یو 700 تاق میزنی.................:31:..........!! گوشی به این خوبی برا چی میخوای ردش کنی............؟؟؟؟!!! اگه مشکلت دیکسنری هست که میشه حلش کرد.
در پایان بت حسودیم میشه....................:19:.!

S A M S U N G
28-07-2008, 23:29
اول از همه گوشیتو با آخرین فریمور فلش کن دوست عزیز .

این مشکلات واسه دوره اول این گوشی هستش .

ghazle
29-07-2008, 00:54
در پایان بت حسودیم میشه....................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif.!
از لطف و محبتت ممنونم. گوشي من قابل شما را نداره. بخدا تعارف نمي‌كنم حاضرم تقديمش كنم.
راستش آدم از تعجب شاخ درمي‌آره كه گوشي به اين شيكي با اين سخت افزار قدرتمند از نظر نرم‌افزاري اين قدر ضعيف باشه. من قبلا گوشي هاي زيادي داشتم آخرينش سوني اريكسون بوده واقعا از نظر نرم‌افزاري عالي بود. به هر حال به نظر من اين گوشي براي كساني خوب است كه زياد با گوشي شون ور نمي‌روند و فقط از امكانات اساسي موبايل استفاده مي‌كنند.

اول از همه گوشیتو با آخرین فریمور فلش کن دوست عزیز .

این مشکلات واسه دوره اول این گوشی هستش .
من بدقت آموزش‌هاي شما را خوندم و واقعا از همت شما حيرت زده شدم. اي كاش اي فروم هاي خارجي كمي از شما ياد مي‌گرفتند. من طبق آموزش شما برنامه‌ها را نصب كردم ولي همانطوريكه گفتم نشد. يعني اكثر برنامه‌ها نشد. فكر كنم فايلهاي جار موجود خيلي با اين مدل گوشي سازگاري ندارند. از فلش كردن گوشي مي‌ترسم راستش شايد خيلي واضح كارشو بلد نيستم آيا مي‌توانم با كابل يو اس بي خود گوشي اين كار را انجام بدم؟ من بايوس كامپيوترم را زياد آپديت مي‌كنم ولي هميشه وقتي اين كار رو مي‌كنم كه نياز باشه يعني بدونم يك مشكلي كه الان دارم باهاش حل ميشه. مي‌ترسم با فلش كردن گوشي ايراد پيدا كنه!! اما بهر حال شما استاديد و از من بهتر مي‌دونيد. اگه زحمت بكشيد فايل فريمور مخصوص اين گوشي را بزاريد ممنون مي‌شم و اينكه آيا حدس مي‌زنيد امكان تصحيح اين مشكلات وجود دارد يا خير؟ مجددا از پاسخ سريع هر دو دوست عزيز متشكرم :11:

SGH-i450
29-07-2008, 08:20
نبخشوده جان در مورد باتری بگم که مال اینا عالیه:31:
i450 F300 F500که خودم دارم:40:.شاید بازم باشه ولی من اینا رو میدونم.

perjixen
29-07-2008, 08:34
اي كاش اي فروم هاي خارجي كمي از شما ياد مي‌گرفتند.:11:
اینو خب اومدی............... میدونی برای اینکه امیر (.....:40::40:...SAMSUNG) رو همین جا نگه داریم ، سالی چقدر بش میدیم............؟؟؟؟؟!! از قطبی بیشتر میگیره..................:31::31::31:!!!

درباره فلش گوشی........... این کار همیشه یه خورده ریسک داره..........!! به نظرم به اینکه دفعه اول یا ان م هست هم ربطی نداره...........!!! کار پر ریسکی هست........ ولی به امتحانش می ارزه.........!!!
فقط یه سوال ، امیر............... این گوشی برای فلش شدن باید باکس داشته باشه............؟؟؟؟؟؟!!! تاجایی که یادم قبلا بحثش بود بدون باکس فلش نمیشه...............!!!
و حالا باکس جی 600 تو ایران از کجا پیدا کنیم.........................؟؟!!!!
و من میگم غزل جان ، شما فریمور گوشی رو به ما بگو.............. (این کد رو بزن : ستاره - مربع - یک - دو - سه - چهار - مربع) یه پیغام روی گوشی میاد ، لطف کن اون پیفام رو برای ما بگو............!!

ghazle
29-07-2008, 09:21
G600MSGH2
Thanks for attention.

S A M S U N G
29-07-2008, 09:47
در مورد فريمور كه رضا جان زحمتشو ميكشه ، پيدا نكردي بگو بذارم .

دوستان لطف دارين ( مخصوصا رضا جان ) . كاري نميكنم . سامسونگ ارزشش بيشتر از اين حرفها هستش .

G600 يكي از بهترينهاي سامسونگ هستش . من كه واقعا ازش راضي هستم . دوربين عالي داره .

در مورد فلش فقط با كابل فلش و باكس ميشه اينكارو كرد .

تازگي روي G600 هم تم نصب كردن كه دارم ياد ميگيرم و آموزششو بزودي ميزارم .

perjixen
29-07-2008, 09:47
خب فریمور شما ، مال سال 2007 ، برج آگوست هست....... و این مدل فریمور جدیدترش نیومده...............!!!!
و کلا ، فریمورهای این گوشی فقط برای بعضی مناطق ، 2008 اومده...........!!!
درباره نصب هم ، خب کسی چون گوشی رو نداره....... کمی کار سخته........... کمی صبر کن ، بزار یه دوری بزنم ، ببینم میشه کاری کرد یا نه............. ولی جان من از فکر فروش گوشی تشریف بیارید بیرون..................!!!

perjixen
29-07-2008, 22:00
اول عزر میخوام اگه دیر جواب دادم...........!!
من فریمور درست حسابی پیدا نکردم................. ولی اینا بهتر از هیچیه........:
G600XFGJ3 :

فقط یه مسئله ، غزل جان شما صبر کن ، تا امیر هم بیاد و نظرش رو بگه............. چون اگه بشه فریمور بارده XX پیدا کرد از اینکه من گذاشتم بهتره..........!!!
البته فریمور 2008 هم هست........ ولی برای آسیای میانه.............. اگه خوساتی بگو لینک بدم.....!!!!

تازگي روي G600 هم تم نصب كردن كه دارم ياد ميگيرم و آموزششو بزودي ميزارم .
جدی..........؟؟؟!!! البته این گوشی فکر کنم برنامه درست کردن نم داره..........!! اگر اشتباه نکرده باشم..........!!!!

ghazle
30-07-2008, 00:22
فقط یه مسئله ، غزل جان شما صبر کن ، تا امیر هم بیاد و نظرش رو بگه............. چون اگه بشه فریمور بارده xx پیدا کرد از اینکه من گذاشتم بهتره..........!!!
البته فریمور 2008 هم هست........ ولی برای آسیای میانه.............. اگه خوساتی بگو لینک بدم.....!!!!

خيلي ازت ممنونم واقعا لطف كردي. من يك فريموري مي‌خواهم كه مشكلات منو حل كنه فكر كنم آسياي ميانه هم لنگوئج انگليش داشته باشد. راستي ممكنه با آپديت فريمور قابليت نصب برنامه تغيير كنه و مثلا برنامه هايي كه نصب نمي شدند نصب بشوند يا خير؟ اصلا اين فريمور چي هست؟ مثل سيستم عامل است؟ پس جاوا چيست؟ هر چي هست از كجا ميشه فهميد كه هر ورژن اش چه قابليت هايي دارد؟
باز هم ممنون.
راستي من صبر مي‌كنم تا اميرخان بياد چون اينقدر مي‌ترسم تا مطمئن نشم كاري نمي‌كنم. ببخشيدها!
ضمنا يك عكس كه با گوشي گرفتم براتون مي‌فرستم حجم عكس اوليه 1.3 مگابايت بود كه حجمش را كم كردم كه آپلودش راحت تر باشه
متاسفانه هر چه سعي كردم نشد. نمي‌توان عكس از هارد فرستاد؟ يك آدرس اينترنتي مي‌خواد؟ ببخشيد كه نشد. :41:

S A M S U N G
30-07-2008, 01:05
سلام به همگی .

اول از همه بایستی از نمایندگی سامسونگ سوال کنید که میتونن فلش کنن یا نه .

فریموری که رضا جان گذاشت خوبه ولی نمیدونم انگلیسی ساپورت میکنه یا نه ، واسه اطمینان یه فریمور که در ماه اکتبر سال 2007 معرفی شده رو میزارم .

دوست عزیز این توضیحی هستش که من درباره فریمورهای سامسونگ نوشتم :

فریمور همانند ستون یک ساختمان عمل میکنه در صورتی که نباشه ساختمانی نیست و در صورتی که خراب باشه ساختمان با مشکل مواجه میشه ...

اجزای تشکیل دهنده نام فریمورهای سامسونگ :

به طور مثال D900XEFH6
D900 = مدل
XE = ایالت
F = سال عرضه
H = ماه عرضه
6 = تجدید نظر

D900XEFH6
ایالت یا منطقه ها زیر مجموعه های مختلفی دارن که به صورت لیست زیر در میان :

BD : قبرس , یونان ......
CP : فنلاند........
DB : ویتنام ..........
DC : تایلند ..........
DD : هند ..........
DT : استرلیا ..........
DX : مالزی , فیلیپین , سنگاپور , ویتنام ..........
DZ : مالزی , سنگاپور ..........
JA : آفریقای جنوبی ..........
JC : الجزایر , مراکش , نیجریه , تونس ..........
JP : عربستان ...........
JR : عربستان ..........
JV : الجزایر , مصر , ایران , عراق , کویت , مراکس , نیجریه , عمان , پاکستان , عربستان صعودی , آفریقای جنوبی , سوریه , تونس , ترکیه ..........
MT : سوئیس ..........
XA: استرلیا , فرانسه , آلمان , انگلستان , ایتالیا , هلند , سوئیس ..........
XB: دانمارک , سوئد , نروژ ..........
XC : پرتغال , اسپانیا ..........
XD : کرواسی , چکوسلواکى , مجارستان , اسلوواکی ..........
XE: بلغارستان , قزاقستان , روسیه , اکراین ..........
XF : بلغارستان , کرواسی , رومانی ..........
XX : استرلیا , بلژیک , فرانسه , آلمان , مجارستان , ایتالیا , اسپانیا , انگلستان ..........
ZC : چین , هنگ کنگ .........
ZH : هنگ کنگ ..........
ZT : تایوان

D900XEFH6
معانی خروف انگلیسی به سال میلادی :

A : 2001
B : 2002
C : 2003
D : 2004
E : 2005
F : 2006
G : 2007
H : 2008
I : 2009

D900XEFH6
معانی حروف انگلیسی به ماه میلادی :

A : January
B: February
C : March
D : April
E : May
F : June
G : July
H : August
I : September
J : October
K : November
L : December

فریمور شما :

تغییر قابلیتهارو بعد از نصب فریمور خود شخص متوجه میشه .

راستی من همیشه گفتم در مورد :
من هیچ تعهدی نسبت به آسیب نرساندن به گوشی نمیدم ....

درضمن میشه مراحلی که برنامه میخواین نصب کنین توضیح بدین .

saeidsmxo
30-07-2008, 02:44
سلام به همه دوستان. من يه چند روزي نبودم.مادر بزرگم فوت شده بود.
////
امير جان تو ايران که باکس گوشي گير نمياد!
پس بهتره بيخيال بشه و از نرم افزارهاي ديگه استفاده کنه.

perjixen
30-07-2008, 10:07
ضمنا يك عكس كه با گوشي گرفتم براتون مي‌فرستم حجم عكس اوليه 1.3 مگابايت بود كه حجمش را كم كردم كه آپلودش راحت تر باشه
متاسفانه هر چه سعي كردم نشد. نمي‌توان عكس از هارد فرستاد؟ يك آدرس اينترنتي مي‌خواد؟ ببخشيد كه نشد.
میتونید توی این سایت ، آپلود کنید.......... :

در جواب امیر جان ، هم یه نکته کوچیک بگم.......... همه فریمور ها که من تاحالا دیدم ، زبان انگلیسی رو ساپورت میکنن........ و همه این زبان رو به صورت پیش فرض دارن...........!!!
و همون طور که امیر اشاره کرد ، فلش گوشی یه ریسکه.... ولی من این ریسک رو دوست دارم ، و تاحالا از بچه ها کسی نبوده که فلش کرده باشه ، به مشکل بربخوره که نتونسته باشیم حلش کنیم.............!!!
حالا نظر ، درباره فلش کردن گوشی با خود غزل جان...............!!!

سلام به همه دوستان. من يه چند روزي نبودم.مادر بزرگم فوت شده بود.

امير جان تو ايران که باکس گوشي گير نمياد!
پس بهتره بيخيال بشه و از نرم افزارهاي ديگه استفاده کنه.
سعید جان ، بت پ.خ دادم.......... ولی بازم تسلیت میگم.....................
والا منم ، همین رو موندم............ اومیدم فریمور حل شد ، و طریقه فلش رو هم داشتیم........... باکس رو از کجا پیدا کنیم............؟؟؟!!!
البته من یه جا میشناسم ، یارو خوراک باکس گوشی هست........ همه گوشی رو هم داره............ ولی بگید باکس جی 600 چیه....... وچطوریه ، که ازش بپرسم.

ghazle
30-07-2008, 10:38
:18:يه عالمه تايپ كردم همه پريد :41::41::41::41::41::41:

درضمن میشه مراحلی که برنامه میخواین نصب کنین توضیح بدین

من لپ تاپم بلوتوث داره فايلهاي jar و jad (كه با Jadmaker خودم مي‌سازم) را به گوشي send مي‌كنم مي‌رود توي Other خود phonememory بعد install مي‌كنم. البته با كابل Usb و برنامه Pc Studio خود سامسونگ هم اين كار را امتحان كردم اما در نتيجه فرقي ندارند.
اين گوشي ها با بازي‌ها ميانه بهتري دارد تا با برنامه‌ها.
بعضي از برنامه‌ها نصب شده و اجرا مي‌شوند اما بعد از باز كردن چند صفحه هنگ مي‌كنند. مثل برنامه اس ام اس همراه اول و يا كتابهاي پرنيان. تعداد كمي از برنامه‌ها نصب شده و درست اجرا مي‌شوند. چند تا برنامه ديكشنري PMD و babylon و Oxford و Cambridge را هم تست كردم هيچكدام نصب نشده و پيغام Invalid jar نشان مي‌دهد.
آيا امكان دارد جاواي گوشي را آپديت كرد؟ بدون اينكه گوشي فلش بشه؟ تو يه فروم خارجي كلي Patch براي g600 داده بودند هر كدام هم كاركردشان را نوشته بود مثل:
1154662_Modify_BlueTooth_on_hot_key_v.1.1
1154663_Access_to_all_folders_in_JAVA
1155118_P_Master_Patch_GL1_a
پسوند اين فايلها Smp است و من نمي‌دانم چجوري بايد اجراشون كرد.

ghazle
30-07-2008, 10:47
این گوشی فکر کنم برنامه درست کردن نم داره
بله اما خيلي مسخره است. همان تم گوشي را يه كم با رنگها و آيتم‌هاش بازي مي‌كنه و يه تم جديد مي‌سازه. اما اسكلت همان است.
اما Edit آن واقعا نرم افزار باقابليتي است و يك فوتوشاپ كوچك است خيلي جالب است و فيلترها و كاربردهاي بدردبخور و جالبي داره.
راستي در يك فروم خارجي ديدم نوشته بودند كليد # ويديو را fullscreen مي‌كنه و واقعا اين كارو كرد و يكي از دغدغه‌هاي اصلي من رو برطرف كرد با كمال تعجب ويدو در هر كجاي گوشي باشد كار مي‌كنه! والا هيج راهي براي كامل ديدن فيلمها در اين گوشي وجود نداره!! ولي هرچقدر گشتم ببينم يه همچين چيزي براي تصاوير وجود نداره ديدم خير!!

فلش کردن گوشی با خود غزل جان...............!!!

من حرفي ندارم. فقط نميدونم بايد چكار كنم؟؟؟

perjixenجان شما فكر مي‌كنيد حالا با اين همه دردسر بهتر نيست يه گوشي نوكيا بگيرم و از خير اين همه گرفتاري ها بگذرم؟ :11:

ghazle
30-07-2008, 10:53
ببخشيد چند تا پست نوشتم مي‌ترسم موقع ارسال بپره زود زود send مي‌كنم:31:
اين عكسو ري‌سايز كردم تا زودتر آپلود بشه:

perjixen
30-07-2008, 12:02
آيا امكان دارد جاواي گوشي را آپديت كرد؟ بدون اينكه گوشي فلش بشه؟ تو يه فروم خارجي كلي Patch براي g600 داده بودند هر كدام هم كاركردشان را نوشته بود مثل:
منم یه چیزایی شنیدم.......... و دیدم...........!!! البته برای یو 700 ..................... ولی تا حالا نخوندم که کسی با این کارا به نتیجه مطلوب رسیده باشه........... و آخرش هم اشاره کردن که بهترین کار همون فلش گوشی هست.!!!

من حرفي ندارم. فقط نميدونم بايد چكار كنم؟؟؟
perjixenجان شما فكر مي‌كنيد حالا با اين همه دردسر بهتر نيست يه گوشي نوكيا بگيرم و از خير اين همه گرفتاري ها بگذرم؟ :11:
غزل جان از بد کسی پرسیدی................:31::31::31::31:...... ..!!!
بچه ها میدونن ، من عاشق این گوشی هستم و بودم و اگه همین طور ادامه پیدا کنه میمونم...........:8:......!!!!
خب ، هرکی به نظری داره.......... چون با گوشی کار خاصی نمیکنم............ پله پر یه دیکشنری .......... گوشی با امکانات نصب برنامه برام مهم نیست..........!!! همین جا یه سوال...... این برنامه اس ام اس همراه اول رو روش نصبی دی........؟؟؟!!! کار میکنه.........؟؟؟!!!
من فقط گوشی خوشگل دوست دارم......... حالا هیچی هم نداشته باشه ، برام مهم نیست............!!! توی 5مگی های سامسونگ هم اینو هم جی 400 رو خیلی دوست دارم...........!!!
به نظرم ارزش سوختن رو داره................(:31:) ، ولی اگه برنامه برات مهمه............ گوشی سیمبین بخر ولی نه نوکیا.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! سامسونگ مگه چه شه که میخوای نوکیا بخری.........؟؟؟!!!

ببخشيد چند تا پست نوشتم مي‌ترسم موقع ارسال بپره زود زود send مي‌كنم:31:
اين عكسو ري‌سايز كردم تا زودتر آپلود بشه:

غزل جان ، بابت عکس هم مرسی......... بهتره از این به بعد عکسهایی که با گوشی گرفتی رو توی تاپیک زیر بزاری............... و لطفا یه لینک از فول سایز هم بزار............ مرسی.:11:.!

آپدیت :
غزل جان ، من این گوشی داشت یادم میرفت.......... که شما اومدی ........ چی چی اوردی ..........؟؟؟ جی 600 .............دی.!
یه سوال ، این گوشی دی-پدش ، چرخشیه.......؟؟؟!! مثل یو 700 ...........؟؟؟!!! یه معمولی از این 4طرفاس........؟؟؟!!!
مرسی.

osmaan
30-07-2008, 14:05
:18:يه عالمه تايپ كردم همه پريد :41::41::41::41::41::41:

من لپ تاپم بلوتوث داره فايلهاي jar و jad (كه با Jadmaker خودم مي‌سازم) را به گوشي send مي‌كنم مي‌رود توي Other خود phonememory بعد install مي‌كنم. البته با كابل Usb و برنامه Pc Studio خود سامسونگ هم اين كار را امتحان كردم اما در نتيجه فرقي ندارند.
اين گوشي ها با بازي‌ها ميانه بهتري دارد تا با برنامه‌ها.
بعضي از برنامه‌ها نصب شده و اجرا مي‌شوند اما بعد از باز كردن چند صفحه هنگ مي‌كنند. مثل برنامه اس ام اس همراه اول و يا كتابهاي پرنيان. تعداد كمي از برنامه‌ها نصب شده و درست اجرا مي‌شوند. چند تا برنامه ديكشنري PMD و babylon و Oxford و Cambridge را هم تست كردم هيچكدام نصب نشده و پيغام Invalid jar نشان مي‌دهد.

راستی در مورد پچ کردن اطلاعاتی داری چون من گوشیمو اسفند پارسال هک کردم و چیزایی در مورد پچ دیدیم اگه اطلاعاتی داری کمکم کن

ghazle
30-07-2008, 20:18
غزل جان ، من این گوشی داشت یادم میرفت.......... که شما اومدی ........ چی چی اوردی ..........؟؟؟ جی 600 .............دی.!
یه سوال ، این گوشی دی-پدش ، چرخشیه.......؟؟؟!! مثل یو 700 ...........؟؟؟!!! یه معمولی از این 4طرفاس........؟؟؟!!!
مرسی.
گوشي من خب G600 ديگه!! كشويي است چرخشي نيست.

راستی در مورد پچ کردن اطلاعاتی داری چون من گوشیمو اسفند پارسال هک کردم و چیزایی در مورد پچ دیدیم اگه اطلاعاتی داری کمکم کن

متاسفم. نمي دانم.

راستي نظرتون دربارة N95 نوكيا چيه؟ من گوشي مي‌خوام كه خوب عكس بگيره چون گاهي اوقات از متن كتاب عكس مي‌گيرم. ضمنا فايلهاي pdf را باز كنه. صفحه بزرگ و واضحي داشته باشد. قابليت نصب برنامه را داشته باشد.
كسي مي‌دونه برنامه اي كه گوشي را به اسكنر تبديل مي‌كنه چطوريه و چكار ميكنه برام جالبه بدونم. روي گوشي من كه نصب نشده!!
ضمنا از آقا امير مي‌خوام به سوالات من در تاپيك قبلي هم در صورت امكان پاسخ بده!:46:

perjixen
30-07-2008, 22:17
گوشي من خب G600 ديگه!! كشويي است چرخشي نيست.

عزیز ، اینو که میدونم........................!!! دی-پد گوشی رو میگم ، این دکمه های چهار جهت رو میگم...........!!! شما یو با یو 700 کارکردی................؟؟؟؟!!!!

راستي نظرتون دربارة N95 نوكيا چيه؟ من گوشي مي‌خوام كه خوب عكس بگيره چون گاهي اوقات از متن كتاب عكس مي‌گيرم. ضمنا فايلهاي pdf را باز كنه. صفحه بزرگ و واضحي داشته باشد. قابليت نصب برنامه را داشته باشد.
كسي مي‌دونه برنامه اي كه گوشي را به اسكنر تبديل مي‌كنه چطوريه و چكار ميكنه برام جالبه بدونم. روي گوشي من كه نصب نشده!!

من به شما ، جی 810 رو پیشنهاد میدم........... (البته یعد از اینکه بتون نگه داری جی 600 رو گوشزرد کردم.........:31:)... جی 810 همه امکانات که شما بخوای رو داره........... اگه تاپیک رو بخونی میبینی از ان 96 یه جاهایی هم (تو عکاسی) سرتره.............!!!
راستی ، اگه گوشی بخری................ جی 600 چی میشه..........:31:......؟؟؟؟!!!!!!

ضمنا از آقا امير مي‌خوام به سوالات من در تاپيك قبلي هم در صورت امكان پاسخ بده!:46:
متاسفانه ، ایشون ، یه مدت نیست............. (البته دوست دارم ، بدونم چرا.........؟؟؟!) ، اگه میشه سوالت بگو شاید بتونم جواب بدم............!!!

(دوست دارم بدونم ، امیر چی شده...........!!!)

saeidsmxo
31-07-2008, 01:04
سعید جان ، بت پ.خ دادم.......... ولی بازم تسلیت میگم.....................

سلام دوست عزيزم :10:
مرسي ، خيلي ممنون ، شما لطف داري.
اميدوارم در همه ي مراحل زندگيتون شاد و موفق باشين.:11:

osmaan
31-07-2008, 07:34
saeidsmxo جان تسلیت منو بپذیر

perjixen
31-07-2008, 15:37
عزیز ، اینو که میدونم........................!!! دی-پد گوشی رو میگم ، این دکمه های چهار جهت رو میگم...........!!! شما یو با یو 700 کارکردی................؟؟؟؟!!!!

مرسی.
آره دوست عزیز.................. (:31::31::31::31:) ............ مثل اینکه چرخشی هست (والا آخرش نفهمیدم).......!! مثل یو 700 ، من با 700 کار کردم .......(:27::27::27::27:)...........!!
من جی 600 میخوام................!!!

saeidsmxo
31-07-2008, 23:57
saeidsmxo جان تسلیت منو بپذیر
سلامت باشي دوست عزيزم ، خيلي لطف کردين:10:

saeidsmxo
31-07-2008, 23:58
من جی 600 میخوام................!!!
رضا جون اون موقع که جي600 اومد ايران چرا نخريدين؟:46:

perjixen
01-08-2008, 09:27
رضا جون اون موقع که جي600 اومد ايران چرا نخريدين؟:46:
والا سعید جان................... بی پولی..........:31:....!!! یبار که تو اهواز دیدن........ کسی نداشتم برام بگیره........ و اینقدر دیر اقدام کردم تا پرید....................!! اون تهرانیه هم بی پولی ............. مثل شماها که بچه ها مایه نیستیم ، تو کلوپ ای 900 و 8510 بچرخم..................:27::27::27:.......... .!!!

osmaan
01-08-2008, 09:44
یعنی الان تو ایران جی 600 نیست؟

perjixen
01-08-2008, 09:48
یعنی الان تو ایران جی 600 نیست؟
خب شد دیدمت...............!!!
اول ، نه جی 600 ایران نیست.......... اگر هم باشه خود مغازه دار اورده............!! یا مثل غزل جان ، از خارج گرفته اورده ایران..........!!
عثمان ، جام من با این فرهوده دهن به دهن نشو......... بزار هر اراجیفی دوست داره بگه............ تو انجمن سونی هم اینو آدم حساب نمیکنن.............. چه برسه به اینجا.........!!!:11:

osmaan
01-08-2008, 09:57
فقط بخاطر تو ها!

ghazle
03-08-2008, 23:55
ما همچنان در انتظار آقا امير هستيم ها :11:

S A M S U N G
04-08-2008, 00:12
سلام دوست عزیز .

معذرت بابت دیر شدن جواب ( البته رضا و عثمان عزیز جوابهای تکمیلی رو دادن )

در مورد نصب برنامه متاسفانه گوشیهای سامسونگ اکثرا برنامه ها و بازیهای با حجم بالا رو نصب نمیکنن . باید از نصب برنامه و بازیهای حجم بالا چشم پوشی کنین .

پیغام Invalid jar میتونه دلیل اصلیش درست نبودن فایلهای JAR باشه و دلیل دوم هم بالا گفتم .

در مورد Patch گوشی ، باید بگم بیشتر گوشیهای سامسونگ ( D900 - U600 - G600 و ... ) قابل هک شدن هستن . تمهای زیبائی که واسه این گوشیها ساخته شده در سیمبیانهای سامسونگ نمیتونین پیدا کنین .

اما سامسونگ به این راحتی دم به تله نمیده که به راحتی بشه گوشیهاشو هک کرد ، برنامه کاربردی هک گوشیهای سامسونگ ReesMan هستش که متاسفانه جون روس ها اینو ساختن زبان برنامه نافرم هستش . آلمانی هم تازگی اومده .

دوستان من تونستن روی این گوشی تم نصب کنن که عکسهاشو فردا واسم E-Mail میکنن .

آموزشش رو باید به طور حضوری ببینم که متاسفانه تا 2 ماه آینده این امکان نیست .

در مورد خرید گوشی بهتون اول از همه G810 رو پیشنهاد میکنم ، تمام نیازهای یه کاربر حرفه ایی رو برآورده میکنه ... i550W هم واقعا گوشی تکمیل و زیبائی هستش که کار باهاش لذت بخش هستش .

در مورد آپدیت گوشی اگه گوشیتون زنگ SMS عوض میکنه نمیخواد آپدیت بشه ولی اگه نه آپدیت بشه بهتره چون سری آپدیتهای جدید مشکلات این گوشی رو تا حدودی برطرف کرده .

مخلصیم .

ghazle
04-08-2008, 11:53
با تشکر فراوان از آقا امیر :40:

اگه اجازه بدید من می‌خوام از کل مسائل مطرح شده تا الان یک جمعبندی داشته باشم.
لطفا اگه هر جائی اشتباه کردم گوشزد بفرمایید

1- بدون داشتن box و یا کابل فلش امکان آپدیت فریمور این گوشی وجود ندارد. بنابراین من باید از خیر این قسمت بگذرم. و بی‌خیال آپدیت بشم.

2- جاوای نصب شده بر روی هر گوشی تا حد زیادی از خصوصیات آن گوشی یا برند پیروی می‌کند و اگر یک برنامه‌ای روی تمام گوشی‌های موجود نصب شد ممکن است روی سامسونگ یا بعضی مدلهایش نصب نشود. چنانچه برنامه اس ام اس همراه اول روی این گوشی نصب می‌شود ولی در خلال اجرا به مشکلاتی بر می‌خورد و به طور کلی این برنامه را بلااستفاده می‌کند.

3- patch این گوشی امکان‌پذیر است و با کابل USB انجام می‌شود ولی باید چند ماهی صبر کنم تا آقا امیر آموزشش را بزاره.

4- آقا امیر یه گوشی سامسونگ دیگه بهم پیشنهاد می‌کنه تا منو از چاله به چاه بیاندازد!! (شوخی:31:).
5- من باید این گوشی خودم را بفروشم و از خیر این گرفتاری‌ها در بیام یا اینکه این گوشی را داشته باشم و از دیدنش لذت ببرم.
6- من این گوشی را 420 اویرو خریدم اگر تا 300 اویرو هم خریدار داشت می‌فروشم اگه نه هیچی دکور نگهش می‌دارم. :8:
7- تو رو خدا یه گوشی غیرسامسونگ بهم معرفی کنین. :10:

S A M S U N G
04-08-2008, 12:09
ميشه گفت بيشتر موارد درست هستش .

N95 8gb هم ميتونه واسه شما خوب باشه ( ولي واسه من نه ، چون ظاهر جذابي نداره و دوربينش در برابر G810 حرفي واسه گفتن نداره )

G600 رو نگه دار حتي اگه واسه دكور .

مخلصيم .

osmaan
04-08-2008, 12:43
امیر جان من یه بار resman v5.5 انگلیسی رو دانلود کردم ولی مورد داشت روسی هم که نمیشه فونتشو خوند ولی هنوزم دنبال نسخه انگلیسی هستم اگه پیدا کردم خبرت میکنم

perjixen
04-08-2008, 15:53
من این گوشی را 420 اویرو خریدم اگر تا 300 اویرو هم خریدار داشت می‌فروشم اگه نه هیچی دکور نگهش می‌دارم

نمیشه یه خورده بیشتر راه بیایی..............؟؟؟!!!!

G600 رو نگه دار حتي اگه واسه دكور .

امیر شوخی میکنه..................!!!! منظورش اینه بده بقلی................!!!!

osmaan
04-08-2008, 19:42
راستی امیر جان میتونی لینک resman المانی رو برام بزاری
یه سوال چه ورژنیه؟

S@nti@go_s&k
11-08-2008, 13:54
سلام....
کسی آمار g600 رو داره تو تهران هست اگه هست یه آدرس بدین قیمتش اگه دارین لطف کنین.

perjixen
11-08-2008, 14:02
دوست ، عزیز......... من زمبیل گذاشتم ها...............!!!
یه چند قرنی هست، دنبال این گوشی هستم........ نه این گوشی ایران نیست...... اگر هم باشه ، یکی خودش اورده یا یه مغازه دار از یه جایی یکی داره................ ولی به صورت عمده نه...........!!!

S@nti@go_s&k
11-08-2008, 14:34
سلام......
خودم میدونستم می خواستم اطمینان پیدا کنم.دی
قربونت اگه یافتی مارو هم بیاب (جدی)

ghazle
19-08-2008, 12:26
سلام
چي شد؟
خلاصه من بايد چيكار كنم؟
بابا مي‌خوام عكسامو فول اسكرين ببينم.
تو رو خدا يكي به دادم برسه
ديوونه شدما
مگه مي‌شه u600 اين كار و بكنه ولي G600 نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perjixen
19-08-2008, 19:04
عزل جان........ یو 600 هم نمیتونه این کارو انجام بده.........................!!!!
کاری هم نمیشه کرد ، برای فول اسکرین عکسها........ مگر با برنامه............ باید امتحان کنی........!!!
والا ، به نظرم گوشی خوفی هست............ شما اگه خیلی این گوشی رو اعصابته خب از شرش راحت شو..............!!!
ولی لطف کن قبلش به من یه خبر بده. مرسی.

ghazle
25-09-2008, 07:46
سلام به همگي
من چندي قبل عكس هايي كه با دوربين كنون خودم گرفته بودم را داخل مموري گوشي ريختم موقع مشاهده عكسها با كمال تعجب دبدم كه فول اسكرين و زوم ميشه خيلي تعجب كردم. فقط كمي طول ميكشه تا عكسها باز بشن. حجم هر عكس حدود 3 يا 4 مگ است. كسي مي تونه توضيح بده كه چطور شده :13:

osmaan
25-09-2008, 09:52
بابا خوشبحالت
آپدیت که نکردی؟

saeidsmxo
26-09-2008, 00:46
قبلا" نميشد؟

ghazle
26-09-2008, 11:30
آپديت نكردم. خب قبلا نمي‌شد الان هم نميشه فقط نمي دونم اين عكسها (يعني عكسهايي كه با دوربين ديجيتال كنون گرفتم) چه خاصيتي دارند كه وقتي باز مي‌شوند يه چيزي عين فايلهاي pdf ميشن يعني قابل كنترل هستند. حالا من فكر مي‌كنم فايلهاي jpg ممكن است فرمت‌هاي مختلفي داشته باشند كه بعضي از فرمتهاش را ميشه كنترل كرد البته همين عكسها را كه سايزشون بزرگ بود را با فوتوشاپ كوچك كردم ولي ديگه خاصيت خودشون را ظاهرا از دست داده بودند.

S A M S U N G
26-09-2008, 13:03
احیانا عکسها رو توی پوشه Other File نریخدین ! ؟