ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: نگهداري فايلهاي دانلود شده ناقص در Internet Download Manager

3tareh
28-01-2008, 07:40
سلام
سوال: آيا اين امكان در "Internet Download Manager" وجود داره كه مثلا اگر فايلي را بصورت ناقص دانلود كرديم، بتونيم اونو در يك پوشه اي نگهداري كنيم (كه فرضا در صورت پاك كردن برنامه بتونيم اون فايل ناقص رو دوباره به محيط برنامه وارد كنيم و ادامه دانلود رو انجام بديم و يا اينكه اگر خواستيم ادامه دانلودمون رو در يك كامپيوتر ديگر انجام دهيم، با اينكار فايل ناقص مورد نظر را به محيط اين برنامه در كامپيوتر مورد نظر وارد كنيم و ادامه دانلود رو انجام بدهيم)؟
با تشكر

mobiledead
28-01-2008, 18:48
این امکان رو بیشتر دانلود منجرها دارن از جمله همین Idm

moosavimaleki
28-01-2008, 19:25
باید بری منو tasks و گزینه export را می زنیم و گزینه to idm export file
البته برای برنامه internrt download manager
که فکر کنم جواب بده

3tareh
31-01-2008, 11:20
moosavimaleki جان، بايد بگم كه كاري كه شما گفتي فقط لينك فايل مورد نظر رو export مي كنه؛ نه اينكه فايلي رو كه ناقص دانلود كرديم، ذخيره كنه و بتونيم دوباره ازش استفاده كنيم!

majid20
01-02-2008, 17:49
راستش من خودم این روش رو تست نکردم ولى ببین جواب میده

1- اول از همه همونطور که دوستون گفت اطلاعات فایلها رو Export کن
2- بعد این مسیر رو برو C:\Documents and Settings\(user name)\Application Data\IDM\DwnlData\username که در قسمت User name باید یوزر نیم خودت رو برى
در این قسمت براى هر فایلى که اقدام به دانلودش کردى پوشه اى به همون نام ایجاد شده که محتوى قسمتهای دانلود شده هست...هر کدوم رو که نیاز دارى میتونى کپى کرده و در درایو دیگرى قرار بدى

خب تا اینجا تونستى از فایلهات بکاپ بگیرى...حالا پس از اینکه دوباره ویندوز و سپس برنامه IDM رو نصب کردى مسیر رو برعکس ادامه میدى

1- حال اینبار از قسمت tasks گزینه Import رو انتخاب کرده و همون فایلى رو که Export کردى رو وارد کن
2- پوشه هایى رو که کپى کرده بودى دوباره در همون مسیر وارد کن

امیدوارم جواب بده

نکته: اگه چنانچه قصد تعویض ویندوز رو ندارى و صرفا به دلایل دیگر (مثلا نصب نسخه جدیدتر) میخواى برنامه رو Uninstall کنى فقط کافیه براى Remove کردن برنامه، گزینه Default انتخاب کنى تا فایلهات بدون هیچ تغییرى در نسخه بعدى وارد شوند

موفق باشید