ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وروديه Dvi به چه دردي مي خوره ؟ كسي مي دونه؟

arman7165
26-01-2008, 21:47
وروديه Dvi به چه دردي مي خوره ؟ كسي مي دونه؟

reza_graphic
27-01-2008, 11:46
خروجی Digital ه
یه سری از مانیتورهای LCD از این خروجی استفاده می کنند.

chaos theory
04-02-2008, 00:19
خروجی Digital ه
یه سری از مانیتورهای LCD از این خروجی استفاده می کنند.
منظورت ورودی هست دیگه؟
درضمن شما اصلا جواب دوستمون رو ندادی و فقط توضیح واضحات دادی.

chaos theory
04-02-2008, 00:24
وروديه Dvi به چه دردي مي خوره ؟ كسي مي دونه؟
در مانیتورهای مجهز به ورودی DVI امکان استفاده از ورودی دیجیتال همراه با آنالوگ وجود داره.در این حالت سیگنال دیجیتال بدون پردازش های معمول در ورودی های آنالوگ به طور مستقیم برای نمایش تصویر مورد استفاده قرار میگیره. از طرف دیگه سیگنال دیجیتال نسبت به سیگنال های مزاحم الکتریکی و الکترومغناطیسی حساسیتی نشون نمیدن و این مسئله باعث بهبود کیفیت تصویر و وضوح و درخشندگی هر چه بیشتر اونها میشه.

becareful
04-02-2008, 13:24
منظورت ورودی هست دیگه؟
منظور خروجی دیجیتال کارت بود...یعنی بعضی مانیتور ها ی lcd از خروجی دیجیتال کامپیوتر استفاده میکنن.در مورد کیفیت تصویر تفاوت آنچنانی ندارن فقط dvi بار تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو از روی کارت بر میداره...

chaos theory
04-02-2008, 21:03
منظور خروجی دیجیتال کارت بود...یعنی بعضی مانیتور ها ی lcd از خروجی دیجیتال کامپیوتر استفاده میکنن.در مورد کیفیت تصویر تفاوت آنچنانی ندارن فقط dvi بار تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو از روی کارت بر میداره...
شما میگی کیفیت سیگنال آنالوگ با دیجیتال تفاوتی نداره؟:31:
در این مورد بیشتر مطالعه کنید.

Stream
04-02-2008, 21:07
بد نیست تفاوت های سیگنال های دیجیتال با آنالوگ و تفاوت های کیفیتشون برسی بشه...

chaos theory
04-02-2008, 23:54
درسته موافقم.

becareful
05-02-2008, 00:30
شما میگی کیفیت سیگنال آنالوگ با دیجیتال تفاوتی نداره؟:31:
در این مورد بیشتر مطالعه کنید.
نیازی به مطالعه نیست از روی اسمشون پیداست...من نگفتم آنالوگ با دیجیتال تفاوت نداره گفتم محسوس نیست و همین مانیتور های CRT که گرافیست ها وبعضی گروه های دیگه که استفاده از CRT رو ترجیح میدن از همین CRT از D-SUB استفاده میکنه استفاده میکنن با مانیتور های توی بازار تفاوت زیاد نیست...

بد نیست تفاوت های سیگنال های دیجیتال با آنالوگ و تفاوت های کیفیتشون برسی بشه...
DVI از داده های 0 و 1 (اعداد در مبنای 2) برای عبور اطلاعات استفاده میکنه و اطلاعات رو اینطوری منتقل میکنه طوری که انگار کامپیوتر با زبون خودش به مانیتور میگه که چی نمایش بده ...ولی در RGB از سیگنال ها یا همون پالس های آنالوگ مثل قبلا که خط های تلفن هم آنالوگ بودن(البته دامنه فرکانسشون با هم فرق داره ولی هر دو آنالوگند)استفاده میکنه... امکان ایجاد نویز هم داخل آنالوگ بیشتره...چون میدان الکتریسیته یا الکتریکی هر دو شاید بتونن توش تاثیر بزارن اینا تفاوت کلی شون بود... آرمان میبینم که به صورت گشت نامحسوس میای سر میزنی و پست و... میدی ! :^^

chaos theory
05-02-2008, 12:11
نیازی به مطالعه نیست از روی اسمشون پیداست...من نگفتم آنالوگ با دیجیتال تفاوت نداره گفتم محسوس نیست و همین مانیتور های CRT که گرافیست ها وبعضی گروه های دیگه که استفاده از CRT رو ترجیح میدن از همین CRT از D-SUB استفاده میکنه استفاده میکنن با مانیتور های توی بازار تفاوت زیاد نیست...

DVI از داده های 0 و 1 (اعداد در مبنای 2) برای عبور اطلاعات استفاده میکنه و اطلاعات رو اینطوری منتقل میکنه طوری که انگار کامپیوتر با زبون خودش به مانیتور میگه که چی نمایش بده ...ولی در RGB از سیگنال ها یا همون پالس های آنالوگ مثل قبلا که خط های تلفن هم آنالوگ بودن(البته دامنه فرکانسشون با هم فرق داره ولی هر دو آنالوگند)استفاده میکنه... امکان ایجاد نویز هم داخل آنالوگ بیشتره...چون میدان الکتریسیته یا الکتریکی هر دو شاید بتونن توش تاثیر بزارن اینا تفاوت کلی شون بود... آرمان میبینم که به صورت گشت نامحسوس میای سر میزنی و پست و... میدی ! :^^
اینکه گرافیست ها از crt استفاده میکنن دلیل دیگه ای داره اونم اینه که در مانیتورهای crt دید از زوایای مختلف تاثیری در تغییر رنگ و بهم خوردگی و کمتر یا بیشتر شدن نور تصویر احساس نمیشه و این امر اختلالی در طراحی های اونها ایجاد نمیکنه. در صورتی که بلعکس مانیتورهای lcd اینطور نیستند و گرافیست ها در زوایای مختلف دیدشون رنگها و نور طرح مورد نظرشون رو متغیر میبینن و طبیعتا در کارشون و طراحی هاشون دچار مشکل میشن بنابر این crt رو به lcd ترجیح میدن . ( واین مسئله ربطی به ورودی های dvi نداره و مشکل اونا همونطور که گفتم در کل با lcd هست)

arman7165
05-02-2008, 12:13
دست تون درد نكنه .......:10:

arman7165
05-02-2008, 12:56
منظورت ورودی هست دیگه؟

حرف دلمو زدي....:10:

arman7165
05-02-2008, 13:00
...چون میدان الکتریسیته یا الکتریکی هر دو شاید بتونن توش تاثیر بزارن اینا تفاوت کلی شون بود... آرمان میبینم که به صورت گشت نامحسوس میای سر میزنی و پست و... میدی ! :^^

نه رفيق، اينجوريهام نيست........:23:

arman7165
05-02-2008, 13:03
اگه تا حالا سر نزدم يا جواب ندادم واسه اين بود كه ديگه نااميد از جواب درست و حسابي شده بودم......:43:

arman7165
05-02-2008, 13:13
بروبچ ، مي خوام بدونم با اين اوصاف ارزش داره كه براي وروديه Dvi به اندازه 20-30 چوب بيشتر بدي ؟:44:

يعني اينكه بصرفه است؟
ممكنه در آينده كاربرد بيشتري داشته باشه؟
خرج امروز بهتر از خرج دوباره فرداست؟
تفاوت كيفيش محسوسه؟
يا يه خرج بيخود و بي مصرفه كه بودونبودش چه امروز چه 5سال ديگه فرقي نداره؟
:3::3:

chaos theory
05-02-2008, 13:41
مطمئن باش فرق میکنه . شما داری از تکنولوژی جدید روز استفاده میکنی.
به نظر خودت عاقلانه و منطقی میتونه فرقی نداشته باشه؟
در مورد مباحث علمی هم برو یه سرچی بزن تفاوتهاشون رو بخون.

arman7165
05-02-2008, 14:37
مطمئن باش فرق میکنه . شما داری از تکنولوژی جدید روز استفاده میکنی.
به نظر خودت عاقلانه و منطقی میتونه فرقی نداشته باشه؟
در مورد مباحث علمی هم برو یه سرچی بزن تفاوتهاشون رو بخون.

دستت درد نكنه........tnx

amirkanaani
03-07-2012, 11:35
منم فکر میکنم باید یه تفاوتهایی داشته باشه وگرنه درستش نمیکردن و انقدر هم ماندگار نمیشد . ..... اما اگه راستشو بخواید من خودم هیچ تفاوتی بینشون ندیدم ... چندین بار کابلها رو بین آنالوگ و دیجیتال جابجا کردم و در محیطهای مختلف مثل فیلم و بازی و عکس تست کردم اما هیچ تفاوتی حس نکردم .