ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست ادرس سایت برای مشخصات اهنگ ها .

Benygh
27-01-2008, 17:43
سلام
من به ادرس سایتی احتیاج دارم که توش تاریخ اهنگ . نام خواننده . البوم و تمام مشخصات رو داده باشه ...
ممنون میشم ...

moein_drj
27-01-2008, 18:40
سلام
من به ادرس سایتی احتیاج دارم که توش تاریخ اهنگ . نام خواننده . البوم و تمام مشخصات رو داده باشه ...
ممنون میشم ...

عزیزم wikipedia بهترین مرجع هست.

Benygh
27-01-2008, 19:39
ممنون دوست عزیز ویکی پدیا خوبه ولی وقتی اسم اهنگ رو میزنی معمولا درست میبره ولی وقتی که اسم اهنگ و البومو نمیدونی فاجعه میشه ...

moein_drj
27-01-2008, 22:38
ممنون دوست عزیز ویکی پدیا خوبه ولی وقتی اسم اهنگ رو میزنی معمولا درست میبره ولی وقتی که اسم اهنگ و البومو نمیدونی فاجعه میشه ...

یعنی چی؟ یعنی شما هم اسم آهنگ رو نداری و هم اسم آلبوم رو؟ خوب معلومه که فاجعه ست.:21:

خوب چند تا حالت داره. میای انجمن درخواست اسم و........ درخواستتو میکنی. دوستان عزیز هم جوابتو میگن. اونوقت دوباره تو wiki سرچ میکنی

یا این که قسمتی از شعرشو یا تو این سایتای lyric سرچ میکنی یا تو google . اونوقت دوباره تو wiki سرچ میکنی.:31:

البته اساتید فاروم بهتر از من میدونن.

ولی من یادم یه جا خونده بودم که گوشی s.e w80 یه قسمت داره که اسم و مشخصات آهنگی رو که مشخصات نداره رو به صورت on-line پیدا میکنه. حالا من نمیدونم همچین نرم افزاری واسه pc هست.

DaRiOuShJh
27-01-2008, 23:30
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این سایتم در کناره بقیه و ویکی پدیا سایته جالبیه
البته چون تجاری هست حرفه ای تره و دمو هایی هم داره از بعضی ترک ها و به همراهه مشخصات، سبک، گروه هایه مشابه و ...

zauos
29-01-2008, 01:42
من هم اکثرا از
sarzamin.org
استفاده میکنم

amirtoty
31-03-2008, 02:35
همه سایتایی که اینجاست که فیلتره