ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لرزش صفحه مانیتور

SYSMAN
28-01-2008, 23:31
با سلام
من یک مانیتور Lg F700p دارم جدیدا صفحه اش لرزش پیدا کرده هر کاری هم کردم درست نشد. این لرزش فقط در محیط ویندوز نیست حتی در هنگام بوت و صفحه آغازین شروع ویندوز هم لرزش وجود داره. مشکل از Pc نیست چون یک مانیتور دیگر که بهش وصل کردم این مشکل وجود نداشت. کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟!

winxp
28-01-2008, 23:37
سلام عزیزم

این لرزش میتونه به خاطر کابل شما یا تنضیمات جلوی مانیتور باشه

یه بار از جلو مانیتور روی degauss مانیتور رو تنظیم کنید

اگه با اینا حل نشد به احتمال زیاد مانیتور مشکل داخلی داره که بهتره به نمایندگی زنگ بزنین

اون مانیتوری که به سیستمتون وصل کردین 17 اینچ بود ؟

موفق باشین

mahdi7610
28-01-2008, 23:55
با سلام
من یک مانیتور Lg F700p دارم جدیدا صفحه اش لرزش پیدا کرده هر کاری هم کردم درست نشد. این لرزش فقط در محیط ویندوز نیست حتی در هنگام بوت و صفحه آغازین شروع ویندوز هم لرزش وجود داره. مشکل از Pc نیست چون یک مانیتور دیگر که بهش وصل کردم این مشکل وجود نداشت. کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟!
سلام دوست عزیز
شما می تونید از یک ابزار کمکی به نام سی دی بهنما استفاده کنید . به خاطر این که بهنما مخصوص مانیتور های LG ساخته شده است .
اگر سی دی اون را دارید از اون استفاده کنید .
وگرنه این فایل را دانلود کنید حجمش کمه 140 کیلو بایت هستش و سپس فایل را از حالت فشرده خارج کرده و فایل Behnama[Tarfandestan.com].exe را اجرا کنید . پس از اجرای برنامه کافی است روی دکمه "بهینه سازی" کلیک کنید تا عملیات بهینه سازی به شکل اتوماتیک آغاز شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Angel Of Darkness
28-01-2008, 23:59
با سلام

دور برش میدان مغناطیسی قوی مثل باندهای بزرگ و ....... وجود نداره
آیا موقع روشن شدن زمانی که کلا در برق نبوده یه تق کوچولو نمیکنه؟ خوب گوش کن چون مهم هست بعد جوابت میگم

winxp
29-01-2008, 00:00
سلام مهدی جان

اون cd فکر کنم فقط تو حالت ویندوز مشکل رو حل کنه

ایشون گفتن موقع post هم این مشکل رو دارن

درست میگم یا نه ؟

winxp
29-01-2008, 00:03
دور برش میدان مغناطیسی قوی مثل باندهای بزرگ و ....... وجود نداره
آیا موقع روشن شدن زمانی که کلا در برق نبوده یه تق کوچولو نمیکنه؟ خوب گوش کن چون مهم هست بعد جوابت میگم

سلام فرشته جان

ایشون گفتن با یه مانیتور دیگه تست کردم که :46:

اگه اون تق تق رو داشته باشه مشکل از چیه ؟ :13:

موفق باشی :11:

Angel Of Darkness
29-01-2008, 00:07
سلام آقا بهروز اون تق اول موقع روشن شدن مانیتور اونم موقعی که تو برق نیست خیلی مهم هست
این سیستم لرزش گیر مغناطیسی هست که بیشتر مال مانیتورهای ال جی هستش اگه حالا به هر دلیلی اون تق رو نده اونسیستم دچار مشکل شدهتا اون جایی که اطلات من قد میده البته کارای دیگم میکنه

Angel Of Darkness
29-01-2008, 00:11
ببینید گزینه degauss روشن هست چون مربوط به همین سیستم لرزش گیر مانیتور و اگه خاموش باشه مانیطور لرزش خواهد داشت
در موقع روشن شدن این گزینه هم صدای دینگ از مانیطور رو باید بشنوید

mahdi7610
29-01-2008, 00:16
سلام مهدی جان

درست میگم یا نه ؟
سلام winxp جان
راستش این مشکل توی مانیتور های LG وجود داره ( البته توی سامسونگ هم وجود داره ) و این سی دی این مشکل را حل می کنه اگه مشکل داخل ویندوز باشه .
مشکل ابتدای بوت که دوستمون گفتن به دلیل نوسانات برق هستش . و این سی دی به دلیل تنظیماتی که انجام می ده حتی می تونه اون مشکل را نه به صورت کلی بلکه تا حدودی رفع کنه .
این مشکل توی مانیتورهای LCD به خاطر این که داخل شون لامپ تصویر وجود نداره دیگه وجود نداره . اما توی CRT ها این مشکل هست و شرکت LG هم سی دی بهنما را یه همین دلیل داده .
بهتره اسپیکرها را هم از مانیتور دور نگه دارید .

Angel Of Darkness
29-01-2008, 00:37
سلام آقا مهدی
حاج آقا خودمون {تو دلم گفتم}
اینی شما میگید برای تنظیم فرکانس مانیطور هست و تحت ویندوز و هر چی بیشتر باشه لرزش کمتر میشه و تصویر صاف تر اما این دوستمون میگه موقع روشن شدن اینجوری هست پس احتمال داره گزینه degauss مانیطورش فعال نباشه
و در مورد مانیطورهای lcd چون فرکانس معنی نداره پس لرزشی هم نیست و همینطور سیستم لرزش گیری

mahdi7610
29-01-2008, 00:44
سلام آقا مهدی
حاج آقا خودمون {تو دلم گفتم}
اینی شما میگید برای تنظیم فرکانس مانیطور هست و تحت ویندوز و هر چی بیشتر باشه لرزش کمتر میشه و تصویر صاف تر اما این دوستمون میگه موقع روشن شدن اینجوری هست پس احتمال داره گزینه degauss مانیطورش فعال نباشه
و در مورد مانیطورهای lcd چون فرکانس معنی نداره پس لرزشی هم نیست و همینطور سیستم لرزش گیری
سلام انجل عزیز
تو دلت گفتی من شنیدم . اشکال نداره بگو حاج اقا ما که یه دونه انجل بیشتر نداریم که بخواهیم دلش رابشکونیم .
حرفهای شما کاملا متین .
حرفهای شما را هم قبول دارم .

SYSMAN
29-01-2008, 02:01
سلام مهدی جان

درست میگم یا نه ؟

بله در حالت post هم این مشکل هست.

QUOTE=Angel Of Darkness;2048490]ببینید گزینه degauss روشن هست چون مربوط به همین سیستم لرزش گیر مانیتور و اگه خاموش باشه مانیطور لرزش خواهد داشت
در موقع روشن شدن این گزینه هم صدای دینگ از مانیطور رو باید بشنوید[/QUOTE]

روشن هست. انتخابش هم که کردم صدا داد

winxp
29-01-2008, 08:13
خوب

ارزشش قطع شد یا نه ؟

سیمش رو تکون بدین ببینین خوب نمیشه , امکان داره از کابل هم باشه یا سوزنهای کابل گرافیکش

بهتره ب نمایندگیش زنگ بزنید و راهشو این جا بزارین تا ما هم استفاده کنیم

موفق باشین

EHSANRF
29-01-2008, 10:28
دوست عزيز من هم يه سال پيش اين مشكل رو داشتم!
كابل رو عوض كردم!
يه ترانزيستور اسكنر جفت مانيتور بود اونو هم ورداشتم درست شد!