ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمرکز مخابرات بر خدمات ارزش افزوده



ReziOnline
26-01-2008, 15:18
رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، با تاکیدبر توجه بیشتر مخابرات بر ارائه سرویس و خدمات ارزش افزوده در برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه اقتصادی کشور تصریح کرد: اپراتورهای تلفن همراه، هرچه ایده‌های نو پرورش دهند، می‌توانند آن را تبدیل به فعل اقتصادی و خدمات ارزش افزوده نمایند.
وفا غفاریان، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: استرات‍ژی توسعه در شرکت مخابرات ایران، باید معطوف بر ارائه خدمات ارزش افزوده بیشتر به عموم مردم و دارندگان تلفن همراه شود. وی، گفت: مخابرات، با افزایش سرویس‌های ارزش افزوده، می‌تواند سهم خود را در «سبد خانوار» افزایش دهد. رییس ‌هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در ادامه خاطرنشان کرد: رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه، می‌تواند باعث شود تا شرکت‌ها بیشتر به سمت سرویس‌های ارزش افزوده سوق یابند.
این در حالی است که تنها خدمات ارزش افزوده موجود در بخش تلفن همراه ارائه پیام کوتاه است که تاکنون مخابرات درآمدهای کلانی را از آن نصیب خود کرده است.وفا غفاریان در حالی به ارائه این سخن می پردازد که وزارت متبوعش با گذشت 9‌ماه هنوز نتوانسته است آیین نامه استفاده از MMS را تدوین کند.
بلاتکلیفی مشترکان اعتباری
4‌ميليون وديعه گذار متقاضي سيم‌كارت‌ اعتباري در انتظار دريافت سيم‌كارت‌ به سر مي‌برند.
به گزارش فارس، طي ماه‌هاي گذشته كه مسوولان ارشد مخابرات و نيز ارتباطات سيار از به روز شدن واگذاري سيم‌كارت‌ در كشور خبر داده بودند، برخي كارشناسان با ابراز ترديد هشدار دادند كه اگر تقاضاها بيش از ظرفيت ارتباطات سيار باشد، بايد حداقل ثبت‌نام‌ها متوقف شود، اما در اين رابطه مخابرات اعلام كرد «ما وظيفه‌اي داريم كه آن پاسخگويي به نياز مردم است پس بايد سيم‌كارت‌ واگذار كنيم.»
پرسش نخست اين است كه مسوولان كه از حجم تقاضاها بويژه در مورد سيم‌كارت‌‌ اعتباري مطلع بودند، چرا بايد به ثبت‌نام‌ها ادامه دهند؟
وفا غفاريان معاون وزير در جديدترين اظهارنظر خود اعلام كرد: «تقاضا و ثبت‌نام‌ها بيش از پيش‌بيني‌ها بود.» بر اساس اين گزارش واگذاري سيم‌كارت‌هاي دائمي برخلاف اظهارنظرهاي مسوولان در ماه‌هاي گذشته هنوز به روز نشده و 4‌ميليون تقاضا وجود دارد.
پرسش دوم اينكه چرا ثبت‌نام براي واگذري سيم‌كارت‌ اعتباري به‌رغم عدم انجام تعهدات قبلي و با وجود تاكيد اطلاعيه خود شركت مخابرات مبني‌بر واگذاري سيم‌كارت‌ها در صورت وجود ظرفيت طي حداكثر 30 تا 45 روز همچنان ادامه دارد؟
سوال سوم و مهم‌تر اينكه متقاضيان 4‌ميليون نفري كه اكنون طلبكار مخابرات هستند، چرا نبايد بتوانند وجه واريزي خود را پس بگيرند؟
مخابرات با وجه متقاضيان اقدام به خريد تجهيزات و توسعه شبكه خود كرده ولي هيچ پاسخي در قبال تاخير 5‌ماه نمي‌دهد؟ با احتساب پرداخت 34‌هزار تومان از سوي هر متقاضي براي دريافت سيم‌كارت‌ اعتباري و چهار ميليون تقاضا، حدود 136‌ميليارد تومان وجه مردم نزد مخابرات بلوكه شده و متقاضيان نمي‌توانند وجه خود را پس بگيرند.