مشاهده نسخه کامل
: درایور ویستا برای Creative MuVo TX FM
سلام
ویندوز ویستای من Creative MuVo TX FM ام رو نمیشناسه
فریمورش رو هم نتونستم روش نصب کنم چون نمیتونه بفهمه که به کامپیوتر وصل شده
درایور ویستاش رو هم نتونستم پیدا کنم
کسی این مشکل رو داشته؟
چکار میشه کرد؟
هر اقدامی که قراره انجام بشه ، شما باید قبلش اینو به PC وصل کنی ، اگه با vista ی خودت مشکل داری ، باید ببری اش کنار یه PC دیگه که بشناسدش (دوستی - آشنایی -فامیل - کافی نت) و بعدش firmware جدید رو که سازگاری با vista رو بالا می بره نصب کنی ...
راستی ، همین نسخه رو داری ؟ (با مال خودت مقایسه کن)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به یه کامپیوتر دیگه هم زدم
اما اونم نتونست برای آپدیت پیداش کنه
البته میتونه که بازش کنه و فایلهاشو بخونه
نه من این نسخه رو نگرفتم
چون ویندوزم ویستاست
ببینم یعنی وقتی وصلش می کنی به یه PC دیگه ، دستگاهت رو می شناسه و راهت میشه باهاش فایل تبادل کرد ، اما نمی تونی firmware اش رو آپدیت کنی ؟ .... (فایل firmware رو اجرا می کنی ، ولی نمی تونه TX FM رو پیدا کنه؟)
این نسخه رو امتحان کن ببین چی میشه ... نکنه اون نسخه ای که گرفتی سازگار نباشه ...
با هزار دردسر تونستم رو یه کامپیوتر دیگه که xp داشت فریمورش رو آپگرید کنم
اما باز تو ویستا نمیشناستش
البته وقتی وصلش میکنم ویزاد found new hardware باز میشه
بعد مسیر سی دی رام رو بهش میدم اما نمیتونه نصبش کنه
البته قبلا هم اینکارا رو میکرد
میگین چی کار کنم؟
دیگه ویستا مشکلش همینه دیگه ... creative تنها کمپانی ای نیست که با ویستا مشکل داره و در عین خوبی اش اینه که مایکروسافت ، هر 7-8 سال یه بار می خواد نسخه جدید ویندوز بده بیرون ، در نتیجه این مشکلات مال یه مقطع خاصه ...
بهرحال ... اینو دانلود و توی ویستا نصب کن ... بعدش دوباره تست کن ... دستگاه رو وصل کن ببین می شناسه ؟ ... بعدش دوباره سعی کن firmware رو اجرا کنی ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول درست شد
دمت گرم :10:
علاوه بر نصب این فایل آخری یه نکته ای هم وجود داشت و اون اینکه موقع نصب چند بار ویزارد سخت افزار جدید باز میشه (حدود 4 یا 5 دفعه)
و باید تمام اون ویزارد ها رو تا آخر رفت
گفتم شاید به درد کسی بخوره در آینده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.