ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبادل اطلاعات در مورد گوشي D900i

arsislive
24-01-2008, 14:33
با عرض سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين تايپيك مي خوايم با كمك شما دوستان اطلاعاتي را را در رابطه با بهبود عملكرد D900i قرار بديم ، البته اگر همراهي كنيد .خواهشاً اينجا مشكلي را مطرح نكنيد ، فقط اگر اطلاعات مفيدي داريد كه فكر مي كنيد به درد ديگران ميخوره اينجا قرارش بديد .

براي مشاهده تصوير ويديويي در حالت فول سايز ، كافيه موقع پخش كليد # را فشار دهيد ، علاوه بر اين با همين دكمه مي تونيد صفحه را 180 درجه دوران بدي.

اگر مي خواهيد پيامك شما در sentbox ذخيره شود ، بعد از نوشتن متن و انتخاب option بجاي گزينه 1 گزينه 2 را انتخاب كنيد .

همان طور كه مي دانيد D900i چراغ قوه ندارد و لي شما مي توانيد با يك ترفند خيلي ساده از فلش دوربين به عنوان چراغ قوه استفاده كنيد ، به اين صورت كه به حالت عكس برداري مي رويد ، سپس در قسمت تنظيمات ، flash را در حالت permanent قرار مي دهيد .

براي نصب بازي و برنامه نياز به وارد كردن كدهاي مختلف نداريد و مي توانيد تنها با وارد كردن كد #52828378#* كار هاي خودتان را انجام دهيد ، به اين صورت كه بعد از وارد كردن اين كد ، ابتدا به قسمت 2 رفته و تنظيم مربوطه را انجام مي دهيد ، سپس بعد از سيو كردن در قسمت 3 مي توانيد ادامه كار را دنبال كنيد.

tkd110
24-01-2008, 15:20
دوست عزیز یک تاپیک کامل برای d900 و d900i موجود هست فکر نکنم نیازی به پست جدید باشه!!!!

arsislive
25-01-2008, 23:52
دوست عزیز یک تاپیک کامل برای d900 و d900i موجود هست فکر نکنم نیازی به پست جدید باشه!!!!
درسته ولي در اونجا يكسري سوالها مطرح ميشه و احياناً طي چند صفحه به جواب مورد نظر مي رسيم و كسي كه تنها بدنبال نتيجه بحث است بايد مدت زماني وقت بزاره و تقريباً همه نوشته ها را بخونه ، گفتم يه تايپيك جديد باز شه تا تنها نتيجه ها در اون قرار داده بشند ، البته من منتظرم تا افراد مطالب مفيد خودشون را اينجا قرار بدهند تا مجبور نشم مطالب ديگران را به نام خودم در اينجا قرار بدم.

تقاضا دارم در اين تايپيك سوال يا درخواستي داده نشه !!!!!

hellbrain666
26-01-2008, 15:13
یه چیز خیلی قدیمی ::13:
برای شماره گیری شماره مورد نظر بدون زدن دکمه سبز رقم آخر رو چند لحظه نگه دارید