مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در خرید دستگاهی برای ضبط صدای عالی
سلام به بچه های ناز این انجمن بزرگ
من یه دستگاهی می خوام که ضبط صداش عالی باشه خودم رفتم اول دنبال mp4 ی که ضبط صداش عالیه ولی همه گفتند که mp4 ضیط صدای عالی نداره گفتند برو توی نخ voice recorder ما هم رفتیم تو نخ رکوردر
حالا می خوام به من یه مدل عالی از یک شرکت عالی معرفی کنید که اولا line-in داشته باشه دوما حافظه بالا داشته باشه اگه رادیو هم داشته باشه عالیه
خلاصه یه چیز که بترکونه چون من می خوام صدای معلم فرانسه دانشگاه رو ضبط کنم باید خیلی صدا رو واضح بگیره
بودجه : 300 هزار تومان
یه چیزی می خوام که عالی عالی عالی عالی عالی عالی باشه
اگه می تونید مشخصات کامل اون رو هم بنویسد
یه سوال آیا می شه با رکوردر آهنگ پخش کرد؟؟؟
pkr_legend
29-01-2008, 21:50
اگر واقعا" می خوای ضبطش عالی باشه برو MD سونی بگیر هر مدلی باشه خویه!(mp4 نیست)
سلام به بچه های ناز این انجمن بزرگ
من یه دستگاهی می خوام که ضبط صداش عالی باشه خودم رفتم اول دنبال mp4 ی که ضبط صداش عالیه ولی همه گفتند که mp4 ضیط صدای عالی نداره گفتند برو توی نخ voice recorder ما هم رفتیم تو نخ رکوردر
حالا می خوام به من یه مدل عالی از یک شرکت عالی معرفی کنید که اولا line-in داشته باشه دوما حافظه بالا داشته باشه اگه رادیو هم داشته باشه عالیه
خلاصه یه چیز که بترکونه چون من می خوام صدای معلم فرانسه دانشگاه رو ضبط کنم باید خیلی صدا رو واضح بگیره
بودجه : 300 هزار تومان
یه چیزی می خوام که عالی عالی عالی عالی عالی عالی باشه
اگه می تونید مشخصات کامل اون رو هم بنویسد
یه سوال آیا می شه با رکوردر آهنگ پخش کرد؟؟؟
فکر کنم شما یه چند ماهی میشه میخوای یه همچین چیزی بخری. هنوز نخریدی؟
ایا اصلا قصد خرید داری یا ...
voice recorder های سونی ، انتخاب خوبی هستن (و البته میشه گفت تنها انتخاب ، چون تنوع در بازار ایران کمه) ... قیمتشون هم حدود 200 تومن ... بازار رضا یا پاساژ پایتخت می تونی مراجعه کنی ... سری ICD ... ولی دیگه معمولا خبری از رادیو نیست ...اکثر اینا تخصصی ضبط صدا هستن و کار دیگه ای نمی کنن ...
ضمنا حرفای پست بالایی تایید میشه ... من فقط کنجکاوم بدونم که چرا این اتفاق میفته ... وگرنه از آخرین باری که دوستمون تاپیک مشابهی زده ، 20 روز هم نمی گذره و هیچ تغییری در جوابی که من در پست قبلی دادم حاصل نشده...
(آرشیوش اینجاس) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا من قصد خرید دارم تازه فکر کنم این هفته دیگه بگیرم فقط یه بار به من می گن برو mp4 بگیر یه بار می گن یه چیز دیگه آخرش دیدم این رکوردر از همه چیز بیشتر به درد می خوره ولی
شما می گید که فقط ضبط می کنه یعنی به غیر از ضبط هیچ کار دیگه ای نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا یه mp3 یا mp4 نیست که ضبط صدای توپ با line-in داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
آخه نمی ارزه 200 برای فقط ضبط صدا تو رو خدا کمک کنید که این هفته ان شاء الله بگیرم
راستی
یه گوشی نیست که ضبط صدای عالی داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اول سوال قبلیم رو جواب بدین
با تشکر
سوال اول : خب برادر ، شما وقتی نیازت مشخص نباشه ، اتفاقی که میفته اینه که هی نظرت عوض میشه ... ضمن اینکه مقوله سخت افزار یه مقوله تخصصیه ، دستگاه های سخت افزاری نمی تونن 10 تا کار رو همزمان انجام بدن ... می تونن 3 تا کار رو به خوبی انجام بدن ... و 1 کار رو به شکل عالی انجام بدن ...
بنابراین اگه دنبال عملکرد عالی هستی ، قید چندکاره بودن رو باید بزنی ... با این حال من مطمئنم که اکثر پیشنهاداتی که توی تاپیک های قبلی ات بهت دادم ، تو رو راضی می کنه ... مثلا کارای iaudio ... ضبط صدای Line in شون هم توپه ... مثل i7 و D2
سوال دوم : نه - همون جواب قبلی رو چک کن ... گوشی واسه تلفن زدن ساخته شده ، 2-3 تا کار دیگه رو هم انجام میده ، ولی در حد متوسط یا خوب ...
اقا به ما یه چیزی معرفی کن که هم ضبط صدا از طریق میکروفون روش و هم از راه line in خوب داشته باشه تازه کیفیت پخشش هم خوب باشه
اینم سه تا کار :11:
خیلی آقایی کمکم کن تا یه چیز خوب بخرم رفیق
اقا یه بازاری پاساژی خلاصه یه جایی رو تو تهران به ما معرفی کن که همه ی مارکها با تمام مدل ها اونجا بشه پیدا کرد تا من برم حضوری ببینم و بپرسم و بخرم
بازم تشکر:8::5:
اقا به ما یه چیزی معرفی کن که هم ضبط صدا از طریق میکروفون روش و هم از راه line in خوب داشته باشه تازه کیفیت پخشش هم خوب باشه
اینم سه تا کار :11:
خیلی آقایی کمکم کن تا یه چیز خوب بخرم رفیق
ضبط از طریق میکروفون ، امکانی هستش که فقط توی مدلهای voice recorder پیدا میشه ... البته میشه از طریق line in هم میکروفون وصل کرد ، ولی اونوقت به میکروفونی نیاز داری که اصطلاحا pre amp داشته باشه ...
خلاصه اینکه شما یا باید قید میکروفون رو بزنی ، یا اینکه باید بری سراغ voice recorder ها ... دقت کن که قضیه ربطی به بودجه شما نداره در این حالت که مثلا بگی "من حاضرم 500 هزار تومن بدم!" ... مساله اینه که اصلا چیزی با این مشخصات هست یا نیست ...
اقا یه بازاری پاساژی خلاصه یه جایی رو تو تهران به ما معرفی کن که همه ی مارکها با تمام مدل ها اونجا بشه پیدا کرد تا من برم حضوری ببینم و بپرسم و بخرم
بازم تشکر:8::5:
پاساژ پایتخت تنوع جنس خوبی داره ... توی بازار رضا هم یه مغازه هست (اگه اشتباه نکنم راسته جنوبی - نزدیک در ولی عصر) که پشت ویترینش چند مدل voice recorder گذاشته .. می تونی چک کنی ... نمایندگی های سونی توی این پاساژ ها رو هم اگه سر بزنی ، حتما چند مدل voice recorder می تونی ببینی ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.