مشاهده نسخه کامل
: ای خدا من این دردمو به کی بگم؟
comeONbaby
26-01-2008, 07:44
تو رو خدا کمکم کنید می دونم اینجا جای این سوال نیست ولی تو رو خدا کمکم کنید.من یک mp4دارم فرمتی که با هاش فیلم پخش میکنه رو نمی دمنم تا حالا چند تا فرمتو امتحان کرمدم نمی خونه خودش نوشته AMV.میخواستم بدونم همچین فرمتی برای فایلهای تصویری هست یا نه ؟ ممنون میشم اگر کسی به من کمک کنه.:19:
دوست عزيز بهترين فرمت همون Mp4 يا Asf هستش ، بقيه رو نميدونم
یک تبدیل کننده هست که اینکارو میکنه ، منم قبلا این مشکل رو داشتم . خواستی ایمیل بذار تا برات بفرستم . 100% کار میکنه .
یک تبدیل کننده هست که اینکارو میکنه ، منم قبلا این مشکل رو داشتم . خواستی ایمیل بذار تا برات بفرستم . 100% کار میکنه .
خوب لينك دانلود را همينجا بگذار كه همگي استفاده كنند.....
در ضمن دوست عزيز بايد ببيني mp4 شما چيه؟ چون mp4 هاي متفاوت فرمت متفاوتي را براي video دارند.........
چون رو سیستم داشتم گفتم میفرستم ، اما یه لینک دانلود از اون نرم افزار برات می زارم . فایل های تبدیل شده با این نرم افزار هم روی MP4 پلیر نمایش داده میشه و هم روی Ipod . اگه کارتو راه ننداخت بگو یکی دیگه بدم .
موفق باشید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
comeONbaby
28-01-2008, 09:56
این برنامه بد اجرا میشه مثل اینکه مشکل داره.این دو فرمت که گفتید رو نمی شناسه .مارک mp4ام هم سونیه. ازت ممنون میشم اگر دوباره راهنماییم کنید.
Ship Storm
28-01-2008, 10:10
خوب لينك دانلود را همينجا بگذار كه همگي استفاده كنند.....
در ضمن دوست عزيز بايد ببيني mp4 شما چيه؟ چون mp4 هاي متفاوت فرمت متفاوتي را براي video دارند.........
با امین جان موافقم :
mp4 هاي متفاوت فرمت متفاوتي را براي video دارند
این برنامه بد اجرا میشه مثل اینکه مشکل داره.این دو فرمت که گفتید رو نمی شناسه .مارک mp4ام هم سونیه. ازت ممنون میشم اگر دوباره راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه که میگین کار نکرد ، اگه بدونم حتما کمکت می کنم . در ضمن با برنامه Video_Converter_Premier تست کردی که ببینی کارتو راه می ندازه یا نه ؟ برنامه جالبیه .
H M R 0 0 7
29-01-2008, 13:13
اينم دو تا كانورتور براي اين فرمت :
hadi_balaa
03-02-2008, 16:15
شما یه جند تا فایل با فرمت های رایج تر بفرستین توش ببینید میشناسه ؟
مثلا mpeg - dat - mpeg4 - avi - divx - wmv - mov - ram و غیره . اگه اصلا ویدئوپلیر باشه بالاخره باید یکی ازین فرمتها رو بشناسه .
comeONbaby
06-02-2008, 17:31
دوستان خيلي ممنون از كمكي كه بهم كرديد و مشكلم را بر طرف كرديد در از همتون تشكر مي كنم.:8:
Mahast Arya
17-01-2009, 16:18
سلام
حالا این درد تو مگه چیه که اینقدر خودتو میکشی؟؟؟
تو را هيچگاه نمي توانم از زندگي ام پاک کنم چون تو پاک هستي
مي توانم تو را خط خطي کنم که آن وقت در زندان خط هايم براي هميشه ماندگار ميشوي
و وقتي که نيستي بي رنگي روزهايم را با مداد رنگي هاي يادت رنگ مي زنم
Mahast Arya
18-01-2009, 13:56
........................................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.