مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد :11:......نحوه شارژه پرینتر .......:11:
mr_err00r
23-01-2008, 22:05
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز ........
بنده بعد از کلی سرچ کردن در این سایت این تاپیک را زدم .....:11:
بنده تاپیک های زیادی در این مورد خوندم ولی هیچ کدوم توضیح مفیدی نداشت ....
می خواستم از دوستان پیشکسوت و قدیمی یا کسانی که اطلاعی در مورد نحوه شارژ پرینتر دارند در این تاپیک ارائه دهند ....
بنده شخصا شارژ Canon Laser Shot LBP-1120 می خوام و دارم که زیاد باهاش کار می کنم و امونم رو بریده از بس پول شارژ دادم ....
ممنون می شم اینجا اموزش شارژ پرینتر ها را بزایدرید اخه حیفه مجمعی ( Forum) به این بزرگی چییزی مفیدی در مورد شارژ پرینتر نداشته باشه .....
از ادمین ها و مدیران تشکر می کنم اگر این تاپیک را رهبری کنند و مطالب را مرتب و یک نسخه کامل از نحوه شارژ پرینتر اراعه دهند تا دوستان بتوانند استفاده کنند ....
با تشکر فروان از تمامی افراد .....
دوست عزيز شارژ پرينتر با يه دستگاه مخصوص صورت ميگيره!
اگه اينطوري بود كه نون اون تعميراتي ها آجر ميشد!
پس چرا ؟!!!!
چه دستگاهی؟
لا اقل لیزری سیاه و سفید که اکثر کارتیج ها جایی دارند که توش تونر میریزی.
حالا این دستگاه خاص که شما میگی کجا بود ؟!!(البته شاید این دستگاه که شما میگی برای باز کردن کارتریج باشه، چون من تا نیمه راه باز کردن کارتریج lbp 2900 رفتم اما 2 تا پین بود که نتونستم باز کنم. درست میگم؟ همینه؟ آیا این دستگاه رو میفروشن ؟؟)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یک pdf درباره hp1012 و canon lbp2900 هست. کامل توضیح داده شارژش رو .
شما دوست عزیز نگاه کن و اگر موفق به شارژ شدی به ما هم در این جا خبرش رو بده.
hermione
24-01-2008, 23:38
پس چرا ؟!!!!
چه دستگاهی؟
لا اقل لیزری سیاه و سفید که اکثر کارتیج ها جایی دارند که توش تونر میریزی.
حالا این دستگاه خاص که شما میگی کجا بود ؟!!(البته شاید این دستگاه که شما میگی برای باز کردن کارتریج باشه، چون من تا نیمه راه باز کردن کارتریج lbp 2900 رفتم اما 2 تا پین بود که نتونستم باز کنم. درست میگم؟ همینه؟ آیا این دستگاه رو میفروشن ؟؟)
این یک pdf درباره hp1012 و canon lbp2900 هست. کامل توضیح داده شارژش رو .
شما دوست عزیز نگاه کن و اگر موفق به شارژ شدی به ما هم در این جا خبرش رو بده.
من هم این pdf رو خوندم چیزه زیادی نفهمیدم اگه کسی بتونه ترجمه متن رو این جا قرار بده خوب میشه.
شما پرينترت چي هست؟
متن سنگيني که نداره، هر کجاش رو که متوجه نشدي بگو بهت ميگم.
hermione
25-01-2008, 13:28
شما پرينترت چي هست؟
پرینترم 1020 اچ پی هست . با این روش میشه شارژش کرد ؟ شما این روش رو امتحان کردین ؟؟ مطمئن نیستم که بتونم تونری رو که باز کردم دوباره ببندم .:41:
hermione
25-01-2008, 13:31
شما پرينترت چي هست؟
از اونجایی که من زبان ضعیفی دارم اگه بتونید یه توضیح کلی بدید ممنون میشم.
خوب من که گفتم . کارتريج خودم رو باز کردم اما 2 تا پين بود که نتونستم باز کنم. درپوش سفيد رنگي وجود داره که روي محفظه تونر هست. من اون رو هم ديدم . اگر دو قسمت از هم جدا بشن، پودر رو اون تو ميريزي.
کليتش اينه که پيچ هاي اصلي رو باز ميکني، بعد اون فنري رو که از لرزش جلوگيري ميکنه ( دو قسمت کارتريج رو به هم وصل کرده، ) باز ميکني، بعد drum رو در مياري، بعد بايد اون دو تا پين رو در بياري.
من 2 يا شايد 3 بار باز کردم و بستم. کار سختي نيست.
hermione
25-01-2008, 20:34
خوب من که گفتم . کارتريج خودم رو باز کردم اما 2 تا پين بود که نتونستم باز کنم. درپوش سفيد رنگي وجود داره که روي محفظه تونر هست. من اون رو هم ديدم . اگر دو قسمت از هم جدا بشن، پودر رو اون تو ميريزي.
کليتش اينه که پيچ هاي اصلي رو باز ميکني، بعد اون فنري رو که از لرزش جلوگيري ميکنه ( دو قسمت کارتريج رو به هم وصل کرده، ) باز ميکني، بعد drum رو در مياري، بعد بايد اون دو تا پين رو در بياري.
من 2 يا شايد 3 بار باز کردم و بستم. کار سختي نيست.
پس چرا توی این متن 40 مرحله براش گفته ؟
کسی اطلاعاتی در مورد کیت شارژ ( REFILL KIT ) می دونه ؟
shahab_blaster
18-06-2008, 09:49
نحوه شارژ بسته به نوع كارتريج فرق مي كنه
در حال حاظر كارتريج هاي Canon خيلي راحت شارژ ميشن و نياز به دستگاه خاصي نيست
از يه سمت كارتريج يه درپوش هست كه اونو بر ميدارن و پودر رو داخلش ميريزن
اگه بخواين مدل چاپگرتون رو بگين من آموزش شارژشو براتون ميزارم
دوست عزیز خیلی ممنون،
مدل چاپگر من Canon LBP 2900 هست.
من یک بار کارتریج رو باز کردم، اما یک جایی رسید که انگار باید یک چیز میله مانند (اما نازک) رو که مثل بک لولا عمل میکرد، در میاوردم تا بتونم به درپوش دسترسی پیدا کنم، اما نتونستم
اگر راهنمایی کنید که خیلی ممنون میشم.
vahid_civil
21-06-2008, 19:24
من یه سه کاره(فتوکپی-اسکنر-پرینتر) دارم. واسه شارژش 4 تا جوهر داره که من فقط رنگ مشکی رو خریدم و جا زدم.
یکمی بهش فشار آوردم ولی هنوز ریلش حرکت میکنه و خودش.
ولی نه کاغذ میگیره و نه کار دیگری میکنه! مشکل چیه ؟
shahab_blaster
21-06-2008, 19:42
من یه سه کاره(فتوکپی-اسکنر-پرینتر) دارم. واسه شارژش 4 تا جوهر داره که من فقط رنگ مشکی رو خریدم و جا زدم.
یکمی بهش فشار آوردم ولی هنوز ریلش حرکت میکنه و خودش.
ولی نه کاغذ میگیره و نه کار دیگری میکنه! مشکل چیه ؟
میشه مدلشو بگی؟
vahid_civil
22-06-2008, 01:29
میشه مدلشو بگی؟
epson cx 3600
shahab_blaster
22-06-2008, 07:10
epson cx 3600
عزیز نرم افزار مخصوص این چاپگر ها رو نصب کن ببین چه پیغامی میده
با سلام دوستان من يك پرينتر canon1120 ليزري دارم ممنون ميشم روش شارژ كارتريج رو ذكر كنيد با تشكر فراوان
rambo_1386
29-06-2008, 11:20
مدل پرينتر من canon i965 هست چهارتا كارتريج داره الان جوهراش هم تو ظرف نوشابه دارم ولي نميدونم چجوري شاژ ميشه؟
A r c h i
30-06-2008, 21:28
مدل پرينتر من canon i965 هست چهارتا كارتريج داره الان جوهراش هم تو ظرف نوشابه دارم ولي نميدونم چجوري شاژ ميشه؟
سلام من توی این پست در مورد شارژ کارتریج توضیح دادم
بابا یکی هم به داد ما برسه میشه نحوه شارز کارتریج جوهر افشان hb سه کاره رو بگی از اول تا آخر خیلی خیلی ممنون میشم:11:
دوست عزيز اگر يك كيت شارژ تهيه كنيد تمام مراحل داخلش هست يا در صورت تهيه ميتونيد از فروشنده توضيح كاملي بخواهيد مسلما به صورت حضوري راهنمايي ميكنند
8211534635
06-10-2008, 20:08
سلام
پرینتر من سامسونگ سه کاره مدل scx-4200 است فکر می کنم نحوه شارژ کردن ان کمی متفاوت با کنون با شد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
shahab_blaster
06-10-2008, 20:41
سلام
پرینتر من سامسونگ سه کاره مدل scx-4200 است فکر می کنم نحوه شارژ کردن ان کمی متفاوت با کنون با شد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اينو نميدونم سياه سفيد هست ؟
در كل اگه كارتريج داره كارتريج ها هر كدئم به يه روش باز ميشن و ميشه داخلشون پودر ريخت
LIDA2000
31-12-2008, 08:51
جان من یه نفر فایل تصویری نحوه شارژ کردن پرینترهای canon lbp2900 رو توی سایت بذاره که من و دوستانم به شدت محتاج اون هستیم از کلیه کسانی که مرا در این راه یاری کنند کمال تشکر را دارم
LIDA2000
31-12-2008, 08:52
جان من یه نفر فایل تصویری نحوه شارژ کردن پرینترهای canon lbp2900 رو توی سایت بذاره که من و دوستانم به شدت محتاج اون هستیم از کلیه کسانی که مرا در این راه یاری کنند کمال تشکر را دارم با سپاس
دوستان کسی اگر روش شارژ hp 7760 رو بگه ممنون میشم
ضمنا این کیت چند هست برای hp ؟
nima1394
18-02-2009, 14:11
جان من یه نفر فایل تصویری نحوه شارژ کردن پرینترهای canon lbp2900 رو توی سایت بذاره که من و دوستانم به شدت محتاج اون هستیم از کلیه کسانی که مرا در این راه یاری کنند کمال تشکر را دارم
PDF اي كه داشتي، كافيه براي آموزش. بايد دستگاه دمنده (يا Blower) و چند تا دستمال نخي (دستمال عينك) هم داشته باشي. اگه كارتريجت سوراخ داره كه ميتوني از قسمت سوراخ، توش تونر بريزي؛ ولي اگه نداره بايد از زير Magroller توش تونر بريزي.
شارژش زياد پيچيده نيست، PDF رو دقيق بخوني شارژش ميكني. :8:
دوستان من پرینتر canon pixma ip4600 دارم.میخوام شارژش کنم باید چی کار کنم خواهشا کمک کنید.
چه وسایلی لازم دارم و چگونه باید شارژش کنم؟
HamidMaPPeR
03-07-2009, 13:42
دوستان! لطفاً در مورد شارژ پرينتر رنگي سامسونگ clp-315 هم راهنمايي بكنين. اگر فايل pdf آموزشي داريد. لطفاً آنرا قرار بدهيد. مچكرم
من نميدونم آيا تونرهاي hp به سامسونگ ميخورن يا نه؟ آيا از اين پودرهاي شارژ هم ميشه استفاده كرد؟
آيا پرينترهاي رنگي سامسونگ هم كنتور مي اندازند؟
mrblack1367
08-09-2009, 05:58
سلام
اگه راهنمایه شارژ کارتریج های پرینتر جوهر افشان MP140 رو داریدوبزارید ممنون میشم.
mohesn_110
24-10-2009, 09:01
سلام من پرینتر CANON LBP 1120 می خوام بدونم چطور شارژ کنم ممنون می شم کمک کنید
rezanurse826
06-01-2010, 12:27
شارژ کارتریج راحت است ولی چند تا کارتریج ارجینال خراب کردم .
سمت چپ در پوش مشکی را با هویه نوک نازک و با ظرافت به صورت دایره بسوزانید فقط مراقب باشید قسمتی که روی در پوش سفید واقع است بسوزانید و به صورت قالب خارج کنید حالا در پوش سفید کارتریج را برداشته و شارژ کنید البته سعی کنید از پودر های مرغوب استفاده نمایید .عکسها دا سیو کرده ببنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز میشه لطف کنید شارژ کارتریچ کانن مدل lbp1120 ,اموزش بدین ؟ راستش در جدا کردن کارتریچ من مشکل دارم دو تا پیم داره چطوری از پیم جداش کنم. یک پیم دست راست و یکی دست چپ.؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.