ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : snake + مفهوم HDRI

the_god_of_3dsmax
28-01-2008, 16:48
سلام
این آخرین کارمه ( هنوز کار شهرداری شروع نشده :13:) البته اینو برای یه لوکیشن بزرگ ساختم واسه همین زیاد جزییات نداره ...... درختشم هنوز براش تکسچر درست نکردم متریالش الکیه ........... بکگراندش composite HDR ................ کسانی که قبلا سوال کرده بودن hdr چیه فکر کنم با دیدن اینها متوجه شن چیه :31:
نظر یادتون نره ...........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.jpg

Aminzikzak
29-01-2008, 00:29
ایول با مزه شده ...
این آخریه خیلی قشنگه .. فقط پوستش زیادی براقه ...

SomeThink
29-01-2008, 08:38
خیلی عالیه فقط یه سوال : فقط با maxساختیش یا از Zbrush هم کمک گرفتی؟؟؟

hadi665
29-01-2008, 12:15
آفرین مهام جان
کارای خلاقانه رو ترکوندی دیگه

the_god_of_3dsmax
29-01-2008, 13:56
ایول با مزه شده ...
این آخریه خیلی قشنگه .. فقط پوستش زیادی براقه ...

ممنون از نظرت ........ آره پوستش در نیمد .........راستی یه سوال سوووتی کسی می دونه این speculate چیه تو مپ های مکس .......... بازم ممنون

the_god_of_3dsmax
29-01-2008, 14:01
خیلی عالیه فقط یه سوال : فقط با maxساختیش یا از Zbrush هم کمک گرفتی؟؟؟

مرسی.......... بیسش رو مکس بود بعد روش با زبراش کار کردم ........ فقط می دونی چی شد چون خود base کار مار پیچ بود نتونستم تو زبراش قرینش کنم .......... باید اول درستش می کردم بعد می پیچوندمش ........ یه ریزه مشکل داره ....................
راستی آقا گفتی یه راهی بلدی برای درست کردن skin جون من زود تر بگو چون لازمش دارم مجبورم دوباره windows بریزم .......... از بد بختی هم این hard ام مشکل داره فقط یه درایو c دارم اگه بخوام format کنم همه چی می پره ........... از بد شانسی هم این نرو بازی در اورده cd dvd رای نمی کنه ..........خلاصه دارم خل می شم اگه زودتر بگی خیلی ممنون می شم

the_god_of_3dsmax
29-01-2008, 14:02
آفرین مهام جان
کارای خلاقانه رو ترکوندی دیگه

بابا داش هادی شرمنده می کنی ........... چوب کاری نکن .......... کارای خودت که ختم خلاقیته