مشاهده نسخه کامل
: سی دی اصل
V i r u s e r
28-01-2008, 19:16
سلام
می خواستم بپرسم چطوری میشه روی سی دی قفلی گذاشت که هم بشه رایتش زد هم بشه کپی کرد تو هارد ولی تا موقعی که سی دی اصل تو cd rom نباشه برنامه اجرا نشه؟
متاسفانه نمی دونستم باید کجا این تاپیک رو بزنم :41:
پس اگه جای این تاپیک غلط بود باید ببخشید:11:
Gamemaster
28-01-2008, 22:06
سلام
می خواستم بپرسم چطوری میشه روی سی دی قفلی گذاشت که هم بشه رایتش زد هم بشه کپی کرد تو هارد ولی تا موقعی که سی دی اصل تو cd rom نباشه برنامه اجرا نشه؟
با اين رايترهاى معمولى نميشه كه تو بازارن:41:
قفل هایی مثل Cdsx از اینکارا میکنن! ولی حیف که ......
Morteza_SOS
30-01-2008, 09:44
سلام
با اين رايترهاى معمولى نميشه كه تو بازارن:41:
قفل هایی مثل Cdsx از اینکارا میکنن! ولی حیف که ......
به نام خدا
سلام می شه بیشتر توضیح بدید !:18:
Reza goli
30-01-2008, 13:12
بسم رب شهدا!
این هم برای دانلود برنامه CDsx نسخه 2.3 و حجم 3.21 مگا بایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------
راستی فکر کنم خودش به روز بشه آخه سایت اصلیه!
Morteza_SOS
31-01-2008, 08:53
بسم رب شهدا!
این هم برای دانلود برنامه CDsx نسخه 2.3 و حجم 3.21 مگا بایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------
راستی فکر کنم خودش به روز بشه آخه سایت اصلیه!
به نام خدا
سلام من فکر کنم اینو یه بار کرک کرده بودم .... :10::46:
SILWESTER
01-02-2008, 01:35
سلام
سلام
براي شروع كار مي تونيد از برنامه هايي مثل tz executable protector يا cdshield استفاده كنيد كه اجراي فايل exe رو منوط به وجود فايلي خاص بر روي سي دي ميكنه.
aydin_eb7777
03-02-2008, 01:29
سلام :)
می تونی از برنامه Tz Executable Protector استفاده کنی و برنامه را پروتکت کنی و بعد بری تو فولدری که برنامه اجرایت داخلش هست و می بینی که برنامه Tz Executable Protector یک فولدر برات ساخته که دو فایل با همئن نام فایل اجراییت داخلش هست که یکی با پشوند EXE و دیگری با پسوند DAT.
پس تو باید همون دو فایل را در سی دی رایت کنی و از داخل فولدر Root هم همه فایلهای داخلش را در ریشه اصلی سی دی رایت کنی چون اگر اینها را تو سی دی نذاری با پیغام CD Orginal رو برو می شی.
نکته اینجاست که اگر کسی اون دو فایل را تو هارد کپی کنه قابل اجرا نیست چون در اصل باید فایلهایی که در ریشه اصلی سی دی کپی کردی داخل سی دی رام باشه :))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.