ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه پیشنهاد برای دوستداران بازی pes

محمد حسن بیگی
28-01-2008, 15:12
سلام به همه طرفداران بازی pes
یه پیشنهاد داشتم که خیلی وقته روش فکر میکنم و امروز خواستم اینجا مطرحش کنم و این پیشنهاد هم اینه
دوستداران و طرفداران این بازی از ابتدای ساخت اولین نسخه بازی تا به حال فقط با تیمهای اروپایی بازی کردن و در بعضی موارد هم شرکتهای ایرانی با تغیراتی تیمهای ایرانی رو وارد بازی کردن تا بتونیم بازی کنیم
حالا پیشنهاد من اینه که یهک گروهی از طرفداران که می تونن با برنامه های ادیت کردن این بازی کار کنن ( برنامه هایی مثل ggs و afs explorer و ... ) که برای ویرایش این بازی ساخته شده و کسانی که از لحاظ گرافیکی خیلی وارد هستن و می تونن ( چهره بازیکنها ، لباس تیمها ، استادیوم ، لوگوها و... ) و هر تغییراتی که می شه تو این بازی داد رو انجام بدن یا بسازن جمع بشن و با هم یک بازی برای آسایی ها با لیگهای مثل ( ایران ، کره ، ژاپن ، امارات ، قطر ، عربستان و ... ) رو به جای لیگهایی مثل ( انگلیس ، اسپانیا ، فرانسه ، پرتغال و ایتالیا ) قرار بدیم و تیمهای مطرح اروپا مثل ( میلان ، اینتر ، منچستر ، آرسنال ، چلسی ، رئال ، بارسلونا و تیمهای پرطرفدار دیگه اروپا رو هم تو قسمتهای دیگه این بازی قرار بدیم . همه می دونیم که توی مستر لیگ وفقط میشه با لیگهای ( انگلیس ، اسپانیا ، پرتغال ، فرانسه و ایتالیا ) حالا ما اگخ لیگهای آسیایی رو به جای لیگهای اروپایی بکنیم فکر می کنید لذت بیشتری نداره . البته شاید بعضی از دوستان بخندن ولی من خودم به شخصه از بس باتیمهای اروپایی بازی کردم خسته شدم ، درسته که بازکنهای مشهوری دارن ولی می دونم که خیلی از ایرانیها و حتی آسیاییها دوست دارن با تیمهای مهبوب کشورشون تو لیگ خودشون بازی کنن یا خود من دوست دارم با استقلال لیگ ایران رو بازی کنم و با تیمهایی مثل پیروزی ، سپاهان ، صبا و ... بازی کنم ، اونم تو لیگ مستر .

حالا از دوستان اگه کسانی هستند که با این فکر من موافقن و میتونن تو این طرح شرکت کنن تو این تاپیک نظرشون رو اعلام کنن .

لطفا طرفداران بازی فیفا اینجا حرفی نزنن که آی بازی فیفا همه تیمهای اسیایی رو داره ای فیفا فلانی ای فیفا بهمان من دارم درباره بازی pes حرف میزنم نه فیفا .

mst_ab
30-01-2008, 14:03
فکر خیلی خوبیه ولی کو مرد عمل؟!
باید یه تیم بزرگ درست کنی. من تو خط خود بازی نیستم ولی از گرافیک و 3d یه چیزایی میدونم .اگه لینک اون برنامه هایی که گفتی رو بذاری شاید بشه یه کارایی بکنیم.

vosh
01-02-2008, 14:49
آقا من چهره رو درست میکنم
بچه های دیگه رو هم جمع میکنم
منتها یه کم سخته