ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوست داران Emin3m

SEPIDEH JAN
25-01-2008, 23:23
مارشال بروس مترز معروف به امينم در ۱۷ اکتبر سال ۱۹۷۳ در ميسوري آمريکا متولد شد.او پس از اينکه با مادرش به ايالتهاي مختلفي سفر کرد سرانجام در سن ۱۲ سالگي در ديترويت مستقر شد.در شانزده سالگي خواندن رپ را آغاز کرد و با گروههاي گمنامي چون بيسمنت پروداکشنز،نيوجکز،دي توالو و موتورسيتي همکاري کرد.در ۱۹۹۷ پس از آنکه خود را امينم ناميد کمپاني مستقل FBT اولين آلبوم او را با نام in finite تهيه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين آلبوم بسيار ناموفق بود و او از اين که در رده خوانندگان رپ ديگري چون نس و اي زي قرار گرفته بود بسيار ناراحت شد.ولي در همين زمان گروهي هيپ هاپ زيرزميني او و صداي عجيب و تو دماغي اش را کشف کردند.همين صدا و سبک منحصر بفرد و اغراق آميز در خواندن رپ و از همه مهمتر سفيدپوست بودنش باعث شد تا در سال ۹۷ در مراسم المپيک رپ مقام دوم را کسب کند و در همان مراسم داکتر دره(يکي از پدربزرگها و تهيه گنندگان بزرگ رپ!) نيز از او به عنوان يک پديده در موسيقي رپ ياد کرد و به او لقب((سفيدپوست بزرگ هيپ هاپ)) را داد.
ولي انتقام واقعي او از منتقدان،آلبوم قبلي اش ((the slim shady EP)) بود.
اين آلبوم زيبا او را در رده پر فروشهاي جدول موسيقي رپ زيرزميني قرار داد. در همين زمان کيدراک هم از او دعوت کرد تا در ترانه ((devil without a cause)) با او همراه شود.
سال ۱۹۹۹ سال موفقيت بزرگ فرا رسيد! داکتر دره سال ۹۷ در استوديو زيرزميني جيمي ايواين،نواري روي زمين پيدا کرده بود و صداي استثنايي ضبط شده روي آن صداي کسي جز امينم نبود و بدين ترتيب بود که از سال ۹۷ داکتر دره در انتظار فرصتي بود تا اين کشف بزرگ خود را به ثبت برساند.او قراردادي در کمپاني شخصي خود aftermath redors با او بست و ((the slim shady LP)) را تهيه کرد.
اين بار ترانه هاي او از جانب بسياري از منتقدان موسيقي و کمپاني ها ستايش شد.آنها طنز سوررئال، ويديوهاي موسيقي خشن و حتي برخورد گزنده ي او با خودشان را ستودند!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آن آلبوم به بعد امينم روز به روز محبوبتر و جا افتاده تر ميشد.
تا به امروز که مشهورترين و محبوبترين خواننده رپ دنياست.
همچنين او در ميان گاهآ لجنزار موسيقي رپ يکي از معدود کسانيست که با روش شخصي خود بدور از مسخره بازي هاي رايج در موسيقي رپ کار ميکند.
کودکي بسيار سخت و پر از تبعيضي داشته و بنا به گفته ي خودش: حرف من به خوانندگان سياه پوست رپ اين است: من به شما احترام ميگذارم ولي بگذاريد من هم کار خودم را بکنم. من سياه پوست نيستم اما در کودکي به اندازه ي يک سياه پوست در مزرعه ي نيشکر تبعيض و آزار و اذيت ديدم.))- نقل به مضمون-
يک بار نيز مادرش از دست او و ترانه هايش که در انها او را مادري معتاد و بي اعتنا به بچه هايش معرفي ميکرد عاصي شد و به دادگاه شکايت برد که حاصلي براي مادر نداشت که هيچ بلکه باعث پرفروشتر شدن آلبوم بعدي اش يعني the marshall mathers LP شد!
او تا بحال سه جايزه گرمي برده است.
يکبار در خيابان بطرف مرد مستي که به همسرش توهين کرده بود شليک کرد و ۶ ماه به زندان افتاد! اما از کار خود پشيمان نبود که هيچ ميگفت اگر او را يکبار ديگر ببينم ميکشم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در طول يکي از کنسرتهايش نيز در پايان يک ترانه ي سياسي بر عليه سياستمداران آمريکا در يک کار آنارشيستي پرچم آمريکا را به آتش کشيد!که باعث بهم خوردن کنسرت و دستگيري او شد!
امينم همچنان مدتي در گروه معروف خود ((D12)) همراه با سياه پوستهاي رپ کارهاي گروهي بسيار موفق و عجيب و غريبي تهيه ميکرد.
آخرين آلبوم امينم آلبوم بسيار پرفروش (( King Mathers (Bootleg) ميباشد که همچنان مانند قبل داراي ترانه هاي بديع و زيبايي در هجو سياستمداران،منحرفين جنسي ،والدين آمريکايي و زندگي پر فراز و نشيب خود است.

ترانه ي cleaning out my closet يکي از تک ترانه هايي ست درباره ي کودکي پر از محنت خودش که در آمريکا و اروپا جزو پرفروشها شد.

متن اين ترانه رو ميتونيد در اينجا ببينيد :

Album: The Eminem Show (2002)
Song: Cleaning Out My Closet
Verse 1
Have you ever been hated or discriminated against? I have, I've been protested and demonstrated against
P icket signs for my wicked rhymes. Look at the times. Sick is the mind of the motha fuckin' kid that's behind
all this commotion. Emotions run deep as ocean's explodin.' Tempers flaring from parents, just blow 'em off and keep goin.'
Not takin 'nothin' from no one, give 'em hell long as I'm breathin.' Keep kickin' ass in the mornin,' an' takin' names in the evening.
Leavem with a taste as sour as vinegar in they mouth. See, they can trigger me but they never figure me out
Look at me now, I bet ya probably sick of me now. Ain't you mama, I'ma make you look so ridiculous now.
Chorus (2X)
I'm sorry, Mama. I never meant to hurt you. I never meant to make you cry, but tonight I'm cleanin' out my closet.
Verse 2
I got some skeletons in my closet and I don't know if no one knows it. So before they thrown me inside my coffin and close it,
I'ma expose it. I'll take you back to 73 before I ever had a multi-platinum sellin' CD.
I was a baby, maybe I was just a couple of months. My faggot father must have had his panties up in a bunch,
cuz he split. I wonder if he even kissed me goodbye. No, I don't on second thought, I just fuckin' wished he would die.
look at Hailie and I couldn't picture leavin' her side. Even if I hated Kim, I grit my teeth and I'd try
to make it work with her at least for Hailie's sake. I maybe made some mistakes but I'm only human. But I'm man enough to face them today.
What I did was stupid, no doubt it was dumb, but the smartest shit I did was take them bullets out of that gun.
Cuz id'a killed 'em, shit I would have shot Kim an' him both. It's my life, I'd like to welcome y'all to The Eminem Show.
Chorus (2X)
Verse 3
Now I would never dis my own mama just to get recognition. Take a second to listen for you think this record is dissin'
But put yourself in my position. Just try to envision witnessin' your Mama poppin' prescription pills in the kitchen,
bitchin' that someone's always goin' throuh her purse and shits missin'. Going through public housing systems, victim of Munchausen's syndrome.
My whole life I was made to believe I was sick when I wasn't 'til I grew up, now I blew up. It makes you sick to ya stomach,
doesn't it? Wasn't it the reason you made that CD for me, Ma? So you could try to justify the way you treated me, Ma?
But guess what, yer gettin' older now and it's cold when your lonely. An' Nathan's getting' up so quick, he's gonna know that your phoney.
And Hailie's getting' so big now, you should see her, she's beautiful. But you'll never see her, she won't even be at your funeral.
See what hurts me the most is you won't admit you was wrong. Bitch, do ya song. Keep tellin' yourself that you was a mom.
But how dare you try to take what you didn't help me to get. You selfish bitch, I hope you fuckin' burn in hell for this shit.
Remember when Ronnie died and you said you wished it was me? Well, guess what, I am dead. Dead to you as can be.

SEPIDEH JAN
25-01-2008, 23:28
هركودوم از ترانه هاش رو ميخواين بگين من براتون ميذارم تو تاپيك !

معني بعضي از ترانه هاش رو هم دارم كه بعدا واستون ميذارم

victorman
24-02-2008, 21:12
چرا این تاپیک اینقدر بیجونه بهتره به نقد چند تا از آهنگاش بپردازیم به نظر دوستان از کدوم آهنگ شروع کنیم؟

arash n
24-02-2008, 21:56
بهتره بدونیم الان می خواد چی کار کنه؟ روی آلبوم جدید کار می کنه یا نه؟

sin2x=2sinxcosx
24-02-2008, 22:29
يكي از بهترين ترانه هاشو بزارين تا باهاش آشنا بشيم . اسمشو زياد شنيدم ولي ترانه هاشو نشنيدم .

armin-radin
24-02-2008, 22:52
يكي از بهترين ترانه هاشو بزارين تا باهاش آشنا بشيم . اسمشو زياد شنيدم ولي ترانه هاشو نشنيدم .
خیلی قشنگ میخونه ترانه هاش رو نمیشه اینجا گذاشت فکر کنم تاپیک انتقال پیدا کنه به دانلود موسیقی بهتر باشه اونجا میشه اهنگ هم گذاشت.

Kasra 91
24-02-2008, 23:01
واقعا برای خودش یک مدت ابر قدرتی بود
الان اینقد با اینو اون فیت داده اهنگ های قدیمی رو بز خونی کرده باعث شده اعتبارش کم شه

*PiNk PaNTHeR*
24-02-2008, 23:02
آخرين آلبوم امينم آلبوم بسيار پرفروش (( King Mathers (Bootleg) ميباشد که همچنان مانند قبل داراي ترانه هاي بديع و زيبايي در هجو سياستمداران،منحرفين جنسي ،والدين آمريکايي و زندگي پر فراز و نشيب خود است.

خــیلی بد بود این آلبوم.

Kasra 91
24-02-2008, 23:25

خــیلی بد بود این آلبوم.

من اخرین البومی که ازش دانلود کردم TBA ب..د این البومی که میگیو برام میزاری؟:11:

chaos theory
29-02-2008, 17:07
هركودوم از ترانه هاش رو ميخواين بگين من براتون ميذارم تو تاپيك !

معني بعضي از ترانه هاش رو هم دارم كه بعدا واستون ميذارم

ترانه داریوش

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 12:33
دوستان عزيز از همتون متشكرم
اين تاپيك خيلي وقت بود راكد مونده بود واسه همين منم فكر كردم طرفدار نداره ، قيدشو زدم ...
بهر حال مرسي از توجهتون !:11:

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 12:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 12:51
يكي از مشهورترين و پرطرفدار ترين آهنگ هاي امينم كه جايزه ي Grammy رو هم برنده شده آهنگ Stan است. نسخه ي اصلي اين آهنگ با Dido خواننده ي مشهور سبك پاپ خونده شده كه واقعاً هم زيبا شده. نسخه ي ريميكس شده و البته سانسور شده ي اين آهنگ كه براي اجراي زنده در Grammy Awards آماده شده بود همراه با Elton John اجرا شده، و البته التون جان ديگه نياز به معرفي نداره و الآن سال هاست كه مي خونه.
ولي نكته اي كه بايد به اون دقت داشت اينه كه موضوع اين آهنگ كمي برضد همجنس گراهاست، چون اين آهنگ در باره ي مردي به نام استن كه با وجود داشتن نامزد عاشق امينم مي شه و هر چقدر امينم اونو راهنمايي مي كنه كه با اين كار زندگي خودش و نامزدشو خراب نكنه گوشش بدهكار نيست و نهايتاً خودش و نامزد باردارشو مي كشه.
اما مسئله اينجاس كه خود التون جان از قديم همجنس گرا بوده و عده اي از منتقدين و انجمن همجنس گرايان به شدت به اين آهنگ اعتراض مي كنن و اين توهيني نسبت به خودشون مي دونن. كه اليته امينم باها مي گه كه هيچ مسئله اي با همجنس گراها نداره و قصد توهين نه به التون جان و نه به انجمن همجنس گرا ها داشته.
مي تونيد نسخه ي اصلي و نسخه ي ريميكس آهنگ Stan رو دانلود كنيد. متن اين آهنگ ها رد هم در ادامه ي مطلب مطالعه كنيد، البته فرق چنداني ندارند و همونطور كه گفتم آهنگي كه بت التون جان خونده شده كمي سانسور شده :

Artist: Eminem
Album: Curtain Call: The Hits
Song: Stan

Chorus: Dido
My tea's gone cold I'm wondering why I..
got out of bed at all
The morning rain clouds up my window..
and I can't see at all
And even if I could it'd all be gray,
but your picture on my wall
It reminds me, that it's not so bad,
it's not so bad..

1st Chorus: volume gradually grows over raindrop background
2nd Chorus: full volume with beat right after "thunder" noise

[Eminem as 'Stan']
Dear Slim, I wrote but you still ain't callin
I left my cell, my pager, and my home phone at the bottom
I sent two letters back in autumn, you must not-a got 'em
There probably was a problem at the post office or something
Sometimes I scribble addresses too sloppy when I jot 'em
but anyways; ---- it, what's been up? Man how's your daughter?
My girlfriend's pregnant too, I'm bout to be a father
If I have a daughter, guess what I'ma call her?
I'ma name her Bonnie
I read about your Uncle Ronnie too I'm sorry
I had a friend kill himself over some bitch who didn't want him
I know you probably hear this everyday, but I'm your biggest fan
I even got the underground shit that you did with Skam
I got a room full of your posters and your pictures man
I like the shit you did with Ruckus too, that shit was phat
Anyways, I hope you get this man, hit me back,
just to chat, truly yours, your biggest fan
This is Stan

{Chorus: Dido}

[Eminem as 'Stan']
Dear Slim, you still ain't called or wrote, I hope you have a chance
I ain't mad - I just think it's FUCKED UP you don't answer fans
If you didn't wanna talk to me outside your concert
you didn't have to, but you coulda signed an autograph for Matthew
That's my little brother man, he's only six years old
We waited in the blistering cold for you,
four hours and you just said, "No."
That's pretty shitty man - you're like his fucking idol
He wants to be just like you man, he likes you more than I do
I ain't that mad though, I just don't like being lied to
Remember when we met in Denver - you said if I'd write you
you would write back - see I'm just like you in a way
I never knew my father neither;
he used to always cheat on my mom and beat her
I can relate to what you're saying in your songs
so when I have a shitty day, I drift away and put 'em on
cause I don't really got shit else so that shit helps when I'm depressed
I even got a tattoo with your name across the chest
Sometimes I even cut myself to see how much it bleeds
It's like adrenaline, the pain is such a sudden rush for me
See everything you say is real, and I respect you 'cos you tell it
My girlfriend's jealous cause I talk about you 24/7
But she don't know you like I know you Slim, no one does
She don't know what it was like for people like us growin up
You gotta call me man, I'll be the biggest fan you'll ever lose
Sincerely yours, Stan -- P.S.
We should be together too

[Eminem as 'Stan']
Dear Mister-I'm-Too-Good-To-Call-Or-Write-My-Fans,
this'll be the last package I ever send your ass
It's been six months and still no word - I don't deserve it?
I know you got my last two letters;
I wrote the addresses on 'em perfect
So this is my cassette I'm sending you, I hope you hear it
I'm in the car right now, I'm doing 90 on the freeway
Hey Slim, I drank a fifth of vodka, you dare me to drive?
You know the song by Phil Collins, "In the Air of the Night"
about that guy who coulda saved that other guy from drowning
but didn't, then Phil saw it all, then at a show he found him?
That's kinda how this is, you coulda rescued me from drowning
Now it's too late - I'm on a 1000 downers now, I'm drowsy
and all I wanted was a lousy letter or a call
I hope you know I ripped ALL of your pictures off the wall
I love you Slim, we coulda been together, think about it
You ruined it now, I hope you can't sleep and you dream about it
And when you dream I hope you can't sleep and you SCREAM about it
I hope your conscience EATS AT YOU and you can't BREATHE without me
See Slim; {*screaming*}
Shut up bitch! I'm trying to talk!
Hey Slim, that's my girlfriend screamin in the trunk
but I didn't slit her throat, I just tied her up, see I ain't like you
cause if she suffocates she'll suffer more, and then she'll die too
Well, gotta go, I'm almost at the bridge now
Oh shit, I forgot, how am I supposed to send this shit out?

[Eminem]
Dear Stan, I meant to write you sooner but I just been busy
You said your girlfriend's pregnant now, how far along is she?
Look, I'm really flattered you would call your daughter that
and here's an autograph for your brother,
I wrote it on the Starter cap
I'm sorry I didn't see you at the show, I musta missed you
Don't think I did that shit intentionally just to diss you
But what's this shit you said about you like to cut your wrists too?
I say that shit just clowning dog,
c'mon - how fucked up is you?

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
You got some issues Stan, I think you need some counselling
to help your ass from bouncing off the walls when you get down some
And what's this shit about us meant to be together?
That type of shit'll make me not want us to meet each other
I really think you and your girlfriend need each other
or maybe you just need to treat her better
I hope you get to read this letter, I just hope it reaches you in time
before you hurt yourself, I think that you'll be doin just fine
if you relax a little, I'm glad I inspire you but Stan
why are you so mad? Try to understand, that I do want you as a fan
I just don't want you to do some crazy shit
I seen this one shit on the news a couple weeks ago that made me sick
Some dude was drunk and drove his car over a bridge
and had his girlfriend in the trunk, and she was pregnant with his kid
and in the car they found a tape, but they didn't say who it was to
Come to think about, his name was.. it was you
Damn!

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 12:57
اين مقاله يك نكته ايي داشت كه به ويژه بد نيست جوجه رپر هاي ايراني بدونن كه مي رن چسناله درست مي كنن و تحويل ملت مي دن. اگر مورد 16 و 18 رو بخونيد متوجه مي شيد كه امينم الكي امينم نشده و كسي با شعر عاشقانه خوندن و دزديدن كار هاي بقيه رپر نمي شه. والّا به خدا اين رپر هاي ايراني از رپ هيچي نذاشتن.
اين مقاله ي كوچيك شامل 26 نكته درباره ي زنگي خصوصي امينم مي شه. اگر دوست داريد بيشتر از امينم بدونيد، بد نيست بخونيد.

26 نکته پیرامون زندگی امینم

۱) امینم چپ دسته.
۲) بهترین نوشیدنی امینم Mountain Dew است.
۳) امینم در جشن تولدش ماشین مرسدسS۱۵۰۰ از Paul (مدیر امینم) هدیه گرفت.
۴) Denzel Washington, Robin Williams, Tom Hanks بازیگران مورد علاقه ی امینم هستند.
۵ ) امینم از پخش آهنگ Hailie Song پشیمانی شد.
۶) امینم مسئولیت کامل Hailie (دخترش) رو به عهده داره امینم هیچ وقت از دخترش غافل نبوده.
۷) امینم در روز پدر یک انگشتر نقره ای را از Hailie به عنوان هدیه دریافت کرد.
۸) امینم وقتی که یک آلبوم رو به بازار عرضه می کنه یک نسخه از البوم خودش را برای خوش شانسی می خره.
۹) امینم برنامه های Dora the Explorer, Hey Arnold و Powerpuff Girls را با Hailie تماشا می کند.
۱۰) How High?, Orange County, The Matrix فیلم های محبوب امینم هستن.
۱۱) رنگ مورد علاقه ی امینم آبی روشن است.
۱۲) امینم وقتی که متن اهنگاش رو می نویسه از گوشه ی ورقه شروع می کنه.
۱۳) بر اساس حرف های مادر امینم، او یک پتو ی حمایت کننده به نام woobi داشته. (؟)
۱۴) امینم ۱۲تا خال کوبي روی بدنش داره.
۱۵) امینم برای اولین بار وقتی آهنگ "Reckless" ازIce-T رو شنید عاشق رپ شد و شروع به نوشتن رپ کرد.
۱۶) امینم برای تقویت قافیه گفتن ساعت ها در شب مشغول خواندن دیکشنری می شد.
۱۷) امینم هنوز هم قبل از رفتن بر روی صحنه دست پاچه می شه.
۱۸) امینم در ۱۶ سالگی در کارخانه ای به نام Gibbs Machinery کار می کرد. او نیز در خیلی اماکن مشغول به کار بود مثل: شستن پله ها, تمیز کردن ساختمان و کار کردن در پیتزا فروشی و... .
۱۹) امینم در مدرسه خیلی آرام بود و در دوست یابی دچار مشکل می شد ولی این مشکل در کلاس هشتمش حل شد.
۲۰) امینم قبل از آشنای با رپ آرزو داشت که نویسنده کتاب های کمدی بشه.
۲۱) امینم برای جلب توجه $۶۰۰ درشهر نایک صرف کرد؛ امینم عادت نداشت که پول زیادی در دست داشته باشه و در واقع نمي دونست با پول هاش چه كار كنه.
۲۲) امینم و کیم (همسرش) عادت داشتند که در منطقه سیاه پوستان زندگی کنند برای همین امینم معمولاٌ از طرف سیاه پوستان مورد حمله قرار می گرفت.
۲۳) از ديد امينم بهترين آهنگي كه با Dr.Dre خوانده، آهنگ Forgot About Dre است.
۲۴) کیم یك خواهر دوقلو به نام Dawn داره.
۲۵) امینم یکی از جایزهای Grammy رو که در سال ۲۰۰۰ برنده شده بود به Paul Rosenberg (مدیر امینم از سال ۱۹۹۵) هدیه كرد.
۲۶) امینم به هر کسی اعتماد نمی کنه زیرا او بر این باوره که دیگران به خاطر پول و شهرتی که داره می خوان با او دوست بشن. او دوست داره با کسانی که او را به نام مارشال می شناسن ارتباط داشته باشه.

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 13:07
ترجمه ي آهنگ Rain Man از امينم رو در ادامه ي مطلب بخونيد :

خواننده: امینم
نام آهنگ: مرد بارانی (Rain Man)
آلبوم: Encore

[داكتر.دري و امينم مقدمه]
آره
مصلماً، مصلماً، مصلماً، مصلماً، مصلماً كي-مارت (تا جايي كه من فهميدم اين كي-مارت فروشگاهي خيلي معروفه كه لباسهاي هاي زيري كه مي فروشه خيلي خاص هستن! Jو اگر معني ديگه اي هم داشته باشه من نمي دونم. ضمناً اينجا امينم مي گه: Definitely كه در حالت عادي بي معنيه ولي بنظر مي رسه منظور definitely بوده به منعي مصلماً كه از قصد به غلط به كار برده شده. در ادامه از اين موارد زياد هست كه وي‍‍‍‍‍‍ژگي اين آهنگ به حساب مياد)
آره، آره

[امينم (داكتر.دري) شعر]
بنظرت من مزخرفم؟ به نظر من تو مزخرفي.
براي اينكه بفهمي من مزخرفم
پس اگر بايد يه حصار دورم بكشم
اگه اينطور باشه اخه تا چه فاصله اي
من بايد برم؟ آخه اينطوري هي مخارج بيشتر مي شه
طرف ديگه ي دادگاه در حال دفاع كردن از خود
مي گن من باعت آسيب هاي گسترده ي
روانشناسانه به اعصاب مغر مي شم وقتي شروع به درازتز كردنش مي كنم.
به دور از مخارج بقيه ي مردم
من مي گم شما ها يه خورده زيادي سوسوليد
اين سانسور عقايده
اين حرف ها كفره
به اين مزخرفات همين حالا گوش بده چون من حال صبر كردن ندارم
و "كريس استيفر ريوز" هم مثل من منتظر نخواهد موند
پس بيا اين ماجرا رو تموم كنيم چون من هيچ جر و بحثي با "كريس" ندارم
اون قهرمان من بود
فكر كنم منم يكي از اون برچسب هاي 25 سنتي رو روي يخچالم داشته باشم
دقيقاً كنار "Darth Vader"
"Darth" حتماً يه طلسمي به "كريس" بسته
احساس مي كنم تقصير منه
چون من اونو بين "Darth" و "لكس لوتر" گير انداختم
من "سوپر من" رو كشتم، من فرا انسان رو كشتم
و چه مسخره است كه من شدم آدم بده
كريپتونايت: The Green Chronic (كرپتونايت نام موجوذ افسانه اي فضايي است كه مي تواند قدرت هاي سوپرمن را خنثي كند. و The Green Chronic هم لابد شعار اونه)

[تكرار]
آخه من پا ندارم!
مغزم ندارم، از ملاقاتت خوشبختم
سلام، اسم من..چيزه...
اسممو يادم رفته!
اسمم اينه كه قرار بود اين چيزي نشم كه با اين همه شهرت شدم
روح من به وسيله ي اين شيطان تسخير شده، اسم جديد من...
مرد بارانيه

[شعر 2]
انجيل مي گه
شايسته نيست كه دو تا "لزبين" رو تو تخت نگاه كني
بايد همجنس بازي كنيد
البته اگر راضي شده باشن كه باهاشون بازي كني
(سانسور)
كه اصلاً بد نيست نا زماني كه از كارت احساس ندامت و پشيماني كني و به درگاه خداوند استغفار كني
چه قبل عمليات، چه در حين و يا بعد عمليات
و بيشتر رايجه كه توصيه مي شه از عبارات شناخته شده و قابل فهم استفاده بشه
يعني عباراتي كه بيشتر توسط بچه هاي اين دوره و زمونه استفاده مي شه
به شكلي خفت آور تر ولي،
چه بايد گفت؟ چه عبارتي خوبه كه گفته بشه؟ و چه نبايد اصلاً گفته بشه؟
بيايد از "دكتر.دري" بپرسيم
دكتر.دري؟ (چه خبر؟)
يه سوال دارم اگر ميشه بپرسم؟ (آره)
(سانسور )
صبر كن! من هنوز همه اشو نگفتم
يا مثلاً تو فوتبال وقتي بازيكن مهاجم نفس نفس مي زنه
وقتي ميرسه به يه مرد بالغ ديگه
بهش چنگ مي زنه ولي چي مي شد اگر
اصلاً چنين قصدي نداشت و طي يك اتفاق
او داروي توهم زا خورده باشه، يهو زمين بخوره، سر بخوره و بره توي
سوراخ كوچولو موچولوي يارو در حالي كه اصلاً منظوري نداشته
ولي (سانسور)يخورده آب بره
و من اصلاً نمي خوام وارد جزئيات بشم اما
چه مي شد اگر تصور مي كرد كه اين يه زنه؟
آيا واقعاً اين "گي" بازيه؟ من فقط لازم مي دونم يه سري چيزا رو روشن كنم
بعدش من با افتخار مثل يك مرد سرمو بالا مي گيرم، چونكه...

[تكرار]

[شعر 3]
بنظرت من مزخرفم؟ به نظر من تو مزخرفي
اه.. اين كه همون شعر قبليه كه
پس كي قراره حواس من به حالت عادي برگرده؟
شايد روزي كه "بوش" تحت همايت من قرار بگيره
حس عنكبوتي من بهم مي گه كه مرد عنكبوتي همين دور و براست
برنامه ي بعدي من اينه كه اونو بگيرم
و اون قلمبه ي پوسته دارشو باز كنم
خدا لعنتش كنه "دري" پس اين بيت كوفتي كجاست؟ (آره)
بگذريم، ديگه نمي دونم چي باس بگم
اين تنها چيزيه كه خوب بلدم
من آدم بدم، كريپتونايت: The Green Chronic
شيطان صفت، آه، آه نگران نباش منم كه روش نشستم
دارمش، كف دست "نيك لچي"
يه خودكار تو سر "جسيكا" گير داد و زد به چاك
و "جسيكا" مثل يه بادكنك دور اتاق اين و اونور رفت تا بادش خالي شد
قوطي آخرين كنسرو رو
از تو آشغال دوني برداشت و سر منو
خورد، به بهترين حالت "Neverland Ranch"
با كره ي بادوم زميني، ژله، مرغ، ساندويچ ماهي تن
و من نبايد هيچ حسي بروز بدم
من آهنگو كامل كردم بدون اينكه اصلاً چرت بگم

[تكرار]

چونكه آآااااااااااااااااااااااا ااااآآااااآ..
هي، مرد باراني
حتماً، حتما.ً دكتر.دري بهترين بيت ساز دنيا. دوهزار و دوهزار و چهارصد و هشتاد و هفت ميليون
نهصد و هفتاد و سه هزار چهارصد شصت و سه
و هفتاد (آره)

اينم عكس همين آهنگ !

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 17:38
سلام دوستان عزيز
اين هم غوغاييترين آهنگ امينم :
البته قبلش توضيح بدم كه اين آهنگ را در سال 2003 براي بازي در فيلم 8mile ساخت كه خودش هم در اون فيلم بازي ميكرد . داستان فيلم هم داستان زندگي خودش و همسرش كيم مترز هستش ...
اين فيلم و همچنين آهنگ و شعر آن در خيلي جاها جايزه گرفت كه بعدا دربارش توضيح ميدم !
Lose Yourself

Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

Yo

His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy
There’s vomit on his sweater already, mom’s spaghetti
He’s nervous, but on the surface he looks calm and ready
To drop bombs, but he keeps on forgetting
What he wrote down, the whole crowd goes so loud
He opens his mouth, but the words won’t come out
He’s chokin, how, everybody’s jokin now
The clock’s run out, time’s up, over, blau!
Snap back to reality, Oh, there goes gravity
Oh, there goes rabbit, he choked
He’s so mad, but he won’t give up that
easy, No
He won’t have it , he knows his whole back's to these ropes
It don’t matter, he’s dope
He knows that, but he’s broke
He’s so stagnant he knows
When he goes back to this mobile home, that’s when it’s
Back to the lab again yo
This ol' rap shit
He better go capture this moment and hope it don’t pass him

HOOK:
You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
Cause opportunity comes once in a lifetime...

yo

This soul’s escaping, through this hole that is gaping
This world is mine for the taking
Make me king, as we move toward a, new world order
A normal life is borin, but superstardom’s close to post mortem
It only grows harder, homie grows hotter
He blows it's all over, these hos is all on him
Coast to coast shows, he’s known as the globetrotter
Lonely roads, God only knows
He’s grown farther from home, he’s no father
He goes home and barely knows his own daughter
But hold your nose cuz here goes the cold water, these ho's don’t want him no mo, he’s cold product
They moved on to the next schmoe who flows
He nose dove and sold nada
And so the soap opera is told and unfolds
I suppose it’s old partna, but the beat goes on
Da da dum da dum da da

HOOK

No more games, I’ma change what you call rage
Tear this mothafuckin roof off like 2 dogs caged
I was playin in the beginning, the mood all changed
I been chewed up and spit out and booed off stage
But I kept rhymin and stepped writin, the next cipher
Best believe somebody’s payin the pied piper
All the pain inside amplified by the fact
That I can’t get by with my 9 to 5
And I can’t provide the right type of life for my family
Cuz man, these goddamn food stamps don’t buy diapers
And it’s no movie, there’s no Mekhi Phifer, this is my life
And these times are so hard and it’s getting even harder
Tryin to feed and water my seed, plus
Teeter-totter caught up between bein a father and a primadonna
Baby mama dramas screamin on her
Too much for me to wanna
Stay in one spot, another day of monotony
Has gotten me to the point, I’m like a snail
I’ve got to formulate a plot or end up in jail or shot
Success is my only mothafuckin option, failure’s not
Mom, I love you, but this trailer's got to go
I cannot grow old in Salem’s Lot
So here I go it's my shot.
Feet fail me not this maybe the only opportunity that I got

HOOKx2

You can do anything you set your mind to man

خودتو گم كن

ببين.... اگه تو.... يك شانس داشتي.... يا يك فرصت.... تا
هر چيزي رو كه مي خواستي بدست بياري.... يه لحظه.... از
اين موقعيت استفاده مي كردي؟.... يا مي ذاشتي كه از دستت بره؟

قسمت 1:
Yo, دستهاش عرق كرده، زانوهاش سست شده، شونه هاش سنگين
بالا آورده اساپاگتي مامانُ روي ژاكتش و زمين
عصبيه، اما به ظاهر خونسرد و آماده به نظر مي رسه
تا بمبارون كنه، چيزي رو كه نوشته بوده همش فراموش مي كنه
جمعيت صداش در مي ياد
دهنش رو باز مي كنه اما كلمات بيرون نمي ياد
يه چيزي گير كرده توي گلوش
حالا همه دارن مسخرش مي كنن چه جور
ساعت ميگذره چه زود، زمان شده تموم، چه افتضاحي!
به واقعيت بر مي گرده، اوه چه جاذبه ايي داره
اوه خرگوشه داره مي ره
اون داره خفه مي شه
اون خيلي عصبانيه ولي به اين راحتي بي خيال نمي شه، نه نمي شه
تمام كوچه پس كوچه هاي شهرش حاليشه
اين مهم نيست، اون منگه، خودش مي دونه
ولي پول نداره، خيلي ناراحته
اينو خودشم مي دونه
وقتي به خونه كاروانيش بر مي گرده
وقتشه تا دوباره به آزمايشگاه برگرده
تمام اين رپ آشغال لعنتي
بهتر كه اين موقعيت رو تصاحب كنه و اميدوار باشه كه از دست نمي ده به اين راحتي

(همخواني)
تو بهتر كه خودتو توي موسيقي گم كني، يه لحظه
مال تو، بهتر كه هرگز از دستش ندي تو (تو)
فقط يه شانس داري نذار بره از دست تو
اين فرصت فقط يه بار تو زندگي رخ مي ده
تو بهتر كه خودتو توي موسيقي گم كني، يه لحظه
مال تو، بهتر كه هرگز از دستش ندي تو (تو)
فقط يه شانس داري نذار بره از دست تو
اين فرصت فقط يه بار تو زندگي رخ مي ده
تو بهتر كه

قسمت 2:
روحش در حال فرار
از توي حفره ايي كه بزرگ و فراخ
اين دنيا مال منه كه تصاحبش مي كنم
خودم رو پادشاه مي كنم
همونطوري كه حركت مي كنيم به سمت يك قانون جديد جهاني
تو اين دنياي مادي
كسل كنندست يه زندگي عادي
اما فوق ستاره بودن نزديك به بعد از مرگه
فقط سخت تر مي شه، فقط داغ تر مي شه
همه رو متاثر مي كنه با اين همه علف هرزي كه دورشه
از اين ساحل به اون ساحل نمايش مي ده
به عنوان يك جهانگرد مشهور شده
جاده هاي تنهايي، فقط خدا مي دونه
رشدش شده باعث جدايي از خونه
اون مثل يه پدر نمي مونه
به سختي دخترش رو مي شناسه وقتي ميره خونه
نفست رو نگه دار چون اينجا به آب يخ مي رسه
اين همه تشويق و هياهو اونو ديوونه نمي كنه، به نتيجه خوبي مي رسه
به سمت بعدي حركت مي كنند كه جريان داره
سقوط كرد و نادا رو فروخت
بنابراين اون داستان گفته شده و آشكاره
فكر مي كنم كه شريك قديميه، اما ريتم ادامه داره
دا دا دام دا دام دام

(همخواني)

قسمت 3:
ديگه بازي نيست، اون چيزي رو كه خشم مي گي من عوض مي كنم
اين سقف كذايي رو مثل دو تا سگ افتاده در بند خراب مي كنم
اول داشتم موسيقي مي زدم
يه دفعه همه چي ريخت بهم
من رو جويدند، توفم كردند، پشت صحنه هوم كردند
اما من ادامه دادم شعر ساختن رو
و نوشتم بخش بعدي رو
بهتر كه باور كني يه نفر پول مي ده نوازنده رو
همه دردهاي درون تشديد شدند با اين حقيقت
كه نمي تونم با كارمند بودن زندگيم رو بگذرونم بي مشقت
نمي تونم فراهم كنم براي خونوادم زندگي رديفي
چون كه پسر، با اين كوپن هاي لعنتي نمي شه خريد پوشكي
اين فيلم نيست، ماكاي فايفري اينجا نيست، اين زندگي منه
خيلي سخته اين زمونه
و داره سخت تر هم مي شه
سنگيني مي كنه روي شونم
سعي در آب و غذا دادن به دونم
به اضافه، الاكلنگي كه گير كرده بين يه آدم مقدس و پدر بودن
عزيزم، قصه غم انگيز مامان مي زنه فرياد
براي من هست خيلي زياد
كه بخوام يك جا بمونم
يك دفعه ديگه بزنم يا نه، به نقطه ايي رسيدم كه مثل حلزونم
بايد يك نقشه ايي بكشم، يا مي خورم تير
يا مي شم تو زندان اسير
تنها راه لعنتي من موفقيت، شكست جايي نداره تو اين مسير
مامان دوست دارم، اما اين خونه كارواني بايد بشه نابود
من نمي تونم توي خونه هاي كاروانيه "سالم" پير بشم زود
بنابراين امتحان مي كنم شانس خودمو
پاهام نمي تونن بكشن بدنمو
نه، نمي تونن، اين شايد تنها فرصتي باشه كه رو كرده به من

(همخواني)

هر كاري رو كه تصميم بگيري مي توني انجام بدي، مرد

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 18:09
اين هم كاملترين ( البته فكر كنم ) بيوگرافي امينم :

بیوگرافی EMINEM

نام كامل:MARSHAL BRUCE MATHERS 3
اسامي مستعار:EM-SLIM SHADY-MARSHAL-RABBIT-DADDY
تاريخ تولد: 17 اكتبر 1972.
محل تولد: كانزاس امريكا.
قد: 175 سانتي متر.
شغل: خواننده، بازيگر، تهيه كننده.
سبك: رپ، هيپ هاپ.
تحصيلات: دبيرستان لينكون. اما ترك تحصيل كرد.
علت شهرت: آلبوم THE SLIM SHADY در سال 1999.
نام پدر:MARSHAL BRUCE MATHERS 2
نام مادر:DEBBIE BRIGGS MATHERS----مبتلا به سرطان سينه ميباشد. وي امنم را در سن 15 سالگي بدنيا آورد.
نام برادر ناتني:NATHAN.
نام همسر:KIMBERLY ANN SCOTT---ازدواج: 1999
طلاق:2000.

نام دختر: HAILE JADE SCOTT الان 14 سالشه

دختر فرزند خوانده: 15ALAINA MATHERS ساله-----دختر خواهر همسر پيشين وي ميباشد.

جوايز دريافتي: 9 بار GRAMMY AWARDS
3 بار BRIT AWARDS
4 بار JUNO AWARDS
1 بار WORLD MUSIC AWARD-4 FHV MTV AWARDS
يك بار ACADEMY AWARDS.

آلبومها:

Infinite (1996)

The Slim Shady EP (1997)

The Slim Shady LP (1999)

The Marshall Mathers LP (2000)

The Eminem Show (2002)

8mile (2002)

Don't Call Me Marshall (2003)

encoure (2004)c

Eminem Present The Re-Up (2006)c

King Mathers (Bootleg)(2007)c

کمپانی هایی که با انها همکاری کرده است و تعداد همکا ری:
Interscope(18)_Universal International(13)_Import(3)
Sony International(2)_Music Video Distributors(2)

كمپاني خودش هم به نام shady music در حال فعاليته .

هنرمندانی که شبیه امینم حركت می کنند:
Eazy.E_House of pain_Kid Rock_Bizzare_Ice Club_
Master.P_Dr.Dre_Snoop Dogg_Busta Rhymes

هنرمندانی که دنباله روی امینم هستند:
Smult Peddler.

کار های امینم توسط افراد زیر هم اجرا شده است:

D12 -Jeff Bass_Dr.Dre_M.Mclaren_RZA_Kool G Rap

امینم با افراد و گروه های زیر همکاری کرده است:
Steven King_Richard Huredia_D.12_Tom Coster j.r
Missy Elliott_50 CENT

بيوگرافي:

او در كـودكـي با مـادرش زنـدگي مي كرد چـرا كــه پدرش
چـنـدي پس از مـتـولد گشتن امنم وي و همسرش را رها
كـرد و تنهايشان گذاشت. او و مـادرش نـاچـار بــودند مرتبا
از كـانـزاس بـه دتـرويت نقل مكان كنند. امنـم از كودكي به
رپ عــلاقه داشت بطوري كه از سن 13 سالگي شروع به
خـوانـدن در سبـك رپ كـرد. وي در گروه SOUL INTENT به
شهـرت اندكي دست يافت. امنم نخستين آلبوم مستقل
خـود را در سـال 1996 بنـام INFINITE عرضه كــرد كه تنها
500 كپي از آن بفروش رفت. او پس از بدنيا آمدن دخترش
اخـتلافات زناشويي شديدي با همسرش پيدا كرد. همين
امر سبب گشت كه با خـوردن قـرص دست به خود كشي
بـزند كـه از آن جــان سالم بدر برد. خودكشي ناكام مانده
وي سـبـب شد كـه تـمـام وجـود خـود را بـراي تـهـيه آلبوم
بـعدي خودش يعني THE SLIM SHADY بگذارد. هنگامي كه DR .DRE (يكي از خوانندگان رپ پر آوازه) نمونه ترانه هاي آلبوم جديد امینم را گوش كرد با وي قرارداري امضا كرد. بنابراين امنم با اين آلبوم در سبك هيپ هاپ به شهرت دست يافت. يكي از دلايلي كه سبب شهرت امنم گرديد سفيد پوست بودن وي بود. از آنجايي كه رپ مختص سياه پوستان است او در واقع نخستين خواننده رپ سفيد پوست بشمار مي آيد.

امینم، ستاره سفید در آسمان سیاه

نام امینم حالا دیگر یک نام معتبر در موسیقی هیپ هاپ و علاوه برآن یک مارک تجاری و پرفروش برای هر کالایی اعم از سی دی، فیلم، تی شرت، اسباب بازی و بسیاری چیزهای دیگر است. اسم اصلی او مارشال بروس مادرز است و در روز 17 اکتبر 1973 در کانزاس سیتی به دنیا آمده. مادرش دبی مادرز دوست داشت یک مادر مجرد باقی بماند. وقتی 17 ساله بود پدر مارشال او را ترک کرد و تنهايش گذاشت. خانواده اش دائما بین کانزاس سیتی و دیترویت در حرکت بودند. از یک تا پنج سالگی در دیترویت و از پنج تا نه سالگی در کانزاس زندگی کرد و بعد وقتی مارشال 12 ساله شد، در دیترویت شرقی مستقر شدند. او در سال 1999 وقتی بیست و شش ساله بود با نام امینم در صدر جدول برترین موزیک های آمریکا قرار گرفت.

تغییر دائمی مدرسه او سبب شد که نتواند دوستان زیادی پیدا کند، او نتوانست خوب درس بخواند و همیشه یک زندگی پر از دردسر داشت. از سن نه سالگی با سبک هیپ هاپ رپ آشنا شد و با تلاش فراوان توانست با خوانندگان رپ کلوپ های شبانه دیترویت رقابت کند. دعواهای بین این گروهها باعث شد در سن پانزده سالگی به شدت مورد ضرب و شتم شاگردان مدرسه قرار بگیرد و نه روز در بیمارستان بستری شود. بعدا داستان این کتک خوردن را در یکی از ترانه هایش گفته است. وقتی کلاس نهم بود از مدرسه اخراج شد و پس از آن رپ را بیشتر جدی گرفت. به گروه نیوجک و دی12 پیوست، اما موفقیتی نيافت. یک بار نخستین ترانه اش را برای گروه خوانندگان رپ دیترویت که همگی سیاهپوست بودند اجرا کرد، ولی مورد تمسخر آنان قرار گرفت. به او پیشنهاد کردند که به عنوان خواننده پاپ یا راک سفیدپوست فعالیت کند. در سال 1996 اولین آلبوم مستقلش را به نام بی نهایت(Infinite) منتشر کرد. آلبوم چیز تحفه ای نبود و از آن استقبالی هم نشد. همه او را با رپ خوان هایی مثل ناس(NAS) و AZ مقایسه می کردند و از این طرف و آن طرف کنایه می شنید. ناموفق شدن در آلبوم اولش او را دچار نومیدی کرد، این نومیدی برایش مفید بود، او کاملا روی رپ متمرکز شد، کاری که بعدا تبدیل به اسلیم شدیSlim Shady LP شد. این پروژه کار خودش بود، زندگی خودش بود و حاصل تجربیات خودش بود.

بوش: امینم خطرناک است

جرج بوش درباره امینم می گوید که او خطرناک ترین مرض بعد از فلج اطفال برای کودکان آمریکاست. امینم یکی از بزرگترین و جدل برانگیز ترین خوانندگان امروز جهان است. ترانه هایش مضمونی مردپرستانه و ضدزن دارد و همیشه پرفروش است و از همه مهم تر این که او خواننده رپ سفید پوستی است که مثل سیاه پوستان می خواند، اما استعداد ناب امینم باعث شده است که او از محدوده انتقاد ها فراتر برود و تبدیل به معروف ترین شخصیت موسیقی پاپ بعد از کرت کوبن( خواننده اصلی گروه نیروانا) بشود.

عشق دوجانبه بوش و امینم

این فقط جرج دبلیو بوش نیست که از امینم متنفر است، امینم هم اصلا از بوش خوشش نمی آید. همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امینم در کنار جان کری قرار گرفت و به نفع او تبلیغ کرد. او ترانه های مختلفی را در برخورد با سیاست های بوش خواند. شاید این نکته که امینم یک ضداخلاق حرفه ای است و بوش یک اخلاقگرای بسیار محافظه کار، باعث شده که این دو اصلا رابطه خوبی با هم نداشته باشند، اگر چه در تبلیغات ریاست جمهوری بوش، سروکله بریتنی اسپیرز پیدا شد که به نفع بوش تبلیغ می کرد، دخترکی که نامش به عنوان یک ضداخلاق در موسیقی پاپ معروف است.

درباره EMINEM :

*امینم نام هنري خود را با در كنار هم قرار دادن نخستين
حروف نام كـوچك و خـانـوادگـي اش خـلق كــرد كـه ابـتــدا
"M & M" بود كه بعدها به EMINEM تغيير يافت.

* همـواره دومـيــن حرف E در نام هنري وي بطور معكوس
نگاشته ميگردد.

* امينم چپ دست بوده و عينك نيز ميزند.

* اميـنـم خـود داراي گروه رپ بنام "D12" ميـبـاشد كه از 6
عضو تشكيل يافته است.

* تـرانه "LOSE YORSELF" از فـيـلـم 8 MILE بـرنـده جـايـزه
اسكار بهترين ترانه گرديد.

* ANGRY BLONE نام كتاب اتوبيوگرافي امينم ميباشد كه
در سـال 2000 منـتـــشر گرديده است. وي در اين كتاب به
شرح ترانه هايش پرداخته است.

* امينم به قرصهاي خواب آور اعتياد دارد.

* فيلم 8MILE بر اساس زندگينامه خود امينم ساخته گرديد كه خود امينم در اين فيلم نامزد جايزه اسكار بعنوان بهترين بازيگر مرد گرديد.

* منتقدان وي را فردي خشن و زن ستيز معرفي ميكنند.

* امينم يك بار در كودكي در جريان زدو خورد چنان مورد ضرب و جرح قرار گرفت كه به كما رفت.

* امينم در ترانه CLEANING OUT MY CLOSET از دوران كودكي نابسامان و آَشفته خود روايت كرده و همچنين نسبت به مادرش احساس نفرت كرده.

* مادر امينم نيز به خاطر سروده هاي پسرش كه موجب بدنامي و بدگويي وي گرديد وي را به دادگاه كشاند.

* وي در ترانه "MOSH" از جنگ با عراق سخن بميان آورده و جورج بوش را به باد انتقادهاي بسيار شديدي قرار داده است.

* وي در ترانه STAN كه در آن از THANK YOU كه يكي از آهنگهاي DIDO ميباشد استفاده كرده در واقع داستان مردي را روايت ميكند كه تا آن حد شيفته امينم گرديده كه در انتها خود و دوست دختر باردارش را به كشتن ميدهد.

* وي در يكي از ترانه هايش زنان سياه پوست را در مقايسه با زنان سفيد پوست احمق ناميده.

* وي در ترانه GUILTY CONSCENCE نيز مردي را ترغيب ميكند تا همسرش را به قتل برساند.

* وي تاكنون خوانندگان بسياري را در ترانه هايش تمسخر و تحقير كرده است. از جمله آنها امينم در آلبوم EMINEM SHOW : LIMP BIZKIT-MOBY-NSYNC را مورد تمسخر قرار داده است.

* وي همچنين در ترانه JUST LOSE IT اتهامات كودك آزاري، عمل جراحي بيني و آتش گرفتن موي سر مايكل جكسون در سال 1984 حين فيلم برداري تبليغاتي براي نوشابه پپسي را به باد تمسخر گرفته است.

* وي كريستينا آگوييلرا را نيز متهم به رابطه جنسي با خواننده گروه ليمپ بيزكيت كرده است.

SEPIDEH JAN
03-03-2008, 18:14
در ضمن امينم مشهورترين خالكوبي رو در كل آمريكا داره . روي دست راستش عكس دخترش هيلي رو خالكوبي كرده و روي دست چپش هم فكر ميكنم علامت Roonie Rip باشه و همچنين D12 رو روي ساق دست چپش !

Kasra 91
03-03-2008, 22:32
همه البوماشو دارم جز 8 مایل که فکر کنم Sound Track فیلمشه کسی میتونه این البومو برام بزاره؟

SEPIDEH JAN
04-03-2008, 14:43

من از اين سايت گرفتم . اگه تونستي بري توش ، دانلود كن !

divoonejoon
04-03-2008, 15:02
دوستان گل توجه کنند گذاشتن لینک دانلود تو صفحه اول موسیقی خلاف قوانینه ...در صمن من قبلا کل آلبوم های eminem رو اپلود کردم و تو تاپیک زیر گذاشتم ...

.::Eminem --- Full Albums::. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SEPIDEH JAN
05-03-2008, 20:27
مرسي دوست عزيز از هشدارتون من نَوَدونستم !
در ضمن آواتار و امضاتون خيلي باحاله !!

divoonejoon
05-03-2008, 21:34
مرسي دوست عزيز از هشدارتون من نَوَدونستم !
در ضمن آواتار و امضاتون خيلي باحاله !!

خواهش میکنم قابل شما رو نداره ..:27:

SEPIDEH JAN
06-03-2008, 11:40
اين هم آهنگ ass like that كه يه آهنگ مزخرف درباره ي زنهاي سفيد و سياه و اختلافاتشون از نظر مغزيه !

خود من از اين آهنگ خيلي بدم مياد . البته كليپ قشنگي داره ها ولي متنش قابل ترجمه كردن نيست !

بد بيد !

[Chorus] The way you shake it, I can't believe it I ain't never seen an ass like that The way you move it, you make my pee pee go Doing, doing, doing I don't believe it, it's almost too good to be true I ain't never seen an ass like that The way you move it, you make my pee pee go Doing, doing, doing The way she moves she's like a belly dancer She's shaking that ass to the new Nelly jams, I Think someones at the door But I don't think I'm gonna answer Police saying freeze Doing, doing, doing What do you mean freeze? Please, I'm a human being, I have needs I'm not done, not till I'm finish peeing I am not resisting arrest, I am agreeing Mr. Officer I'm already on my knees I can't get on the ground any further, it's impossible for me And do not treat me like a murderer, I just like to pee, pee, pee Yes, I make r&b, I sing song it go Ring-a-chong, a-ching-chong-chong-chong-ching Psych, I joke, I joke, I kidd, I kidd If I offend I'm sorry, please, please forgive For I am Triumph, the puppet dog, I am a mere puppet I can get away with anything I sing, you will love it [Chorus] Jessica Simpson, looks oh so temptin' Nick I ain't never seen an ass like that Everytime I see that show on MTV my pee pee goes Doing, doing, doing Mary-Kate and Ashley used to be so wholesome Now they're getting older, they're starting to grow bum bums I go to the movies and sit down with my pop corn Police saying freeze Doing doing doing What do you mean freeze? Geez, I just got my seat I have ticket, look I put away, my zipper’s zipped Please do not remove me from this movie theater please I did not even get to see Mary-Kate shower scene I didn't mean to be obscene or make a great big scene And don't treat me like I'm pee wee herman, this movies PG Mr. Officer, I demand to see my attorney I will simply plead innocent, cop a plea and be free Free, yes, free, right back on the streets What you mean my lawyer's with Michael, he's too busy? I am Triumph, Britney Spears has shoulders like a man And I can say that and you'll laugh cuz that is a puppet on my hand [Chorus] Hilary Duff is not quite old enough so I ain't never seen a butt like that Maybe next year I'll say ass and she'll make my pee pee go Doing, doing, doing The way she moves she dances like a go-go In that video she sings get out you bozoI need a new boyfriend, hi my name is JoJo Police saying freeze Doing, doing, doing What do you mean freeze? My computers would be seized and my keys to my ranch I just baked cookies Mr. Officer, looky, take a whiff of these Here, I make Jesus juice, take a sip of this Nobody is safe from me, no not even me I don't even know if I can say the word pee pee, pee On the radio, but I think I did Janet, is that a breast, I think I just saw a tit Psych, I joke, I joke, I kidd, I kidd I don't think my joke is working, I must flee quick Get to the chopper, everybody get out I am not Triumph, I am Arnold, get down [Chorus] So Gwen Stefani, will you pee pee on me please? I ain't never seen an ass like that Cuz the way you move it, you make my pee pee go Doing, doing, doing ---- is wrong with you? (ha !):2::2::2::2:

SEPIDEH JAN
03-04-2008, 12:28
راستي اين و يادم رفت بگم . امينم دوبار با زنه اولش ازدواج كرد و دوباره هم از هم جدا شدن !
شما ها هم اگه خبري ازش دارين ما رو بي خبر نذارين .

eshgh_rap
03-04-2008, 14:59
سلام .خیلی ممنون .تاپیک قشنگی داره می شه:11:

SEPIDEH JAN
26-05-2008, 14:41
سلام .خیلی ممنون .تاپیک قشنگی داره می شه:11:

منظورت اينه كه هنوز قشنگ نشده !:41:

خب من ديگه چيكار كنم ؟ ميخواين عكسهاي تاپ ازش بذارم ؟!
خب ميذارم !:11: