ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد remote desktop

shervinjoon
28-01-2008, 17:47
با سلام
مي خواهم مانيتور يك كامپيوتر ديگر را كه در محل كارم قرار دارد از كامپيوتر خانه نظارت كنم و حتي بتوانم در آن برنامه اجرا كنم
يا هر كاري ديگري - در حال حاضر هر دو سيستم ويندور ايكس پي
قبلا چنين چيزي را براي يك كافي نت تجربه كرده ام كه شبكه داخلي بوده با دادن اسم كامپيوتر مورد نظر يا دادن آي پي
از طريق
remote desktop
در ويندوز ايكس پي اما نميدونم چرا روي بعضي از كامپيوتر هاي ديگر كه خواستم عينا همين كار را انجام دهم انجام نداد
همون شبكه داخلي-- آيا براي فعال كردن ريموت دسكتاپ كاري انجام دهيم مثل اكتيو دايركتوري يا هر چيز ديگري
اگر بخوام براي منزل و محل كار
adsl
بگيرم آي پي ثابت ميدن آيا آي پي معتبر هست يا آي پي غير معتبر-- ميشه از ريموت دسكتاپ استفاده كنم؟؟- يا از وي پي ان استفاده كنم؟؟؟
خلاصه راه حل چيه و بطور كامل برام توضيح بدين---تنظيمات دو كامپيوتر چطور باشد
يك دنيا تشكر

majidvarnus
28-01-2008, 18:05
سلام
من هم در يك شركت كار ميكنم كه كامپيوتر ها شبكه هستن ولي وقتي مي خوام روي يه كامپيوتر ديگه با ريموت دسكتاپ برم اون كامپيوتر لوگ آف ميشه و مسي كه داره كار ميكنه كي فهمه كه من ريموت شدم چيكار كنم اينجور نشه؟!!!

mamad_tk_pk
28-01-2008, 18:13
من در حال نوشتن يك مقاله ي كامل درباره ي Remote Desktop و Terminal Serverهستم .
اگر چند روز صبر كنيد كار مقاله تموم ميشه و در سايت قرار ميدم .

shervinjoon
29-01-2008, 12:43
حالا اگر ميشه قبل از مقاله يه كم راهنمايي كنيد

BEHZAD2007
29-01-2008, 13:25
سلام
من هم در يك شركت كار ميكنم كه كامپيوتر ها شبكه هستن ولي وقتي مي خوام روي يه كامپيوتر ديگه با ريموت دسكتاپ برم اون كامپيوتر لوگ آف ميشه و مسي كه داره كار ميكنه كي فهمه كه من ريموت شدم چيكار كنم اينجور نشه؟!!!

سلام دوست عزیز هیچ راهی نداره کامپیوتری که شما به اون ریموت وصل میشید log off میکنه تا شما به
کارهاتون برسید

majid_kntu
29-01-2008, 13:31
ويندوز اكس پي رو كاريش نميشه كرد داداش:32:

BEHZAD2007
29-01-2008, 13:44
با سلام
مي خواهم مانيتور يك كامپيوتر ديگر را كه در محل كارم قرار دارد از كامپيوتر خانه نظارت كنم و حتي بتوانم در آن برنامه اجرا كنم
يا هر كاري ديگري - در حال حاضر هر دو سيستم ويندور ايكس پي
قبلا چنين چيزي را براي يك كافي نت تجربه كرده ام كه شبكه داخلي بوده با دادن اسم كامپيوتر مورد نظر يا دادن آي پي
از طريق
remote desktop
در ويندوز ايكس پي اما نميدونم چرا روي بعضي از كامپيوتر هاي ديگر كه خواستم عينا همين كار را انجام دهم انجام نداد
همون شبكه داخلي--

سلام دوست عزیز قبل از ریموت کردن به کامپیوتر مورد نظر شما باید روی کامپیوتری که میخواهید عمل ریموت
روش انجام بشه باید به صورت عکس زیر عمل را انجام دهید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid_kntu
29-01-2008, 14:11
سلام دوست عزیز قبل از ریموت کردن به کامپیوتر مورد نظر شما باید روی کامپیوتری که میخواهید عمل ریموت
روش انجام بشه باید به صورت عکس زیر عمل را انجام دهید

البته دوستمون مشكلش اين بود كه نميخواد طرف بفهمه!

mamad_tk_pk
30-01-2008, 23:43
دوست عزيز
شما به صورت موقت از اين برنامه استفاده كنيد تا كار مقاله ي كامل من تمام بشود
البته فكر كنم كه كار شما را اين برنامه راه بيندازد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید