مشاهده نسخه کامل
: کمک...روشنایی بیش از حد Lcd
Hamidreza2007
29-01-2008, 20:42
دوستان عزیز سلام...من یه مانیتور LCD L194wt خریدم...(همین 1 ساعت پیش.)
ولی هرچی تنظیمش می کنم روشنایی خیلی بالاست....البته این روشنایی برای فیلم و عکس و ... نیست فقط برای داخل کامپیوتره ...مثلا پوشه ها خیلی روشن هستن...
توی تنظیمات کارت گرافیکم هم دستکاری کردم..فایده نداشت...
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
اگه هم Brightness رو کم کنم صفحه تاریک میشه....
اینم عکس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Black Tiger80
29-01-2008, 21:43
ولی هرچی تنظیمش می کنم روشنایی خیلی بالاست....البته این روشنایی برای فیلم و عکس و ... نیست فقط برای داخل کامپیوتره ...مثلا پوشه ها خیلی روشن هستن...
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
اینم عکس :
سلام
در LCD هاي LG گزينه اي وجود داره كه اگر Enable باشه خودش بصورت اتوماتيك نور و تركيب رنگ و بقيه مشخصات مانيتور شما رو تنظيم ميكنه. اگر داخل Setting مانيتور بريد پيداش ميكنيد. اگر اين گزينه رو غير فعال كنيد ميتونيد بصورت دستي مانيتورتون رو تنظيم كنيد.
Love_Speed
29-01-2008, 21:54
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟
اینم عکس :
مشكلي نيست! بعد از يه مدت بهش عادت مي كني... اصولا همه ي LCD ها اولش اين مشكل رو دارن.البته نه اين كه LCD شما مشكل داشته باشه، بلكه چشماتون هنوز عادت نكرده.خب اين يه چيز طبيعيه چند روز باهاش كار كني عادت مي كني.
مي توني بري به منو و MagicColor (اين براي سامسونگه حتما ال جي هم همچين چيزي بايد داشته باشه!بگرد پيداش مي كني)رو فعال كني. اين طوري خيلي بهتر مي شه.
Hamidreza2007
30-01-2008, 01:18
دوستان عزیز از همتون ممنون...ولی مشکل رو خودم حل کردم....(دفترچه راهنما رو زیر و رو کردم ! )
چون ورودی مانیتور آنالوگ هست یه گزینه توی منو در قسمت Setup داره به نام : White Balance
که جلوش نوشته No باید یه بار اون رو Yes کنید...بعد خودش به بهترین حالت ممکن تنظیم می کنه و دوباره بر می گرده به No ....
تمام...(بعضی از این فروشنده های مانیتور واقعا ادعا می کنن..!!!! )
خلاصه..اینم قضیه ما...بازم از همتون ممنون...
حمید رضا.
بسیار عال دوست عزیز
ما هم یه چیزی یاد گرفتیم
ولی lcd ندارم هنوز
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.