ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینا راسته ؟؟؟!!! (iphone)

the_god_of_3dsmax
28-01-2008, 18:28
سلام
من می خواستم همین چند روز دیگه برم آیفون رو بخرم ...... الان یه سر رفتم تو shop.ir دیدم اینا رو نوشته :

معایب: عدم امکان فوکوس خودکار و تغییر تنظیمات دوربین، عدم امکان فیلمبرداری، عدم امکان اضافه‌کردن زنگ دلخواه، عدم پشتیبانی Flash و جاوا در مرورگر اینترنت، امکانات بسیار ابتدائی بلوتوث، عدم امکان ویرایش پرونده‌های آفیس، عدم امکان نصب نرم‌افزار، عدم پشتیبانی امکانات نسل سوم تلفن همراه

اینهایی که این نوشته چقدر درسته مخصوصا عدم امکان نصب نرم‌افزار، و عدم امکان اضافه‌کردن زنگ دلخواه، ؟؟؟
اگه اینجوری باشه که پشیمون شدم :41:

و یه سوال که این یعنی چی ؟ عدم پشتیبانی امکانات نسل سوم تلفن همراه

™Enter_The_Love
28-01-2008, 18:42
سلام
من می خواستم همین چند روز دیگه برم آیفون رو بخرم ...... الان یه سر رفتم تو shop.ir دیدم اینا رو نوشته :

معایب: عدم امکان فوکوس خودکار و تغییر تنظیمات دوربین، عدم امکان فیلمبرداری، عدم امکان اضافه‌کردن زنگ دلخواه، عدم پشتیبانی Flash و جاوا در مرورگر اینترنت، امکانات بسیار ابتدائی بلوتوث، عدم امکان ویرایش پرونده‌های آفیس، عدم امکان نصب نرم‌افزار، عدم پشتیبانی امکانات نسل سوم تلفن همراه

اینهایی که این نوشته چقدر درسته مخصوصا عدم امکان نصب نرم‌افزار، و عدم امکان اضافه‌کردن زنگ دلخواه، ؟؟؟
اگه اینجوری باشه که پشیمون شدم :41:

و یه سوال که این یعنی چی ؟ عدم پشتیبانی امکانات نسل سوم تلفن همراه

بله درسته
البته نرم افزار روش نصب میشه اما تعداد نرم افزارای بدرد بخورش شاید به تعداد انگشتان دست باشه

عدم پشتیبانی امکانات نسل سوم تلفن همراه یعنی 3G رو ساپورت نمیکنه ( تو ایران کاربردی نداره )

کلا مفت گرونه :46: فقط زیبایی داره

GiggleClub
28-01-2008, 19:10
نه خیر اصلا این طور نیست
گوشی بسیار شیک و کارآمدیه

در مورد مشکلاتی که گفتی هم اولا این گوشی واسه امریکاس و قطعا اینها برای اونها مشکل نیست بعد هم اکثر مشکلاتش برطرف شده و بقیه هم به زودی

و اینم بگم این گوشی به درد هر کسی نمی خوره
اگه اهل بلوتوث بازی هستی، اگه دوربین nمگاپیکسلی می خوای و اگه می خوای با اسپیکرش تو کوچه پارتی راه بندازی بی خیال شو

rainysky50
28-01-2008, 20:00
تمام مشکلات این گوشی به غیر از بلوتوث حل شده!!برای فیلمبرداری کیفیت فیلمبرداری 2 مگاپیکسل واقعی هست یعنی از ان95 8 گیگ هم بهتر!!فعلا نرم افزارش بتا هست و 5 ثانیه ایه!ولی تا چند روز دیگه کاملش میاد!همچنین برای بلوتوث نرم افزاری ازمایشی ساختند که اطلاعات دقیقی در دسترس نیست!این گوشی از زمان خودش جلوتره!!گوشی بعدی من قطعا همینه!در ضمن انعطاف پذیر ترین سیستم عامل بر روی این گوشی قرار داره و تا حالا فکر کنم رضا جان گفتند که بیش از 500 نرم افزار برای این سیستم عامل نوشته شده!برو کیف کن!نرم افزار انتخاب زنگهای mp3 و همینطور انتخاب فیلم برای زنگ هم برای این سوپر ال سی دی گوشی اومده!!!

the_god_of_3dsmax
28-01-2008, 21:50
با تشکر از راهنمایی همگی rainysky50 اینهایی که گفتی مطمئنی مال همین iphone ای یه که الان تو بازار هست ؟ نکنه مدل بعدیش باشه ؟ همون 760 تومنیه ؟ یه سوالم داشتم : من از چند نفر شنیدم که این مدلش که الان تو بازاره داره کمکم قدیمی میشه و اپل یه مدل جدید iphone داره می ده ....... درسته ؟ صبر کنم برای مدل بعدی یا همینو بخرم ؟

D o l f i n
28-01-2008, 22:21
دوست عزيز مطمئن باش اگه بخريش دل ازش نمي كني اين مشكلاتي كه گفتي همه داره حل ميشه بلوتوث هم سريع حل ميشه طول نميكشه اگه مي خواي بگيري بگير كه هيچ گوشي آيفون نميشه شك نكن

B L A S T E R
28-01-2008, 23:04
یه دوست منم میگفت اگه باهاش کار کنی این اشکالاتش یادت میره.

saman65
29-01-2008, 02:09
به نظر من با هیچ مشکلی نداره جز بلوتوس و فیلم برداریش
این برنامه هایی هم که میگن قراره واسه بلوتوس و فیلم برداریش بیاد فعلا در حد حرفه
اگه این دو تا واست مهم نیست آیفون بهترین انتخابه
ولی اگه مهمه که صبر کن.تو مدل بعدیش حتما این مشکلا رو هم رفع میکنه
منمن میخوا الان یه گوشی بگیرم .گه آیفون یه گوشی بده با همین قیافه و امکانات که فقط بلوتوس داشته باشه و فیلم هم بگیره 100% گوشی بعدیم آیفونه

hamkar1981
29-01-2008, 08:34
تو اين كه گوشيه خوبيه شك نكن.
منم شنيدم مشكلاتش حل شده.
اگه بتونم برات مي پرسم ببينم واقعاً حل شده يا نه؟
اگر 2 دلي بازم تحقيق كن.
يه سوال چرا خودت نمي ري از نزديك تمام كارايهاشو تو مغازه ببيني؟

the_god_of_3dsmax
29-01-2008, 14:16
اگر 2 دلي بازم تحقيق كن.

بازم ممنون از راهنمایی های همگی

بابا رفتم تو مغازه دیدمش .... به یارو می گم روش برنامه هم می شه با ویندوز ریخت مک نمی خواد؟ می گه آره
اومدم دیدم تو این سایته اینا رو نوشته ............ آخه نمیشه به مغازه ایه بگی یه برنامه بریز توش ببینم راست میگی :27:

saman65
29-01-2008, 15:10
اگر 2 دلي بازم تحقيق كن.

داداش اگه تحقیق کنی ببینی بلوتوسش با فیلم بردازیش درست شده ممنون میم.اگه این 2 تا مشکل حل بشه منم ایفون میگیرم